PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Caroline Bennett

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Caroline Bennett   Su Tammi 24, 2016 2:50 pm


Caroline Bennett (os. Flemming)

Ikä: 31 (3.2.1986) Glasgow, Iso-Britannia
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Eläinlääkäri, opiskellut Glasgown yliopistossa. Caroline on erikoistunut ammatissaan pieneläimiin ja hevosiin. Hän työskentelee Newcastlen eläinklinikalla, mutta tekee viikottain käyntejä myös hevostalleilla lähialueilla ja kouluttautuu säännöllisesti erilaisissa seminaareissa ja kursseilla laajentaakseen osaamisaluettaan.
Asuminen ja perhe: Asuu rivitaloasunnossa Hexhamissa aviomiehensä Benedict Bennettin, miehensä tyttären Lennox Lovegoodin sekä kolmen maine coon -kissansa punatabbyuros Gatsbyn (10), kilpikonnanaaras Dallowayn (7) ja ruskeatabbyvalkeauros Jeevesin (4) kanssa; jo ikääntyneet vanhemmat Esther ja Michael, perheellinen isoveli Christian ja tuetusti omillaan asuva kehitysvammainen pikkusisko Catherine asuvat Glasgowssa
Harrastukset: Pianonsoitto, arkkitehtuuri, taide ja kirjallisuus; satunnaiset liikuntaharrastukset.

Ulkonäkö:

165-senttinen Caroline on perinyt pehmeän ryhdikkään olemuksensa ja hurjan siron ruumiinrakenteensa äidiltään. Nainen kantaa itsensä arvokkaasti, mutta ei ole kuitenkaan jäykkä, ja vaikka häneltä puuttuu useampi sentti yleisen mielipiteen mukaisista naisellisista muodoista, hänen kissamaiset liikkeensä huokuvat voimakkaasti feminiinisyyttä. Hänen eleensä ovat huomaamattomia ja hillittyjä, mutta hermostuneena hän hypistelee helposti hiuksiaan tai korujaan huomaamattaan.

Carolinen hunajanvaaleat, elävästi raidoitetut hiukset ovat ihailtavan paksut ja yltävät lapaluiden yläpuolelle säännöllisten kampaajakäyntienkin jälkeen. Luonnostaan kevyesti laineikkaat hiukset on yleensä arkena nostettu siistille nutturalle tai poninhännälle, jotta ne eivät olisi tiellä kiireessä, mutta siisti yleisilme säilyisi. Innostuessaan hän saattaa kiinnittää hiuksensa suloisella, yksinkertaisella rusetilla.

Hänen kasvonsa ovat ovaalin muotoiset ja selväpiirteiset. Leuka on terävä ja pieni, poskipäät korkealla ja leukalinja luo kuvan erittäin siroista kasvoista. Vakavanakin hänen kasvonsa ovat leveän, iloisen suun vuoksi hivenen hymyyn kääntyvät. Hän pitää suurimman osan ajasta pehmeäreunaisia, kapeasankaisia neliömäisiä silmälaseja, joiden takaa vihreät silmät nousevat erityisesti esiin. Nenä on naisellisen kapea ja kaartuva, kulmat tarkasti nypityt ja asetellut. Caroline ehostaa itsensä päivittäin, mutta pitäytyy kevyessä arkimeikissä: hän peittää ihon pikkuvirheet, korostaa kulmansa ja luottaa helppoon silmämeikkiin lisäten huulille sipauksen vaniljaista huulivoidetta.  

Hän pukeutuu siisteihin asukokonaisuuksiin, joiden värimaailma on harkittu. Caroline korostaa naisellisuuttaan vaatteilla, ja valitsee mieluummin hameen tai mekon kuin housut. Hänellä on töissään käytännöllisistä syistä usein joustavat farkut ja jokin rento paita, ellei päivän toimenpiteet vaadi varsinaisen työasun käyttöä. Mikäli mahdollista, hän valitsee asuunsa edes jalkojaan korostavat korkokengät. Caroline suosii vaatetuksessaan harmonisia sävyjä, välttelee kokomustaa jos mahdollista ja joinakin päivinä yllättää kukkakuosilla tai muulla pirteällä kuviolla. Hän valikoi ostamansa vaatteet huolella ja luottaa laadukkaisiin materiaaleihin ja klassisiin malleihin erottelematta työ- ja siviilivaatteita turhan tarkasti. Hän omistaa muutamia juhlallisia iltapukuja ja nauttii niiden päälle pukemisesta niissä harvoissa tilaisuuksissa, joissa sellaisia saa kantaa.

Luonne:

Caroline on itsevarma, ystävällinen ja helposti viihdytettävä. Hänen naurunsa on helisevä mutta tarkoin ajoitettu, eikä varsinkin vieraille näyttäytyvä asiallinen ulkokuori helposti rakoile. Nainen välttelee sosiaalisesti ahdistavia tilanteita jopa tekaistuin selityksin, mutta vieraiden ihmisten kammoa on hankala huomata kohdatessa. Hän suhtautuu uusiin ihmisiin varauksella, mutta on helposti lämpeävä ja hänen kanssaan on suhteellisen helppoa luoda hyvä suhde. Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat eläinten ohella niin psyykkisesti kuin fyysisesti vammaiset ihmiset, sillä hänen pikkusiskonsa kehitysvamma on kasvattanut Carolinesta lämpimän, tukevan ja erityisen empaattisen ihmisen varsinkin jollakin tapaa vajavaisia ihmisiä kohtaan. Välillä hänestä paistaa jopa äidillinen suojeleva puoli, jos kokee vajavaisia ihmisiä kohdeltavan huonosti tai alistavasti, mutta sitä esiintyy pääasiassa vain oman siskon kanssa julkisilla paikoilla kulkiessa.

Ystäviään ja aviomiestään kohtaan Caroline on lojaali ja avoin. Hän on tuudittautunut turvalliseen avioliittoonsa ja mikäli joutuu pelkäämään miehensä menettämistä, muuttuu varsin omistushaluiseksi. Hän ei missään nimessä ole kuitenkaan heppoisin syin julkisesti mustasukkainen hirviö. Hän pitää negatiiviset tunteensa kurissa, mutta läheisimpiensä kanssa on aidoimmillaan ja silloin näyttää herkästi todellisen temperamenttinsä niin surullisena kuin vihaisena. Carolinelta löytyy luonnetta sanoa asiat suoraan ja hän osoittaa tunteensa ylivuotavalla raivolla. Purettuaan vihaansa tai suruaan liian voimakkaasti, hän häpeää käytöstään ja pahoittelee päiväkausia, jos ei suoraan sanallisesti niin erilaisin hyvittelevin teoin.

Hän suhtautuu uraansa intohimoisesti ja välillä myös pakkomielteisesti. Sen vuoksi hän keskittyy töissä helposti enemmän potilaaseen ja diagnoosiin kuin asiakkaaseen, ja joutuu muistuttelemaan itseään asiakaspalvelun tärkeydestä useammin kuin haluaisi. Eläinlääkärinä pätevä ja alati kouluttautuva Caroline on arvostettu työpaikallaan, ja hän on päässyt näkemään urallaan paljon enimmäkseen eteenpäin ajavan uteliaisuuden ja opiskelumotivaation vuoksi. Hän ei kieltäydy vaikeistakaan tapauksista ellei selvästi tiedä, ettei hänen ammattitaitonsa ole riittävä edes kollegoita konsultoimalla.

Caroline rentoutuu harrastuksiensa parissa ja vietettyään päivän asiakaspalvelutyössä hän paneutuu varsin mielellään ylhäisessä yksinäisyydessään esimerkiksi kirjallisuuden tai taiteen pariin kotona tai suosikkigalleriassaan. Hän nauttii kiireen keskellä erityisesti rauhoittumisesta aviomiehensä lähellä, oli kyse sitten yhteisestä tekemisestä tai leppoisasta koti-illasta sohvan nurkassa. Hän kokee arjen kotityöt vastenmielisinä, mutta jakaa mielessään työt perinteisesti naisten ja miesten töihin ja pyrkii pitämään huolen esimerkiksi ruuanlaitosta, siivouksesta ja pyykkäyksestä, vaikka harvemmin tarttuu toimeen innoissaan.

Historia:

Caroline kasvoi hiljaisessa lähiössä lähellä Glasgowta kolmilapsisen perheen keskimmäisenä vesana. Hänellä oli ja on edelleen hyvät suhteet vanhempiinsa ja sisaruksiinsa. Hänelle lähin perheenjäsen on ehdottomasti kaksi vuotta nuorempi kehitysvammainen pikkusisko, jota Caroline käy tapaamassa Glasgowssa aina ehtiessään. Hän kokee täyttäneensä vanhempiensa toiveet yli odotusten yliopistotutkinnollaan ja menestyneellä urallaan, mutta saa monesti kuulla olevansa liian kiireinen töidensä kanssa. Isoveljellä on jo oma perhe, vaimo ja kolme lasta, ja Caroline tuntee vieraantuneensa veljestään lähinnä varsin erikoisen vaimovalinnan vuoksi. Hän ei kuitenkaan ole riidoissa kenenkään perheenjäsenensä kanssa, mutta yhteydenpito ei ole viikottaista.

Jo lapsena Caroline tiesi haluavansa työskennellä eläinten parissa. Hän leikki monesti eläinpraktiikkaa nuoremmalle kehitysvammaiselle pikkusiskolleen terapiakoiraksi hankitun saksanpaimenkoiran kanssa ja alkoi jo yläasteella valmistautua eläinlääketieteellisen vaatimuksiin. Hän päätyi opiskelemaan Glasgown yliopistossa eläinlääkäriksi heti lukion jälkeen ja erikoistui pieneläinten ohessa myös hevosiin yliopistonsa hevossairaalalla. Caroline ei ole ratsastanut kuin muutaman kerran ihan pienenä tyttönä talutuksessa puiston ympäri, sillä vaikka pitää isoista eläimistä, ei hän ole löytänyt paloa ja ennen kaikkea aikaa hevosharrastukselle.

Benedict Bennettin hän tapasi ensimmäisen kerran suorittaessaan harjoittelua paikallisella pieneläinklinikalla. Benedict toi kissanpentunsa rokotukseen ja vieraisiin varauksella suhtautuva nainen huomasi heittävänsä kevyttä flirttiä omaksi kauhukseenkin. Mieleen jäänyt tapaaminen johti kuitenkin treffeihin ja kaksi vuotta myöhemmin pari avioitui ja asettui aloilleen Skotlantiin. He muuttivat 2014 miehen saaman työtarjouksen perässä Hexhamiin ja Caroline löysi paikkansa Newcastlen eläinklinikalta. Vuonna 2016 pariskunta koki yllättävän elämänmuutoksen, kun Benedict sai kuulla olevan isä jo 12-vuotiaalle Lennox Lovegoodille. Tyttö muutti heidän luokseen tuon äidin ollessa kuolemansairas ja sai parisuhteen rakoilemaan. Aina äidiksi halunneen Carolinen oli vaikea sulattaa vierasta lasta, mutta hän haluaa enemmän kuin mitään saada uusioperheen toimimaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Caroline Bennett
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: