PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Alfie Peak

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Alfie Peak   Ma Huhti 04, 2016 9:02 am


© Hatsiubat, kiitos!

Nimi: Alfie Sebastian Peak
Ikä: 27v (4.2.1990, Englanti)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali
Asuminen: Rosings Parkin kartano, oma makuuhuone, jonka Alfie pitää järjestyksessään paitsi innostuessaan töidensä suunnittelusta, jolloin papereita löytää lojumasta lattialta, sängyltä ja muilta tasoilta työpöydän lisäksi
Koulutus: Puutarhurin koulutus, erikoistunut viheralueiden hoitoon ja suunnitteluun
Ammatti: Puutarhuri, hankkinut koulutuksen lisäksi kokemusta jo teini-ikäisenä kotikaupunkinsa viheryksikössä ja sen jälkeen yksityisten viheralan yrittäjien palveluksessa kunnes haki töihin Rosings Parkiin näkemänsä mahdollisuuden ja haasteiden vuoksi
Perhe: Vanhemmat Elizabeth ja Richard, kolme vuotta vanhemmat kaksosveljet Farrell ja Elliot
Vapaa-aika ja harrastukset: Viulunsoitto, hömppäelokuvat ja romanttinen kirjallisuus, balettituntien muisteleminen salaa peilin edessä, liikkuminen ja kaipuu hevosten pariin tallivierailuin

Ulkomuoto:
Pituus: 174cm
Silmien väri: Sininen
Hiusten väri: Punaiseen taittava vaalea

Alfien ulkomuoto on ensinäkemältä lapsekas. Hän on hoikkarakenteinen, jopa rimpula, eikä rakenne muutu vaikka kuinka treenaisi. Hänellä on pitkät, kapeat raajat ja rakenteen vuoksi hänestä saa pidemmän vaikutelman mitä hän todella on. Alfien olemus on ujo ja hiljainen ja hänen ei turhaan näe pitävän ääntä itsestään. Mies on kiinnostunut muodista ja pukeutuu vapaa-ajallaan siisteihin, suloisiiin vaatteisiin kuten pastellisiin kauluspaitoihin rusetilla, vaaleisiin chinoihin ja tyylikkäisiin kävelykenkiin. Töissä hänellä on jotakin maanläheisempää ja järkevämpää ottaen huomioon, että puutarhassa tai kartanon kunnostustöissä likaantuu helposti.

Hänen kasvonsa ovat aavistuksen naiselliset, sydämen muotoiset ja kiinnittyneet kapeaan ja pitkään kaulaan. Leveä otsa peittyy rentoon malliin kasvaneiden vaaleiden luonnonkiharoiden alle, jotka jättävät syvään painuneet suuret, kirkkaansiniset silmät ja niitä kehystävät vaaleat, siistityt kulmat näkyville. Alfien iho on kalpea ja erityisesti poskilla ja kapeassa nenänvarressa on pisamia, joista tummimmat ja näkyvimmät painottuvat kasvojen vasemmalle puolelle erikoisena tuntomerkkinä. Hänen partansa ei ole kasvanut koskaan kunnolla, joten ne vähätkin haivenet hän ajelee tarkasti pois sopusuhtaisten ja tarkkarajaisten huultensa ympäriltä. Korkeita poskipäitä korostava hymy on lapsuuden hammasrautojen oikaisema, mutta hän ei siitäkään huolimatta jakele leveää hammashymyä kaikissa tilanteissa.

Luonne:

Luonteeltaan Alfie on ensivaikutelmalta ujo, mutta ystävällinen. Hän tarjoaa apuaan mielellään eikä osaa kieltäytyä hänelle esitetyistä toiveista, pyynnöistä tai käskyistä. Hänellä on äärimmäinen halu miellyttää muita, jopa sillä uhalla, että luo itselleen stressiä siitä. Hän haluaa noudattaa yhteiskunnan sääntöjä ja annettuja ohjeita, mutta uhraa ennemmin niiden noudattamisen toisten miellyttämisen vuoksi, mikä riitelee hänen tunnollisuutensa kanssa. Hän on hyvätapainen ja helposti lähestyttävä, mutta johtaa harvoin keskusteluja ellei innostu päivittelemään maailman epäoikeudenmukaisuutta tai pohtimaan syntyjä syviä. Pääasiassa Alfie sopii kuitenkin paremmin kuuntelijaksi ja hän välttelee riitatilanteita parhaansa mukaan.

Alfie on ahkera työntekijä korkealla työmoraalilla, mutta hän ei ole erityisen tehokas. Hänellä on tapana jäädä hiomaan yksityiskohtia loputtomiin ja jos se olisi hänestä kiinni, mikään ei olisi koskaan valmista. Tehtävien suorittaminen täydellisyyteen pyrkien on hänelle tärkeää ja pitkäaikaisen projektin loppuminen on miltei haikeaa.

Mies on paljon ajatuksissaan eikä helposti avaudu omista asioistaan kovinkaan syvällisesti. Hän kaipaa elämäänsä hiljaista harmoniaa joka osa-alueelle, eikä pidä suurista yllättävistä muutoksista, joita ei itse ole suunnitellut. Harmonian kaipuu näkyy myös ammatinvalinnassa, sillä hän rakastaa etsiä parhaat ratkaisut luodakseen harmonisen ympäristön rakennettuun luontoon.

Alfie rakastaa romantiikkaa kaikella tavalla: hän ihastuu päivittäin ja saattaa nolata itsensä typerillä teoilla osoittaakseen ihailunsa paljastumatta. Hän viihtyy myös romanttisten tarinoiden kanssa, eikä ole mikään ihme jos hän rentoutuu itkettämällä itseään kirjojen tai elokuvien rakkaustarinoita ahmien.

Menneisyys:

Lapsena Alfie on aina ollut hiljainen ja erilainen. Hän on harrastanut ratsastusta, viulunsoittoa ja balettia vastoin perheen nuorimmalle pojalle asetettuja odotuksia ja viihtynyt oikeiden ystävien sijaan enemmin kirjakavereiden kanssa sekä keskustelemassa internetfoorumeilla. Hänellä on ollut myös pojalle erikoisia haaveammatteja: parturikampaaja, balettitanssija ja puutarhuri, joista viimeisimmän hän toteutti perheensä vastahakoisella tuella.

Teini-ikä oli Alfielle myrskyisää aikaa, kun hän alkoi etsiä itseään ja itsenäistyä vanhemmistaan ja perinteisemmän polun valinneista isoveljistään. Hän karkaili kotoa, kiukutteli kaiken aikaa ja valehteli menemisistään. Provosoimistarkoituksessa hän toi kotiin milloin minkäkinlaista tyttö- ja poikaystävää, vaikka ei varsinaisesti koskaan koe seurustelleensa kunnolla. Raju irtautuminen perheestä itsenäistymisen kynnyksellä oli järkytys vanhemmille, sillä Alfie oli lapsena todella helppo ja jopa liian takertuva. Perhesuhteet on kuitenkin saatu parsittua kokoon vuosien riitojen jälkeen, kun aikuistuminen vei mukanaan Alfien kapinallisen asenteen.

Miehellä on kaksi hyvää ystävää, jotka hän on tuntenut jo lapsesta. Hänen on vaikea ystävystyä, sillä hän on sosiaalisissa tilanteissa hiljainen ja mukautuva ja potentiaalisen ystävän tavatessaan tuppaa ihastumaan ja ajamaan toisen kauemmas tahtomattaan. Huolimatta tavastaan ihastua helposti hän on kokematon parisuhteissa, sillä ei ole seurustellut sitten teini-iän kapinavaiheen, jolloin piti seurustelukumppaneita lähinnä kulissina ärsyttääkseen vanhempiaan. Alfie ei tiedä haluaako oikeasti edes seurustella, sillä on rakentanut täydellisen unelman romanttisesta suhteesta ja vaikka ihastuukin helposti, hän on varovainen ottamaan seuraavan askeleen.

Alfie on asunut koko ikänsä Northumberlandin alueella vanhempiensa ja kahden isoveljensä kanssa, suurimman osan Hexhamin omakotitalolähiössä. Hän on asunut vain hetken yksin teini-ikäisenä vuokra-asunnossa karattuaan kotoa ja palattuaan hetkeksi vanhemmilleen aikuisiällä hän etsi yksityisen työnantajan joka tarjosi majoituksen. Rosings Park tarjosi uuden mahdollisuuden edellisen työn loputtua, joten hänen ei tarvinnut palata vanhemmilleen - hän ei osaisi koskaan asua yksin kerrostaloasunnossa sitä kerran kokeiltuaan, sillä vaikka nauttii yksinäisyydestä ajoittain, kaipaa ympärilleen turvaa muista. Rosings Park on palauttanut palon hevosiin ja ratsastukseen ja vaikka hänellä ei omaan hevoseen varaa olisikaan, hän haaveilee ajoittain leppoisista maastolenkeistä aurinkoisella säällä ja tarkasta kouluharjoittelusta osaavan valmentajan katseen alla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Alfie Peak
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: