PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Veronica Cox

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Veronica Cox   Ma Elo 08, 2016 6:36 pm


Kuvan © Hatsiubat

I don't need blue blood running through my veins
Because like a queen, like a queen
I can make you say you love me
I don't need blue blood running through my veins
Because like a queen, like a queen
I can make you love me
» Perustiedot
Nimi: Veronica Leigh Cox
Ikä: 38v (14.6.1980), Englanti
Sukupuoli: Nainen
Asuinpaikka: Newcastle. Veronica asuu Artemiksen kanssa paritalonpuolikkaassa Newcastlen laitamilla.
Ammatti ja koulutus: asianajaja; Stedman & Wallis Law.
Auto: klassinen punainen urheiluauto 1967 Ford Mustang.
Moodboard: x

» Perhe
Leigh Cox menehtyi synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin vain muutamaa tuntia esikoisensa syntymän jälkeen jättäen surun murtaman aviomiehensä Robertin kaksin tyttären kanssa, jota mies ei ollut koskaan tahtonut. Vaikuttavan uran politiikassa tehnyt Robert Cox ei ole jättänyt lainkaan niin vaikuttavaa kuvaa tyttärelleen, joka ei mielellään pidä mitään yhteyttä manipuloivaan, kylmään isäänsä.
Veronica asuu Artemis Cavanaughn kanssa ja lellii miehen koiria piloille aina kun Artemiksen selkä on käännettynä. Vaikka avioliitto onkin siirretty ajatuksen tasollakin sivuun, on nainen äärimmäisen onnellinen avoliitossa miehen kanssa. He harkitsevat yhteistä lasta sijaissynnyttäjän avulla.

» Harrastukset ja vapaa-aika
Veronica nauttii tanssimisesta, oli tyylilaji sitten mikä tahansa, ja käy ahkerasti tanssitunneilla Newcastlessa. Tanssi on vuosikaudet ollut hänen tapansa purkaa vaativien töiden paineita ja pitää huolta fyysisestä kunnosta, sillä lenkkeily kaupunkimaisemissa ei ole koskaan häntä innostanut. Hän myös nauttii kaikenlaisista konserteista, teatterista, baletista ja oopperasta, vaikka yksinään ei saakaan aikaiseksi lähteä mihinkään.
Hän käy mielellään pitkillä kävelylenkeillä luonnon helmassa Artemiksen kahden koiran kanssa ja lämmittelee sen jälkeen kylmiä luitaan sohvalla miehen kainaloon käpertymällä. Veronica vierailee usein Durhamissa ystävänsä Gabriellen luona, ja on aina valmis ottamaan kummipoikansa Matthewn yökylään luokseen.

» Hevoset ja ratsastus
Hän ei ole sitten sisäoppilaitosaikojensa käynyt lähelläkään satulaa, mutta on aina ihaillut suurten eläinten vaivatonta eleganssia ja jaloutta. Vaikka häntä ei sovi päästää yhdenkään hevosen selkään valvomatta, jaksaa hän kiinnostua katsojana eri ratsastuslajeista. Se onkin johtanut siihen, että nainen vihdoin keksi mitä tehdä avioeron tuomalla omaisuudellaan hyväntekeväisyysjärjestöihin lahjoittamisen lisäksi; hän on ilmoittanut lukuisiin hevosalan julkaisuihin tarjoutuvansa sponsoriksi nuorille kilparatsastajille.

You'll fall like a guillotine
And kneel before the queen
You'll fall like a guillotine
And I will rise
» Ulkomuoto
Veronica on 174cm pitkä nainen, jonka pituudesta merkittävä osuus tuntuu olevan pelkkää raajaa. Hän on liikkunut monipuolisesti läpi elämänsä, mikä näkyy solakkuutena sekä hyvänä peruskuntona. Veronicalla on luonnostaan mustanruskeat, paksut hiukset, jotka on leikattu siistiksi rikotuksi polkaksi, jota hän sotkee juoksuttamalla sormiaan hiustensa lomassa aina ajatuksiinsa uppoutuessaan.
Veronicalla on pitkulaiset, aavistuksen kulmikkaat ja vahvapiirteiset kasvot, joille ylväs perusilme tuntuu sopivan vaivatta. Naisella on korkeat poskipäät, jotka ovat tulleet iän myötä vahvemmin esiin, korkea otsa, vahva leuka ja pitkä mutta siro nenä, joka on profiililtaan suora. Hänellä on suurehkot, syvänsiniset silmät, joiden tuike on lämmin ja silmäkulma naururyppyjen kaunistama. Täyteläiset huulet kääntyvät herkästi lämpimään hymynhäiveeseen, mutta vasta kunnon silmiin asti yltävä hymy tuntuu pehmentävän kulmikkaita kasvoja.

Veronica kantaa itseään vaivattomalla eleganssilla, eikä koskaan alennu laahustamaan tai kiirehtimään. Tanssitausta näkyykin erityisesti sulavissa, tasapainoisissa liikkeissä ja rennon ryhdikkäässä olemuksessa, jotka ovat naisen tavaramerkki. Hän on taitava käyttämään meikkejä omaksi edukseen, joskaan ei jaksa uhrata tunteja päivittäin moiseen puuhaan. Arkimeikiksi sopii tarkka rajaus kajaalilla, ripsiväri, luonnollista sävypalettia noudatteleva luomiväri sekä pehmeänsävyinen huulipuna, mutta kaikenlaisten juhlien kohdalla hän kaivaa koko meikkiarsenaalinsa esiin. Usein nainen pyrkii pehmentämään teräviä kasvonpiirteitään monensävyisillä puutereilla, eikä pelkää käyttää värikkäämpiä luomivärejä juhliin valmistautuessaan.
Nainen pukeutuu päivästä toiseen tyylikkäästi, mutta ei suostu joustamaan mukavuudesta. Hänen mielestään tyylikäs, muodikas vaate ei täytä tarkoitustaan, mikäli se on epämukava tai rajoittava päällä. Sen tähden monet hänen vaatteistaan ovat joko mittatilauksena teetettyjä tai ompelijan kautta käyneitä. Hän suosii väreinä syvää purppuraa, egyptinsinistä ja viininpunaista. Ammatinvalinta on pakottanut suosimaan muodollista pukeutumista siinä missä merkkivaatteitakin, joten vaatekaapista löytyy koko joukko kaikensävyisiä jakkutakkeja, suoria housuja, kynähameita ja tyylikkäitä arkimekkoja eri muoti-ikonien suunnittelemina. Viettäessään iltapäivää kotona, hän mielellään pukeutuu pitkiin, löysiin villapaitoihin ja neuleisiin sekä legginseihin, mutta moisissa vaatteissa tuskin lähtee ulos roskien viemistä lukuunottamatta. Veronica on tottunut käyttämään korkokenkiä, joskin suosii matalampaa korkoa nilkkoja piinaavien 15-senttisten sijaan. Hänen kaapistaan löytyy niin Louboutinin punakantaisia kenkiä, Vuittonin laukkuja kuin Tiffanyn koruja.

» Luonne
Veronica on karismaattinen, voimakastahtoinen nainen, joka on tottunut asettamaan omat tavoitteensa korkealle ja silti ylittämään ne reilusti. Hän on aina ollut valmis näkemään vaivaa saavuttaakseen tahtomansa, eikä osaa edes kuvitella elävänsä ilman itsensä jatkuvaa haastamista. Se on kieltämättä välillä mennyt liiankin pitkälle, kun nainen on hukuttautunut töihinsä ja ajanut itsensä burnoutin partaalle, mutta ylisuorittaminen tuntuu olevan niin syvällä, ettei Veronica osaa irrottautua siitä. Hän osaa pitää puoliaan malttia menettämättä eikä suostu jäämään kenenkään jalkoihin, mutta tietää milloin on parempi jättää väitteleminen ja poistua tilanteesta, niin stimuloivia kuin terävät, älykkäät väittelyt osaavat ollakin.
Veronica on taitava, aktiivinen kuuntelija ja sosiaalisesti mutkaton mitä vapaa-aikaan tulee; töissä nainen on tiukan asiallinen ja tarkkaavaisen älykäs. Hän harvoin herättää suuria tunteita työpaikallaan, sillä pysyttelee mielellään omissa oloissaan ja keskittyy aina täysin tekemäänsä työhön. Ystävien keskellä naisen suuri sydän ja valmius auttaa mihin kellonaikaan tahansa ovat ansainneet lämpimät kiitokset, mutta sen kääntöpuolena tulee myös terävä kieli ja usein suorasanaisesti ilmaistu, kaunistelematon mielipide.

Naisella on hienostuneet käytöstavat, jotka tosin joutavat romukoppaan heti kun hän pääsee ystävien keskelle. Mikäli vielä kuukausia ensikohtaamisen jälkeen Veronica teitittelee ja on ylilyövän kohtelias, voi olla varma, ettei nainen pidä keskustelukumppanistaan lainkaan. Hän turvautuukin käytöstapojen suomaan maskiin aina, kun tilanne on naisesta epämiellyttävä, mutta ystäviensä seassa on tunnettu siitä, ettei turhia kursaile sanoessaan mitä ajattelee. Hän ilmaisee itseään poikkeuksetta täsmällisin, selkokielisin lausein, mutta puhetyylistä paistaa läpi yläluokan pramea nuotti. Veronica on tottunut hillitsemään sisällään roihuavia suuria tunteita ilmekään värähtämättä, mistä hyvästä häntä on erityisesti työpaikoilla syytelty sydämettömäksi, vaikka totuus onkin toinen. Hän tuntee poikkeuksetta kaiken vahvasti, oli kyseessä sitten epäonnistumisen herättämät karvaat tunteet, onnistumisen mukanaan tuoma ilo tai jalat alta vievä ihastuminen.
Veronica on sosiaalinen nainen, joka kaipaa suurta ystäväpiiriä mutta laskee vain harvat ja valitut lähelleen. Hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin harrastusten kautta, mutta ei arkaile käydä juttusille bussissa tai puiston penkillä istuskellessaan. Nainen nauttii juhlimisesta, mutta vain hillitysti; kaikenlaiset ylilyövät, konttaamiseen päättyvät bileet ovat jääneet nuoruuteen, eikä alkoholikaan maistu kuin pieninä ja laadukkaina annoksina. Hän on nopea solmimaan ystävyyssuhteita, mutta varsin huono pitämään niitä hengissä vuotta tai paria kauempaa, vaan jos siitä selviää, säilyy ystävyys usein läpi elämän.

Envy and ire, darkness and light
Gods can have it all, so why can't I?
Love and desire, life after life
The gods can keep it all, if you'll be mine
» Menneisyys
Lapsen syntymää merkinnyt ilon päivä vaihtui nopeasti surun juhlaksi, kun Veronican äiti menehtyi vain muutamia tunteja synnytyksen jälkeen. Isä Robert, joka oli suostunut perheenlisäykseen vaimoaan miellyttääkseen, ei tiennyt mitä tehdä käsiinsä jääneelle vauvalle, jota ei ollut tahtonut. Mies vain tahtoi vaimonsa takaisin. Niinpä Veronica jäi lastenhoitajan kasvatettavaksi. Espanjalainen vanhemmanpuoleinen nainen ei puhunut sanaakaan englantia, mutta piti lapsesta hyvää huolta eikä laverrellut eteenpäin politiikassa uraa tekevän Robertin suhteesta omaan tyttäreensä, joten järjestely hyödytti kaikkia. Robert järjesti tyttärensä nimekkääseen päiväkouluun Lontoossa kahden vanhana ja Bristolissa sijaitsevan Badminton Schoolin arvostettuun tyttökouluun heti 9-vuotiaana, kun sisäoppilaitos otti vastaan ympärivuotisia asukkaita.
Elämä sisäoppilaitoksessa vaati hieman totuttelua, mutta vuosien kuluessa Veronica alkoi mieltää ikivanhan koulun enemmän kodikseen kuin isänsä kanssa jakamansa asunnon Lontoossa. Hän tutustui Gabrielleen kouluaikana, ja ystävyys naiseen olikin yksi läpi elämän kantaneista ihmissuhteista. Valmistuessaan huippuarvosanoin sisäoppilaitoksen sixth formista, haki Veronica Cambridgeen lakia lukemaan ja oli yksi onnekkaista, jotka läpäisivät niin arvosanavaatimukset kuin onnistuivat hurmaamaan valitsijat haastatteluissa. Kolmivuotinen tutkinto vaati paljon, mutta antoi vielä enemmän, ja valmistujaispäivä on edelleen yksi Veronican elämän kohokohdista. Hän osti itselleen lahjaksi maailman hienoimmaksi autoksi nimeämänsä klassisen urheiluauton, jolla ajaa yhä tänäkin päivänä, ja palasi takaisin Lontooseen lupaavan työtarjouksen perässä.

Hän työskenteli kahdeksan vuotta alati kasvavassa ja nimeä tekevässä asianajotoimistossa ja työnteon lomassa hän tapasi Wyatt Comptonin, menestyneen liikemiehen, johon tuntui rakastuvan ensisilmäyksellä. Mies kosi vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen, mikä oli kerrassaan järjetöntä, ja Veronica vastasi myöntävästi, mikä oli vieläkin järjettömämpää. Wyatt tahtoi suuret, näyttävät häät ja Veronica taas olisi mieluusti mennyt naimisiin maistraatissa, joten kompromissina he menivät naimisiin Tahitin paratiisisaarella muutaman kymmenen vieraan kera. Veronica ei lainkaan yllättynyt, kun isä kieltäytyi kutsusta, vaikka se jäikin kaihertamaan vuosiksi.
Pikaisesti solmittu avioliitto kohtasi valitettavasti yhtä pikaisen lopun, kun vuosi häiden jälkeen Veronica toimitti eropaperit Wyattin allekirjoitettavaksi miehen jäätyä kiinni useamman rakastajattaren pyörittämisestä sivulla. Avioehtosopimus, jonka hän oli vaatinut kirjoitettavaksi, tuotti kuitenkin yllätyksen, sillä vaikka siinä oli suljettu ulkopuolelle Wyattin yrityksen ositus, päätyi mies silti maksamaan hänelle lähestulkoon kahdeksan miljoonaa tasauksena. Veronica kieltäytyi päättäväisesti moisista rahoista, joita ei ollut tiennyt miehellään edes olevan yrityksensä sivussa, mutta Wyatt vaati yhtä päättäväisesti sopimuksen noudattamista.

Yllättäen miljonääriksi päätynyt nainen ei tiennyt mitä tehdä rahoilla, joten jätti ne tilille lojumaan ja kieltäytyi koskemasta rahoihin vuosikausiin. Hän erosi töistään Lontoossa siirtyäkseen Brysseliin tekemään töitä kansainvälisessä tiimissä Euroopan Unionin lakien parissa ja saadakseen etäisyyttä sekä entiseen aviomieheensä että isäänsä, jotka saivat Lontoon tuntumaan aivan liian pieneltä kaupungilta hänelle. Brysselissä hän viihtyi kaiken kaikkiaan kuusi vuotta hukuttautuen töihin tarmolla, joka huomattiin kotimaankin puolella. Kun hän irtisanoi itsensä alkuvuonna 2016, monet asianajotoimistot ottivat yhteyttä houkutellen häntä toimistoihinsa osakkuuksia lupaamalla. Veronica jätti kaikki tarjoukset huomiotta, pakkasi tavaransa varastoon ja lähti kiertämään maailmaa.

Puolen vuoden loma, jonka aikana hän kiersi jokaisen maanosan aina Antarktista myöten, tarjosi uuden perspektiivin elämään. Hän tajusi kaipaavansa muutakin kuin töitä ja alkoi järjestellä elämäänsä uusiksi. Ensimmäinen päätös oli palata takaisin Englantiin, mutta Lontoo ei ollut vaihtoehto. Kun hänen silmiinsä osui sattumalta argentiinalaisessa nettikahvilassa surffaillessa Newcastlessa majaansa pitävän, vähävaraisten auttamiseen keskittyneen asianajotoimiston mainos, oli uusi kotikaupunki selvillä. Työpaikka järjestyi yhdellä puhelinsoitolla chileläisestä ravintolasta, ja siihen mennessä kun hän oli kiertänyt Etelä-Amerikan länsirannikkoa pitkin Meksikoon, oli asuntokin ostettuna Newcastlesta. Kun hän vihdoin saavutti maailmanympärysmatkansa viimeisen kohteen, New Yorkin, olivat varastoon Brysselissä säilötyt tavarat siirretty Newcastlen asuntoon.

Hän tapasi Artemis Cavanaughn loppusyksystä 2016, ja yhden yön säätönä alkanut seksisuhde syveni lopulta rakkaudeksi ja enemmän tai vähemmän toimivaksi parisuhteeksi. Veronica sponsoroi useampaa nuorta kilparatsastajaa Rosings Parkista ja jakoi aikansa töiden, parisuhteen ja harrastusten välille unohtamatta nauttia siitä, miten lähellä lapsuudenystävä Gabrielle vihdoin asui.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Veronica Cox
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: