PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Miyato Caloun

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Miyato Caloun   Ma Maalis 14, 2016 9:12 pmPaan täysille luureihin, sen laulun jonka voima vie mut mukanaan
Moi, teille kaikille
Senkun huutelette harmi kun en kuule sanaakaan

Koko nimi Miyato Alexander Caloun
Kutsumanimi Miyato
Lempinimi Miya, Miu

Ikä 25-vuotias, 09.09.1992
Horoskooppi Neitsyt
Sukupuoli Mies
Seksuaalinen suuntautuminen Bi

Kansalaisuus USA
Äidinkieli Englanti (amerikkalainen aksentti)
Muu kielitaito -

Tutkinto Psykologian BA (Newcastle University, Englanti)
Ammatti Kenttävalmentaja Rosings Parkissa
Asuminen Kerrostaloasunto (kolmio) Newcastlessa
Hevoset SWL Corruption's Sweet Rain
Lemmikit St Patrick's Head Over Heels

Siviilisääty Miesystävä Dannie Holt

Tunnuskappale Antti Tuisku - Blaablaa

Ratsastushistoria 
Miyato on ratsastanut lapsesta asti, ollut ensimmäisen kerran ponin selässä samoihin aikoihin kun hän otti ensimmäiset askeleensa. Hänen äitinsä on valmentanut poikaansa koko tuon elämän. Poika ajautui äitinsä tapaan kenttäratsastuksen pariin jo nuorena, kilpaillen ensin Amerikassa poniluokissa, siirtyen myöhemmin hevosiin. Hän kilpaili ensimmäiset kansainvälisen tason kilpailunsa ranskalaisella tuontitammalla, Daylight Daquirilla. Quirin jäätyä syrjään kilpailuista hän saapuikin Englantiin. 

Hän ei ratsasta enää kovin paljon, joskus satunnaisia maastoja ja hyppää harvemmin. Kouluratsastusta Miya voi harrastaa kohtalaisen normaalisti ja aiheuttamatta itselleen kipuja lihasjumien muodossa. Hän on opetellut ratsastamaan yhä enemmän painolla ja istunnalla, käyttäen jalkojaan mahdollisimman vähän. Hän on kärsivällinen ratsastaja, joka ei ota enää turhia riskejä eikä toivo valmennettaviensakin ottavan. 


Ulkonäkö

Silmien väri  Ruskeat
Hiusten väri Ruskea
Pituus / paino 168cm / 60kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
-

Miyatolla on punertavan ruskeat, kiharaiset ja perin kurittomat hiukset. Hän yrittää aina välillä suoristaa niitä, mutta kosteassa ilmastossa se on melko turhaa. Hänen silmänsä ovat melko kapeat ja paljastavat sen ettei hän ole täysin länsimaista sukua. Lisäksi ihonväri viittaa hieman Aasian suuntaan. Hänen silmänsä hiusten tapaan ruskeat ja niissä on yleensä hyvin kiltti ja rauhallinen katse, lempeä jopa. Onnettomuutensä jälkeen Miyato on joutunut korjaamaan vasemman silmänsä näköä silmälasein, omistaen mokomia miltein jokaiseen asukokonaisuuteensa sopivat. 

Miyato pukeutuu usein tummiin ja maanläheisiin väreihin. Ehdottomat lempivärit ovat kuitenkin oranssi, ruskea ja keltainen. Niitä hän käyttä tallivaatteissaan paljon, muualla sitten muunlaisia, hillitympiä sävyjä. Se mainittakoon, ettei hän oli vielä kertaakaan proteesin saatuaan käyttänyt lyhyitä housuja, vaan käyttää aina täysimittaisia, vaikka olisikin caprikelit. Miehen


Perhe
Miyato on kotoisin Yhdysvaltojen Phoenixin osavaltiosta. Hän on kasvanut koko ikänsä kotitilalla, jolla hänen äitinsä Annalynn Caloun (62) on kasvattanut kenttäratsuja uransa päättymisestä asti. Annalynn Caloun oli tunnnettu kenttäratsastaja ennen poikansa syntymää, nykyään maineikas kasvattaja Amerikassa ja hieman sen ulkopuolellakin sekä valmentaja. Äitinä nainen on kovin suloinnen, hellä ja huolehtiva nnainen, joka aapoisi ainoan poikansa hieman pilalle, jos vain suinkaan voisi. Miyaton isä on Japanista Amerikkaan aikoinaan muuttanut liikemies Yasuhiro Minami. Perheen kesken usein Yasuksi kutsuttu mies on isänä rakastava, mutta osoittaa sen usein kunnianhimoisilla odotuksilla, joita valitettavasti tuon ainnoa lapsi ei ole koskaan kokenut lunastaneensa.


Ihmissuhteet
Teddy Morland - Valmentajakollega ja ennen kaikkea Miyaton parhaita ystäviä. Kaksikolla saattaa joskus mennä hieman levottomaksi, mikä saisi ulkopuolisen pyörittelemään päätään. Miyato on yksi Teddyn pojan kolmesta kummista.
Gabrielle Morland - Teddyn vaimo ja Miyaton ystävä, joka tuntuu täyttävän miehen pakastinta ja jääkaappia työkseen.
Caitlin King - Miyaton entinen valmentaja ja entinen kollega. Tulee juttuun hauskan irlantilaisnaisen kanssa oikein hyvin.
Andrea Rowe - Entinen ystävä, jonka kanssa välit muuttuivat miltein verisiksi kun Andrea aiheutti huolimattomuudellaan onnnettomuuden joka maksoi Miyaton kultaisen tamman kilpauran.
Katerina Nordqvist - Entinen tyttöystävä, jonka kanssa erosi aika rumasti, petettyään tuota.
Kai Rosier - Syy, minkä vuoksi Katerina ja Miyato erosivat.
Zoe Winter - Zoen mainenesta huolimatta Miyato on tullut toimeen naisen kanssa, innostuen joskus jopa juomaan tuon kanssa.
Artemis Cavanaugh - Mielenkiintoinen irlantilaisvalmentaja, johon Miyato ei oikein luota. Aiempien tapaamisten perusteella kovin ennakkoluuloinen Artemiksen suhteen.
Kaspar Steichen - Miyaton valmentama nuori saksalaisratsastaja. Alunperin Kaspar aiheutti amerikkalaiselle harmaita hiuksia, mutta ennen Kasparin siirtymistä Julian van der Veenin valmennettavaksi, yhteistyö alkoi jo toimia.
Marigold Meadows - Ystävä tallilta, jonka kanssa Miyato lähtee mielellään myös yöelämään. Hauskaa seuraa.
Keiko Darby - Miyaton psykologi.


Luonne
Miyato on englantilaiseen makuun ehkä hieman karkea luonteeltaan, ollen Amerikasta kotoisin. Hän on perusluonteeltaan hieman ujo, mutta kohtaa vieraatkin ihmiset hymyillen. Valmentaminen on pakottanut hänet myös tuomaan ilmi negatiiviset asiat, joiden sanomisessa hän on huono. Nuorukainen kärsii alemmuuskompleksista valmentajakollegoidensa keskellä, koska ei ole itse koskaan ollut huipulla. Tietotaitoa ja kokemusta hänellä on senkin edestä, mutta silti Miyato kokee itsensä vähäpätöisemmäksi entisten ja nykyistenkin huippuratsastajien keskellä, jotka myös valmentavat Rosings Parkissa. Hänen suurin ongelmansa valmentajana on tietynlainen itsevarmuuden puute, hän hakee varmistuksia ja muiden mielipiteitä todella helposti.

Kiltti ja rehti Miyato on ollut aina, ollen sitä edelleen. Vuoden visiitti Amerikkaan näytti hänelle paljonko hän kaipasikaan takaisin Englantiin, joka on hänelle nykyään koti. 

Miyato menetti käytännössä kokonaan halunsa elää onnettomuutensa jälkeen, saaden sitä takaisin päästessään pois pyörätuolista ja kuntoutukseen. Jos mahdollista, nykyään hänen taistelutahtonsa kaiken suhteen on aivan toisessa ääripäässä. Hän haluaa aina yrittää ja pärjätä ensisijaisesti itse, hyväksyen kuitenkin sen vajavaisuuden itsessään. Omasta taistelutahdostaan johtuen hän tsemppaa ja kannustaa muita viimeiseen asti, haluten ihmisten voivan luottaa siihen että edes hän uskoo noihin ja yrityksensä onnistumiseen. 

Edelleen, tai pikemminkin jälleen, Miyato on hyvin nauravainen, huumorintajuinen ja iloinen ystäviensä seurassa. Hän on oppinut ottamaan ilon irti kaikesta, koskaan kun ei voi tietää mitä käy. Hän tapaa melko paljon entiseen verrattuna ystäviään ja on jopa suorittanut kuntoutuksessa ollessaan psykologian kandidaatin tutkintonsa. Hän on saanut siis aikaan melkoisen muutoksen elämäntavoissaan, ennen hänellä ei ollut juuri aikaa ystävillensä, saatika sitten koululle. Nyt hän on raivannut molemmille aikaa, aikomatta tosin jatkaa akateemista uraansa pidemmälle. 


Menneisyys

Miyato syntyi Amerikan Yhdysvaltojen Phoenixissa. Hänen isänsä on Tokiosta kotoisin oleva liikemies ja hänen äitinsä syntyjään Los Angelesista, kansainvälisesti menestynyt ja arvostettu kenttäratsastaja. Hän varttui vanhempiensa kotitilalla, jonka tiluksilla sijaitsi myös hänen äitinsä talli. Miyato on ratsastanut aivan pienestä pitäen ja kilpaillen heti kun se oli mahdollista. Hän hurahti täysin kenttäratsastukseen. 

Murrosikäisenä Miyato sai todella taistella itsensä kanssa, sillä kaapissa eläminen ei ollut helppoa. Amerikassa hänellä oli muutama poikaystävä, ennen kuin hän muutama vuosi sitten muutti Englantiin, asuen ensin jonkin aikaa Lontoon liepeillä. Saatuaan tallipaikan Rosings Parkista hän muutti sinne kahden hevosensa kanssa. Miyato valmentautui ahkerasti, koettaen saada yhteistyötä kuntoon potentiaalisen kilpahevosensa kanssa. Huzzle oli hänen äitinsä kasvatti eikä ollenkaan helppo hevonen, mutta hän ei halunnut antaa periksi. Rosings Parkiin saapumisen jälkeen edistystäkin tapahtui ja hän osti kolmannen hevosen itselleen. Coran Miyato omistaa vieläkin. 
Hän tapasi viimeksi Englannissa asuessaan Simonin, jonka kanssa viihtyi. Tallilta tuttu, yliopistossa lääketiedettä opiskeleva nuorukainen sai hänet raottamaan kaappinsa ovia ja olemaan välittämättä ihmisten mielipiteistä (tai ainakin välittämään niistä vähemmän). 

Vuonna 2015 Valenciassa Miyato joutui onnettomuuteen rataesteillä kilpaillessaan. Hänen jalkansa jäi kaatuvan hevosen alle, kuten myös hetkeksi jalustimeen jumiin. Tajuntansa menettänyt Miyato vietiin pian sairaalaan, jossa hänen jalkansa leikattiin. Pahasti vaurioituneet ja useiden luunmurtumien puristukseen jääneet hermot eivät olleet enää pelastettavissa. Hänelle suoritettiin polvesta alaspäin jalan amputaatio, jonka jälkeen hän vietti pitkän tovin pyörätuolissa. Onnettomuuden jälkeen hän ei pitkään aikaan tavannut ystäviään ja vetäytyi täysin kaikista, nuorukainen menetti täysin halunsa elää. Hän oli elänyt ratsastukselle ja kilpailuille, eikä se tulisi enää kuuloonkaan. Lopulta hän lähti äitinsä mukana takaisin Amerikkaan. Hän sai sieltä kuntoutuspaikan maineikkaasta paikasta. Hevosista Quiri seurasi mukaan Amerikkaan ja jäikin sinne. Cora jäi Rosings Parkiin hänen ystävänsä Andrea Rowen ratsastettavaksi. Onnettomuudessa mukana ollut Huzzle ruunattiin ja ratsutettiin uudelleen ennen myyntiä. Sen myytiin nuorelle tytölle Rosings Parkissa, Amanda Aycockille. 

Miyato ei viihtynyt Amerikassa pidempään kuin oli pakko. Newcastlesta ja Rosings Parkista oli tullut koti, lisäksi hänen oli ikävä tammaansa. Pelkkö valokuvien näkeminen Corasta ei riittänyt, hän halusi seurata tammansa elämää ja uraa lähempää. Päätöksen palaamisesta sinetöi tarjous valmentajan paikasta Rosings Parkissa. Miyato saapui takaisin Englantiin, nyt proteesin kanssa eläen. Hän valmentaa kenttäratsastukseen painottavia ja siitä kiinnostuneita lapsia ja nuoria. Satunnaisesti hän kiipeää itse Coran selkään. 


Muuta
- Hetty on ensisijaisesti Miyaton terapiakoira
- Vasemmassa jalassa proteesi ratsastusonnettomuuden vuoksi
- Miyaton auto on kustomoitu hänelle kahden eri käsijarrun turvin (toinen on oikea käsijarru, toinen jalkajarru)

Lempiasioita
- Romanttiset komediat
- Korealainen pop-musiikki
- Hyvä pihvi (jollaista ei osaa itse valmistaa)
- Lempisarjoja ovat Nobuta wo Produce, Kami no Shizuku, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Master's Sun, Boys Over Flowers
- Lempielokuvia ovat Howl's Moving Castle, Tonari no Totoro, Valentines Day, I love you, Phillip Morris, 27 Dresses


Peleissä tapahtunutta
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Miyato Caloun
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: