PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Charles Edgerly

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Charles Edgerly   To Toukokuu 01, 2014 2:21 pm


kuva © kirke

P E R U S T I E D O T

Nimi: Charles Gregory Edgerly
Puhuttelu ja asema: Lord Norfolk; Norfolkin jaarli. Rahvaalta mies kelpuuttaa herra Edgerlyn.
Ikä: 36; (21.1.1982) Englanti
Sukupuoli: Mies
Koulutus: DCL Doctor of Civil Law, University of Oxford, 2005; Bachelor of Arts (Philosophy, Politics and Economics).
Ammatti: Charles oli Britannian Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs heinäkuusta 2016 heinäkuuhun 2018. Hän on työskennellyt erinäisissä diplomaattisissa tehtävissä, muun muassa Britannian suurlähettiläänä sekä kotimaassa korkeissa asemissa ulkoministeriössä ja varjohallituksessa ulkoasioista vastaavana ministerinä.

A S U M I N E N

Ulkoministerin virka-asunto, 1 Carlton Gardens, St. James’s Park.

Mahtipontinen, kermanvärinen virka-asunto on aktiivisemmin henkilökunnan käytössä kuin Charlesin itsensä, ja useampi miehen henkilökunnan jäsen asuu talossa käytännössä, jos ei virallisesti. Mies viettää aikaa kirjoilla vuoratussa, tummapuisessa toimistossa ja käy nukkumassa ollessaan Lontoossa, mutta ei ole varma onko vieraillut kaikissa talon huoneissa. Hänen korvaamattomaksi käynyt assistenttinsa, Wren Reynard, asuu myös samassa osoitteessa ja 2018 vuodenvaihteessa heidän suhteensa syveni joksikin aivan muuksi kuin vain ammattimaiseksi. Hänen sänkyynsä eksyy usein myös miehen somesensaatioksi noussut, punavalkea welsh corgi pembroke, Winston.

Hän omistaa modernisoidun, huikean näköalan Hyde Parkiin tarjoavan kattohuoneiston S Carriage Drivella Lontoon Knightsbridgessä, mutta on vuokrannut sen muutettuaan virka-asuntoon. Todelliseksi kodikseen Charles kuitenkin mieltää perheensä yli 500 vuotta vanhan sukukartanon Norfolkissa, Lilford Hallin, ja mies vierailee siellä aina kuin mahdollista, varsinkin isänsä kuoltua. Perheen eläiköityneet ja toipuvat hevoset asuvat kartanon mailla, samoin kuin Edgerlyjen kaksi harmaantunutta labradorinnoutajaa. Charles suunnittelee rahoittavansa Lilford Halliin maailman huippujen veroisen, vuosittaisen kenttäkilpailun. Edgerlyt omistavat myös kaupunkiasunnon Kengsingtonin sydämessä sekä huvilan Espanjan itärannikolla. Charlesin oma purjevene, Whimsy, majailee Fidzillä.  

P E R H E

Sir Gregory Edgerly, joka nukkui äkillisesti pois tammikuussa 2017, oli läpi elämänsä merkittävä tekijä politiikassa, viimeisimmät vuotensa Britannian Chancellor of the Exchequer ja yksi maan vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Charlesille oli lapsuudesta asti selvää, että myös hänen tulevaisuutensa kuuluisi politiikalle, sillä vanhemmat eivät koskaan salanneet toiveitaan ainoasta lapsestaan jopa maan pääministerinä. Lady Edgerly, Charlesin kuninkaalliselle perheelle sukua oleva äiti, on omistanut elämänsä hevosille. Catherine Edgerly omistaa lukuisia tasokkaita kenttäratsuja, joita valmennuttaa maan parhailla talleilla ja ihailee hevostensa menestystä katsomon puolelta.

K I I N N O S T U K S E T

Hevoset. Kulttuuri oopperan, teatterin ja konserttien muodossa; romaanit, näytelmät, runous ja klassinen musiikki. Lukeminen ja itseopiskelu, etenkin filosofian, historian ja vieraiden kielien saralla. Enemmän tai vähemmän spontaani matkustus ja erityisesti purjehdus. Aktiivinen, huolellisesti harkittu ja tuottoisa sijoittaminen; luonnonsuojelu ja sen tarpeisiin lahjoittaminen.  

H E V O S E T

Paddy Blue, No Cat Like That, Java xx, Sing-Song Selkie, Dipped in Diamonds ja Hooked on Onyx xx.

Siniverisiä hevosia harrastavaan perheeseen syntynyt siniverinen mies on kilpaillut ja omistanut hevosia koko ikänsä. Hänen lapsuutensa merkittävin hevonen oli kimo täysiveriori Licence To Fly xx, joka voitti omistajansa kanssa merkittäviä nuorten mestaruuksia ja vietti lopulta eläkepäivänsä Lilford Hallin laitumilla samoillen.
Läpi elämänsä kenttäratsastuksessa kilpaillut Charles osti elämänsä hevosen, Paddy Bluen, vuonna 2007 ja nousi vaatimattomista lähtökohdista tulleen ruunan kanssa legendaksi kenttäratsastuksen huipun arvokisoissa. He voittivat kenttäratsastuksen yksilökultaa ja joukkuehopeaa Lontoon olympialaisissa 2012 ja dominoivat seuraavat vuodet neljän tähden kenttäkisojen tulostilastoja voittaen FEI Classics -sarjan kausina 2013-2014 ja 2014-2015, ennen kuin Charles siirsi Paddyn eläkkeelle loppuvuodesta 2015 voitettuaan samana vuonna kenttäratsastuksen Grand Slamin.

Kilpaileminen ei tuntunut samalta ilman Paddyä, ja Charles siirtyi pian hevosen eläköitymisen jälkeen hevosenomistajaksi kasvattaen hevosmääräänsä. Bex Hale kilpailee hänen hevosillaan.

Charles on ratsastajana itselleen erittäin ankara, itsekriittinen perfektionisti, joka hioo suoritustaan, kunnes se on virheetön. Mies on hevosen selässä eleettömän tyyni ratsastaja, joka näyttää saavan hevoset liikkumaan ajatuksen voimalla: hän käyttää huomaamattomia, hiuksenhienoja apuja ratsastaen istunnalla ohjan ja pohkeen sijasta. Hän halveksii rajuihin otteisiin ja koviin varusteisiin turvautumista sekä pyrkii aina hallittuun, täsmälliseen ja eleganttiin suoritukseen lajissa kuin lajissa; hän ei ota huolimattomia riskejä hevostensa turvallisuuden kanssa eikä menetä hermojaan yllättävissäkään tilanteissa.

U L K O M U O T O

Ensivaikutelma Charles Edgerlystä on usein kylmä, jäykkä ja rautakangen takapuoleensa istuttanut: hän hymyilee harvoin ja tuntuu katsovan kaikkea ja kaikkia alas veistoksellisen suoran nenänsä vartta. 185-senttinen, leveäharteinen ja atleettisen hoikka mies on melkein tuskallisen hillitty sekä olemukseltaan että liikeiltään, ja kantaa itseään kunnioitusta vaativalla, armeijallisella ratsastajan ryhdillä.

Iho on läpikuultavan kalpeaa, ja vaaleudessaan melkein valkoiset, kylmään taittavat hiukset, kulmat ja ripset antavat miehelle erikoisen, melkein epäinhimillisen ilmeen. Suorat, tuuheat hiukset on leikattu siistiin, kuohkeaan malliin, joka on kammattu yleensä sivujakaukselta taakse. Soikeat, pitkät ja kapeat kasvot ovat piirteiltään klassisen symmetriset, ja hymy pehmentää niiden tavallisen viileyden kutsuvaksi: otsa on korkea, poskipäät jylhät, leuka linjaltaan miehekäs, nenä veistoksellisen suora ja kalpea suu sopusuhtaisen täyteläinen, kun ei ole jännittynyt tyytymättömäksi viivaksi. Kapeahkot, kalpean jäänharmaat silmät ovat älykkäät ja voivat olla katseeltaan hyisen pistävät.

Tummasävyisten ratsastusvarusteiden lisäksi Charles omistaa vain mittatilattuja, laadukkaita pukuja, kauluspaitoja, solmioita, neuleita, puolipitkiä villakangastakkeja ja nahkakenkiä. Hän ei omista farkkuja ja suostuu käyttämään sellaisia vain tilaisuuden sitä vaatiessa, mieluiten kirjallisesti. Kasuaalilla päällä ollessaan hän pukeutuu suoriin housuihin ja kaulus- ja neulepaitoihin sekä yhdistelee poolokauluksellisia neuleita puvuntakkiin. Mies panostaa vaatteissaan laatuun ja väriskaala on mustavalkoista, harmaata, liituraitaa, laivastonsinistä ja hillittyä vaaleansinistä – mitä nyt mukaan on alkanut hiipiä myös kirkkaampia värejä hänen assistenttinsa saapumisen myötä. Hänen asusteensa rajoittuvat asiallisiin kalvosinnappeihin ja suvussa periytyneeseen, vaatimattomaan rannekelloon.

L U O N N E

Charlesin luonnetta määrittää selvimmin periksiantamattomuus, voimakastahtoisuus, hurja määrätietoisuus ja ankara suhtautuminen sekä itseen että muihin. Hän suhtautuu ympäröivään maailmaan kasvatuksensa tuomalla ennakkoluulolla ja vaikuttaa armottomassa itsehillinnässään usein kylmältä ja etäiseltä: mies on poikkeuksetta kohtelias, hillitty ja erittäin tottunut peittämään tunteensa. Häntä on moitittu silloin tällöin epäinhimilliseksi, mutta mies määrittelisi itsensä vain yksityiseksi. Hän tarkkailee mieluummin sivusta kuin on huomion keskipisteenä eikä halua avautua henkilökohtaisesta elämästään. Älykkyysosamäärältään poikkeuksellinen Charles puutui elämäänsä jo lapsena ja kokee usein olevansa kuolettavan tylsistynyt ennalta-arvattavaan, typeryydellä itsensä tuhoon syöksevään ihmiskuntaan. Hänellä on erittäin kehittynyt kyky strategiseen ajatteluun, mikä on tehnyt miehestä harvinaisen hyvin ansainneen sijoittajan.

Kuitenkin avoin, vilpitön hellyys, jolla hän kohtelee hevosia, kertoo hänen sisällään olevan muutakin kuin kuihtunut sydämentynkä. Hän on vahva ja vaikutusvaltainen ystävä, johon voi valehtelematta luottaa hädän hetkellä, sillä Charles on niille harvoille ja valituille ehdottoman omistautunut. Hän innostuu usein puhumaan ystävilleen hevosista, matkustuksesta ja luonnosta loputtomalla intohimolla sekä saattaa intoutua hyvinkin spontaaneihin mielitekoihin läheistensä tähden. Charles on järjettömän antelias, varsinkin ystävilleen, ja se on tuonut haasteita uusien ihmissuhteiden solmimiseen. Hänen ystävyytensä voimakkuudella on myös kääntöpuolensa, sillä mies kokee olevansa kyvytön antamaan anteeksi luottamuksensa pettämistä.

H I S T O R I A

Jos joku lapsi syntyy kultalusikka suussa, Charles Edgerlyllä oli koko astiasto. Hän on ikivanhan, siniverisyyden määrittelevän yläluokan aristokraattiperheen ainoa lapsi ja perijä - ja sellaisena ollut äärettömän rakastettu. Hän kasvoi Lilford Hallin historiallisessa ylellisyydessä hevosten, musiikin ja korkeakulttuurin ympäröimänä viettäen sateiset talviviikonloput Välimerellä kiitäen virtaviivaisella purjeveneellä poikki turkoosien aaltojen. Ei ollut mitään, mitä poika ei olisi halutessaan saanut - kunhan se sopi heidän asemaansa. Jokainen Edgerly on jättänyt jälkensä yhteiskuntaan, joten vanhempien odotukset tulevaisuudesta politiikassa ovat olleet selviä alusta saakka.

Kaksi luokka-astetta nuoruudessaan yli hypännyt Charles käveli Etonista sisään Oxfordin oikeustieteelliseen, missä opiskeli useamman tutkinnon. Hän oli kokenut aina koulunkäynnin ja ikätoverinsa toivottoman yksitoikkoisiksi, ja Oxfordissa elämäänsä jo kyllästynyt 16-vuotias löysi vihdoin vertaisiaan - joskin professoreista ja tohtoreista. Tohtorintutkintoaan tehdessään hän tapasi ensimmäisen naisen, joka oli koskaan vanginnut hänen huomionsa, ja sukelsi parisuhteeseen perheensä kiihkeistä vastalauseista huolimatta. Hän on katunut syvästi sitä, että valitsi uransa naisen yli ja menetti tämän sen seurauksena - kahdesti.

Vuonna 2005 valmistunut Charles toimi diplomaattisissa tehtävissä Tokiossa seuraavat kaksi vuotta ja siirtyi sitten Britannian ulkoministeriöön. Hän osti huomionsa vanginneen hevosen ja pääsi jatkamaan läpi nuoruuden jatkunutta kenttäratsastusuraa: Charles ja Paddy Blue nousivat kenttäratsastuksen huipulle ja veivät vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa yksilökultaa. Sen jälkeen mies siirtyi Britannian suurlähettilääksi Berniin kahdeksi vuodeksi, ennen kuin pääsi palaamaan jälleen kotimaansa ulkoministeriöön. Hän yleni varjohallitukseen ulkoasiainministeriksi ja kamppaili yrittäessään tasapainottaa ajankäyttöään ratsastuksen ja uran välillä. Mies siirsi nimensä lähtemättömästi kenttäratsastukseen jättäneen hevosen eläkkeelle vuoden 2015 lopussa ja keskittyi vanhempiensa toiveesta uraansa.

Nykyään Charlesin nimi näkyy kenttäratsastuksessa hevosten omistajana, sillä miehellä ei ole aikaa kilpailla itse ulkoministerin virassa. Hän kokee elämänsä usein hyvin puuduttavana ja ikävöi kilpailemista, mutta huomaa nauttivansa myös roolistaan katsomon puolella.

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Charles Edgerly
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: