PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Daphne Douglas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Daphne Douglas   Su Elo 21, 2016 12:04 pm

Nimi: Lady Daphne Rosanne Catriona Montagu Douglas Scott
Kutsumanimi: Lady Daphne/neiti Douglas mutta ennemmin pelkkä Daphne
Ikä: 32-vuotias (s. 09.04.1985)
Skp & siviilisääty: Nainen, naimisissa Aiden Cavanaughin kanssa ja +2kk raskaana

Asuminen: Asuu hyvällä ja varakkaammalla alueella Newcastlen keskustassa tilavassa kerrostalokolmiossa, jonka yksi huone on kunnostettu tunnelmalliseksi kirjastohuoneeksi. Asunto on valoisa ja sisustettu lämpimin värein. Sisustus on onnistunut sekoitus antiikkia ja modernimpia huonekaluja, kotoisuutta ja tarkkaa siisteyttä.

Ammatti ja koulutus: Daphne on aina ollut tunnollinen ja hyvin motivoitunut opiskelija – opettajien lemmikki. Hän on kiinnostunut kirjallisuudesta ja maailmasta. Hän pääsi Cambridgen yliopistoon omin ansioin ja opiskeli siellä hyvin arvosanoin englantia. Daphne on opiskellut monia kieliä mutta puhuu sujuvasti englannin lisäksi italiaa, saksaa ja ranskaa muiden unohduttua kouluajoilta.

Perhe: Daphnen isä Alastair Douglas on Queensberryn markiisi - vanhemmat asuvat talvet Queensberryn tiloilla Drumlanrigin linnassa Skotlannissa ja kesät Carlislessa kesäasunnollaan. Daphne vierailee Skotlannissa usein ja viihtyy perheensä mailla. Vanhempien ja sukulaisten lisäksi perheeseen kuuluu pikkuveli Edward, joka asuu yhtälailla Newcastlessa.

Harrastukset: Daphne lukee paljon runoja, historiallisia romaaneja, rakkaustarinoita ja poliittisia teoksia. Tämän lisäksi ratsastaa kouluhevostaan useasti viikossa, käy oopperassa, baletissa ja teatterissa, pelaa tennistä ja kirjoittaa runoja niin englanniksi kuin ranskaksikin. Ei ole kuitenkaan ikinä tyytyväinen runoihinsa, mistä syystä kirjoittaminen on vähentynyt.

Hevonen: Holsteininhevosruuna Lacaldo Van Breehof


Ratsastus ja hevoset ovat olleet osa Daphnen elämää teini-iästä lähtien enemmän tai vähemmän. Hän on aina pitänyt eläimistä mutta erityisesti jalot isot hevoset ovat kiinnostaneet häntä. Kouluratsastus on alusta lähtien ollut lähempänä hänen sydäntään, sillä naisen hermot eivät riittäneet esteratsastukseen maastoesteratsastuksesta puhumattakaan. Kouluratsastuksen rauhallisuus ja täydellisyydenhakuisuus sopivat hänelle erinomaisesti.

Ratsastajana Daphne on tasainen ja tarkka yksityiskohdista. Hän käy mielellään monenlaisissa valmennuksissa ja etsii aina parannettavaa hänen ja Aldon yhteistyöstä. Hän kuuntelee hevosta ja lukee hyvin sen elekieltä. Ajoittain hänen on vaikea olla riittävän aktiivinen selässä eikä ratsukko saavuta suurinta potentiaaliaan, sillä Daphne keskittyy enemmän omaan istuntaansa kuin kokonaisvaltaiseen hevoseensa vaikuttamiseen. He ovat kisanneet Vaativan B:n ja A:n tasolla, mutta Daphne näkee kisaamisen vain ylimääräisenä hupina eikä ota siitä suorituispaineita kuten jotkut saattaisivat ottaa. Ei ole tavatonta, että Daphne ratsastaa Aldoa myös naistensatulassa.


Hiusten väri: Luonnonpunainen
Silmien väri: Ruskeat
Pituus: 176cm

Daphne on luonnonkaunis ja sopusuhtainen nainen. Hän on normaalipainoinen ja pitkäjalkainen, 176cm pitkä skotlantilainen. Hänen kasvonsa ovat veistokselliset ja symmetriset. Poskipäät ovat selvät ja huulet aina kevyessä, vienossa hymyssä. Suklaanruskeissa silmissä on ylpeä mutta lempeä katse. Daphne meikkaa tilaisuudesta riippuen mutta on aina ihmisten ilmoilla kevyt meikkikerros kasvoillaan. Erityisesti juhlavempiin tilaisuuksiin Daphne laittautuu mielellään ja on aina huoliteltu.

Hän kulkee hyvässä ryhdissä ja liikkuu harkitusti. Ei ole tavatonta, että Daphne kuitenkin tiputtelee tavaroita tai epäonnistuu näyttämään hillityltä. Hän hymyilee helposti mutta on estottomampi vain hyvien ystävänsä seurassa. Tuttujen seurassa hän on hiljaisen kohtelias eikä ikinä puhu kovaan ääneen tai tee mitään dramaattista. Hänen äänensä on pehmeä ja aksentti selvästi Skotlannista.

Daphnen hiukset ovat luonnonpunaiset, ylettyvät olkapäille ja ovat laadultaan paksut ja laineikkaat. Hän pitää niitä usein rennoilla kiharoilla arkena ja juhlana ja monesti myös nutturalla. Kulmakarvat ovat kapeat ja hieman hiusten väriä tummemmat. Iho on vuodesta toiseen vaalea, eikä Daphne rusketu vaan palaa helposti. Naisen pukeutumistyyli on vanhahtava ja virallinen, sisältäen paljon suoria keskipitkiä hameita ja kauluspaitoja. Mekot ovat myös suosiossa, ja näkee Daphnen satunnaisesti suoriin siisteihin housuihinkin pukeutuneena. Hän pitää hillityistä väreistä - harmaan ja vihreän eri sävyistä ja erilaisista simppeleistä kuvioista. Daphne seuraa muotia mutta on jumahtanut omaan aavistuksen vintageen tyyliinsä. Hän käyttää paljon yksinkertaisia hopeakoruja. Monenlaiset matalat korkokengät ovat myös iso osa hänen vaatekaappiaan.
Tallilla Daphne liikkuu tummissa laadukkaissa ratsastusvaatteissa ja suosii liivejä ja ruskean ja vihreän sävyjä. Hän suosii vaatteissaan laadukkuutta muttei pröystäile laadukkaiden merkkien kalliudella.


Daphne on hillitty, herttainen ja miellyttävä ihminen. Häntä voisi kuvailla jopa hissukaksi mutta omasta mielestään hiljaisuus on lähinnä kohteliaisuutta. Kun Daphne kokee tarpeelliseksi, hän kyllä avaa suunsa ja omistaakin paljon mielipiteitä asiasta kuin asiasta. Joillekin tämä hiljaisuus välittyy ylimielisyytenä, mutta Daphnen tarkoitus on harvoin ylenkatsoa muita ihmisiä. Hän on hyvin kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja opiskelee niitä mielellään. Hän tietää oman asemansa mutta harvoin väärinkäyttää sitä.

Markiisin tytär on intohimoinen lukija, eläinrakas ja oppinut nainen. Hän rakastaa opiskelua ja on viettänyt kirjojen ja lehtiöiden kanssa paljon aikaa koulujen loputtuakin. Hän kirjoittaa paljon runoja ja ihannoi vanhojen teosten maalailemaa ruusuista kuvaa menneestä elämästä. Hän kanavoi tätä niin olemuksessaan kuin pukeutumisessaankin. Daphne on hyvin kohtelias ihminen ja poikkeaa käyttäytymissäännöistä harvoin jos koskaan. Hän haluaisi tehdä asiat omalla tavallaan mutta tulee usein torjutuksi ja kokeekin elämänsä ajoittain tukahdetuksi vanhempiensa ja sukulaistensa takia. Hän kuitenkin arvostaa elämäntapaansa ja rakastaa perhettään ja kaikkea mitä heiltä on saanut.

Daphnella on selvä näkemys oikeudenmukaisuudesta ja hän ottaa henkilökohtaisesti jos joko häntä tai jotakuta muuta kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.

Vaikka Daphne antaa itsestään asiallisen kuvan, on se lähinnä koko elämän harjoiteltu kuori oikealle Daphnelle sen takana. Aivan omana itsenään Daphne olisi nauravaisempi, puheliaampi ja estottomampi ihminen, ja kiertäisi jokaisen maailman maan tutustumassa niiden erilaisiin ihmisiin ja heidän elämäntapoihinsa. Nyt hän pitää useimmiten ajatukset itsellään ja tyytyy lukemaan asioista, jotka haluaisi todistaa omilla silmillään.


Daphne syntyi viileänä mutta kauniina kevätpäivänä kahdelle aateliselle vanhemmalle esikoisena Drumlanrigin linnassa Dumfriesshiressä, Skotlannissa. Lapsuus oli täynnä jyrkkää kasvatusta, sääntöjä ja säädyllistä seurustelua Skotlannin ja Englannin hienoimpien herrojen ja rouvien seurassa. Elämää tuli piristämään Daphnen ollessa 6-vuotias pikkuveli Edward ja nuorena saatu ensimmäinen hevonen sytytti palon kouluratsastukseen ja hevosiin.

Ensimmäiset kouluvuotensa Daphne vietti yksityisessä koulussa Skotlannissa, Edinburghissa. Koulujen alettua Daphne täytti elämänsä mielenkiintoisilla oppikirjoilla, kauniilla runokirjoilla ja jännittävillä romaaneilla. Daphnen lapsuus oli onnellista ja vaurasta aikaa perheensä mailla ja monissa muissa upeissa paikoissa ympäri Skotlantia, mutta teini-iässä hän alkoi kaipaamaan elämäänsä jo jotakin omaa.
Vuosia myöhemmin hän sai vanhempansa ylpeiksi päästessään omin ansioin Cambridgen yliopistoon opiskelemaan historiaa, joskin tämä ei ollut suurin yllätys, olihan Daphne opiskellut jo vuosia hyvin ahkerasti ja onnistuneesti. Aika Cambridgessa oli innostavaa ja ihanaa. Daphne rakasti yliopistokulttuuria ja viivytteli opintojaan, jottei olisi joutunut lopettamaan. Opiskelujen loputtua vuonna 2007, Cambridge palveli Daphnea asuinpaikkanaan vuoteen 2011 asti, mutta lopulta Daphne koki parhaaksi muuttaa lähemmäs kotia ja perhettään. Hän jätti hyvästit ystävilleen ja kodilleen Cambridgessa haikeana. Nykyään Daphne viettää sosiaalista elämää asuen yksin Newcastlessa ja hänen elämänsä on vakiintunut sinne. Arki sisältää kaikenlaisia sosiaalisia tapahtumia ja paljon urheilua ja Daphne viettää mahdollisimman paljon aikaa myös Rosings Parkissa Aldonsa kanssa.

Daphne on vanhempiensa sanomaton lempilapsi, vaikkei olekaan löytänyt aviomiestä, josta vanhemmat painostavat häntä päivä toisensa jälkeen tiukemmin. Seurapiireissä Daphne jää veljensä jalkoihin ja potee sitä, ettei saa määrätä elämästään niin paljon kuin haluaisi.

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Daphne Douglas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: