PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ludo Prescott

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Ludo Prescott   Ma Huhti 18, 2016 2:18 pm


Ludo Prescott

Nimi: Ludo Nikolas Prescott
Ikä: 42 (1.4.1975)
Sukupuoli: Mies
Asuminen: Liikuntaesteiselle sopiva, tilava omakotitalo omalla puutarhalla Hexhamissa luonnon rauhassa; kakkosasuntona kerrostalokaksio Lontoossa
Koulutus: Kauppatieteiden maisteri
Perhe: Isä Nikolas Prescott ja äiti Anna Prescott, jotka asuvat Lontoossa; elämässä tiiviisti mukana kaksi henkilökohtaista avustajaa, tällä hetkellä Percy Thompson (39) ja Ricky Stevens (20)
Hevoset: Brooklyn Bounce, Givenchy, Louboutin ja Like Toy Soldiers

Ammatti ja toimeentulo: Ludo työskentelee isänsä omistaman ja johtaman Prescott-hotelliketjun kansainvälisen markkinointiosaston johtajana; hänen työpaikkansa sijaitsee teoriassa Lontoossa, mutta hän työskentelee paljon kotoa käsin ja matkustaa paljon ketjun hotelleissa ympäri maailman. Hänen tehtävänsä on pääpiirteittäin huolehtia markkinoinnin yhdenmukaisuudesta ja hotellien tason ylläpidosta. Työpaikka on aikanaan luotu vain hänelle ja halvaantumisen jälkeen työmäärää ja vastuuta on vähennetty radikaalisti isän holhoavan asenteen sekä osa-aikaeläkkeen vuoksi, vaikka hieno titteli on säilynytkin. Kadehdittavan suurten kuukausiansioiden sekä muun muassa hotellista saamiensa osaketuottojen lisäksi Ludo saa reiluja summia vakuutusrahoja loukkaantumisensa vuoksi ja samaan aikaan hänen isänsä siirtää ennakkoperintönä ainoalle pojalleen kaiken, minkä saattaa.

Vapaa-aika ja harrastukset: Ludo käyttää aikansa hevosiin, joita ostaa liian heppoisin perustein kuvitellen näkevänsä heti piilevän potentiaalin erityisesti kenttä- ja estehevosissa. Hän viettää aikaansa omistamiensa arvoratsujen harjoituksia katsellen ja kilpailuissa mukana matkustaen. Vähintään kerran viikossa hän käy terapiassa onnettomuuden jälkeen puhjenneen masennuksen vuoksi ja liikkuvan elämäntapansa vuoksi hänellä on terapiasuhde sekä Lontoossa, että Newcastlessa. Ludo lukee paljon niin kaunokirjallisuutta kuin ajankohtaisia uutisia ja seuraa suurella uteliaisuudella maailman ja kotimaansa tapahtumia.

Ulkomuoto:

Pituus: 172cm
Silmien väri: Sininen ja ruskea
Hiusten väri: Tummanruskea

Ludo on taistellut ikääntymistä vastaan parhaansa ja onnistunut säilyttämään ulkonäössään edes peruskomeat kasvonsa, vaikka pitääkin itseään todella luotaantyöntävänä pyörätuolissa. Hän huolittelee itsensä töihin, mutta vapaalla saattaa jättää lyhyen partansa siistimättä ja klassiseen malliin leikatut tummat hiuksensa laittamatta. Hänellä on mustasankaiset, neliömäiset silmälasit ja eriparisilmät vasemman ollessa sininen ja oikean ruskea. Hänen kasvonpiirteensä ovat selkeät ja miehekkäät, höystettynä muutamilla iän tuomille juonteilla. Nenä on vain persoonallisesti vähän vino sen murruttua rajussa putoamisessa hevosen selästä nuorempana. Hänen ihonsa ruskettuu herkästi ja erityisesti matkoillaan lämpimiin maihin hän ottaa siitä kaiken irti näyttäytyäkseen ruskettuneena ympäri vuoden sateisessa Britanniassa.

Ludon tunnistaa parhaiten hiilenmustasta pyörätuolista, jolla hän liikkuu nopeasti ja ketterästi paikasta toiseen. Hänen pyörätuolinsa on uusinta innovaatiota, kevyt rakenne ja sulava muotoilu mahdollistavat kulun kapeillakin väylillä. Se mahtuu pieneen tilaan ja hänen on mahdollista liikkua omatoimisesti lisävarusteisella autolla, sillä tuolin saa kasaan ja nostettua takapenkille itsenäisesti. Hän käy salilla viikottain ja on ulkomuodoltaan atleettinen lukuunottamatta halvaantunutta alavartaloa, joka on valitettavan lihasköyhä ja surkastunut.  

Ulospäin mies vaikuttaa onnelliselta ja hyvinvoivalta. Hän on tyylikäs ja siisti pukeutuen vapaalla rentoihin kauluspaitoihin ja töissä pukuun. Hän saattaa valita rentona päivänä itselleen jalkaan tennarit tai muut kevyet tossut yksinkertaisten nahkakenkien sijaan. Jos hänellä joskus (usein) onkin päiviä, ettei mikään tunnu sujuvan alkaen ihan aamutoimista ja pukeutumisesta, hän ainakin yrittää kasata itsensä ihmisten ilmoille.

Luonne:

Ludo on hyväntahtoinen ja ystävällinen ihminen, jolla on tapana jäädä miettimään asioida pidemmäksi aikaa. Hän ajattelee ennen kuin puhuu ja pääasiassa harkitsee tekonsa tarkoin järjellä. Hänellä on kuitenkin huonot päivänsä, kuten meillä kaikilla, ja erityisesti hevostensa ratsastajille ja valmentajille hän ilmaisee kiukkunsa vaikka yleensä osaa olla asiallinen. Mies osaa haastaa riitaa jos näkee sen oikeudekseen ja syyttää helposti muita omista virheistään, vaikka muuten onkin kunnianhimoinen, pyrkii tekemään hyviä valintoja elämässään ja on ennemmin kuuntelijan roolissa.

Hän on onnettomuutensa jälkeen ollut enemmän tai vähemmän epävakaa henkisesti. Hänellä on ajoittain kausia, jolloin mikään ei suju ja masennus valtaa mielen täysin. Hän on etsinyt pakotietä pahasta olosta ja päätynyt valitsemaan paitsi epävarmat hevosostokset ja jännittävien ratsastuskilpailuiden seuraamisen, niin myös tupakan, alkoholin ja haamukipuihin määrättyjen kipulääkkeiden väärinkäytön. Hän puolustelee päihteiden käyttöään hanakasti sillä, ettei hänellä ole muita paheita enää halvaannuttuaan, vaikka erityisesti lääkeaddiktiotaan pyrkii salaamaan, jotta saisi reseptit jatkossakin uusittua ongelmitta. Hän on katkera siitä, ettei voi enää ratsastaa, ja purkaa sen helposti muihin ihmisiin tahtomattaankin. Mahdollisuus sulautua muiden ihmisten joukkoon on viety typerän pyörätuolin tultua kuvioihin, eikä hän erityisesti nauti tuijotuksen kohteena olemisesta.

Perusluonteeltaan Ludo on hyvin utelias ja sen vuoksi paljon oppinut. Hän on kirjaviisas ja seuraa maailman asioita, mutta ei kuitenkaan näyttäydy snobina tai pidä itseään muita parempana. Hän haluaa onnettomuuden viemän elämänsä takaisin ja osin nykyisillä elämänvalinnoillaan yrittää elää kadotettua elämäänsä menneessä eikä aina hahmota todellisuutta, vaikka muuten looginen onkin.

Menneisyys:

Ludo on käynyt koulunsa tunnollisesti nuoresta asti. Hän alkoi ratsastaa arvostetulla tallilla 13-vuotiaana ja jatkoi harrastusta tosissaan, mitä koululta ja töiltään ehti. Hänellä on takanaan useita voittoja ja sijoituksia kenttä- ja esteratsastuksen arvokilpailuista, joihin pisti nuorempana aikaa enemmän kuin kultalusikalla ojennettuun uraansa. Ratsastusura kariutui kuitenkin rajusti auto-onnettomuuteen 2010 - onnettomuus vei miehen paitsi vuodeksi vuodelepoon ja läpi useiden leikkausten, se vei myös kävelykyvyn iäksi ja toi mukanaan yhä jatkuvat ajoittaiset haamukivut, joihin on määrätty vahvoja kipulääkkeitä. Onnettomuus vei myös vaimon ja mielenterveyden, sillä hänellä on sen jälkeen esiintynyt ajoittain masennusta sekä itsetuhoisuutta. Hän on yrittänyt onnettomuutensa jälkeen itsemurhaa kahdesti, lääkkeillä ja kuristamalla, mutta asiantunteva hoitohenkilökunta on ehtinyt aina väliin. Ludo käy edelleen viikottaisissa terapiaistunnoissa ja pitkän kuntoutuksen jälkeen hän on oppinut jatkamaan elämää ja purkamaan ahdistuksensa tuhlaamalla rahansa ja aikansa hevosiin ja pitämällä itsensä kiireisenä.

Katkennut menestys ja ratsastusura ovat saaneet miehen jatkamaan hevosten parissa omalla tavallaan. Hän muutti edes osan elämäänsä Hexhamiin maisemanvaihdosta kaivaten toivuttuaan jollakin tasolla onnettomuudesta vuonna 2012. Hän omistaa omasta mielestään lupaavia kilpahevosia ja kulkee niiden mukana kilpailuissa ja harjoituksissa. Hän tuppaa hamstraamaan erityisesti nuoria hevosia uskomalla niiden piilotettuun potentiaaliin, mutta ratsastajien kauhuksi hevoset osoittautuvat usein uskomattoman ikäviksi luonteeltaan tai taidoiltaan. Hän haluaa nähdä hevosissaan tulosta, ja hän palkkaakin niille vain taitavimmat ratsastajat ja valmentajat, mutta valitettavan usein huonojen ratkaisujensa jäljiltä odottaa mahdottomia ja syyttää hevosten menestyksen puutteesta ainakin ääneen kaikkea muuta kuin itseään.

Ludon vanhemmat ovat aina palvoneet ainoaa lastaan, ja tilanne vain paheni onnettomuuden jälkeen. Mies pysyttelee hyvissä väleissä vanhempiinsa, mutta soittelee itse harvakseltaan, sillä ei halua olla taakka - mitä eittämättä tuntee olevansa koko yhteiskunnalle tätä nykyä. Hän rakastaa vanhempiaan ja haluaisi edetä uralla ja tehdä paljon töitä, mutta vastoin tahtoaan työtehtäviä on vain vähennetty, vaikka isä sen yrittääkin häneltä salaa tehdä. Hän ei ymmärrä holhoamista, onhan jo aikuinen, mutta perhesuhteet säilyttääkseen ei pyristele kovin vahvasti sitä vastaan vaan keskittyy enemmän muihin asioihin.

Hän oli uskoakseen onnellisesti naimisissa vuosina 2000-2010, mutta vain kaksi kuukautta onnettomuuden jälkeen hän sai vaimoltaan Cindyltä eropaperit eikä ole nähnyt naista sen koommin. Ludo on saanut opetella täysin uudenlaiseen arkeen yksinään tai vieraiden henkilökohtaisten avustajien kanssa. Hän on menettänyt toiveensa parisuhteesta ja eritoten lapsista, vaikka kaipaakin omaa perhettä kovasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ludo Prescott
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: