PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Ke Huhti 20, 2016 12:55 pm

// Avoin peli! Joku tänne dragin seuraksi.//

Drag queenien valloittama klubi perjantai-iltana. Alkoholi virtasi takahuoneessa joka oli täynnä puoliksi pukeutuneita miehiä, jotka meikkasivat itsestään naisia. Noiden seassa yksi asetteli peruukkiaan päähän, heittäen todella katkeria vitsejä aina sopivaan väliin, saaden muut nauramaan. Hän olisi tänään viimeinen esiintyjä, kuten usein. Hänen pistävä huumorinsa ei sopinut aloituksen ja koska hän jätti yleisön aina hyvälle mielelle, kyyneleet silmiin. Joten, hän sai aina lopettaa tällaiset useamman esiintyjän keikat. Heitä oli täällä tänään viisi.

Koko settiin meni parin tunnin verran, jonka jälkeen meikkejään paikkaillut Dela asteli takahuoneesta baarin puolelle. Nyt oli aika saada juotavaa, bileet käyntiin ja päästä tanssimaan. Valtavien ripsiensä alta hän katseli hämärää klubia, etsien yleisöstä tuttuja. Muutamalle hän heilutti, kulkiessaan kohti baaritiskiä. Hän tilasi itselleen Long Island Ice tean, tänään oli tarkoitus olla humalassa. Isolla hoolla, selvästikin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Su Toukokuu 08, 2016 10:19 am

[Moi.]

Kaikkeen sitä tulikin suostuttua, Rachael pyöritteli silmiään. Tyler nauraisi itsensä hengiltä, jos kuulisi mihin hän oli päätynyt - jälleen yksi lisäsyy sille, miksi hän ei ollut kertomassa illanvietostaan mitään velipojalle. Paitsi tietenkin, jos Tylerin kultaiset lapset olisivat lähettyvillä. Miehen ilme olisi näkemisen arvoinen, kun pienet ihmisenalut alkaisivat kysellä silmät loistaen mitä jokin uusi, jännä sana tarkoitti. Nainen seurasi kaveriporukkaansa huvittuneena. Hän ei koskaan ymmärtäisi miesten logiikkaa, mutta kaipa tämä nyt oli sitten loistava lahja kun täytti pyöreitä. Ehkä. Nainen sipaisi vaalean hiuskiekuran korvansa taakse asettuen istumaan pöytään, jonka sekalainen kaveriporukka oli vallannut itselleen. Esityksen alkua odotellessa alkoholi virtasi valtoimenaan ja kiusoittelevat kommentit löysivät aivan uuden ulottuvuutensa. Kovaääninen pöytä hiljeni muiden mukana siinä hetkessä, kun ensimmäinen esiintyjä saapui yleisöä viihdyttämään.

Rachael nauroi muiden mukana, antaen alkoholin lämmittää ja hyväntuulisen huulenheiton loihtia kasvoille leveän hymyn. Pakkohan tässä oli myöntää, että ammattilaisesiintyjiä nämäkin miehet olivat. Viimeisen esiintyjän poistuessa lavalta aplodien kera, Rachael suuntasi baaritiskin puoleen. Jääkööt kaverit hetkeksi itsekseen, eivät ne nyt niin suuriin ongelmiin näin lyhyessä ajassa voisi päätyä. Hän tarvitsisi jotakin muuta juotavaa kuin olutta, jota pöydän ääressä oli kitattu reippaalla kädellä. Nainen tilasi lopulta rommikolan, niin tylsä kuin moinen valinta olikin. Ainakin se huuhtoisi oluenmaun huulilta. Hän joutui vilkaisemaan useampaan kertaan tiskin ääreen pelmahtanutta henkilöä, ennenkö tunnisti tuon. Hän olisi voinut vannoa, että jokainen esiintyjä oli esitelty jollakin tyylikkäällä esiintyjänimellä, mutta hän ei kuollakseenkaan saanut sitä päähänsä. No, aivan sama. Hän muisti kuitenkin pistävän huumorin, jota mies oli viljellyt, sillä se jos mikä oli kolahtanut.
"Kiitos nauruista", hän kommentoi juomaansa kohottaen. Kasvoilla komeili rentoa tavoitteleva hymy, kun hän harkitsi mitä muuta sanoa, minkä naamion taakse kätkeytyä tällä kertaa. "Hyvän setin veditte kaikki. Lahjakasta porukkaa."
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Su Kesä 12, 2016 11:55 pm

Ivor istui siinä tiskin äärellä kaikessa rauhassa, kunnes joku tuli keskeyttämään hänen sanavaihtonsa tutun baarimikon kanssa. Peruukkiin ja mustasta paljettikankaasta ommeltuun mekkoon sonnustautunut mies hymyili naiselle, joka oli tullut juttelemaan. Oli aina yhtä mukavaa saada kiitosta keikasta.

"Oh, kiitos. Harmi ettet ollut edessa, sinustakin olisin saanut pari vitsiä."
Drag queen nauroi päälle, se oli vitsi. Ei hän vain osannut olla aivan normaalilla tavalla kiltti ja kohtelias dragissaan, ollen sitten siviilissä aivan ylikohtelias. Missä ei ollut mitään järkeä. Mitään.
"Ja ole hyvä. Selvästi hyvä huumorintaju."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Ma Kesä 13, 2016 3:17 pm

"Ensi kerralla sitten", Rachael vastasi kuivasti, mutta suupieltä nykivä virne kertoi ettei vastaus ollut sävystä huolimatta ilkeä, vaan varsin huvittunut. Ensi kertaa tuskin tulisi, mutta ei koskaan voisi sanoa ei koskaan. Hänestä saisi varmasti väännettyä vitsin jos toisenkin, erityisesti jos sattui tuntemaan hänen elämäntarinaansa yhtään sen syvällisemmin.
"Paras mahdollinen", nainen julisti kätkien virneensä lasin taakse. Hän vilkaisi äänekkääksi yltynyttä pöytäseuruetta tuntematta suurtakaan halua palata takaisin kavereiden seuraan juuri tällä sekunnilla. Hän tarvitsisi enemmän alkoholia elimistöönsä, jos joutuisi sietämään miesten huulenheittoa vielä kauemmin. Olisi pitänyt pysyä juomatahdissa mukana eikä jättäytyä jälkeen sen varjolla, että hän oli pienempikokoinen kuin muut illanistujat.
"Ei tainnut olla ensimmäinen kertasi?" Hän kysäisi juotuaan reippaan kulauksen tummaa juomaansa. Mustaa kuin hänen sielunsa, Tyler veistelisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   La Heinä 23, 2016 9:31 am

Meikatuille huulille levisi virne, joka paljasti jopa valkoiset hampaat. Voimakas meikki piilotti alleen ujon miehen, toimien maskina sille kaikelle mitä piti piilottaa. Piilotettavaa riitti, kun kaiken sen meikin alla oli itsestään epävarma nuori mies, joka siviilissä oli avrmasti kohteliain ihminen jonka kukaan hänet tunteva saattoi ikinä tavata.
"Na-a. oon todella otettu että ajattelet mun näyttävän siltä. Tämä on tietty sinun ensimmäinen päiväsi klubilla?"
Ohitse kulkeva illan toinen esiintyjä laski pöydälle shotin. Miettimättä enempää naiseksi pukeutunut mies huitaisi sen nieluunsa. Huomenna kaduttaisi, mutta ei se mitään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Ti Heinä 26, 2016 7:00 pm

Rachael virnisti samaan kuivaan sävyyn, millä tuntui tekevän kaiken elämässään.
"Niinkö selvästi se näkyy? Ja minulle kun vakuuteltiin, että sulautuisin joukkoon vailla pienintäkään ongelmaa", nainen pudisteli päätään sarkasmi sanoista tulvien. Hän ei ollut tosiasiassa murehtinut lainkaan sitä, sopeutuisiko klubille vai ei. Hän oli tullut tänne pitämään hauskaa kavereiden kesken ja sen aikoi tehdä, ajattelivat muut mitä tahansa. Hän osasi arvostaa hyvää huumoria ja piikittelevää seuraa, mutta ei antaisi sen määrätä omista tekemisistään. Rachael kohotti kulmaansa huvittunut hymy huulia nykien, kun dragin taakse kätkeytyvä mies heitti shotin naamaansa. No, ainakin mies osasi juoda alkoholinsa. Se oli arvostettava taito, eikä lainkaan niin yleinen kuin elokuvat antoivat olettaa.
"Vielä kun heität pari naamaasi, niin aamulla kiität itseäsi", Rachael huomautti huvittuneena. Sen päivän kun saisi nähdä, että shoteista selviäisi ilman seuraavan päivän katumusta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Pe Elo 26, 2016 8:03 am

Ivor katuisi tätä joka tapauksessa kun heräisi seuraavana aamuna luultavasti huutoon ja riitelyyn Lodgessa tai sitten omaan herätyskelloonsa aamuvarhain, kun pitäisi lähteä ruokkimaan hevosia ja myöhemmin lappaamaan paskaa. Hohdokas elämä kerrassaan. Hän laski shottilasin pöydälle, hymyillen naiselle vinosti.
"Uskon että kiitän muutenkin, joten se tuskin on enää suurin huoleni. Sinun huolesi taitaa olla lähinnä se, että olet liian selvä."
Kuka sitä nyt selvänä haluaisi olla, tai edes puoliksi, kun saattoi juoda kamalan humalan ja huomenna olla töissä tavallistakin hiljaisempi (koska miltein kuoli krapulaansa)? Ivor ei aina välittänyt sellaisesta, mutta tänään oli meno päällä ja halu vetää kunnon kännit.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   Pe Elo 26, 2016 1:13 pm

Rachael nauroi aavistuksen käheästi. Se voisi olla huolenaihe, jos ilta jatkuisi tällä tyylillä.
"Sen takia tulin tänne tiskille", nainen vastasi vino virne huulillaan. Pöydän ääressä ei saisi mukavaa nousuhumalaa aikaan, ellei todella alkaisi kitata olutta kuin janoon kuolemaisillaan. Hän mieluummin ottaisi edelle päässeitä ystäviään kiinni vahvempien drinkkien ja shottien muodossa. Hän heilautti kättään saadakseen baarimikon huomion, joka nyökkäsi huomanneensa hänet palvellessaan toisia asiakkaita.
"Jos maistuu niin tilaa toki toinen", Rachael totesi huvittuneena ennenkö pyysi itselleen mustikkashotin. Kai sitä nyt sai juoda vähän hienommin, kun oli kerrankin jaksanut poistua kotoaan? Kotona tuli kitattua tequilaa suoraan pullosta, joten mitäpä sitä ostamaan pienenä shottina. Hän odotti hetken, josko hupaisa esiintyjämies tahtoisi tilata jotakin, ennenkö tarjosi korttiaan baarin takana työskentelevälle.
"Terveydelle, tai ehkä sen ennenaikaiselle menetykselle", nainen virnisti kohottaen shotin huulilleen. Mustikka pehmensi mukavasti vodkan potkaisua, eikä hän ihmetellyt, miten ihmiset päätyivät konttaamaan kotiin. Alkoholi sotkettuna pehmeämpien makujen kanssa oli petollinen yhdistelmä.

Useamman shotin ja puolin ja toisin heiteltyjen loukkauksia sivuavien vitsien jälkeen Rachael päätyi vilkaisemaan seuruettaan. Ehkä hänen olisi aika luopua hilpeän, alkoholinsa kanssa hyvin pärjäävän drag queenin seurasta. Hän toivotti mukavaa illanjatkoa hilpeällä juomaseuralleen, ennenkö palasi drinkki kourassaan kovaääniseen pöytään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Parhaiten nauraa se joka viimeksi nauraa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Pelialueet :: Newcastle-
Siirry: