PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Celia Harper

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Celia Harper   Pe Toukokuu 06, 2016 10:14 am


Nimi: Celia Juliet Harper
Ikä: 24 (17.11.1993 Skotlanti)
Sukupuoli: nainen
Siviilisääty: sinkku
Asuminen: Asuu kahden ystävänsä kanssa parhaat päivänsä nähneessä kolmiossa Newcastlessa.
Perhe: Pitää noin kerran kahdessa kuukaudessa yhteyttä Skotlannissa asuvaan sijaisperheeseensä. Hänellä on myös sisko Callie, josta ei ole kuullut mitään aikoihin sekä veli Paulus. Muodostaa hyvin läheisiä suhteita ihmisiin kai korvatakseen puuttuvia perhesuhteita.

Ammatti ja koulutus: Celia on käynyt tyydyttävin arvosanoin peruskoulutuksen ja opiskellut oppisopimuksella hevosenhoitajaksi. Newcastlessa nainen työskenteli tallityöntekijänä ja hetken aikaa erään esteratsastajan kisahoitajana, mutta hän jäi pitkälle sairaslomalle vuoden 2014 alussa, ja lopulta irtisanoutui työstään. Pitkän terapiajakson jälkeen huhtikuussa 2016 nainen pääsi Rosings Parkiin tallityöntekijäksi. Hän on erittäin tunnollinen työntekijä, mutta toisinaan vaivaavien poissaolokohtaustensa ja matalan stressinsietokyvyn vuoksi työteho uhkaa toisinaan laskea. Celian suuri haave päästä taas kilparatsastajan hevosenhoitajaksi toteutui syyskuussa 2016, kun hän ryhtyi työskentelemään Jamie Ellisin hevosenhoitajana.


Hevoset ja ratsastus: Celia taitaa kouluratsastuksen vaikea B tasoisesti ja pyrkii kehittämään taitojaan aktiivisesti. Hän on hypännyt esteitä 120 senttimetriin asti, ja tekniikka on hioutunut varsin hyväksi viime vuosina. Hänellä on hyvä tasapaino, loistava kehonhallinta ja lempeä, hevosen käytökseen mukautuva ratsastustyyli, mutta pienistä tyylivirheistä huomaa osittaisen itseoppineisuuden. Hevosenkäsittelytaidoiltaan hän on pätevä, mutta usein hermoilee ronskien, hankalasti hallittavien hevosten kanssa.

Harrastukset: Piirtää hyvin aidon näköisiä lyijykynätöitä ja soittaa kitaraa omaksi huvikseen. Hän on harrastanut lähes koko ikänsä katutansseja ja viihtyy longboardinsa kanssa kaupunkiympäristössä ystäviä tapaamassa. Urheilullinen nainen kulkee alle 15 kilometrin matkat mielellään pyörällä, longboardilla tai rullaluistellen. Celialla on lukuisia ystäviä, jotka vievät valtaosan hänen vapaa-ajastaan, sillä hän ei juuri koskaan kieltäydy kahvi- tai baarikutsuista.

Muuta: Nuoruudessaan syömishäiriöistäkin kärsineellä Celialla on lapsuutensa traumojen laukaisema dissosiaatiohäiriö, jota hän on oppinut hallitsemaan niin, että selviää työelämässä. Häiriö ilmenee useimpien lapsuudenaikaisten tapahtumien unohtamisena, voimakkaan stressin ja uhkaavaksi koettujen tilanteiden laukaisemina poissaolokohtauksina, hetkittäisinä vahvoina epätodellisuuden tunteina ja muistinmenetyksinä, joiden aikana nainen on saattanut kuitenkin toimia täysin normaalisti. Celia on vaarallisen taitava uppoutumaan mielikuvitukseensa paetakseen epämiellyttävää todellisuutta ja valehtelemaan vähäpätöisistä mielipideasioista pitääkseen muut ihmiset tyytyväisinä.

Ulkomuoto: Celian 162-senttinen vartalo on hento, joskin saanut urheilullisia piirteitä painon kivuttua viime vuosien aikana takaisin normaalin rajoihin. Hänen ryhtinsä on moitteeton ja tapa toimia ja liikkua on usein rauhallisen itsevarmaa. Iho on hyvin vaaleaa ja luonnostaan ruskeat hiukset on jo usean vuoden ajan pidetty platinan vaaleina. Tällä hetkellä värjäilystä pumpulimaisen pehmeäksi muuttuneiden hiusten väri liukuu tyven vaaleanruskeasta latvojen kiiltävään valkoiseen. Celian suuret, teräväkatseiset silmät ovat väriltään siniset ja usein näyttävästi meikatut. Kauniista, selkeistä kasvonpiirteistään huolimatta nainen vertaa ulkonäköään korkeintaan perunaan ja pyrkii paikkaamaan itsetuntoaan vuosien saatossa hiotuilla meikkaustaidoillaan. Molemmissa korvalehdissä on sijaa kolmelle korvakorulle ja vasenta korvaa koristaa myös rustokoru.

Musta, harmaa ja valkoinen ovat Celian suosikkivärit pukeutumisessa, tosin monesti värikkäillä vaatekappaleilla maustettuna. Korut, huivit, pillifarkut ja nahkatakit kuuluvat hänen vapaa-ajan pukeutumiseensa, tallille hän pukeutuu asianmukaisesti tummansävyisiin ratsastusvaatteisiin, jodhpureihin ja chapseihin. Hänellä tuntuu olevan loputon ideapankki kampauksista, joilla hiukset saa kiinni niin, että ratsastuskypärä mahtuu päähän. Useimmin hiukset ovat joko huolettomaksi huolitellulla nutturalla tai kauniilla paksulla letillä.

Celia puhuu pehmeällä, korkeahkolla äänellä, joka mielletään joskus hiljaiseksikin, vaikka nainen muistaa jo nykyään käyttää ääntään tehokkaammin, jottei joutuisi toistelemaan. Skottiaksentti paistaa puheesta hieman läpi. Hän on tottunut ilmaisemaan sekä positiivisia että useimmin hallitsevia negatiivisia tunteitaan värikkäästi ilmein ja elein. Yksin ollessaan Celia on taipuvainen alakuloisuuteen ja turhan syvällisiin ajatuksiin, mutta etenkin vieraiden ihmisten edessä ollessaan hänen kasvoillaan loistaa monesti silmiin asti ulottuva aurinkoinen, ystävällisellä naurulla elävöitetty hymy.


Luonne:
Puhelias, iloinen ja aloitekykyinen – sellaisena suurin osa ihmisistä Celian näkee ja sellaisena hän haluaa jäädä ihmisten mieliin. Hän on spontaani ja suorasanainen, eikä näytä pelkäävän erottua joukosta, vaan lähestyy vieraitakin ihmisiä luontevasti ja keksii juteltavaa aiheesta kuin aiheesta. Hän haluaa saada muut hyvälle tuulelle ja tehdä palveluksia, ja on siksi aina pärjännyt asiakaspalveluammateissa hienosti. Liuta kavereita ympärillä antaakin olettaa, että kyseessä on ihan mukava tyyppi. Celia solmii läheisiä ystävyyssuhteita nopeasti ja mielellään, jopa oman hyvinvointinsa kustannuksella. Nainen ei hylkää kavereitaan, ei välttämättä edes silloin kun kannattaisi, vaan saattaa sietää typerääkin käytöstä pitääkseen ihmiset kuitenkin lähellään. Hänen on muita miellyttäessään toisinaan hankala pitää kiinni mielipiteistään. Celia saattaa joskus jopa valehdella varsin taidokkaasti tehdäkseen hyvän vaikutuksen toiseen ihmiseen.

Vankan itsekurin omaava nainen kykenee halutessaan keskittymään yhteen asiaan sataprosenttisesti ja mielellään tekeekin niin. Oli kyse työtehtävän loppuun viemisestä, sosiaalisesta kanssakäymisestä, valmennuksesta tai kilpailusta, Celia pistää itsensä siihen täysillä likoon. Nainen on hyvin kilpailuhenkinen eikä salli itselleen häviämistä, vaikka voittaminen olisi mahdotonta. Hän on täsmällinen, pyrkii suunnittelemaan toimintansa loogisesti ja järjestelmällisesti ja olemaan tehokas, mutta joskus tarve sosiaalisuudelle hidastaa työtahtia. Celia ei viihdy kohtuuttoman kiireen keskellä, sillä se saa ajatukset takkuamaan ja tehokkuuden häviämään.

Useimmille ihmisille välittyvän iloisuuden takana on kuitenkin tuhansien epäonnistumisten vuoksi pessimistiseksi muotoutunut elämänasenne ja huono itsetunto. Celia ei ole juuri koskaan tyytyväinen omiin suorituksiinsa eikä halua vastaanottaa kehuja. Kaikki menee pieleen kuitenkin ja aina täytyisi pystyä parempaan. Nainen ei silti marise turhasta tai turhauta muita pessimistisyydellä, vaan kutsuu ajattelutapaansa realistisuudeksi ja tavoitteellisuudeksi, mitä se parhaimmillaan onkin. Terävä ajattelukyky yhdistettynä kykyyn käydä läpi kaikki mahdolliset uhat ja kauhuskenaariot auttaa monesti organisoimaan asioita, välttämään pahimpia sudenkuoppia ja onnistumaan. Celia kokee tehneensä elämänsä aikana kaikki mahdolliset virheet, mutta myös oppineensa niistä. Hän toimii tyypillisesti porukassa järjen äänenä ja huolehtijana, joka muistuttaa ajattelemaan, suunnittelemaan ja varmistamaan asioita, jottei mikään menisi pahasti pieleen. Toisaalta hän rakastaa hauskaa toimintaa, yhdessä tekemistä ja tilannekomiikkaa niin kauan, kun kenenkään henki ja maine ei ole vaarassa.

Celia on hyvin herkkä, mutta antaa sen näkyä vain positiivisuuden kautta. Iloisen ja empaattisen hauskuuttajan roolin ylläpitäminen on naiselle luontevaa, mutta kovin helposti hän ei päästä toista käsiksi henkilökohtaisiin asioihinsa. Hän ei halua näyttää suuttumustaan pelätessään suututtavansa jonkun toisen, eikä surua, jottei vaikuttaisi heikolta. Negatiivisia tunteitaan kuten stressiä, ahdistusta ja turhautumista Celia usein viestii huumorilla kyllästettynä. Hän piilottaa surkean itsetuntonsa asettamalla itsensä ja vihaamansa asiat vitsien kohteeksi ja ilmaisee itseään joskus huvittavankin värikkäillä sanavalinnoilla ja manailulla, kun asiat tuntuvat menevän pieleen. Saamansa loukkauksetkin hän saattaa muiden ihmisten edessä kuitata kepeän sarkastisella vastauksella ja velloa itsesäälissä vasta kotona. Puolustautumiskeinonaan hänellä on laaja sanavarasto ja kyky käyttää sitä hyvinkin terävästi.


Menneisyys:
Siskonsa ja veljensä, alkoholipullojen ja epävakaiden vanhempiensa kanssa eläessään Celia joutui jo lapsena opettelemaan kuinka tulkita ja miellyttää muita, jotta ei saisi selkäänsä tai jäisi tappelun jalkoihin. Tyttö oli juuri täyttämässä kahdeksan, kun hänet ja sisaruksensa otettiin huostaan ja kolmikko joutui erilleen. Celia päätyi melko nopeasti kiertämään eri sijaiskoteja – suloiseen ja kilttiin tyttöön ihastuttiin nopeasti, mutta ihastus myös loppui yhtä nopeasti, kun tyttö kieltäytyi järjestelmällisesti puhumasta ja käyttäytymästä joutuessaan vieraaseen ympäristöön.

Celia vaikenee nykyään mieluusti nuoruudestaan. Vaikka älykkäällä tytöllä ei ollut oppimisvaikeuksia, vietti hän osan kouluajastaan erityisluokalla hankalaksi määritellyn luonteensa vuoksi, joka toisaalta toi hänelle suosiota ikätovereidensa keskuudessa. Murrosiässä kapinointi paheni ja mukaan tulivat päihteet ja kadulla notkuminen kyseenalaisessa seurassa. Ylilyöntejä alkoholin kanssa, kadulla nukkumista, tiuhaan vaihtuvia poikaystäviä sekä rahaa vastaan tehtyjä tempauksia ja pikkurikoksia, mikä kaikki välittyi perheelle vain hieman huonontuneena koulumenestyksenä ja kiukutteluna, kunnes tyttö tuli 14-vuotiaana raskaaksi. Abortin jälkeen Celia sairastui anoreksian kaltaiseen syömishäiriöön ja alkoi kärsiä mielenterveysongelmista.

16-vuotiaana tyttö alkoi saada elämäänsä kokoon ja tapasi silloisen poikaystävänsä, jonka kanssa muutti parin vuoden kuluttua Newcastleen töiden perässä. Pari ehti viettää yhdessä neljä vuotta, kunnes mies varoitusmerkkejä antamatta lähti toisen naisen matkaan. Tapahtumasta johtuen Celia jäi silloisista hevosenhoitajan töistään sairaslomalle voimakkaiden dissosiaatio-oireiden ja masennuksen vuoksi. Toipumisensa jälkeen vuoden 2016 keväällä nainen aloitti työskentelyn Rosings Parkin tallityöntekijänä ja toimii nykyään Jamie Ellisin hevosenhoitajana.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Celia Harper
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: