PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Andrea Rowe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Andrea Rowe   Ti Maalis 15, 2016 8:55 pm


Kuva: Hatsiubat

And I'm crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain't easy (loca, loca, loca)
I'm crazy but you like it (loca, loca, loca)
And I'm crazy but you like it


Koko nimi
 Andrea Magdalena Rowe
Kutsumanimi Andrea
Lempinimi Rea

Ikä 25, 19.02.1993
Horoskooppi Vesimies
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen Hetero

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito -

Tutkinto Hevosenhoitaja (Hadlow College, Hadlow, Englanti)
Ammatti Kilparatsastaja (este- ja kenttä)
Asuminen Yksiö Hexhamissa
Lemmikit -
Siviilisääty Naimaton

Tunnuskappale Shakira - Loca


Ratsastushistoria
Andrea on aloittanut ratsastusuransa ratsastuskoulussa muiden pikkutyttöjen vanavedessä. Kun muut alkoivat kiinnostua meikeistä ja poneista, hän käytti viikonloppunsa valmennuksissa ja kilpailuissa, kesänsä valmennusleireillä ja hieman lisää kilpaillen. Hän oli lupaava ratsastaja jo nuorena. 13-vuotiaaksi asti hän kilpaili kenttäratsastuksessa, mutta siirtyi rataesteiden pariin silloin. Kouluratsastuksen harjoittelu ei napannut silloin, joten hän luisti velvollisuudestaan vaihtamalla lajia. Andrean suurin saavutus oli kahtena viimeisenä ponivuotenaan paikka Englannin maajoukkueessa rataesteillä. Hän edustanut kotimaataan myös nuorten mestaruuksissa hevosluokissa. Nykyisellään hän on kilpaillut paljon nuorten hevosten luokissa Foxyn kanssa. Taffel siirtyi vasta Andrean ratsastettavaksi, kun omistajan hyvä ystävä palasi Rosings Parkiin.

Ratsastajana Andrea on ennen kaikkea huumorintajuinen. Hän ei suhtaudu hevosten temppuihin ja kommelluksiin turhan vakavasti, jos ne eivät ole vaarallisia hänelle itselleem, hevoselle tai muille ratsukoille. Pienit säpsynnät ja riemupukit eivät siis häiritse hänen hyvää mieltään. Hän on tottunut energisiin hevosiin ja löytää laiskastakin hevosesta jarrut. Hänen suurin ongelmansa ratsastajana on vauhti ja vaaralliset tilanteet. Hän nauttii niistä liikaa ja saa energisestä hevosesta kaivettua vain lisää energiaa, miltein loputtomasti. Andrea ei myöskään osaa kannustaa epävarmaa hevosta vaan tarvitsee hevosen joka ei epäröi turhia, vaan osaa luottaa ratsastajaansa. Parhaimmillaan hän on energisen hevosen selässä, jonka kanssa luottamus on molemmin puolin kohdillaan. Erityisesti vikkelistä, uhkarohkeistakin uusinnoistaan tiedetty nainen on valmentajansa painajainen. 


Ulkonäkö
Silmien väri  Sininen
Hiusten väri Musta
Pituus / paino 171cm / 69kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
- Korvakorut (1/korva)

Andrea pitää itsestään huolta pysyäkseen kisakunnossa. Hän treenaa myös yksinään, käyden salilla, juoksemassa ja uimassa. Naisen keho on jäntevän solakka, pienillä avuilla varustettuna, kovin muodokkaaksi naiseksi Andreaa ei voi kehua. Naisen hiukset yltävät puoleen selkään, usein hän pyöräyttää ne huolettomalle nutturalle tai ponihännälle. Kisoja varten hän kesyttää hiuksensa tiukalle letille. Andrea ei astu ovestaan ulos huolittelemattomana, kasvoilla on aina vähintään kevyt meikki ja hän näyttää siistiltä. 

Häntä voisi pitää pinnallisena ja turhamaisena. Andrea kiinnittää huomiota vaatteiden merkkeihin ja suosii mahdollisuuden tullen merkkivaatteita ja varusteita, sekä itsellään että hevosillaan. Hänelle on tärkeää näyttää hyvältä missä tahansa. Sen huomaa naisen vaatetuksesta. 


Perhe 
Andrean vanhemmat asuvat edelleen lasten lapsuudenkodissa Manchesterissa. Andrea käy kylässä ehtiessään (hieman ehkä harvemmin kuin oikeasti ehtisi). Isoveljeään Augustia hän tapaa sisaruksistaan eniten, jo senkin takia että veli asuu pienen ajomatkan päässä siskoihin verrattuna. Andrea on hyvissä väleissä myös siskojensa kanssa.


Ihmissuhteet
August Rowe - Andrean (melko rakas) isoveli, jota näkee useimmiten silloin kun August tunkee siskonsa luo huolehtivaisesti kauppakassi kourassa.
Jamie Ellis - Andrean ystävä ja tavallaan kollega. Jamien kanssa saavat usein hauskoja ideoita, mutta turvallisia sellaisia.
Miyato Caloun -  Andrea tutustui amerikkalaisratsastajaan heidän ollessa lyhyet hetken Lontoossa samalla tallilla. Entiset ystävät eivät tule enää toimeen, Andrean virheen maksettua Miyaton tamman terveyden (Andrea tosin ei myönnä sitä).
Bex Hale -  Andrean paras ystävä. Saavat usein myös yhdessä ideoita, mutta erotuksena ystävyyteen Jamien kanssa, Andrean ja Bexin ideat eivät todellakaan ole aina turvallisia, hyviä tai edes toteuttamiskelpoisia kenenkään muun mielestä.
Katerina Nordqvist - Narttu.
Kai Rosier -  Ystävä jonka kanssa heillä on todella, todella kyseenalaista vitsinheittoa puolin ja toisin.
Amanda van der Veen -  Se lellipentu joka vei Andrealta Mentoksen. Ei voisi vihata Amandaa enempää.


Luonne
Andreassa tuntuu olevan kaksi puolta. Toisaalta hän on ulospäinsuuntautunut, suulas ja menevä bile-eläin, joka nauttii juhlimisesta myöhään yöhön, välittämättä mitä seurauksia illasta koituu. Ei ole kerta tai kaksi kun hän on herännyt aivan muualta kuin omasta vuoteestaan, muistamatta edes miten päätyi sinne. 
Kun puhutaan hevosista ja ratsastuksesta, hän on todella tunnollinen ja hoitaa työnsä kunnialla. Andrealle hänen hevosensa ovat tärkeintä maailmassa eikä nainen voisi antaa itselleen anteeksi jos yhdellekään sattuisi jotakin (eikä antaisi hevosen varsinainen omistajakaan). Hän pitää siis hevosten omistajat ajantasalla, käy noiden kanssa aktiivisesti puhelin-/videopalavereja hevosten kehittymisestä, kilpailusuunnitelmista ja kaikesta muusta mahdollisesta. 

Helposti lähestyttävä nuori nainen on oikein mukavaa ja viihdyttävää seuraa, aina siihen pisteeseen asti kun onnistuu pysyttelemään hänen hyvällä puolellaan. Loukattuna tai vihaisena Andreasta kuoriutuu temperamenttinen ja suorasanainen sähikäinen, joka ei pidättele turhaan.

Nuoreksi naiseksi Andrealla ei ole kovinkaan paljon estoja. Hän flirttailee ja imartelee nuoria miehiä, välittämättä siitä miten monta mahdollisesti särkynyttä sydäntä jättää jälkeensä. Andrea ei myöskään aina flirttaile todella miehiä iskeäkseen, vaan itseään puhtaasti viihdyttääkseen. Hän osaa suhtautua ihmissuhteisiin myös vakavasti ja sitoutuen, mutta hänen mottonsa voisi olla ”lähde ensin niin ei satu”. Niinpä hän usein vain katoaa kuvioista, antamatta minkäänlaista selitystä. Luojan kiitos hän on ollut sen verran viisas, ettei ole koskaan sekaantunut kovin läheisiin ihmisiin. 
Ystävänä hän on lojaali ja luotettava, mutta välillä juorut ehtivät naisen itsensä edelle ja ihmiset pitävät häntä valmiiksi epämiellyttävänä miestennaurattajana, joka ei ota ihmissuhteita vakavissaan eikä ole luotettava edes ystävänä. 


Menneisyys
Andrea on syntynyt ja kasvanut Manchesterissa. Sieltä käsin hän on kilpaillut kotona asuessaan. Andrean poni asui läheisellä ratsastuskeskuksella, siirtyen myöhemmin parempaan talliin kun tyttö pääsi maajoukkueeseen ja sponsorit maksoivat hevosen ylläpidosta osan. Manchesterissa hän kävi myös koulunsa (yksityiskoulussa) siihen asti kun lähti opiskelemaan hevosenhoitajaksi. 

Valmistuttuaan hän muutti hetkeksi tunnin matkan päähän Lontoosta, työskennellen maineikkaassa ratsastuskeskuksessa osa-aikaisena kilpailujensa ohessa. Hän lopetti työnsä kolme vuotta sitten, alkaen kilpailemaan ja treenaamaan täysipäiväisesti. Vuosi sitten Miyaton jouduttua onnettomuuteen hän siirtyi hevosineen Rosings Parkiin, voidakseen ratsastaa Miyaton tammaa. Coran siirtäminen etelämpään tuntui typerältä, kun Andrea oli jo pitkään etsinyt syytä siirtyä pohjois-Englannin maineikkaalle hevoskeskukselle hyvien valmentajien perässä.


Muuta
- Käy salilla kolmesti viikossa (myös kisamatkoilla aikataulun salliessa)
- Holtiton rahankäyttäjä
- Ajaa vanhempiensa ostamaa pientä punaista Fiat Puntoa

Lempiasioita
- Shoppailu
- Juoruaminen ystävien kanssa
- Tyttöjenillat jonkun kotona
- Tykkää mistä tahansa top-listalla olevasta klubilla soivasta kappaleesta
- Lempisarjoja Sinkkuelämä, Gossip Girl, Desperate Housewives, mikä tahansa huono reality-tv
- Lempielokuvia Friends With Benefits, No Strings Attached, How to Lose a Guy in 10 Days
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Andrea Rowe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: