PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Amanda van der Veen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1495
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Amanda van der Veen   Ke Elo 24, 2016 9:02 am


Kuva by Hatsiubat

I have no heart
Just ice and stone
Made up of nails
And teeth and bone
And I know exactly what I'm for
To hurt and destroy
And nothing more
And if it's true that I was made
I still don't know if I can change

But something has stirred
A beast has awakened
Opened a door
There's no mistaking
Waging a war
It's fighting inside of me
So hear my battle cry
I'm out for blood to claim what's mine
Finally
Questioning
If I am my own worst
I am my own worst
I am my own worst enemy


LISÄÄ KUVIA
X  X
X
X

Koko nimi Amanda Jasmine van der Veen (ent. Aycock)
Kutsumanimi Amanda
Lempinimi Mandy

Ikä 18, 09.09.1999
Horoskooppi Neitsyt
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen (Kaappi)homo

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito Hollanti

Tutkinto Sixth form käytynä
Ammatti Kouluratsastaja ja hevosenhoitaja perheyritykselle Van der Veen Horsesille
Asuminen Asuu enonsa Julian van der Veenin luona toistaiseksi
Lemmikit -

Siviilisääty Seurustelee Larissa Silvan kanssa

Tunnuskappale Beth Crowley- Battle cry

Ratsastushistoria
Monien rikkaiden tyttölasten tapaan Amandakin on raahattu tallille heti kuin tyttö oli tarpeeksi vanha. Amanda kävi vain hieman ratsastustunneilla koulun hevosilla, saaden piakkoin ensimmäisen oman poninsa, welsh A ponin Kind of Lovely. Sissy toimi Amandan ratsuna muutaman vuoden, sittemmin tilalle tuli saksalainen ratsuponiori DPR Not Exactly Easy Mondayn. Tullessaan Amandalle hyvin koulutettu poniori oli kahdeksan ja Amanda 10-vuotias. Siitä asti tyttö on kilpaillut ponillaan. He eivät menestyneet poniluokissa kovin hyvin, päästen vain rimaa hipoen kansalliselle tasolle. Monti loukkaantui Amandan ollessa 15-vuotias, siirtyen eläkkeelle. Ratsuponiori on elossa edelleen, viettäen leppoisia eläkepäiviä nuorten ponivarsojen tapakouluttajana Glasgown liepeillä, myös satunnaisesti tammoja astuen. 

Miyato Calounin onnettomuuden jälkeen Amanda vaati saada omakseen tuon sekopäisenä apinana tunnetun Huzzlen. Ruunattu ja uudelleen ratsutettu Huzzle siirtyi Amandan omistukseen, muuttaen tytön mukana Ranskaan. Kuluneet kaksi vuotta tyttö on kilpaillut Ranskassa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, löydettyään uuden motivaation ratsastamiseen. Punarautias amerikkalaisruuna lopetettiin 3.8.2018 vakavan, akuutin ähkyn seurauksena.

Keväällä 2018 Amanda teki lajinvaihdoksen, siirtyen ratsastamaan äitinsä suvun kasvattamia kouluhevosia. Hän on kilpaillut vasta pienissä luokissa nuorella KWPN orilla Bittersweet ja hieman isommissa luokissa tammalla Esperanza. Hän toimii samalla myös perheen ratsastajien hevosenhoitajana, koettaessaan näyttää että on oikeasti valmis tekemään töitä menestyksensä eteen, eikä oleta saavansa kaikkea eteensä.


Ulkonäkö
Hiusten väri Ruskea
Silmien väri Vaaleansininen
Pituus / paino 167cm / 58kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
- Korvakorut (3/korva)
- Vasemmassa korvassa rustossa industrial ja rim
- Napakoru

Amandalla on nykyään esillä luonnollinen ruskea hiusvärinsä. Aiemmin pitkäksi kasvatetut hiukset on nyt pätkäisty melko lyhyiksi. Hän meikkää melko voimakkaasti siroja kasvojaan. Amandalla on suurehkoot silät joita tyttö vielä korostaa näyttävällä, taidokkaalla meikillä, joka on kuin maski. Hänellä on kalpeansiniset silmät ja suora vartinen, siro nenä. Varreltaan nuori nainen on melko pienirakenteinen, solakka pienillä lihaksilla. Kuten muukin suku tuntuu olevan, Amanda on melkoisen pitkäraajainen.
Hänen tyylinsä on rock-henkinen, täynnä mustaa, pitsiä, niittejä ja nahkaa, kasattuna yhteen satunnaisilla väripilkuilla. Hän pukeutuu kyllä naisellisesti ja joidenkin mielestä ehkä hieman liian paljastavasti, mutta ainakin hänet päästetään vielä ovesta ulos, joten kaikki on hyvin.


Perhe 
Amandan vanhemmat Recimir ja Wendy (os. van der Veen) Aycock asuvat nykyään Ranskan Toulousessa. Perheen välit ovat enemmän kuin hankalat ja rikkinäiset. Recimir ja Wendy eivät ole koskaan kunnostautuneet vanhempina eikä omilleen päässyt Amanda ole enää ollut samaan tapaan vanhempiensa ohjailtavissa ja vallan alla. Yksi viimeisiä niittejä oli Amandan tempaus vaihtaa sukunimensä äitinsä tyttönimeksi, mistä erityisesti tytön isä ei ollut tyytyväinen. Melkein säännöllisin väliajoin vannhemmat yrittävät manipuloida tytärtään milloin mihinkin omaan oikkuunsa, muistaen aina samalla ilmaista miten tyytymättömiä ovat tyttärensä kouluttautumattomuuteen ja uravalintaan. Erityisesti kouluratsastukseen siirtyminen ja enon luona asuminen ovat kirvoittaneet vanhemmista aivan naurettavaa uhittelua.
Biologista perhettään enemmän Amandalle merkitsee nykyään sukulaisensa. Erityisesti Englannissa asuvat eno ja täti (Julian ja Beatrix) ovat huolehtineet hieman myöhään kasvukipuilevasta nuoresta naisesta ja saaneet tuon elämään kaivattua ryhtiä.


Ihmissuhteet
Julian van der Veen - Amandan rakas eno, johon hän tukeutuu mielellään. Vaikka Julian sanoo asiat kivuliaan rehellisesti ja ei aina Amandan mielestä auta vaan pahentaa tilannetta, mies on se jonka hartiaan hän itkee jos on paha olla. Huolimatta siitä miten heidän riitansa saavat kattolamput helisemään, Amanda ei voisi inhota enoaan (paitsi silloin kun tuo toteuttaa käytännöllistä huumorintajuaan).
Beatrix van der Veen - Amandan täti, joka on myös hyvin suuri tuki hänen elämässään. Bea on opettanut hänelle asioita joita äidin pitäisi ehkä opettaa tyttärelleen ja tarjoaa erilaista tukea kuin enonsa. Tätinsä kanssa Amanda ei myöskään ota pahemmin yhteen riidan merkeissä.
Deirdre van der Veen -  Julianin vaimo, jonka kanssa tulee toimeen ja oppinut hieman olemaan, mutta ei siltikään oikein tiedä miten olisi.
Jonathan Merrick   Rosings Parkin tallimestari ja Beatrixin miesystävä. Hauska mies, jonka Amanda näkee sopivan tädilleen hyvin, vaikka ei sen kummemmin tunne miestä vielä.
Larissa Silva - Amandan tyttöystävä, jonkan kanssa hänellä oli enemmän kuin hankala alku. Nyt asiat tuntuvat kuitenkin olevan hyvin ja Amanda on jopa uskaltanut esitellä Larissan Englannissa asuville sukulaisilleen.
Maybe Moore - Ystävä, jonka kanssa he näkevät enimmäkseen tallilla kun ehtivät.
Natasha Kashnikov -  Natasha lienee Amandan paras ystävä, se joka sanoo kaiken suoraan ja kaunistelematta, saamatta vihoja niskaansa. Ainakaan kovin usein.


Luonne
Amanda oli pinnallinen ihminen, joka ei välitä tutustua kehenkään syvemmin tai päästää ketään lähemmäs itsensä lähelle. Hän ei yleisesti pidä ihmisistä ja saattaa kulkea helpostikin nokka pystyssä, kuuntelematta muiden juttuja tai neuvoja. Hän ei turhaan pehmitä juttujaan vaan sanoo suoraan jos (/kun) ei kiinnosta. 
Nykyään hän on huomattavasti siedettävämpi persoona kuin pahimman murrosiän myllertäessä oli, mutta sama itsekkyys nuoressa naisessa on säilynyt. Myös tapa sanoa rumasti on tiukassa hänessä, vaikka Amanda yrittää kovasti käyttäytyä paremmin. 

Nuorella naisella ei ole enää aivan yhtä suurta egoa kuin oli ennen, vaan hän on rauhoittunut ja saanut jalkansa tukevammin maahan, menestyksestä huolimatta. Käytös on huomattavasti aikuisempaa, eikä kritiikki aiheuta Amandassa samanlaista lapsellista kapinaa kuin aiemmin. Hän on oppinut menemään hieman enemmän itseensä kun jokin menee pieleen. Henkisestä kasvusta voisi osittain kai kiittää välimatkaa hyvin kylmiin vanhempiin, joilta Amanda on esimerkkinsä saanut. 

Nuori nainen ei loista huumorintajulla tai vilpittömällä ystävyydellä, mutta jos hän saisi edes sen yhden ystävän, nainen varmasti pitäisi tuosta kiinni. Amandalla ei ole koskaan ollut oikeasti kavereita tai ystäviä ja nyt hänen palattua yksin Newcastleen, sellainen olisi enemmän kuin tervetullut. 


Menneisyys

Amanda on syntynyt Newcastlessa ja asunut siellä koko ikänsä. Rosingsissa hän ei ole kuitenkaan ole tuttu näky, sinne hänen poninsa on siirtynyt vasta hiljattain. Tytön vanhemmat ovat usein reissussa ja Amanda on käytännössä taloudenhoitajan kasvattama. Hänellä ei ole oikeastaan koskaan ollut oikeita ystäviä tai pidempiä ystävyyssuhteita. Lapsena hänellä ei ollut oikeastaan yhtään ystäviä, koska hän ei osannut leikkiä muiden lasten kanssa kunnolla. Vanhempana ja nyt murrosikäisenä Amanda on saanut ystäviä muista pinnallisista ihmisistä, jotka eivät kukaan ole toistensa oikeita ystäviä. Hänelle tekisi hyvää saada kunnon kurinpalautus ja aitojen ihmisten seuraa.

Ratsastuksen osalta Amanda löysi uuden polun kun hänen poninsa Monty loukkaantui ja joutui eläkkeelle. Hän ei saanut heti omaa hevosta vaan vuokrasi jonkun aikaa tallin eläinlääkärin oria Lionheartia, kilpaillen tuolla pienissä luokissa. Hän sai hieman ennen Ranskaan muuttoa omiin nimiinsä Calounilta ostetun amerikkalaisen puoliverisen. Huzzle ja Amanda osoittautuivat yllättävän hyväksi pariksi ja noista on kuultu muuton jälkeenkin kotimaassa. Amanda on kilpaillut hyvällä menestyksellä ja oli edustamassa kotimaataan nuorten Euroopan mestaruuksissa 2016. Hän oli mukana voittamassa joukkuehopeaa Britannialle ja sijoittui kuudenneksi henkilökohtaisessa kilpailussa. 

Kun vanhemmat suostuivat päästämään tyttärensä muuttamaan omilleen, Amanda päätti ottaa yhden kanaalin ja miltein Britannian verran etäisyyttä vanhempiinsa. Hän muutti takaisin kotiseudulleen Newcastleen, Huzzle mukanaan. Englantilaisen sponsorin ja vanhempien maksaman elämisen turvin hän saattaa keskittyä ratsastukseen, vaikka uusien hevosten saaminen ratsastettavaksi tuntuu vähintään ylivoimaiselta.


Muuta
-

Lempiasioita
- Café moccha
- Lempibändeja/artisteja mm. My Chemical Romance, MUSE, Radiohead, Oomph! Ja Rammstein
- Pitää tummista, hieman murretuista väreistä
- Lempisarjoja South of Hell, Supernatural, Borgias, Hannibal ja Bones
- Lempielokuvia Would You Rather, Red Dragon, The Possession[/b]
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Amanda van der Veen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: