PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Gabrielle Morland

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1495
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Gabrielle Morland   Pe Maalis 11, 2016 2:59 pm


Kuva (c) Hatsiubat

Sweet little words made for silence not talk
Young heart for love not heartache
Dark hair for catching the wind
Not to veil the sight of a cold world

First day of love never comes back
A passionate hour's never a wasted one
The violin, the poet's hand
Every thawing heart plays your theme with care


LISÄÄ KUVIA
X

Koko nimi Gabrielle Portia Morland
Kutsumanimi Gabrielle
Lempinimi -

Ikä 33, 14.07.1985
Horoskooppi Rapu
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen Hetero

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito Saksa, ranska

Tutkinto Business&PR BA (Liverpool John Moores University, Liverpool)
Ammatti Kotiäiti
Asuminen Omakotitalo Durhamissa
Lemmikit Venäjänsininen kissa Herman (Fatty, ja rescuekissa Dingle (2), huskynarttu Keesha

Siviilisääty Naimisissa (hääpäivä 30.07.2016)

Tunnuskappale Nightwish - Kiss While your lips are still red

Ratsastushistoria
Gabrielle on nuorempana ratsastanut, mutta piti pitkän tauon pudottuaan hevosen selästä ja murrettuaan kätensä. Hän on ratsastajana hyvin epävarma, joten tarvitsee kiltin ja luotettavan ratsun, joka osaa antaa virheitä anteeksi. Pitänyt jälleen taukoa, ei ole ratsastanut, tai oikeastaan edes mennyt lähelle hevosta, Theodoresta erottuaan. 


Ulkonäkö
Pituus / paino 170cm / 59kg
Silmät / hiukset Ruskea / ruskea

Tatuoinnit
-

Lävistykset
- Korvakorut (1/korva)

Gabriellen iho on hieman tavallista tummempi ja hyvin hoidettu. Hän näkee paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen, koska hänen työssään ulkonäkö on tärkeä tekijä. Hiukset ovat tummansuklaan ruskeat ja samoin naisen silmät. Täyteläiset huulet kiinnittävät usein huomion sillä leveällä hymyllä, joka yltää naisen silmiin asti. Gabrielle hymyilee paljon, oli sille aihetta tai ei. Keholtaan Gabrielle on hyvin sopusuhtainen ja selkeästi treenattu. Hän ei ole kovin muodokas, mutta sopivan. Nainen myös osaa korostaa naisellisuuttaan muillakin tavoilla. Kasvojen malli on hieman ovaalimainen. 
Gabriellen hiukset ovat usein hyvin huolettoman oloisesti auki, sillä paksun ja kiharaisen hiuslaadun kesyttäminen kampauksille vie arkiaamusta liikaa aikaa, ainakin hänen mielestään. 

Nainen pukeutuu yleensä hyvin hillitysti. Yleisimmät värit vaatteissa ovat tummia tai muutoin neutraaleja. Gabrielle tehostaa hieman tylsähköä pukeutumistaan tilanteeseen sopivin koruin ja asustein. Gabriellen vaatekomero koostuu monista jakkutakeista, puvunhousuista, kynähameista, juhlamekoista kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin... Hän on nainen joka omistaa aivan järjettömän, miehensä mielestä jopa loputtoman, varaston vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita. 


Perhe 
Gabrielle on ollut naimisissa aviomiehensä Teddy Morlandin kanssa vuodesta 2016 (30.07.2016). Pariskunnnalla on vuonna 2016 syntynyt poika, Matthew Milo Morland (12.12.2016). Matthew ja Theodore ovat Gabriellelle kaikki kaikessa. Hän on myös hyvissä väleissä appivanhempiensa, Alice (menehtyi helmikuussa 2018) ja John Morlandin, kanssa, mutta omaan perheeseensä Gabrielle ei ole ollut yhteydessä sen jälkeen kun jätti kihlattunsa Teddyn vuoksi keväällä 2016. Heinäkuussa 2018 Morlandit saivat toisen lapsen, tyttären, Amelia Louisa Morlandin (14.07.2018).


Ihmissuhteet
Teddy Morland - Gabriellen rakas aviomies, josta on kerran luopunut pariskunnan kokeman yhteisen
tragedian myötä. He löysivät toisensa uudelleen vuonna 2016, eikä Gabrielle aio toistaa aihempaa virhettään. Hän tietää ettei osaa olla ilman Teddyä, jota rakastaa aivan liian paljon.
Veronica Cox - Gabriellen lapsuudenystävä, joka kanssa he ovat pitäneet yhtä siitä päivästä asti kun tapasivat sisäoppilaitoksessa. Tuliseluinen luupää, joka on naiselle silti kovin rakas ja tärkeä. Matthewin kummitäti. Viimeaikoina välejä on hiertänyt Veronican pyhä inho Teddyä kohtaan.
Artemis Cavanaugh - Veronican miesystävä ja Teddyn kollega, josta Gabrielle on kuullut kaksi hyvin eri versiota. Suhtautunut hieman ujolta tuntuuneeseen irlantilaismieleen ennakkoluuloitta, todeten tuon ihan kelvollisen oloiseksi mieheksi. Ei vähiten siksi että tuo on tehnyt hänen ystävästään onnellisen.
Sabriel Sabel - Hyvä ystävä, jota tapasi useammin asuessaan Lontoossa.
Keiko Darby - Rakas ystävä, jolla on menneisyytensä vuoksi taipumusta herättää Gabrielle sisällä uinuva äitikarhu uudelleen ja uudelleen.
Wren Reynard - Charles Edgerlyn assistentti ja lähin kollegaa muistuttava, joka Gabriellella on. Kovin omalaatuinen nainen, eikä hän voi sanoa seisseensä heti Charlesin päätöksen takana palkata Wren. Oppi kuitenkin nopeasti pitämään omalaatuisen oloisesta naisesta, josta on tullut yksi niistä ihmisistä joiden puolesta nainen menee vaikka läpi harmaan kiven pitääkseen tuon turvassa.
Charles Edgerly - Työnantaja, Teddyn ystävä ja Matthewin kummisetä. Gabrielle nauttii työskentelystä ulkoministerille, joskin taitaa syleillä hieman liian auliisti rooliaan, jossa hänen ei oleteta pokkuroivan työnantajaansa. Pitää Charlesista ja arvostaa miestä, vaikka saattaakin joskus ilmaista mielipiteensä hyvin kärkkäästi. Myöskin Matthewin kummisetä, vaikka Gabrielle usein huomauttelee miehelle että Matthew on lapsi eikä suinkaan pommi, kuten miehen yllättyneisyydestä voisi päätellä, kun Gabrielle työntää poikansa ulkoministerin syliin kuolaamaan designkravatin ja sotkemaan asetellut hiukset.
Deirdre van der Veen - Julian van der Veenin vaimo, tuntee irlantilaisnaisen Teddyn kollegan kautta. Viihtyy naisen seurassa oikein hyvin.
Julian van der Veen - Teddyn kollega, johon tutustunut miehensä kautta. Piti miestä aluksi jäyhänä elitistinä (ironista Charles Edgerlyn alaiselta), mutta luopui mielipiteestään melko nopeasti. Pitää Juliania hauskana seurana ja voisi keksiä pahempia tapoja viettää iltaa kuin illanistujaiset Veenien kanssa.
Miyato Caloun - Teddyn kollega ja ystävä, josta on tullut myös Gabriellen ystävä. Matthewin kummisetä ja vakiovieras juhlapyhinä Morlandeilla.


Luonne
Gabrielle on kunnianhimoinen nainen, joka ei anna muiden latistaa itseään, mutta pyrkii välttämään muiden yli kävelyä itse. Hän ei halua lytätä ihmisiä tai olla turhan ilkeä, vaikka työssään joutuukin olemaan alaisilleen jämäkkä. Gabrielle osaa antaa kritiikin oikeassa paikassa, mutta myös antaa kiitosta kun sille on aihetta. Naisella on hyvä tilannetaju ja kyky lukea ihmisiä (ei hän muuten pärjäisi lehdistön kanssa). 

Työelämän ulkopuolella Gabrielle on kiltti, huomaavainen ja ehkä hieman turhamainen. Hän ei lähde kotoa, ellei näytä vähintäänkin tietynlaiselta ja käyttää myös mielellään aikaansa kauneussalongissa, laitattamassa kynsiään tai muuta sellaista. Vaikka hänet voisi kuvitella tyhjäpäiseksi ylemmän luokan neitokaiseksi, sitä hän ei ole. Gabrielle on älykäs ja nauttii syvällisistäkin keskusteluista. Hän osaa olla itsepäinen, etenkin jos tietää olevansa oikeassa. Naisella on myös temperamenttia, mutta sen hän osaa ja pyrkii piilottamaan suurimman osan ajasta. Kaikista läheisimmille ihmisille hän näyttää myös huonot hetkensä, mutta muulle maailmalle Gabrielle vain hymyilee, vaikka kuinka kompuroisi elämässään. 

Jo pitkään hän on haaveillut perheestä ja melkein saikin sen, eikä ole koskaan toipunut lapsen menettämisestä. Gabrielle pelkää uutta raskautta, eikä ole uskaltanut edes yrittää nykyisen kihlattunsa kanssa lasta. Lisäksi mielessä kummittelee tieto siitä, ettei hän ole nykyisessä suhteessa oikeista syistä, vaan miettii säännöllisin väliajoin Theodorea ja vertaa Darrellia tuohon. Elle on edelleen masentunut ja tapaa terapeuttia pari kertaa kuukaudessa, voidakseen joskus olla sinut tapahtuneen kanssa. 
Hänet tunnetaan ystäviensä keskuudessa naisena joka osaa pitää hauskaa, luotettavana ja kilttinä. Sellainen hän yleensä onkin, halliten myös käytöstavat ja etiketin. Gabrielle on tarkka ja tekee asiat mielellään heti hyvin, ettei joudu korjaamaan myöhemmin tekemisiään. Mitään muuta hän ei inhoa niin paljon, kuin muiden sotkujen selvittelyä vapaa-ajalla, mikä ei liene ihme, sillä hän tekee sitä työkseen. Hymyilevästä luonteestaan huolimatta Gabrielle pitää jalkansa maassa eikä katsele maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi. 


Menneisyys
Naisen menneisyys on lapsuuden ja nuoruuden osalta ollut perin tavallinen. Hän kävi yksityiskouluja, jäi isoveljensä varjoon ja kasvatettiin tiukassa kurissa ja nuhteessa. Gabriellen perheessä ei siedetty turhaa pelleilyä, mutta hän löysi kyllä tapansa kapinoida sääntöjä vastaan. Yliopistossa Gabriellesta kehittyi suorastaan mestarivalehtelija vanhemmillensa. Hän on kokeillut nuoruudessaan kaikenlaista, mutta valmistui kuitenkin Durhamin yliopistosta loistavin arvosanoin. Hän aloitti työskentelyn heti yliopiston jälkeen, keskittyen täysillä uraansa. Hän ei juuri ehtinyt tapailemaan miehiä tai seurustelemaan, ei ennen kuin asettui Newcastleen asumaan. 

Siellä hän tapasi Theodore Morlandin, jonka kanssa tuli hyvin toimeen. Lempeä mies tuntui Gabriellelle unelmien mieheltä, ainoa este oli tuon avopuoliso. Salakähmäisestä hiiviskelystä alkanut suhde muuttui kuitenkin myöhemmin julkiseksi ja oikeaksi suhteeksi, kaikki oli hyvin. Ei liian auvoista, mutta jos riideltiin, asiat myös sovittiin. Vain hetken yhdessäolon jälkeen Gabrielle huomasi olevansa raskaana ja he yrittivät sopeutua tilanteeseen, valmistautua lapsen tuloon. Hän sai kuitenkin keskenmenon raskauden myöhäisessä vaiheessa, joutuen synnyttämään kuolleen lapsensa. Siitä hän ei toipunut, kuten ei myöskään suhde Teddyn kanssa. He erosivat ja Gabrielle lähti kipeiden muistojen takia Lontooseen, hukuttautuakseen työhön. Hän sai pian lähdettyään ylennyksen. 

Hänen vanhempansa eivät koskaan olleet hyväksyneet Theodorea, täysin tuon ihonväristä johtuen. Vanhempiensa mieliksi Gabrielle suostui Lontoossa tapaamaan isän liiketuttavan pojan, Darrellin. Hän on tapaillut miestä pidemmän aikaa, asuen nykyään yhdessä Darrellin kanssa Lontoossa ja on kihloissa miehen kanssa. Heidän olisi tarkoitus mennä naimisiin elokuussa, joten Gabrielle on kiireinen häiden järjestämisen kanssa. Hän omistaa edelleen asuntonsa Newcastlessa, mutta ei ole käynyt siellä sen jälkeen, kun asui siellä hänen ja Teddyn eron jälkeen muutaman viikon. Nyt hän on palannut kaupunkiin veljensä häitä varten sekä hoitamaan omia asioitaan. Myöskin pakoamaan omaa kihlattuaan, mutta sitä nainen ei sano ääneen. Hän ei ole koskaan täysin toipunut lapsen menetyksestä eikä päässyt yli entisestä miesystävästään, edelleen leikitellen ajatuksella ”mitä jos”. 


Muuta
- Ajaa nelivetoista Nissan Qashqaita, mutta omistaa myös uudenkarhean mustan Jaguar XK8
- Miltein neuroottisen vieraanvarainen nainen, tuppaa usein villiintymään ruoanlaiton kanssa kun on vieraita kylässä. Nauttii ruoanlaitosta ja emäntänä olosta.
- Vaikka on entinen uraohjus, Gabrielle nauttii helposta työelämästä, jonka saattaa sovittaa yhteen perhe-elämän kanssa
- Harrastaa (hot) joogaa ja lenkkeilyä. Juossut puolimaratonin, haaveissa juosta kokonainen joskus.

Lempiasioita
- Lempiväri violetti
- Rakastaa sekä salaatteja että raskaita pasta-annoksia
- Lattarimusiikki
- Lempisarjoja Miss Marple, How I Met Your Mother, The Crown, Modern Family, Sinkkuelämä
- Lempielokuvia Sex and the City, Titanic, Amelié
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Gabrielle Morland
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: