PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Juorukerho

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Juorukerho   Ke Helmi 17, 2016 11:03 pm


Kuten jokaisessa, suuressa yhteisössä, myös Rosings Parkissa kuulee toisinaan enemmän tai vähemmän mehukkaita ja enemmän tai vähemmän tuulesta temmattuja juoruja tallilla kävijöistä. Tämä aihe on hauskanpitoanne varten. Mitä hahmosi puhuu muista tai mitä hahmostasi puhutaan tallilla tai kaupungilla - jaa se tänne.

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida + keiko + julian
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ke Helmi 17, 2016 11:21 pm

"Paulus Kinnairdilla ja Zoe Winterillä on ihan selvästi suhde, jota ne kömpelösti peittelevät muka vihaamalla toisiaan."

"Oliver Graylle ei kannata luottaa hevosen hyvinvointia - eihän se tunnista edes ähkyn oireita. Ei, ei myöskään Julia Sawyerille. Etkö ole kuullut? Se nainen on henkisesti epävakaa ja käynyt jo useamman ihmisen päälle ilman mitään provosointia. Sama juttu tietenkin Kinnairdin kanssa. Ainoa syy, miksi se mies on täällä, on väkivaltaisen kohtauksen pelko irtisanottaessa. Lucy Collinsko? Noh, olen valitettavasti todennut lähietäisyydeltä, ettei se raasu pärjää muille kuin pystyynkuolleille harrastehevosille, ja roikkuu jatkuvasti sairaslomallakin. Kai tarve lojua Netflixin ääressä on ihan pätevä syy sairaslomalle. Jos haluaa oikeasti pätevän hevosenhoitajan, kannattaa kääntyä Jemma Nortonin puoleen."

"Jamie Elliskö muuttunut mies? Ei taatusti. Sehän pyörittää tusinaa tallityttöä Williamsin lisäksi, ja vaihtaa niitä kuin sukkia."

"Luojan kiitos Ellis huomasi vihdoin, ettei Maybe Mooresta ole hevosenhoitajaksi. Ainoa syy, miksi se tyttö on täällä, on se, että se on Hamish Fairchildin sisarentytär. Sehän on täysin epäpätevä. Mikään ihme, että sai alennuksen takaisin tallityöntekijäksi."

"Etkö ole kuullut? Burkellahan on ollut juttua ties kuinka monen nuoremman naisen kanssa. Saa nähdä, kenet se kelpuuttaa tällä tallilla."

"On surullista, miten Moore roikkuu Burken perässä kuin eksynyt koiranpentu. Kaikkihan tietävät, että Burkella on säpinää Nortonin kanssa."

Jemma Norton on yksi aktiivisimpia ja hienovaraisimpia juorulijoita tallilla. Suurin osa naista itseään koskevista tarinoista on hänen itse vaivihkaa levittämiään, varsinkin imartelevat versiot.

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida + keiko + julian
Takaisin alkuun Siirry alas
Silkki
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1891
Join date : 18.04.2014
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ke Helmi 17, 2016 11:46 pm

"Zoe Winter on saanut työpaikkansa Charles Edgerlyn hevosten hoitajana viettämällä vähintään yhtä paljon aikaa miehen sängyssä kuin tallilla."

"Bex Hale ja Jamie Elliskö muka vain parhaita ystäviä? Pyh! Siinä on kaksi, joilla ei ole pienintäkään kunnioitusta parempia puoliskojaan kohtaan."

"Paulus Kinnaird ja Evelyn Hills tekivät turhankin läheistä tuttavuutta aiemmin - katsokaa nyt, miten ne välttelevät toisiaan kuin riitaisasti eronneet rakastavaiset!"

"Lucy Collinsin perhe maksoi Fairchildeille, jotta nuo ottaisivat hyödyttömän hiirulaisen pois perheen niskoilta. Ainoa syy miksi Collins on saanut pitää työnsä, on rikkaan perheen avokätiset rahalahjat tallinpitäjille."

"Ai Caitlin O'Connor sai Remonan ratsastettavakseen taitojensa takia? Haloo, herätkää nyt! Se kiero punapää tietenkin käytti hyväkseen David Kingin murtunutta sydäntä pakottaakseen miehen antamaan lahjakkaan tamman ratsukseen. Eihän mikään muu selitä, miksei King käy tallilla tai ole jo myynyt hevostaan!"

"Winterille ei riitä vain yksi arvostettu kilparatsastaja, vaan nyt se horo on iskenyt silmänsä ja hampaansa Noah Burkeen. Kai se toivoo jalkoja levittelemällä kipuavansa huipulle Burkenkin tapauksessa."

"Oletteko koskaan kiinnittäneet huomiota siihen, miten Sawyer ja Kinnaird näyttävät usein kolhituilta? Vai että hevoset riehuneet. Niin varmaan. Totuus on että ne kaksi pyörittävät tappelurinkiä heinäladossa tallin jo mentyä kiinni. Välillä ottelijoita tulee aina Leedsistä asti. Käärivät varmasti hyvät rahat siinä sivussa."

"Jos koskaan on sattunut vilkaisemaan parkkipaikan suuntaan, on varmasti nähnyt, miten Effie Hepburn norkoilee Hillsin auton luona. Siihen liittyy varmasti jokin likainen salaisuus - varsinkin kun ottaa huomioon, miten usein Hills katoaa Hepburnin toimistoon ja sulkee oven perässään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 411
Join date : 29.04.2014
Ikä : 25

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Su Helmi 21, 2016 4:47 pm

"Miksei Kayla jo myy hevostaan jollekin joka kilpailisi sillä enemmän? Typerää seisottaa hienoa kilpahevosta tallissa."

"Jamie Ellis kuulemma pettää naisystäväänsä Bexin kanssa. Haha, miksei se lapsellinen Williams tajua jo lopettaa sitä suhteen leikkimistä, vaan väittää Jamien ja Bexin olevan vain kavereita?"

"Henrietta Thorpe on ihan psykopaatti. Sääliksi käy sen hevosenhoitajia."

"Varsinaisen valmentajan Rosings Park onkin palkannut! Se Chambershan flirttailee jokaiselle naisasiakkaalle ja kuka tietää vaikka miehillekin. Tosi asiatonta."

"Miksi se espanjalainen hevosenhoitaja päästetään vaikeiden hevosten selkään? Jimena ja Papillon jyräsivät melkein ylitseni tallipihalla. Sillä täytyy olla jotain juttua Emersonin kanssa."

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1696
Join date : 20.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ti Helmi 23, 2016 4:33 pm

”Alex Chilton on nähty epäilyttävän usein alaikäisen Tibby Griffinin seurassa. Epäillään, onko kyse lainkaan mistään niin viattomasta kuin hevosvuokrasta tai valmennuksesta. Eikö sillä ollutkin aiemmin suhde sen miespuolisen ratsuttajan kanssa? Mikä pervo!”

”Klaus Bogaertilla on taatusti säpinää valmennusryhmäläisensä kanssa, sillä aina se tietty ratsukko suoriutuu paljon muita paremmin tuloksin ja saa jopa kehuja. Käy ihan sääliksi miehen kanssa jo pitkään heilastellutta Hillsiä, mutta valitsisi paremmin, sellaisia ne valmentajamiehet ovat.”

”Katerina Nordqvist on tekaistu henkilöllisyys, ehkä jopa varastettu identiteetti! Naista näkyy tallilla harvoin, ja silloinkin kun hän käy, ei väitetystä osaavasta kouluratsastajasta ole jälkeäkään, sehän pelkääkin hevostaan. Hän on varmasti kilpailijan soluttautunut vakoilija! Ja onko kukaan oikeasti kuullut hänen puhuvan ruotsia?”

”Se ruotsalaispimu vikitteli poikaystävääni, olethan itsekin nähnyt kuinka se kuolaa jokaisen miehen perään? Sen ainut syy käydä tallilla on iskeä miehiä. Kuulin että se pyytää maksuakin, mokoma horo. Entä näitkö sen tyrkyn paidan, mikä sillä oli viime viikolla? Se varmaan maksaa valmennuksetkin luonnossa.”

”Taylor Evans käy tallilla vain pakon edessä, yhdyskuntapalvelua se suorittaa. Se tyttö ei ole koskaan tehnyt päivääkään rehellistä työtä eikä varmasti tee nytkään. Johan niistä kamalista korvarenkaista ja sotkuisesta tukasta näkee että se vain hyvittele laittomia tekojaan hevosenhoitajana - eikä edes kovin hyvin. Sen hevosetkin sikailevat minkä kerkeävät. En kyllä antaisi omaani sen käsiin.”
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ti Maalis 15, 2016 6:36 pm

"Kuulitteko, että se mielipuolinen hevosvainoaja saatiin vihdoin kiinni? Joo, se ampui Edgerlyn alas hevosen selästä. Koko kenttä lainehti verta."

"Kinnairdin ja Sawyerin Fight Clubista on selvästi ollut hyötyä. Nehän pistivät sen mielisairaan miehen sairaalakuntoon heti, kun saivat sen käsiinsä."

"Miksi se hullu löytyi Winterin mökistä?! Outo paikka piileskellä."

"Eihän se siellä piileskellyt, vaan yritti ampua Winteriltä pään irti. Ilmeisesti tämä koko sotku oli jokin kiero kostoretki. Vanhoja tuttuja, kuulemma."

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida + keiko + julian
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1106
Join date : 28.12.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ti Maalis 15, 2016 8:10 pm

"Kuulitteko, että Liam Hampton, miljonäärin poika, on nähty useampaan kertaan täällä Rosingsissa!?"

"Luin, että se petti entistä tyttöystäväänsä useamman muun naisen kanssa ja nyt se tulee tänne vapaana miehenä pilailemaan muiden kustannuksella. Siinä vasta Englannin turhin julkkis."

"Se Fairchildien taloudenhoitajan karvakasa pilaa kyllä tämän kisakeskuksen imagon kun seisoo mutaisena tarhassa päivät pitkät. Eikö sellaisen kannattaisi asua jossain halvemmalla tallilla?"

Miranda Kirk on teetä työkseen hörppivän juorupiirin innokas jäsen, mutta päätyy valitettavan usein itse juoruamisen kohteeksi.

"Miranda Kirk on kuulemma miljonääri. Olisi luullut että niillä rahoilla panostaisi ennemmin oikeasti osaaviin hevosiin kuin urheiluautoon ja vaatteisiin."

"Kirk treenaa hevostaan vaaleanpunaisessa satulassa. Missä hän luulee olevansa, ala-asteellako?"

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Linjoilla
Hatsiubat
Kuninkaallinen
Kuninkaallinen
avatar

Viestien lukumäärä : 553
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Pe Huhti 01, 2016 8:22 am

"Näitkö sen ambulanssin tiistaina? Joku vietiin paareilla pois. Olikohan se O'Connor, joka sukelsi rappuset pää edellä alas?"

"Cavanaugh jäi kuulemma taas sairaslomalle. Olikohan se ambulanssi täällä sitä varten? Olen kuullut että hänellä on ongelmia elämänhallinnassaan..."
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ma Elo 01, 2016 5:48 pm

"Edgerly taisi jäädä sitten pysyvästi syrjään kilpailusta. Eihän suurella herra ulkoministerillä ole enää aikaa - hyvä jos ehtii hevosiaan katsomaan. Mutta onneksi sillä on sentään aina uskollinen kätyrinsä, Helvetin Hylkiö, kyttäämässä puolestaan. Koska siis eihän kukaan muu kuin Winter itse voi osata ruokkia Paddy Blueta oikein. Semmoista rakettitiedettä se, ettei meitä kuolevaisia siihen kelpuuteta."

"Kuulitko, että Edgerly vaihtoi kilparatsastajia? Juuri niin. Heitti Burken syrjään menestyksestä huolimatta ja kaikista ihmisistä otti juuri Bex Halen, sen Greenridgen keskenkasvuisen vandaalin. Ei, kukaan ei arvannut sitä. Liekö vain ammatillinen suhde pelissä."

"Burkesta puheen ollen, oletko nähnyt miten paljon aikaa se viettää kaksin Mooren kanssa? Taputtelee aika usein sen tytön reittä yksityisvalmennuksissaan. Varmaan ihan on rohkaisua vain, juu."

"No se selittääkin. Näin Mooren joku aika sitten juhlimassa keskustassa ja olisin voinut vannoa, että Burke kantoi sen autoonsa. Ei taida ihan kestää pää vapaalla oloa, jos menee hetkessä nuppi niin sekaisin."

"Voitko uskoa, että Hayes - se kädetön tumpula, joka vääntää itkua hevosen vähän uhitellessa - on edelleen Ellisin hevosenhoitaja? Ja lähtee jopa olympialaisiin? Se mies tarvitsee vähän selkärankaa, jos ei muka raaski antaa potkuja niin avuttomalle nyhverölle."

"Ellis lähtee sitten Rioon. Onkohan Williams lähdössä mukaan? Uskaltaako sellaista flirttiä edes päästää matkaan yksinään? Pikkulintu kertoi, että hiljattain eronnut Halekin olisi tulossa katsomaan. Sääliksi käy tyttöystävää, sen sanon."

"Sopimattomia suhteita täällä riittää. Tiesitkö, että O'Connor on iskenyt itselleen Remonan omistajan? Onhan sekin keino varmistaa itselleen kilpahevonen - iskeä sureva leski."

"Ei tässä tosin tiedä kumpaa pitäisi sääliä, O'Connoria vai Kingiä. Ei sillä miehelläkään ole kaikki kotona. Millainen ihminen voi eläytyä ihmisiä harrastuksenaan hirttävän psykopaatin rooliin vuosikymmenen ajan ja olla ottamatta vaikutteita?"

"Hyi, voisitko kuvitella? Kuulin sattumalta sen Cranen assistentin juttuja, ja joku kuulemma käy sen asunnossa. Jättää sille lahjoja. Se kuvaili heränneensä siihen, että tunsi jonkun seisovan sänkynsä vieressä. Kammottava ajatus, vaikka olisikin vain jokin uinuvan skitsofrenian ensioire."

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida + keiko + julian
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1106
Join date : 28.12.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Pe Joulu 16, 2016 4:40 pm

"Tiesittekö, että se taloudenhoitaja käy joka päivä lenkillä ja joskus kaksi kertaa?? Missä välissä se ehtii tehdä töitä ja hoitaa eläimensä? Ihme tyyppi."

"Derbyshire ei taida pitää työntekijöitään kurissa, ne eivät muuta teekään kuin imuttelevat ja kahvittelevat kaikki työpäivänsä. Palkkasikohan Derbyshire Adrianan vain ulkonäkönsä perusteella."

"Se Didi on taas kipeänä, mikäköhän sitä oikeasti vaivaa? Sitä ei ole näkynyt tallilla vähään aikaan."

"Miranda Kirkia vasta näkeekin tallilla, ihme, että se uskaltaa tulla tänne enää sen kännitapauksen jälkeen. Onkohan se ikinä selvin päin kun se näyttää niin surkealta nykyään?"

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Linjoilla
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 411
Join date : 29.04.2014
Ikä : 25

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Ti Joulu 27, 2016 7:14 pm

"Sillä fysioterapeutti Williamsilla taitaa olla juttua jonkun nuoremman miehen kanssa. Olen nähnyt sen useasti Rosings Parkissa yhden tyypin kanssa joka seuraa sitä kuin koiranpentu. Kuulitko muuten että Williams ja Ellis muuttivat yhteen? On siinä pariskunta! Ehkä Ellis on kohta vapailla markkinoilla. En pistäisi pahakseni."

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   La Maalis 18, 2017 6:53 pm

"Ellis ja Williams asuvat kai edelleen yhdessä. On siinäkin pari - Williams pelehtii harjoittelijan kanssa, ja Elliksellä on hevostyttöjä joka sormelle, vielä eri setti joka maassa ja aivan oma kotitallilla. Pitäisi varmaan lyödä vetoa siitä, kauanko sekin farssi kestää."

"Tiesitkö, että Kinnaird ja Collins muuttivat siihen ikivanhaan portinvartijan mökkiin. Voiko olla surullisempaa?"

"Ikävöin O'Connoria. Hän oli lempivalmentajani - kenen valmennuksissa minä nyt käyn? Oliko hänen pakko mennä naimisiin ja karata Saksaan?"

"O'Connorin tilalle on tulossa kaksikin kouluvalmentajaa."

"Kuulitko, ettei ulkoministeri ole aivan niin kylmä kuin miltä näyttää? Luulin, että hevosenhoitaja oli ansainnut paikkansa aivan toisenlaisilla ratsastustaidoilla, mutta nyt kilparatsastaja. Onkohan se vaatimus työhaastattelussa?"

"Hepburnilla on kihlasormus. Miten se on mahdollista?"

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida + keiko + julian
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1106
Join date : 28.12.2014
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: Juorukerho   Pe Huhti 14, 2017 9:28 pm

"Kuulin, että Kirk suunnittelee jo häitä ja katselee lähialueen talleja. En tiedä mikä pipi sillä on päässä tällä kertaa, mutta aika suureellisia tulevaisuudensuunnitelmia ihmiseltä, joka juuri ja juuri osaa pitää näppinsä irti viinipullosta."

"Se uusi kouluvalkku Maryam vaikuttaa ihan mukavalta mutta onko kukaan muu huomannut, että se puhuu kokoajan itsekseen. Eikö täällä kukaan ole täysin normaali?"

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Linjoilla
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Juorukerho   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Juorukerho
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu-
Siirry: