PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hatsiubatin aikajanat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1404
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Hatsiubatin aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 7:59 pm

Tobias Wonchester

Vuosi 2014
Raiden saapui syksyllä Rosings Parkiin ratsuttajaksi. Hän asui Benjaminin kanssa Slaleyssa, vuokratussa asunnossa. Hän tapasi Alexin ja Skotlannin vaelluksella lähentyi kollegansa kanssa, käyden tuon kanssa myöhemmin treffeilläkin. Tutustui myös Evelyniin melko pian saapumisensa jälkeen.

Vuosi 2015
Entinen tyttöystävä (Benjaminin äiti) saapui Rosings Parkiin, tehden ratsuttajan elämästä hieman tukalaa. Keväällä 2015 Raiden muutti pois Englannista, Janicen yritettyä hakea Benjamin tarhasta (naisella ei ollut edes tapaamisoikeutta poikaansa tuolloin ja lähestymiskielto Raideniin). Mies jätti kaiken taakseen, antamatta selityksiä kenellekään. Hän palasi Norjaan, tehden töitä samalla vaellustallilla kuin aiemminkin.


Vuosi 2016
Alkuvuodesta Raiden sai apua lainan kanssa, jolloin hän osti Slaleyssa myynnssä olleen pienen tilan. Hän muutti Skeldale Houseen Benjaminin kanssa maaliskuussa, tuoden mukanaan liudan uusia hevosia Norjasta. Hän törmäsi Alexiin, yrittäen parhaansa mukaan sovittaa välit tuon kanssa, onnistuenkin jollakin lailla lopulta. Mies on jälleen yhteydessä myös Evelyniin, toiseen selityksettä jätettyyn ystäväänsä.

Vanhoja ystäviä
Elämässä tärkeintä
Lapsenvahtina
That will be your crowning glory
Just camer to say hi
Tää on lottovoitto
Woke up from grave?
Pikkusen maistissa sä näytät ihan sairaan kauniilta
Pyydä multa anteeks kunnolla


Viimeinen muokkaaja, Hatsiubat pvm La Helmi 11, 2017 2:57 pm, muokattu 7 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1404
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Hatsiubatin aikajanat   Ke Maalis 23, 2016 8:13 pm

Gabrielle Pakenham

Vuosi 2014
Loppuvuodesta Gabriellen kaipuu takaisin satulaan vei hänet Rosings Parkiin erään vuokrailmoituksen pohjalta. Hän vuokrasi Alex Chiltonin Arizonaa, tutustuen samalla vanhempiensa tuttujen poikaan, Theodore Morlandiin. Miehen kanssa heille kehittyi vähintään mielenkiintoiset välit, joihin mahtui salasuhde Theodoren kihlatun selän takana. Kun suhteen laatu selvisi Violetille, pariskunta erosi. Uudenvuodenaattona Theodore ilmestyi Gabriellen ovelle, kertoakseen erostaan.


Vuosi 2015
Gabrielle seurusteli Theodoren kanssa. Hän sai tietää olevansa raskaana, jolloin pariskunta muutti yhteen. He myös etsivät itselleen myöhemmin oman talon, jossa he ehtivat asua vain pari kuukautta. Gabrielle sai keskenmenon vain pari viikkoa ennen kuin lapsi olisi ollut edes keskonen. Menetyksen tuoma suru repi pariskunnan erilleen. He myivät yhteisen talonsa ja Gabrielle pakeni suruaan Lontooseen. Lontoossa hän tapasi Darrellin, jonka kanssa kihlautui, vaikka mieli pyöri edelleen menetetyssä lapsessa ja sen myötä hajonneessa suhteessa.


Vuosi 2016
Häitään järjestelevä Gabrielle karkasi Newcastleen lomallaan. Hän kirjaimellisesti törmäsi Teddyyn ruokakaupassa, haluten selvittää asiat heidän välillää. Kaksikko päätyi tällä kertaa suhteeseen Gabriellen kihlatun selän takana. Kihlaus purkautui riitaisasti ja nainen alkoi jälleen tapailla Theodorea, jonka seurauksena Gabriellen perhe teki selväksi ettei nainen ollut enää tervetullut vanhempiensa luokse tai hänestä haluttu kuulla enää. Vierailullaan Theodoren vanhempien luona he saivat tietää miehen äidin aivokasvaimesta. Samalla vierailulla Theodore sai vihdoin aikaiseksi kosia naista ja he palasivat Whirlow Hallista Newcastleen kihlautuneina. Gabrielle kertoi Teddylle uudesta raskaudesta, joka toi sekä iloa että pelkoa molempien mieleen.
Pariskunnan mentyä naimisiin heinäkuussa 2016 Gabriellen paras ystävä ilmoittaa palanneensa Englantiin pysyvästi, sotkien ystävien välejä ennakkoluuloiselssa suhtautumisellaan Teddyyn. Gabriellen ja Theodoren poika Matthew Morland syntyi 12.12.2016.

We wish you a merry christmas
Inside the outsider
True friendship is never serene
Cover girls
On bended knee I cherish you
What doesn't kill you
Take this sinking boat and point it home
Why did I ever return?


Viimeinen muokkaaja, Hatsiubat pvm La Helmi 11, 2017 3:07 pm, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1404
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Hatsiubatin aikajanat   Ti Maalis 29, 2016 9:29 am

Miyato Caloun

Vuosi 2014
Miyato saapui ensin Lontooseen, tavaten Andrean, ja sieltä Rosings Parkiin, elokuun lopussa 2014. Hän valmentautui aktiivisesti ja yritti saada villikkohevosestaan Your Humblest Huzzlejackista kelvollista hevosta. Tehtävä tuntui mahdottomalta, vaikka hevonen alkoikin osoittaa edistyksen merkkejä loppuvuodesta. Syyskuussa Miyato tapasi Simonin, jonka kanssa draamailtuaan alkoi seurustella ja viihtyikin tuon kanssa hyvin. Hän myös ystävystyi Theodore Morlandin kanssa syksyn aikana ja osti itselleen uuden hevosen, SWL Corruption's Sweet Rainin eli Coran.


Vuosi 2015
Alkuvuosi sujui hyvin. Huzzle ja Cora toimivat molemmat hyvin, Miyatolla oli vakituinen parisuhde Simonin kanssa. Valencian kilpailuissa hän sijoittui kouluradalla tammallaan kolmanneksi. Rataesteillä Huzzlen kanssa hän joutui onnettomuuteen, joka vei häneltä vasemman jalan polvinivelen kohdalta alaspäin. Hän vietti pitkän aikaa sairaalassa ja päästyään kotiin eristäytyi muista täysin. Hän lähti maaliskuussa 2015 takaisin Amerikkaan kuntoutumaan. Ennen lähtöään hän tapaili hetken hyvää ystäväänsä Andrea Rowea. Hän myi Huzzlen, vanha tammansa seurasi häntä Amerikkaan ja Cora jäi Englantiin Andrean ratsastettavaksi.


Vuosi 2016
Kuntoutuneelle ja proteesin kanssa elämään tottuneelle Miyatolle tarjottiin valmentajan paikkaa Rosings Parkista. Hän otti sen ilomielin vastaan, saapuen tallille maaliskuussa.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan
Be my cheer up-potion
Wonderful life
Never learned when to stop
Hello you


Viimeinen muokkaaja, Hatsiubat pvm Su Heinä 31, 2016 8:14 am, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1404
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Hatsiubatin aikajanat   Ti Maalis 29, 2016 9:45 am

Artemis Cavanaugh

Vuosi 2015
2015 Artemis saapui Rosings Parkiin valmentajaksi. Hän osti Meykenhoek Zn itselleen kilparatsuksi ja tutustui Williamiin. Helmikuun lopussa 2015 Artemiksen isä kuoli ja anoreksia imaisi miehen syövereihinsä pahemmin kuin aikoihin. Hän päätyi sairaalahoitoon ja sairaslomalle. Ensimmäistä kertaa vuosiin hän vieraili Irlannissa isänsä hautajaisissa. Maaliskuun lopussa 2015 Artemis myi Meykenhoekin ja muutti Saksaan valmentamaan, eroten samalla miesystävästään Williamista.

One hell of a bootcamp
Koskaan kuullut sairaslomasta?
Time to meet the shrink
Stel me with a bitter kiss and a sweet trap
Hurts to see you like this
Smelling like the smoke of cigarette
There are no flowers, not at this time, no angels gracing the lines [Y]
Parisuhdelaatuaikaa?
At your doorstep for the very first time
In a maze with no exit, I want you
Ilmaa on vaikea hengittää
Älä huuda lapsen kuullen
Kenttätyötä

Vuosi 2016
2016 alkuvuosi on ollut miehelle hieman helpompi kuin edeltäjänsä. Hän valmensi helmikuun loppuun asti Saksassa, maaliskuussa palaten Englantiin ja Rosings Parkiin. Hän toi mukanaan uusia hevosia, kaksi omaa, yhden ystävänsä kilpahevosen ja yhden Andrea Rowelle. Hieman viime vuosista muuttunut mies herätti hämmentymistä saapumisellaan. Valmennukset lähtivät hyvin käyntiin ja miehen intensiiviviikonloppu myytiin myös loppuun. Artemis odotti pääseväsä Rion olympialaisiin edustamaan Irlantia, kun sairaskohtaus vei hänet tältä kaudelta pois pelistä.

A man with a plan
Let's enjoy
Real life has no appeal
Mentäiskö shoppailemaan?
Sun voitot ja taistelut
Yes boss, no boss
Ei yksi juoma miestä kaada
Kuka pelkää valmentajaa?
Welcome back


Viimeinen muokkaaja, Hatsiubat pvm Su Heinä 31, 2016 6:50 am, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1404
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Hatsiubatin aikajanat   Ke Kesä 15, 2016 9:53 am

Ivor Atterberry

Vuosi 2016
Ivor aloitti työskentelyn Rosings Parkissa maaliskuussa. Hän viihtyy työssään, vaikka vältteleekin liikoja juttutuokioita työkaveriensa kanssa.

Katastrofin aineksia
Oho, sori, anteeks
Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa
Pretty flowers give me inspiration
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hatsiubatin aikajanat   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hatsiubatin aikajanat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu :: Aikajanat-
Siirry: