PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Sarpan hahmojen aikajanat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:25 pm

Didi Adamsin pelijana

Saavuttuaan Rosingsiin vuoden 2014 ja 2015 vaihteessa Didin verrattain onneton elämä on saanut aivan uuden sävyn. Naisen elämä ei pyörikään enää tunkkaisessa baarissa humalaisia vanhoja miehiä väistellessä, vaan aukeilla maisemilla upeassa Rosings Parkissa uusien ihmisten seurassa ja hevostentäyteinen elämä tuntuu paremmalta, kuin hän muistikaan. Samana keväänä, kun Didi saapui töihin kartanolle sai hän mahdollisuuden lähteä kisamatkalle Espanjaan avustamaan. Lähes tulikokeelta tuntunut jännittävä ja pelottava matka jäi naisen mieleen lähtemättömästi monesta syystä mutta ennen kaikkea hän sai uusia ystäviä ja pääsi pitkästä aikaa pois kylmästä Englannista.

Toisesta maailmasta
When horses became the reality
Iltaa, lenkkeilijä
Kisamatka Valenciaan, Espanjaan
Vaatimaton syntymäpäivä

Loppukevät 2015 oli työteliästä aikaa. Töidensä ohella Didi pääsi myös ratsastamaan ja tutustui omistajien tyttären kautta Prada-nimiseen poniin. Alussa yhteistyö tamman kanssa tuntui silkalta mahdottomuudelta ja nainen pääsi maistelemaan kentän hiekkaa useammin kuin olisi halunnut, mutta usean kuukauden yhteisen työskentelyn jälkeen Didi huomasi pitävänsä ponitammasta suuresti. Heidän yhteinen taipaleensa kruunasi voitto tallin kisoissa. Kartanon siivoamisen lisäksi Didi sai juosta niin sukulaisilla, välillä turhankin uteliaan koiranpennun perässä kuin myös hevosostoksilla. Pitkän ja uuvuttavan etsinnän jälkeen täydellinen poni löytyi kotimannuilta Skotlannista, takapihan pihatosta. Kesäkuun puolivälissä Didi saattoi vihdoin kutsua itseään hevosenomistajaksi. Sunny-poni osoittautui mahtavaksi, joskin rapakuntoiseksi, ostokseksi ja nyt parivaljakko onkin yhteisellä kuntokuurilla.

Are you the one? [Y] ✓
Valinnan vaikeus
Huhtikuun kisat: jälleennäkeminen Pradan kanssa [Y] ✓
Huhtikuun kisat: Kärpäskimon verran onnea [Y] ✓
Friend Like Me
Look into my world [Y] ✓

Loppuvuosi 2015 meni hurjaa vauhtia, kun Didi pääsi kesäemännän, hevosenomistajuuden ja muiden tallikiireiden makuun. Syksyn aikana kehittynyt ihastus Oliver Greyhyn muuttui vuoden 2016 alussa parisuhteeksi ja on jatkunut vahvana siitä asti. Didin työt ovat laajentuneet tallin kahvilaan ja hän viihtyy Rosings Parkissa paremmin kuin koskaan aikaisemmin, vaikka aikaa ei juuri jää millekään ylimääräiselle.

Halloween 2015
Monday Funday
Ravaten auringonlaskuun
Miten tämänkin kuvan värität
Search your heart, search your soul
Run my heart out
Hakuna Matata
Ystävänpäivä 2016
Spring surprise
Kuuntele kutsu ja tule
Vapaalla
Yömaasto

Vuoden 2017 alussa ahkerasti aina urheileva nainen alkoi kuitenkin tuntea olonsa normaalia väsyneemmäksi, eikä aluksi ajatellut siitä miksikään. Huhti-maaliskuun vaihteessa hän kuitenkin sairastui kovaan flunssaan ja joutui petipotilaaksi. Diagnoosiksi hän sai flunssan lisäksi ylikunnon ja liikuntakiellon. Se ei kuitenkaan pitänyt naista kauaa paikallaan, sillä palo lenkille vei mukanaan liian aikaisin ja kierre alkoi alusta. Keväällä Didin pieneen perheeseen tuli myös lisäys, kun hän hankki juuri ennen sairastumistaan pienen Jessy-pennun. Pentu on tuonut arkeen todellista uutta energiaa, vaikka Didin onkin ollut vaikea jaksaa kouluttaa rasavilliä pentua.

Tapojensa vanki [Y] ✓
Vielä on kesää jäljellä


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Ti Syys 26, 2017 1:19 pm, muokattu 16 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:28 pm

Miranda Kirkin pelijana

Try hard enough and false becomes right [Y] ✓

Muutettuaan tammansa Cindyn kanssa Rosings Parkiin Mirandan elämä on muuttunut paljon. Talvi ja kevät 2015 olivat hyvin sekavaa aikaa naiselle ja tunteiden myllerryksessä niin hevosiin kuin työhön keskittyminen on ollut vaikeaa. Tammikuussa 2015 hänen isänsä kuoli syöpään ja seuraavan kuukauden tapahtumat ovat yhtä sekalaista, alkoholin ja itkun kirjomaa sotkua. Kevät jatkui epäonnistuneiden irtosuhteiden parissa. Nuori tamma Cindy oli naisen ainoa pysyvä asia ja naisen yllätykseksi ja iloksi viikosta toiseen parantuva. Loppukeväästä ja kesästä he aloittivat kisaamisen vaihtelevalla menestyksellä. Näkyvä kehitys kannusti naista kuitenkin jatkamaan ja keskittymään ja vähitellen naisen elämä tuntui pääsevän takaisin entisille urilleen.

Vihaan kyllästynyt
Kaikkea sitä tarvitseekin
Single? Depends on who's asking
It's hard to fly when you keep falling down [Y] ✓
Never close our eyes
It's hard to fly when you keep falling down - part 2 [Y] ✓
Sekoita pakkaa, saa minut harkitsemaan [Y] ✓
Sadepäivän pieniä iloja
Jos metsään haluat mennä nyt

Toukokuun lopulla Miranda tapasi kisoissa Durhamissa Alecin, pitkä-aikaisen parhaan ystävänsä, ihastuksensa ja poikaystävänsä. Viiden pitkän vuoden jälkeen he rakastuivat uudelleen nopeasti ja sukelsivat parisuhteeseen, jonka Miranda rukoilee onnistuvan sillä hän todella välittää Alecista. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan nainen näkee itsellään järkevän, tasapainoisen tulevaisuuden.

One hell of a bootcamp
Northern Downpour [Y] ✓

Borrow my heart [Y] ✓
Tuulen tanssi
Halloween 2015

Vuosi 2016 on ollut töiden osalta kiireinen ja vapaa-aika on mennyt ajaessa edestakaisin Seahamista Alecin luota Slaleyhyn. Kovaa vauhtia kehittyneet Moneypenny ja Cindy ovat saaneet totutella tosissaan kisoihin, kun Miranda on vienyt niitä entistä innokkaammin Northumberlandin aluekisoista toisiin. Hermoheikko täysverinenkin on näyttänyt kehityksen merkkejä ja ruvennut luottamaan omistajaansa, mikä on erityisesti saanut Mirandan onnelliseksi. Alkuvuosi oli Alecin ja Mirandan suhteen osalta kivinen mutta ongelmat selätettiin alkukeväästä ja alkukesästä onnellinen pariskunta muutti yhteen Mirandan Slaleyn taloon.

A cup full of memories, dreams and feelings [Y] ✓
Vesisateen armoilla, tai ei
Häiriötekijä
Totally Lost
Ystävänpäivä 2016

Kuka pelkää valmentajaa?
Elämyksiä ja sirkushuveja
Valmennusviikonloppu

Onnellinen arki ei jatkunut pitkään, sillä heinäkuun lopulla Miranda alkoi kokea paineita parisuhteen etenemisestä ja tuntea itsensä unohdetuksi Alecin hukuttaessa itsensä töihin. Sen sijaan, että kaksikko olisi osannut hoitaa ongelmansa ja lähentyä jälleen, päättyi suhde riitaan ja he ajautuivat erilleen. Myöhäinen syksy toi mukanaan kuitenkin kauan odotetun sovinnon ja hyvin syvälle vanhoihin (alkoholi)ongelmiinsa vajonnut Miranda lähti tekemään uutta nousuaan.

Mistreated, misplaced, misunderstood [Y] ✓
Bad decisions, that's alright
All that I know is I'm breathing now [Y] ✓

Kevät 2017 on ollut Mirandan (ja Alecin, Shirleyn ja Marcuksen) elämässä jännittävää aikaa, sillä kun pariskunta sai välinsä kuntoon he palasivat takaisin yhteen ja Miranda ja Shirley lähtivät vihdoinkin toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa tallinomistamisesta. Asiat tapahtuivat nopeasti kun maalis-huhtikuun vaihteessa naiset näkivät myynnissä olevan tallin alueelta ja toukokuun alussa he olivat jo tehneet omistajienvaihdoksen ja muuttaneet hevoset uuteen talliinsa, joka ei ollut vain talli vaan myös ratsastuskoulu ja kisakeskus. Toukokuu on mennyt uuteen aikatauluun totutellessa ja valtavassa innossa ja odotuksessa tulevaisuutta varten.

Maailma on kaunis | Muuttopäivä [Y] ✓


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Pe Heinä 28, 2017 7:19 pm, muokattu 13 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:31 pm

Bailey Bushwellin pelijana

Bailey oli innoissaan, kun Blake muutti Rosings Parkiin vuoden 2015 tammikuussa. Hän oli katsellut kuvia tallista ja sen hevosista jo pitkään ja unelmoinut pääsevänsä ratsastamaan komeissa maastoissa ja olemaan upeissa tiloissa. Tallin taso yllätti nuoren tytön ja se, että tallilla kävi myös nuorempia eikä vain vanhoja senioreita. Bailey on innoissaan Rosingsissa olosta, sillä hän on jo nyt tavannut paljon kuuluisia ratsastajia ja päässyt treenaamaan Blaken kanssa muunmuassa Corinne Fairchildin opissa.

Livin' la Vida Loca
That's how a superhero learns to fly

Kesän 2015 alussa Bailey pääsi osallistumaan Rosings Parkin kenttäkesäleirille ja tutustui moniin upeisiin ihmisiin leirin aikana. Kesä sujui hyvällä mallilla mutta loppusyksystä kävi ajankohtaiseksi lähteä etsimään seuraavan tason kisaratsua. Marraskuun alussa Rosings Parkiin muutti Puolasta nuori ori Karabiener. Yhteinen arki ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla, sillä ori osoittautui pitelemättömäksi kusipääksi. Syksy oli Baileylle stressaavaa aikaa vaikean ja vaativan uuden hevosen, kuoroharrastuksen ja aikaavievän koulun takia.

Jazzhands and desperation [Y] ✓
Dear future, please be good [Y] ✓

Vuosi 2016 on ollut tekemisentäyteinen ja kiitos upeiden valmentajien ja ratsuttajien, Bailey tuntee päässeensä etenemään Karankin kanssa. Aivan vuoden alussa Bailey joutui jättämään hyvästit hyvälle ystävälleen Natashalle, kun tämä lähti ulkomaille. Tammikuussa Bailey ja Karabiener joutuivat myös kamalan vainoajan ansaan ja ratsukko joutui sairaslomalle. Kaksikko palautui onnettomuudesta kuitenkin nopeasti ja orin ja tytön yhteistyö on ollut erityisesti kesällä nousujohteista.

Eläköön ei historia vaan tulevaisuus
Dangers ahead ain't scaring me
Don't deny me my home
Stressed out
Mielettömän mielekästä menoa
Kiehuu
Let it go for tonight, babe
Ystävänpäivä 2016
Valmennusviikonloppu

Bailey on lähentynyt kuoroporukkansa kanssa kesän 2016 aikana entistä enemmän ja ollut aivan onnessaan heidän sijoituttua toisiksi helmikuussa showkuorojen mestaruuksissa. Hän oli pitkään toivottoman ihastunut ystäväänsä Jonathaniin ja joutui pettymään kun tunnusti lopulta tunteensa ja saikin kuulla, että hänen ystävänsä pitääkin pojista. Kaksikko setvi kuitenkin epämukavien seuraavien aikana välinsä ja heidän tiiviistä ystäväporukastaan muodostui entistä sulavampi.

Asenne ratkaisee
Heartbeats [Y] ✓
Yömaasto

Vuosi 2017 on ollut Baileylle kiireistä, mutta ihanaa aikaa, sillä hän on saanut keskittyä ratsastamiseen todella. Kun Karabienerin ja Baileyn suhdekin lähti lopulta nousemaan ja yhteistyö kisakentillä sujumaan, tuntui Baileystä siltä kuin kaikki ovet hänen tulevaisuudessaan olivat apposen auki. Kisakauden alku toikin mukanaan paljon onnistumisia ja onnea.


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Su Toukokuu 28, 2017 10:08 pm, muokattu 14 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:33 pm

Dakota Irvingin pelijana

Kun työtarjous ratsuttajan paikasta Rosings Parkissa avautui vuoden 2015 lopulla, Dakota tarttui siihen innoissaan. Matalatasoiset ratsastustunnit ja ponien sisäänratsastukset eivät enää jaksaneet innostaa naista, vaikka Longbentonin ratsastuskoulun ilmapiiri ja ihmiset olivatkin mitä ihanimpia. Ison, laadukkaan tallin hevoset olivat mielenkiintoisia ja erilaisia ja tarjosivat pitkästä aikaa naiselle uudenlaisia haasteita.

Halloween 2015
Steady as the beating drum

Tammikuun 2016 alussa Dakota lähti perheineen Darlingtoniin tapaamaan ystäviään ja matkalla mukaan tarttui muutakin kuin ihania muistoja. Äitiyslomaltaan lähtien uudesta omasta hevosesta haaveillut nainen oli löytänyt internetin välityksellä myynti-ilmoituksen kauniista kimosta tammasta, jonka kävi koeratsastamassa viikonloppureissun aikana. Dakota ihastui tammaan ensi-silmäyksestä ja 3.2. Bumble-tamma muutti Rosingsiin. Toukokuussa perheeseen tuli toinen lisäys - shetlanninponi Flora Kelly-tyttärelle syntymäpäivälahjaksi.

Sundays with you are as sweet as a bowl of ice cream [Y] ✓
Tähtiloistetta
The best is yet to come
Maaliskuun kisat - Bumble

Loppuvuodesta 2016 Dakotan onnellinen perhe-elämä koki kuitenkin särön jos useammankin, kun hänen isälleen diagnosoitiin Alzheimer. Diagnoosi oli odottamaton, sillä mies on vasta kuusikymppinen. Manchesterissä elävät vanhemmat tulivatkin vahvemmin osaksi Dakotan elämää, kun hän lähti usein sinne äitinsä tueksi.

Remember me [Y] ✓
Pihalla ja hukassa, henkisesti ja fyysisesti

Vuosi 2017 alkoi Dakotalla juuri niin stressaavasti kuin edellinen vuosi päättyikin. Isän ailahteleva muistisairaus pitää tyttären kiireisenä ja rikkonaiseen arkeen on vaikea asettaa mitään muuta puhumattakaan kisahaaveista Bumblen kanssa tai Kellyn ja Floran ratsastamisen edistämisestä.

Slipping through my fingers


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Su Toukokuu 28, 2017 10:23 pm, muokattu 8 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:38 pm

Josephine Derbyshiren pelijana

Laskeuduttuaan Ranskasta Newcastleen vuoden 2016 alussa, Josephine on viettänyt aikaa kulttuurishokissa ja sydänsuruissa huolehtien harvinaisen huonosti itsestään ja erittäin tarkasti mukanaan matkanneista hevosistaan. Sen sijaan, että nainen olisi vajonnut sohvalle ja raivonnut maailman epäreiluutta ja elämänsä epäonnistumista, hän viettää kaiken aikansa hevostensa kanssa uudella tallilla ja treenaa kisahevosiaan armotta pysähtyen vain välillä syömään jotain kevyttä ja pitämään seuraa kantavalle Marylle.

I'll be the one that walks away [Y] ✓
When all is said and done
Do you feel the monday blues?
Valmennusviikonloppu
Odottavan aika on pitkä [Y] ✓

Heinäkuun puolessa välissä maailmaan syntyi Rose-varsa. Pieni ihme saa kopean omistajansakin heltymään hymyyn päivittäin ja pitää kiireisen arjen ja olympiakisoihin valmistautuvan Josephinen järkevänä. Jos Jo voisi valita, hän viettäisi kaiken aikansa varsan ja tämän emän kanssa mutta velvoitteet vievät häntä pitkin Englantia ja lopulta elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Rio De Janeiroon edustamaan maataan. Huolimatta työkiireistään Jo huomaa sotkeutuvansa henkilökohtaisessa elämässään itseään isompiin kuvioihin alkaessaan tapailla valmentaja Artemiksen veljeä Aiden Cavanaughia.

Pieni ihme
Suolaa haavoihin
Kohti Rioa
Älä puhu huomisesta
Mainetta ja kunniaa (Rion olympialaiset 2016) [Y] ✓

Alkusyksystä Derbyshire-tiimiin palkattu uusi hevostenhoitaja Adriana on pitänyt töiden lisäksi Josephinen kiireisenä. Kovapäinen ja auktoriteeteille päivittäin haistatteleva nainen on ollut oikea piikki Josephinen nahassa, mutta parempaa korviketta löytämättä Jo on saanut totutella uuteen työntekijäänsä. Pinnaa ovat olleet kiristämässä vaativat ratsutettavat, muutama epäonnistuneet kisat, Michelin ja Adrianan heilastelu ja töiden ulkopuolinen sosiaalinen elämä muutoinkin.

Daughter like mother [Y] ✓
Clown shoes
Come here you little piece of shh [Y]

Kevät 2017 on mennyt Josephinella hyvin uraohjautuneesti ja tiukkaan aikatauluun on ollut vaikeaa asettaa muunmuassa poikaystävää Aidenia, mikä on aiheuttanut kireyttä parin välille. Etäisyys johti heidän eroonsa toukokuussa ja sai kilparatsastajan pasmat sekaisin, sillä hän tunsi olonsa jälleen täydelliseksi luuseriksi työnsä ulkopuolella ja se vaikutti hänen ratsastukseensakin. Kisamatkalla Cannesissa Jo pyörähti ystäviensä luona Sveitsissä ja toi mukanaan kotiin uuden kisahevosen Paloman tuomaan uutta puhtia elämäänsä.

Onni on illuusio 1/3
Onni on illuusio 3/3
All alone in this crowded mind of mine [Y]
You and your nasty words


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Ma Kesä 26, 2017 7:06 pm, muokattu 21 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:44 pm

Liam Hamptonin pelijana

Käytyään kerran loppukesästä 2015 Rosings Parkissa puolipakotettuna, tärkeää elämää elävä nuorimies päätyy tulemaan salaa ratsastamaan tammaansa muutaman kerran. Tarkoituksena ei tietenkään ole elvyttää ennen niin tärkeää harrastusta tai suhdetta aikoinaan rakkaaseen tammaan, vaan kehittää kuntoa kuntosaliharjoittelun ohella. Eikä syyllä väliä olekaan, sillä kukaan ei koskaan saa tietää miehen käynneistä tallilla.

Come as you are
Am I going crazy or just feeling something?

Vuoden 2016 aikana Liam jatkoi ratsastamista, yhä salassa, vaikkakin hänen tyttöystävänsä Michelle saikin vihiä asiasta ja kertoi tästä Liamin vanhemmille. Asia ei räjähtänyt käsiin, vaikka Liam vähensikin käymistään tämän paljastuksen jälkeen. Aika kului ennemminkin tutuissa ajanvietteissä: salilla, klubeilla, juhlissa, ostoksilla, lomalla, muutaman kerran yliopistolla, jotta häntä ei potkittaisi ulos ja muutaman kerran töissä, ajankulukseen. Tyttöystävä Michellen kanssa arki oli kuin vuoristorataa, sillä nainen on vähintäänkin yhtä kovapäinen kuin poikaystävänsä ja yhtä viekas. Toisin kuin aiemmin, tällä kertaa pari ei kuitenkaan eronnut todella kertaakaan, vaan ovat nyt olleet yhtäjaksoisessa parisuhteessa jo vuoden. Keskustelut Liamin järjettömästä käytöksestä ja narsismista eivät tehneet kuitenkaan yhdessäolosta helppoa.

Ystävänpäivä 2016
It's in his dna

Vuoden 2017 alussa Michelle sai ylipuhuttua Liamin psykologin puheille. On yhä mysteeri, miksi Liam lopulta taipui hänen tahtoonsa. Kuitenkin, helmikuun alusta lähtien Liam on käynyt terapiassa ja vaihtelevalla menestyksellä alkanut tiedostamaan ongelmansa. Henkinen tasapaino ja narsismista parantuminen ovat vielä pitkän matkan päässä, mutta ainakin mies on ottanut ensimmäisen askeleen.

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Pe Kesä 30, 2017 4:18 pm, muokattu 5 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:48 pm

Elis Blomgrenin pelijana

Saavuttuaan Tukholmasta Slaleyhyn 2. päivä tammikuuta 2016 Elis on saanut muutettua tavaransa kotoisaan Thimblen mökkiin, jossa asuisi työntekijöiden Oliver Grayn ja Fabien Cormierin kanssa seuraavat viisi kuukautta viimeisen työharjoittelunsa merkeissä. Kulttuurishokki oli nuorelle suuri ja englannin käyttäminen vaativaa mutta muutamassa viikossa hän alkoi saada kiinni korkeatasoisen tallin arjesta ja elämästä Isossa-Britanniassa. Kuukaudet Rosingsissa vilahtivat ohi työntäyteisinä, hyvässä mielessä erilaisina ja iloisina.

Am I crazy or just feeling something?
Ystävänpäivä 2016
Muutto, jossa kahvitkin levii autoon
Sadetta ja aurinkoa
Min kära hemland [Y] ✓

Lähtö Englannista toukokuussa tuntui nuorukaisesta yhtä tunteikkaalta kuin saapuminen Ruotsiin ja ystävien ja perheen näkeminen kotona. Kolmen vuoden aherrus palkittiin hevosopistolla valmistujaisissa. Kesäloma Ruotsissa ei venynyt kuitenkaan turhan pitkäksi, sillä Elis palasi Englantiin töihin heinäkuussa 2016 ja aloitti Ludo Prescottin hevosten yksityisenä hoitajana ja niitä kisaavan Andrea Rowen kisagroomina. Entisen tyttöystävän Lovisan jättäminen taakseen teki kipeää, mutta työnteko piti mielen muualla. Siitä heinäkuusta lähtivät käyntiin Eliksen hulluimmat ja parhaimmat ajat, jotka olivat täynnä maita, joissa hän ei ollut ikinä vieraillut ja isoja kisakenttiä, joita hän oli vain ihaillut televisiosta.

The old new me
Enjoy the view
Power in the house
Neljäs kerta toden sanoo / myrkytyksiä

2017 alku on ollut Elikselle yhtä tapahtumarikasta aikaa kuin hänen ensimmäisen työvuotensa ensimmäinen puolisko. Aikaa ei ole jäänyt juuri muulle kuin työnteolle, mutta nuori mies ei haluaisi muuttaa mitään.

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Pe Kesä 30, 2017 5:13 pm, muokattu 10 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   La Toukokuu 21, 2016 10:12 pm

Abigail Murphyn pelijana

Abigailin työsuhde Rosings Parkissa lähti kivisesti ja hitaasti liikenteeseen touko-kesäkuussa 2016. Fyysisesti rankka työ ja isojen, pelottavien hevosten kanssa työskentely oli yhtä rankkaa, kuin uusien ihmisten kanssa asuminen ja töissä kommunikointi olivat Abigailille jotakin aivan uutta. Abigail oli kuitenkin päättänyt, ettei heittäisi varmastikin yhtä ainoaa mahdollisuuttaan normaaliin elämään hukkaan ja puski itsensä koeajan läpi. Huolimatta ikuisista jumeista, mustelmista ja väsymyksestä Abigail ei ole luopunut työstään ja taistelee hevosten ja asiakkaiden kanssa päivästä töiseen. Koeajan päätyttyä kesäkuun lopulla Abigailin adoptioäiti lähetti toisen hevosistaan, Bellen, Abigailin vastuulle 'lahjana' tämän edistyksestä. Abigail ei nähnyt tammaa, joka tuntui kuin menneisyyden haamulta, isona lahjana, mutta meni silti monen vuoden jälkeen ratsaille ja löysi lopulta sen kadonneen palon ratsastaa.

The odd one out
Ystävät ovat yliarvostettuja
Yömaasto

Alunperin aikomus oli keskittyä todellakin vain töihin ja hevosiin, eikä tuhlata aikaa ystäviin tai eritoten parisuhteisiin, mutta kaikesta huolimatta Abigail on onnistunut ajan kanssa ihastumaan ratsuttajaan Cain Brintoniin ja yrittää parhaansa pysyä pois ihmissuhdesotkuista aina siinä täysin onnistumatta. Marraskuussa 2016 Abigail joutui tallin myrkytysepisodin keskelle tahtomattaan, kun yllätti eräänä iltana työkaverinsa Cameronin hämärissä puuhissa tallissa. Abigailin onneksi häneen kohdistuneet epäilyt kuitenkin hälvenivät oikeiden syyllisten löydyttyä.

Myrkytyksiä / perjantai
A humble servant
Seinäruusu

Vuosi 2017 on ollut ailahtelevaa aikaa Abigailin elämässä. Naisen kunto on noussut, joskin paino on pysynyt ainaisen alhaisena. Vanhat tavat ovat kuitenkin tulleet takaisin uusien tuttavuuksien yhteydessä ja nainen on ratkennut juhlimaan, juomaan ja polttamaan tupakkaa. Abigail ei ole juurikaan kerännyt ystävyyssuhteita mutta hänen elämänsä on urautunut tiettyyn rutiiniin ja hän on oppinut nauttimaan työstään ja Bellen ratsastamisesta. Heinä-elokuun vaihteessa Abigailin melko tasaiseen elämään tuli kuitenkin lommo, kun Abigail sai yhteydenoton biologiselta täyssiskoltaan ja he tapasivat ensimmäistä kertaa. Hänen biologisesta perheestään kuuleminen oli varsin järkyttävä kokemus ja jätti Abigailin varsin onnettomaksi.

Don't try to change me babe [Y]


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Pe Heinä 28, 2017 5:35 pm, muokattu 6 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ke Elo 31, 2016 6:11 pm

Matthew Hopkinsin pelijana

Minds alike

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Su Maalis 05, 2017 9:00 pm

Maryam Broadbentin pelijana

The ones that got away [Y]

Maaliskuussa 2017 Maryam teki täysimuutoksen elämäänsä muuttaessaan Middlesboroughista Stocksfieldiin ja vaihtaessaan työpaikkaa 7 vuoden jälkeen ratsastuksenopettajasta kouluvalmentajaan. Muutos oli kuitenkin jo pitkään odotettu ja tuli tarpeeseen. Maryam sopeutui suurelle tallille valmennustöihin nopeasti ja suunnittelee jo ahkerasti kesän kisakauden menoja Amberin kanssa ja muita tulevaisuuden työkuvioitaan.

Kantapäät kattoon, vai miten se menikään?
Melkein kuin viidakossa
Jo taittui talven valta
Everybody's changing [Y]

Vuosi 2018 vaihtui ristiriitaisissa tunnelmissa, kun Maryam taisteli oman työskentelymotivaationsa kanssa, ja joutui toteamaan, ettei nykyinen elämäntilanne yksinkertaisesti sopinut hänelle vaikka vasta vuosi sitten hän oli yrittänyt tehdä siihen muutosta. Sen sijaan, että hän olisi lopettanut työnsä ja muuttanut jälleen hän päätti ottaa vapaata ja lähti maaliskuun puolivälissä reppureissaamaan Eurooppaan ja Lähi-Itään. Maryam palasi toukokuun lopussa takaisin Englantiin rakastuneena elämään, mutta myös norjalaiseen nuoreen mieheen Fredrikiin, jonka tapasi Jerusalemissa.

Löysin itseni maailmalta ja sieltä löysin myös sinut [Y]

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)


Viimeinen muokkaaja, Sarpa pvm Ti Toukokuu 29, 2018 2:16 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Pe Kesä 09, 2017 9:23 pm

Daphne Douglasin pelijana

Vuonna 2017 alkoi Daphnen ja Aldon kuudes vuosi Rosings Parkin asiakkaina. Kevät toi tullessaan uuden ihastuksen, Aiden Cavanaughin. Uusi suhde ei osoittautunut kuitenkaan niin rennoksi ja ihanaksi, kun kaksikon yhteistä eloa alkoi terrorisoimaan Aidenin ex-tyttöystävä Josephine Derbyshire. Daphne yrittää kuitenkin sivuuttaa heitä ahdistelevan naisen ja keskittyä elämänsä hyviin puoliin kuten Aideniin ja Aldon kanssa alkavaan kisakauteen.

Onni on illuusio 1/3
Onni on illuusio 2/3
Onni on illuusio 3/3

Elokuun puolivälissä kävi ilmi, että Daphne oli tullut raskaaksi. Siitä lähtien hän on koittanut pärjätä uuden elämäntilanteensa ja sukunsa ja lähipiirinsä paheksunnan ja pettymysten kanssa.

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   Ti Syys 26, 2017 1:02 pm

Niamh Byrnen pelijana

Vuoden 2017 aikana Niamh Byrnen elämä koki täysmuutoksen. Heinäkuussa hän vihdoinkin päätti ottaa yhteyttä toiseen kahdesta siskostaan, ja päätyi lentämään Newcastleen, Englantiin, tapaamaan häntä. Vauvana adoptoitu täyssisko Abigail ei kuitenkaan osoittautunut siksi, miksi Niamh oli hänet kuvitellut ja heidän ensitapaamisensa oli varsin kivinen. Tämä ei kuitenkaan saanut Niamhia perääntymään, vaan hän jatkoi vierailua Newcastlessa ja Rosings Parkissa, Abigailin työpaikalla, kunnes sai siskonsa puhumaan kanssaan. Jo aikaisemmin sinä vuonna noussut jano todellisen elämänmuutoksen tekemiseen sai pontta Englannissa vierailusta, ja syyskuun lopussa Niamh muutti Newcastleen asumaan koiransa kanssa, ja aloitti uudet työt ja uuden elämän uudessa maassa.

Don't try to change me babe [Y]
Kohta vapaita [Y]

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Sarpan hahmojen aikajanat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sarpan hahmojen aikajanat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu :: Aikajanat-
Siirry: