PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jesse Carter

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Jesse Carter   Pe Helmi 05, 2016 2:58 pm


Jesse Alan Carter ”JC”

Ikä: 11 (8.8.2005)
Sukupuoli: Poika
Asuminen ja perhe: Asuu apteekkariäitinsä Jenna Carterin kanssa Hexhamin lähiössä rivitalossa. On/off-isä Christian Pierce ei ole nähnyt lastaan kunnolla kahteen viime vuoteen, vaikka lämmittelee välejä ex-naisystäväänsä aika ajoin. Newcastlessa asuva isä maksaa kuitenkin tunnollisesti elatusmaksut liikunnanopettajan palkallaan.
Ammatti ja koulutus: Opiskelee kuudetta luokkaa Hexhamissa. Jesse pitää matematiikasta ja biologiasta, mutta ei ole vahvimmillaan äidinkielessä. Hän on keskiverto oppilas, mutta hänen täytyy tehdä töitä numeroidensa eteen. Läksyt ja muut koulutyöt hoituvat pääasiassa patistelematta, vaikka välillä kiire ajaisi mielellään tallille tai muihin harrastuksiin.
Vapaa-aika: Tavoittelee huippua esteratsastuksessa mutta kilpailee vasta lähialueen juniorikilpailuissa ja käy tunneilla, pelaa jalkapalloa koulun joukkueessa ja osallistuu muihinkin lasten ja nuorten urheiluharrastuksiin alati vaihtuvan kiinnostuksen mukaan. Tykkää katsella YouTube-videoita esimerkiksi esteratsastuksesta ja pyytää usein päästä seuraamaan kilpailuja livenäkin. Katselee myös supersankarielokuvia ja lukee sarjakuvia.
Hevonen: Mischief Managed

Ulkomuoto:

Jesse on 150-senttinen poika, mutta hänen odotetaan ihan lähivuosina venyvän useamman kymmentä senttiä, sillä hänen isänsä on tavanomaista pidempi. Pikkupoikamainen honteluus näkyy hänen hoikasta vartalostaan ja kapeista raajoistaan, mutta kasvoissa on lapselle sallittua pyöreyttä. Jessellä on tapana liikkua vauhdikkaasti paikasta toiseen ja hänen ulkoinen olemuksensa on usein kiireinen ja vilkas. Askel on enemmän hyppivä kuin laahaava ja eleet lapselle sopivan liioittelevat.

Hänen hiuksensa ovat villit ja yltävät hieman yli korvien. Niiden väri on tummanruskea, joka on perua isältä, ja rakenne paksu ja kevyesti laineikas. Jesse ei varsinaisesti laita hiuksiaan koskaan, mutta hänen äitinsä saattaa asetella niitä muotoiluaineilla hienompiin tilaisuuksiin ja äiti myös leikkaa ne. Pojan kasvojen pyöreys näkyy erityisesti suloisissa poskipäissä, hänen ruskeat silmänsä ovat suuret ja usein tarjotusta hymystä kapenevat. Kasvot ovat erityisesti kesäisin pisamaiset ja helposti ruskettuvat, ja ihon sävy on talvellakin tavanomaista tummempi. Hampaat ovat hyvässä kunnossa eikä hänen ole koskaan tarvinnut edes harkita hammasrautoja.

Jesse pukeutuu väreihin suosien erityisesti sinistä, vihreää ja punaista. Hän ei välitä muodista, mutta koulukavereiden painostuksesta ei vedä ihan mitä tahansa lapsellista tai tyttömäistä päälleen. Hän on erityisen tarkka lähinnä vaatteiden mukavuudesta ja istuvuudesta, ja on tykästynyt valikoimaan kenkänsä tarkoin. Tennarit tai tyylikkäät lenkkarit ovat suosikkikenkiä ja niissä häntä näkee myös tallilla ratsastuskenkien ohessa. Äidin myötävaikutus vaatetuksessa näkyy edelleen, joten hän pukeutuu sään mukaan jopa kumisaappaisiin ja sadetakkiin.

Luonnekuvaus:

Jessen olemus on reipas ja innokas. Hän hymyilee paljon ja ottaa kaikki ihmiset huomioon, eikä karta syyttä ketään; hän on myös helposti vietävissä sillä ei osaa lukea valheita kovinkaan hyvin ja uskoo ihmisten hyvyyteen. Poika ystävystyy nopeasti ja hänellä onkin paljon kavereita koulusta ja harrastuksista. Hän toimii hyvin ryhmässä, mutta joukkuelajeissa dominoi joskus tahtomattaan, kun on niin innoissaan ja voitontahtoinen. Äitinsä mielestä hän on huono keskittymään, ja vaikka näennäisesti ottaakin ohjeet hyvin vastaan, hän ei välttämättä muista tai ymmärrä aina noudattaa niitä.

Tallilla Jesse muistaa yleensä perinteiset käytösnormit: älä juokse käytävillä, ole hevosten lähellä rauhallinen äläkä huuda. Hän korottaa ääntään vain innostuneisiin hihkaisuihin tai kutsuessaan kavereitaan, mutta vaikka puhelias onkin, ei varsinaisesti tavallisesti huuda. Häneltä löytyy käytöstavat, mutta kiitokset jäävät joskus jännityksen tai kiireen vuoksi sanomatta. Hän ei ole varautunut uusia ihmisiä kohtaan mutta sen sijaan yllättävät tilanteet saavat hänet aavistuksen epävarmaksi ja se näkyy esimerkiksi joka kerta kilpailuihin mennessä.

Jessellä on ikäiselleen tyypillisesti jo älypuhelin. Hän käyttää sitä pelaamiseen ja äidiltään osittain salaa myös sosiaalisen median selaamiseen; hänen suosikkejaan ovat Snapchat ja Kik Messenger, mutta hän on mukana kaikessa missä kaveritkin, vaikka ikä ei ihan vielä riittäisikään. Puhelin on mukana harmittavan usein myös ratsastaessa eikä hän aina osaa vastustaa kiusausta kuvata videota tai kuvaa esimerkiksi esteradalta.

Ratsastushistoria:

Jesse on ratsastanut neljävuotiaasta ja saanut oman ponin vasta hiljattain. Poni on vielä hieman liian iso hänelle, mutta se ei ole este vain lähinnä hidaste onnistumisille ja kilpailemiselle. Hän osallistuu ahkerasti vähintään kahdesti viikossa ratsastustunneille poninsa kanssa ja tarvittaessa harjoittelee myös ratsastuskoulun poneilla. Jessen äiti on aina tukenut harrastusta oman hevostaustansa vuoksi ja Jenna on tallilla mukana lähes poikkeuksetta. Hänen harrastuksensa on tosin jäänyt aikuisiän jälkeen, mutta se ei estänyt hankkimasta pojalle omaa ponia vuonna 2015 kun tuon into ratsastukseen tuntui pysyneen useamman vuoden jälkeen. Hän tekee kaikkensa jotta pojan haave esteratsastajan urasta onnistuisi, mutta toisaalta antaa Jessen toimia tallilla itsenäisesti ja valita suuntansa elämässä.

Menneisyys:

Jessen lapsuus on ollut onnellinen, vaikka hänen vanhempansa ovatkin eronneet ja palanneet yhteen useasti. Hän on äitinsä silmäterä ja vaikka perhe on rikkonainen, ei se ole vaikuttanut hänen elämäänsä suuresti. Jesse pärjää isänsäkin kanssa silloin, kun tuota sattuu huvittamaan poikansa seura, mutta enemmän hän pitää äidistään, jonka kanssa on aina asunut. Hän on elänyt koko ikänsä Northumberlandissa muuttaen vain muutaman kerran äidin kanssa eri kaupunkeihin; viimeiset viisi vuotta hän on asunut Hexhamissa ja toivookin, että asuisi siellä pitkään, sillä on löytänyt hyviä kavereita koulustaan ja harrastuksistaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jesse Carter
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: