PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kai Rosier

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Kai Rosier   To Maalis 24, 2016 4:58 pm

Kylan Ramiro Rosier, ”Kai”

Ikä: 25v (15.8.1992), Lontoo
Sukupuoli: Mies
Koulutus: Hevosenhoitajan tutkinto
Ammatti: Artemis Cavanaughn hevosenhoitaja ja kilparatsastaja alkaen syyskuusta 2016. Hän on tehnyt keikkatöinä kaikkea maan ja taivaan väliltä, muun muassa pikaruokalan tarjoilijan hommia ja satunnaisesti myös huonosti palkattuja pornofilmejä tai mallikuvauksia.
Perhe: Vanhemmat Dorothy ja Josepe, isosisko Marisa ja isoveli Anthony
Asuminen: Pieni, ahdas yksiö Newcastlen keskustassa; Kai ei halua vieraita asuntoonsa, sillä se on vasten hänen luontoaan hyvin sekainen ja viimeistelemätön.
Harrastukset: Liikunta, juoksu, sali ja kunnosta huolehtiminen; muiden ihailun hakeminen niin ulkona käymällä kuin sosiaalisessa mediassa; naiset; EDM-musiikin kuuntelu ja keikoilla käynti; videopelit; julkaisee Youtubeen hyvin editoituja ja kaunisteltuja tarinoita kisamatkoilta; rantalomat

Luonne:

Kylan, monille vain Kai, on itsenäinen ja haaveitaan tavoitteleva nuorukainen. Hän on työssään tarkka ja vastuuntuntoinen noudattaen melkein orjallisesti annettuja ohjeita. Hän nauttii toiminnasta ja sekä lähtee mukaan muiden ideoihin että keksii itse tekemistä tylsistyttyään. Hänen energinen luonteensa näkyy useimmissa tilanteissa, mutta tarvittaessa hänestä löytyy myös hillitty puoli, vaikka muutama olut vapauttaa hänet kaikista estoista.

Kai toimii nopeasti ja fiksusti ongelmatilanteissa eikä jää vatvomaan menneitä, ellei kyseessä ole itsensä kehittämiseen liittyvät asiat. Työntekijänä hän on palkitseva, mutta itseään ajatteleva, eikä jää haaveilemaan vaan työskentelee ahkerasti saavuttaakseen haluamansa. Hyvin piiloutunut perfektionisti hänessä jää helposti ruoskimaan itseään epäonnistumisista, mutta Kai ei näytä heikkouksiaan helposti ulkopuolisille eikä valita niistä ääneen vain valittamisen ilosta. Hän kirjaa ylös kehittämiskohtiaan ja käy systemaattisesti läpi listoja, joita tekee välillä liiankin kanssa matkalla kohti unelmiaan. Hän rakentaa mielessään rutiineja ja noudattaa niitä orjallisesti ottaen helposti stressiä, jos asiat eivät mene sovitusti. Hän ottaa mieluummin vastaan rehellistä kritiikkiä kuin teeskenneltyjä kehuja eikä herkästi usko positiiviseen palautteeseen ellei itse ole täysin samaa mieltä.

Sosiaalisesti Kai ei ole erityisen lahjakas, mutta hänellä on tapana olla alati äänessä kunnes hänet hiljennetään. Hän puhuu asian ohi useammin kuin on tarve ja joskus täyttää hiljaisuuden uudelleen sanoittamillaan radiohiteillä. Hän kieltäytyy näyttämästä herkkiä puoliaan ja pitää itsestään joskus meteliä vain vaikuttaakseen kovemmalta kuin sisimmässään onkaan. Suorastaan harrastuksenaan hän minglaa mielellään nuorten naisten kanssa eikä pelkää särkeä sydämiä. Hän välttelee kuitenkin pinnallisissa suhteissaan tuttuja naisia, sillä ei halua törmätä jatkossa petettyihin seuralaisiinsa. Itsenäinen mies ei kaipaa parisuhdetta tai monia läheisiä ystäviä, vaikka tuttavia hän on kerännyt sitäkin reilummalla kädellä. Hän viihtyy ihmisjoukoissa hauskanpidossa, mutta työskentelee mieluiten yksinään. Sydäntensärkijänä hän ei suuremmin välitä muiden tunteista vaan on suorasanainen ja toimii omien ehtojensa mukaan, vaikka ei tahallaan ilkeä olekaan.

Tylsistyneenä Kai muuttuu levottomaksi ja viihdyttää itseään usein muiden kustannuksella. Hän saattaa heittäytyä kapinalliseksi auktoriteetteja tai yleisiä normeja kohtaan, mutta ei kuitenkaan tieten tahtoen riko lakia. Päihtymiseen hän käyttää juhliessaan ainoastaan alkoholia ja tupakoi vain hyvin satunnaisesti viihteellä.

Ratsastajana ja hoitajana:

Ratsastajana Kai on tarkka ja maltillinen, herkkäapuinen ja hevosta ajatteleva. Hän pyrkii kehittymään joka päivä itse hevosta kuunnellen. Hän hyppää pelottomasti ja pysyy mukana hurjemmissakin kyydeissä, mutta vauhdin sijaan arvostaa tarkoin suunniteltuja reittejä, laskettuja askelia, hypättyjä korkeuksia ja puhdasta suoritusta. Kai pyrkii aina täydellisyyteen toivoen jonain päivänä jonkun huomaavan kykynsä ja pääsevänsä kilparatsastajaksi. Hän käy mielellään valmennuksissa kun sellaisia tarjotaan, erityisesti jos selviää itse vähillä kuluilla.

Hoitajana mies on fiksu ja asiantunteva. Hän komentaa hevosia vain tarvittaessa ja silloinkin tarkasti ja huutamatta. Hän ei hätäänny edes paineen alla vaan jos mahdollista, suoriutuu jopa paremmin. Ehdottomiin positiivisiin seikkoihin kuuluu Kain peloton suhtautuminen esimerkiksi suuren hevosrekan ajamiseen ja heittäytymiskyky uusia asioita kohtaan. Liikenteessä hän on kuin kotonaan, vaikka vihaakin ruuhkaa ja huonoja kuskeja koko sydämestään päästäen helposti useamman ärräpään sellaista kohdatessaan. Hän työskentelee mieluiten miesratsastajille, vaikka harmitteleekin sitä ettei voi nousta heteromiesten hevosenhoitajaksi reittä pitkin. Hän ei kuitenkaan voi kiistää etteikö olisi yrittänyt sitä joskus nuorempana.

Ulkonäkö:
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Ruskea
Pituus: 179 cm

Isältä perityt espanjalaiset juuret näkyvät Kain ihonvärissä, joka on brittiläiseksi liian tumma ja hän näyttää ympäri vuoden vahvasti ruskettuneelta. Miehen hiukset ovat lähes mustat ja aavistuksen laineikkaat, mutta lyhyessä mallissaan pysyvät vastustamattoman sekaisina näyttäen silti hyvältä. Hän käyttää paljon aikaa peilin edessä, nyppii kulmansa ja ajaa partansa jättäen usein vähän sänkeä lisätäkseen särmää komeille kasvoilleen. Hänen silmänsä ovat valloittavan suklaanruskeat eikä hän pelkää käyttää hyvää ulkonäköään hyväkseen. Miehellä on yksinkertaiset nappikorvakorut korvissaan mutta muuten hänellä ei ole lävistyksiä. Hänen vasemmassa kyynärvarressaan eripaksuisista, kuvioiduista viivoista koostuva graafinen tatuointi joka kiertää käsivarren ympäri.

Puheliaan Kain ääni on matala ja pehmeä, ja hän artikuloi tarkasti keskustellessaan arvostamiensa ihmisten kanssa. Mies puhuu äidinkielenään englantia, mutta naisia iskiessään saattaa heittää sekaan muutamia espanjankielisiä sanoja mikäli tilanne sitä vaatii. Hänet on kasvatettu kotona kaksikieliseksi ja hän puhuu espanjaa, mutta hän ei ole opiskellut sitä koskaan eikä ole kovin vahva kirjoittamaan kieltä tai muutenkaan käydä sitä paljoa. Kielitaidosta on kuitenkin yllättävän paljon hyötyä kisamatkoilla, jotka kohdistuvat romaanisia kieliä puhuviin maihin.

Kain tyyli on suunniteltu mutta rento. Hän pyrkii näyttämään hyvältä aina ja päätyy usein kulkemaan renttumaisella olemuksella vedettyään kypärän jälkeen päähänsä löysän pipon tai ”unohdettuaan” ajaa partansa. Vartalo on viimeiseen asti treenattu mutta ei missään nimessä valmis ja hän ylläpitää kuntoaan orjallisesti salikäynneillä ja juoksulenkeillä ratsastusta ja tallitöitä unohtamatta ja jakaa reilulla kädellä paljasta pintaa myös sosiaalisessa mediassa. Miehen olemus on rempseä ja erityisten naisten huomio saa hänet viihtymään valokeilassa melkein keimaillen.

Pukeutumisessaan Kai suosii rentoja mutta tyylikkäitä vaatteita maanläheisissä väreissä vältellen kokomustaa. Hänellä on usein päällään siniset farkut, ruskeat nahkakengät kelin mukaan ja t-paita tai neule. Hän valitsee päällystakikseen usein napein ja harkituin yksityiskohdin koristeltuja pidempiä malleja kauluksin tai tallitöissä ja ratsastaessa säänkestäviä merkkituotteita ja tummia sävyjä. Kai käyttää pienen omaisuuden maksaneita, hyvin huollettuja nahkaratsastussaappaita, joihin hän säästi aikanaan usean vuoden verran. Hän pyrkii löytämään asuunsa joitakin laatuvaatteita, mutta varallisuustasonsa huomioon ottaen pitäytyy määrällisesti pienemmässä vaatekaapissa ja shoppailee paljon myös ketjuliikkeissä.

Historia ja nykyaika:

Kai haluaa kilparatsastajaksi enemmän kuin mitään, mutta vähävaraisuutensa vuoksi hän on opiskellut hevosenhoitajaksi ja kyntää sitä kautta tietään kilparatsastuksen huipulle.

Hänen vanhempansa Dorothy ja espanjalainen Josepe toivoivat iltatähdelleen arvostettua yliopistotutkintoa kahden muun sisaruksen päädyttyä valitsemaan elämänkoulu järkevän ammatin tai akateemisen kouluttautumisen sijaan. Perheen vanhemmat ovat tavallisia duunareita, nykyisin jo eläkkeellä, eivätkä kovin varakkaita viimeistenkin säästöjen mentyä Kain isosiskon nuorena hankitun velkakierteen selvittämiseen. Päihteiden väärinkäyttäjäksi ajautunut, neljän lapsen teiniäiti, viisi vuotta Kaita vanhempi isosisko Marisa ei ole saanut useista yrityksistä huolimatta elämäänsä kasaan ja poikamiehen rattoisaa elämää viettävä seitsemän vuotta vanhempi isoveli Anthony nauttii vapaudestaan ja on tehnyt vain satunnaisia pätkätöitä eri aloilla. Kai ei ole kovin kiintynyt perheeseensä sillä on keskittynyt uraansa, mutta välit ovat silti ihan kunnossa ja hän käy tapaamassa Lontoossa asuvia sukulaisiaan muutamia kertoja vuodessa. Perhe karsastaa vähän hänen tapaansa pintaliidellä muiden kustannuksella, mutta asia on johtanut vain muutamiin sanoin selvitettyihin kiistoihin vuosien varrella, ja vanhemmat arvostavat nuorimmaistaan jolla on lapsista ainoana kunnianhimoa ja halua edetä elämässä. Kailla on laaja kaveripiiri kotikaupunkinsa Lontoon lisäksi myös Newcastlessa, missä hän on asunut jo kaksi vuotta. Hänellä on tapana luoda verkostoja kisamatkoilla ja hänellä on hevosmaailman tuttujen lisäksi myös fanikuntansa sosiaalisessa mediassa.

Kai on harrastanut ratsastusta 13-vuotiaasta saakka nähtyään televisiosta olympiatason esteratsastusta ja maksanut harrastuksen itse kerätyillä rahoilla tai tallitöillä ilman vanhempien tukea haluttuaan jo hyvin nuoresta pitäen pärjätä omillaan. Hevosenhoitajakoulutuksen aikana ja jälkeen hän on saanut hyviä harjoittelupaikkoja, jotka ovat mahdollistaneet nopean kehittymisen ratsastajana taitavilla, mutta vaativilla hevosilla. Hän päätyi Rosings Parkiin työntekijäksi laajoiksi rakentamisensa verkostojen kautta, mutta työ kahden nuoren ratsastajan talliorjana ei ollut sitä, mitä hän kaipasi matkallaan kilparatsastajaksi ja hän piti työnsä vain työkokemuksen ja Rosings Parkin tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi. Hän haki tavoitteellisemmin kilpailevaa ratsastajaa työnantajakseen, jotta voisi omistautua kokoaikaisesti työhönsä ja todella tavoitella unelmiaan. Artemis Cavanaughn palattua kisakeskukselle maaliskuussa 2016 hän näki tilaisuutensa tulleen ja kokemuksensa ansiosta hän sai paikan sitä haettuaan ja hylkäsi aiemmat hoidokkinsa helposti.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kai Rosier
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: