PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kayla Williams

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Kayla Williams   Ke Huhti 30, 2014 10:44 am
Yleistä:
Nimi: Kayla Sophia Williams
Ikä: 29 (syntynyt 13.1.1989 Englannissa)
Sukupuoli: nainen
Perhe: Vanhemmat Andrew ja Martha Williams, joihin ottaa yhteyttä korkeintaan kerran kuukaudessa, sekä vuonna 1987 ja 1985 syntyneet veljet Keith ja Connor. Meni kesäkuussa 2018 kihloihin Jamie Ellisin kanssa.
Asuminen: Asuu kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa Hexhamissa Jamien ja koiransa Beatan kanssa.
Ajaa tummanpunaisella Lexus IS:llä.
Ammatti: Fysioterapeutti. Erikoistunut vuonna 2013 eläinfysioterapiaan ja 2015 neurologiseen sekä urheilufysioterapiaan. Työskentelee pääasiassa Rosings Parkissa kilpahevosten ja -ratsastajien parissa, mutta hänellä on laaja asiakaskunta ympäri Englantia. Laajensi yritystoimintaansa huhtikuussa 2018 ja avasi toimitilan Newcastleen. Hänen palveluksessaan työskentelee kaksi fysioterapeuttia ja yksi ratsastusterapeutti. Yritys tarjoaa palveluja laajalla alueella erikoisosaamisenaan eläimet, urheilijat ja neurologia.
Hevoset ja ratsastus: Kayla on menestynyt esteratsastaja ja oli aikoinaan hyvinkin tuttu näky CSI3* -esteradoilla puoliveriori Pacon kanssa. Kayla viettää myös työnsä puolesta useita tunteja päivässä hevosten parissa ja on taitava tulkitsemaan niiden käytöstä ja muodostamaan luottamussuhteen arkaankin hevoseen.
Harrastukset: Lähes kaikki Kaylan vapaa-aika menee hevosensa kanssa esteratsastuksen treenaamiseen ja koiran kanssa ulkoiluun.


Ulkomuoto:
163-senttisen Kaylan vartalosta löytyy pienikokoisuudesta huolimatta jäntevyyttä ja voimaa. Naisen vyötärö on urheilullisen kapea ja vartalo hyvin naisellinen. Vasenta lonkkaa ja alareiden ulkosivua kirjovat ydinnaulauksesta muistuttavat leikkausarvet. Kaylan kasvonpiirteet ovat symmetriset ja viattoman tyttömäiset, mikä saa hänet vaikuttamaan ikäistään nuoremmalta. Iho on vaaleaa, haalean pisamaista ja se ruskettuu auringossa vain hieman, mikäli ei pala. Nenä on pieni ja huulet muodokkaat, vaan eivät erityisen paksut. Silmät ovat suuret, vihreät ja ilmeikkäät ja niitä reunustaa pitkät vaaleat ripset. Pieni, aavistuksen ujo hymy kohoaa huulille herkästi, ja leveämmin hymyillessä poskiin ilmestyy hymykuopat. Kaylalla on yläselkään ulottuvat vaaleanruskeat, paksut, silkkiset hiukset, joissa on aavistus punaista pigmenttiä ja jotka vaalentuvat auringossa liki valkoisiksi.
Nainen pukeutuu arkisin mielellään yksivärisiin toppeihin, yksinkertaisiin pitkähihaisiin paitoihin sekä pillifarkkuihin ja välttää hankalasti puettavia, epämukavia asuja ja räikeiden sävyjen yhdistelmiä. Tallilla hänellä on tavallisesti yllään hyvinistuva tummansininen vedenkestävä ratsastustakki ja mustat kokopaikkaiset ratsastushousut. Kaylan kaikkea liikkumista leimaa tietynlainen kissamainen pehmeys – askeleet ovat kevyet ja sulavat, ja hän käsittelee esineitä varoen aiheuttamasta turhaa kolinaa. Hänen puheessaan on lempeän rauhallinen, pehmeä sävy ja ainoastaan kiihtyneessä mielentilassa tai innostuessa puheääni muuttuu korkeammaksi ja teräväksi.


Luonne:
Kayla on perusolemukseltaan tyyni ja hillitty ja saattaa vaikuttaa aluksi etäiseltä, sillä hänellä ei ole tarvetta pitää meteliä itsestään tai miellyttää jokaista vastaantulijaa. Nainen on aidosti sitä mitä on - pitää asiallisen välimatkan henkilöihin, joiden seurassa ei viihdy, mutta kohtelee vilpittömän ystävällisesti ja lojaalisti mukavia ihmisiä. Kayla on kiinnostunut toisten asioista, hyvä lukemaan muiden tunteita ja hänellä on loputon kyky empatiaan ja kuuntelemiseen sekä tarve huolehtia - monesti hän ottaakin muiden ongelmat omiksi murheikseen ja huomaa jopa hoitavansa muiden asioita näiden puolesta. Kayla on herkkä reagoimaan vähäpätöisiinkin asioihin ja huono salaamaan mielialansa muilta, ja senpä takia hän harvemmin edes yrittää piilottaa tuntemuksiaan. Hyväntuulisena nainen vitsailee ja pelleilee paljon, myös omalla kustannuksellaan. Parhaimmillaan hän onkin varsin hauskaa seuraa ja helposti houkuteltavissa mukaan kaikenlaiseen toimintaan, vaikka suhtautuukin varauksella mielestään vaarallisiin tai epäsopiviin asioihin.

Kaylalla on räiskähtelevä temperamentti, eikä hän voi sietää komentelua tai arvostelua, ja pienenkin epäoikeudenmukaisuuden hän kokee voimakkaana. Nainen on nopea provosoitumaan muiden sanoista ja eleistä, ja suuttuessaan puolustaa kantaansa hyvinkin kärkkäästi loppuun asti. Vihamiestensä epäonneksi hän on riittävän pitkälle ärsytettynä myös pitkävihainen ja ainakin haluaisi kostaa kärsimänsä vääryydet, vaikkei kostoa toteuttaisikaan. Hän on kuitenkin vihainen vain siihen asti, kunnes kokee päässeensä toisen osapuolen kanssa tasoihin ja potee herkästi lamaannuttavan huonoa omatuntoa ilkeistä sanoistaan.

Perusluonteeltaan pessimistinen Kayla ei siedä epäonnistumisia, vaan vaatii itseltään aina parasta mahdollista suoritusta. Kayla on herkkä hermostumaan, ahdistumaan tai vaipumaan jonkinasteiseen masennustilaan, mikäli kokee, ettei hallitse elämäänsä riittävän hyvin. Hän haluaa pitää narut käsissään ja olla vastuussa menestymisestään, eikä missään tapauksessa riippuvainen kenestäkään. Vastoinkäymistensä takia Kayla on muodostanut melkoisen varautuneisuuden muurin suojaamaan itseään pahimmilta kolhuilta. Uudet asiat pelottavat, eikä hän myönnä kenelle tahansa heikkouksiaan tai mieltymyksiään, ettei joudu epäsuotuisaan valoon muiden silmissä. Kaylan parisuhteet ovat tähän mennessä päättyneet miesten häiriökäyttäytymisestä tai epäluottamuksesta johtuen, minkä vuoksi nainen ottaa erimielisyydet raskaasti eikä enää osaa sokeasti luottaa toiseen ihmiseen. Kayla on säännöllisesti huolissaan jopa miesystävänsä menestyksestä, joka näkyy tuovan tälle turhan paljon huomiota naispuolisilta henkilöiltä.


Menneisyys:
Kayla syntyi ja asui lapsuutensa Morpethin tiilitalolähiöissä keskiluokkaisessa perheessä sihteeriäitinsä, insinööri-isänsä ja kahden isoveljensä kanssa. Perheen vanhemmilla oli jatkuva tarve pitää yllä kulissia varakkuudesta. Hienoja autoja ja merkkilaukkuja oli enemmän kuin mihin kenelläkään oli varaa. Vieraita varten asunto oli aina laitettava mahdollisimman edustavaan kuntoon ja vedettävä esiin kaikki muuten piilossa olevat arvoesineet ja koristeet. Rämäpäinen veljeskaksikko aiheutti parhaan kykynsä mukaan lisäkuluja rikkomalla milloin ikkunoita pallopelien tiimellyksessä ja milloin luitaan turhan hankalien skeittitemppujen mennessä pieleen. Lemmikkieläimiin tai kalliisiin harrastuksiin ei ollut varaa, ja tytär tuntui olevan varsinkin äidille ainoa toivo edustuskelpoisesta sivistyneestä kansalaisesta.

Kayla vietti kuitenkin kaiken vapaa-aikansa veljiensä kanssa remuten ja muutti kesäisin ja viikonloppuisin kummitätinsä Edithin luokse tämän maaseudulla olevalle pienelle hevostilalle ratsastamaan ja hoitamaan eläimiä. 5-vuotiaana tyttö pääsi kummitätinsä rahoittamille ratsastustunneille ja myöhemmin valmennuksiin ja pikkukisoihin, mihin vanhemmat eivät olleet tyytyväisiä. Kayla sen sijaan rakastui hevosiin ja ratsastukseen välittömästi, vaikka saikin jatkuvasti kuunnella vanhempiensa valistusta ratsastuksen vaarallisuudesta ja turhuudesta. Äiti olisi toivonut tytöstä jonkin sortin tanssijaa tai valokuvaajaa, ja yritti ujuttaa tätä 7-vuotiaana balettitunneille, joilta tyttö karkasi toistuvasti omille teilleen, kunnes sai luvan lopettaa.

Kayla alkoi valmentautua ja kilpailla 13-vuotiaana yhä enemmän ja tavoitteellisemmin ja hurahti hyvin pian esteratsastukseen. Kaylan oltua 18-vuotias Edith kuoli jättäen suuren osan omaisuudestaan kummityttärelleen.

Vaikka opiskelut ja suhde väkivaltaisen opiskelukaverin kanssa veivät voimia, tähtäsi nainen esteratsastuksen huipulle, vaihtaen ratsuaan muutamaan kertaan ennen kuin löysi nykyisen hevosensa Driftwood Pacificin vuonna 2010. Vuonna 2010 Kayla myös erosi poikaystävästään ja siirtyi Pacon kanssa Rosings Parkiin. Bratislavassa vuonna 2013 sattuneessa onnettomuudessa Kayla jäi epäonnistuneen sarjaesteen jälkeen kaatuvan Pacon ja puomien väliin saaden kylkiluumurtumia, lieviä keuhkovaurioita ja katkaisten vasemman reisiluunsa. Tapahtuneesta masentuneena Kayla piti usean vuoden kilpailutauon, mutta sai sairauslomallaan opiskeltua itselleen myös eläinfysioterapeutin pätevyyden ja järjestettyä itsensä Rosings Parkin palkkalistoille.

Kuntouduttuaan Kayla päätti hukuttautua lähes ympärivuorokautisiin töihinsä ja vähentää radikaalisti kilpailemista. Kuitenkin ammattiesteratsastajan tyttöystävänä on ollut vaikeaa olla kaipaamatta takaisin kilpakentille. Työnarkomania on Kaylan elämänasenteena edelleen, mutta hän on ottanut valtavan edistysaskeleen palkkaamalla työntekijöitä ja ottamalla aikaa myös itselleen.

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kayla Williams
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: