PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Rosings Park

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1514
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Rosings Park   Ke Maalis 23, 2016 10:36 pm

Rosings Parkin aikajana

1995
Irlantilaissyntyinen Corinne Doherty ostaa nelivuotiaan Woolfin, elämänsä hevosen ja alkaa valmentautua aktiivisesti kenttäkisoihin.

1996
Hamish Fairchild tanssii ensimmäistä kertaa 20-vuotiaan Corinne Dohertyn kanssa lumoutuen naisen hurjasta tulesta, ja kaksi kuukautta myöhemmin he viettävät häitä. Skotlantilaissyntyisen miehen aatelisarvo ja siniverinen suku eivät ole jotain, mitä Corinne haluaa jakaa.

1998
Noreen Fairchild syntyy. Tuskin puolta vuotta myöhemmin Corinne on palannut kisakentille.

1999
Pariskunta ostaa täysiverisen, kolmevuotiaan Miu Miun kolmivuotishäälahjakseen. Hamish Fairchild seuraa vaimonsa kunnianhimoista, nousujohteista uraa vuodenvanhan tyttären kanssa.

2001
Corinne ja Woolf saavuttavat neljännen sijan Badmintonissa, ja voittavat hopeaa Burghleyssä. Pariskunta ostaa nelivuotiaan, kissan lailla hyppäävän Wickedin, josta Corinne toivoo toista kenttäratsua.

2003
Hamish Fairchild perii poismenneen isänsä arvonimen Northumberlandin jaarlina sekä suvun perintötilan, Rosings Parkin kattavine tiluksineen. Lord Northumberland ja Corinne, joka kieltäytyy jyrkästi Ladyn tittelistä, ryhtyvät kunnostamaan vanhaa tallia. 15 karsinan kivitallissa ei ole sähköjä tai vesijohtoja, mutta kivetyn tallipihan edessä on ratsastuskenttä ja vierellä massiivinen, ikivanha kivilato. Pari laatii ensimmäisiä suunnitelmia ylellisestä hevoskeskuksesta 42 karsinapaikalla, maneesilla sekä omalla derbykentällä ja maastoesteradalla. Remontti alkaa pääkentän teolla, tarhojen rakennuksella sekä tallirakennuksen modernisoinnilla, laajennuksella ja entisöinnllä. Talli saa varustehuoneen, rehuhuoneen sekä väliaikaisen oleskelutilan ja toimiston. Karsinamäärä kasvaa tasaisesti, ja pariskunta ostaa kolmevuotiaan Nimbuksen sekä tyttärelleen ponin, Pradan, uuden kotinsa kunniaksi. 27-vuotias Corinne ja Woolf voittavat kultaa sekä Badmintonissa että Burghleyssä; Hamish valvoo Rosings Parkin kunnostustöitä hemmotellen tytärtään minkä ehtii.

2004
Corinne ja Woolf voittavat joukkuehopeaa sekä yksilöpronssia kenttäratsastuksessa Ateenan kesäolympialaisissa. Hamish palvoo maailman valloittanutta vaimoaan.

2005
Woolf astuu harhaan voittoisalla Burghleyn maastoesteosuudella. Corinne kuulee myöhemmin sairaalassa, että hänen elämänsä hevonen on kuollut eikä hän tule ratsastamaan enää ikinä. Tavoite on antaa naiselle kyky kävellä. Rosings Park, hevoset, Noreen ja pariskunnan unelmat jäävät kokonaan Hamishin vastuulle.

2006
Loukkaantumisen takia Miu Miulla astutettu Wicked saa Rosings Parkin ensimmäisen, kotiin jäävän varsan, kolmesukkaisen, rautiaan orin, Lost My Sockin. Aisling O'Reilly palkataan tallille. Hamish etsii töihin toipumisen jälkeen palaavalle Wickedille ja Miu Miulle kilparatsastajan yrittäen tehdä Corinnen toiveista totta naisen sulkeuduttua maailmalta ja perheeltään.

2008
Rosings Park alkaa ottaa harjoittelijoita toiminnan ja tilojen kasvaessa ja kehittyessä; Zoe Winter on tallin harjoittelussa kevätkauden. Yhdeksänvuotiaan Nimbuksen lupaava kisaura katkeaa kesken Winterin harjoittelun pahaan jännevammaan ja tamma astutetaan Miu Miulla. Loppuvuodesta James Ellis siirtyy Rosings Parkin kilparatsastajaksi vaihtaen Sveitsin Englantiin.

2009
Ellis aloittaa kolmevuotiaan Socksin ratsutuksen, ja Nimbuksen ja Miu Miun rautiaankimo orivarsa, Slippery When Wet syntyy. Ellis jatkaa Fairchildien hevosten voittoisaa kisauraa sekä este- että kenttäratsastuksessa. Hamish yrittää tukea Noreenin poniharrastusta Corinnen keskittyessä kisahevosiin ja uraan valmentajana ja konsulttina.

2010
Rosings Park jatkaa kukoistustaan kasvattaen vähitellen nimeä Britannian ja Euroopan hevospiireissä. Paulus Kinnaird sekä Leon Roux otetaan työntekijäksi skeptisin odotuksin, ja Aisling O'Reilly lähtee Irlantiin, päättäen kihlauksensa Ellisin kanssa. Ellisillä on epävakaa, kehno kausi.

2012
15-vuotias, tarhaonnettomuudessa menehtynyt Wicked haudataan Rosings Parkin maille Woolfin viereen loppukesästä. Miu Miu jää ansaitulle eläkkeelle, ja Beatrix Hayman, Nathan Pearce, Jemma Norton sekä Jimena Montes saapuvat töihin tallille. Kamir Logan ottaa vastaan paikan tallimestarina yrittäen toipua musertavasta avioerosta.

2013
Noreen Fairchild saa äidiltään erittäin arvokkaan syntymäpäivälahjan, elegantin täysiveritamma Choven. Lahja ei kuitenkaan saa odotettua kiitollisuutta eikä paljastakaan tyttärestä äidiltä perittyjä lahjoja kilparatsastuksessa, vaan halvaannuttavan hevospelon. Effie Hepburn ja Colin Reese tulevat töihin tallille tammikuussa.

2014
Rosings Park vakauttaa maineensa Koillis-Englannin ylellisimpänä yksityistallina sekä valmennus- ja kisakeskuksena sekä houkuttelee asiaskaskuntaa ympäri Eurooppaa. Talli kasvattaa kokoaan ja tilojaan; Lucy Collins, Maybe Moore, Zoe Winter, Oliver Gray ja Julia Sawyer palkataan tallityöntekijöiksi sekä Cain Brinton otetaan tallille ratsuttajaksi. Klaus Bogaert, Troy Chambers, Alex Chilton sekä Caitlin O'Connor ottavat vastaan paikat tallin vakituisina valmentajina. Effie Hepburn ylennetään Rosings Parkin hallintovastaavaksi.

2015
Tallin kattavat laajennusremontit tulevat päätökseensä, ja Rosings Park majoittaa nyt hurjat 120 hevosta - alkuperäiset suunnitelmat reilun 40 hevosen tallista ovat vain absurdi muisto. Fabien Cormier palkataan tallityöntekijäksi, Dakota Irving ratsuttajaksi ja Zoe Winter ylennetään vihdoin ratsuttajaksi. Noah Burke ja Teddy Morland saavat paikat tallin vakituisina valmentajina. Hamish Fairchild löytää myös sopivan taloudenhoitajan, Didi Adamsin, huolehtimaan kartanosta, perheen koirista ja aikuistuvasta tyttärestä, kun vanhemmat rakentavat uriaan maailmalla. Yleistyvissä riidoissa voi kuulla mainintoja avioerosta. Corinne Fairchild ottaa yhä vähemmän osaa tallin pyöritykseen.

2016
Rosings Parkin toiminta kukoistaa - ainakin siihen saakka, kunnes alueen maastoja vainoaa hevosia jahtaava mielipuoli. Tekijä saadaan kiinni alkukeväästä, ja asiakaskunta houkutellaan takaisin jälleen turvalliselle alueelle. Hetkellinen säikähdys sairastuvista hevosista saadaan hallintaan ennen kuin se ehtii karkoittaa asiakaskunnan lopullisesti. Talli ottaa riveihinsä lukuisia uusia työntekijöitä ja ratsuttajia. Artemis Cavanaugh palaa valmentamaan Rosings Parkiin, ja Miyato Caloun saa paikan tallin vakituisena valmentajana. Corinne Fairchild valmentaa kotitallillaan kahdesti kuussa sekä pitää suosittuja klinikoita muutaman kuukauden välein, ja Hamish Fairchild vierailee kotikartanossaan lähinnä katsomassa tytärtään, joka valmistautuu lähtemään syksyksi yliopistoon, mieluiten Cambridgeen. Talli sykkii elämää, mutta kartanon äänettömyys on särkeä miehen sydämen. Hamish antaa luvan hyödyntää myös kartanoa tallin toiminnassa.

2017
Rosings Parkin kartano on siirtynyt yrityskäyttöön omistajaperheen keskittyessä uriinsa kukin tahollaan. Noreen on lähtenyt opiskelemaan Cambridgen yliopistoon, ja Hamish ja Corinne Fairchild harkitsevat avioeroa kaikessa hiljaisuudessa. Rosings Park tehostaa markkinointiaan ylellisimpänä ja laadukkaimpana hevoskeskuksena Lontoon ulkopuolella ja pyrkii kasvattamaan liikevaihtoaan; talli on avannut oman ravintolan ja kutsuu vierailijoita myös historialliseen kartanoon. Tallille palkataan uusia työntekijöitä palkataan säännöllisesti. Caitlin King muuttaa Saksaan häidensä jälkeen, ja Maryam Broadbent ja Julian van der Veen palkataan suositun kouluvalmentajan paikalle.

_________________
jamie + charles + maybe + david + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rosings Park
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu :: Aikajanat-
Siirry: