PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Taylor Evans

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Taylor Evans   La Tammi 23, 2016 8:13 am


Kuvan piirtänyt ystäväni.

Taylor Evans

Ikä: 18 (29.12.1998), Englanti
Sukupuoli: Tyttö
Asuminen ja perhe: Taylor asuu Hexhamissa vanhempiensa kanssa pienessä rivitaloasunnossa. Isoveli Haydn asuu Newcastlessa.

Ulkonäkö:

Taylor on 170-senttinen ja hentorakenteinen nuori nainen, joka venähti yläasteen alussa pituutta parikymmentä senttiä mutta muu kehittyminen jäi tapahtumatta. Hän kompensoi omasta mielestään vajavaisia muotojaan rajulla tyylillään. Taylor pukeutuu printtipaitoihin, nahkaan ja luottaa mustiin pillifarkkuihin. Hänellä on lyhyt, graafisesti leikattu tukka, jonka väri vaihtuu tiuhaan tahtiin platinablondista kirkkaanvihreään ja pastelliseen vaaleanpunaiseen. Taylor meikkaa raskaasti myös tallille korostaen erityisesti silmiään. Kasvonpiirteet sopivat sirolle tytölle: nenä on kapea ja pieni, silmät mantelinmuotoiset ja jäisen harmaat, pienen suun ylähuuli selvästi alempaa kapeampi, amorinkaari selkeä ja korvat sirot, mutta huomattavan täynnä koruja. Taylorin tapa liikkua on terävä ja hän käyttää paljon eleitä puhuessaan, joskin ne jäävät helposti huomaamatta kirosanojen tulvalta.

Luonne:

Taylor on kovasanainen ja itsenäisyyttään julistava teinityttö. Hän uskoo olevansa jo aikuinen ja kapinoi irti vanhemmistaan. Hänellä on tapana karata kotoa, jättää vanhempien toiveet kuulematta ja asennoitua negatiivisesti kaikkeen. Viranomaiset, yhteiskunta ja välillä koko maailma ovat häntä vastaan ja siitä saa kärsiä kaikki lähelle sattuvat. Temperamenttinen tyttö viettää mieluiten aikansa kyseenalaisten kavereidensa kanssa pössytellen jonkun huumeluolaa muistuttavassa asunnossa tai ulkona. Hänellä ei ole tarvetta miellyttää ketään, mutta hän käyttäytyy ystäviensä kanssa paljon rennommin kuin auktoriteettien, kuten vanhempiensa. Taylorilla on pelottavan paljon kokemusta miehistä, mutta hän ei ole sitoutuvaa sorttia ja poikaystävät vaihtuvat tiheästi vähän sen mukaan, kenen kautta saa parhaat päihteet. Tyttö on helposti päällekäyvä ja uhkarohkea, mutta sisimmässään vielä etsii itseään ja toivoo joskus olevansa vanhempiensa silmissä yhtä arvostettu, kuin esteratsastuksen saralla kuuluisaksi noussut isoveli.

Ratsastus:

Taylor on ratsastanut koko ikänsä ja vanhempiensa ja veljensä saavutusten mukana hän on tuntenut aina painostusta esteratsastuksen huipulle. Tyttö alkoi kuitenkin kapinoida varhaisteininä hänelle kirjoitettua tulevaisuutta vastaan ja on sen jälkeen ratsastanut lähinnä itsekseen valmentautumatta perheen kilpahevosilla. Nykyään hän on välinpitämätön ratsastaja ja tärkeintä onkin, että hän käy selässä istumassa kuin se, kuinka laadukas liikutuskerta on. Taylor käyttää karkeita apuja ja vihaa yli kaiken häntä testaavia tulisieluisia estehevosia, mutta pärjää niiden kanssa joskus enemmän voimalla kuin ratsastustaidoilla. Mieluiten hän karauttaisi päivittäin maastoon, sillä erityisesti kouluharjoittelu on hänestä tuskallista. Hän arvostelee mielellään muiden taitoja mutta ei ota itse kritiikkiä vastaan paitsi pitkin hampain perheeltään, jos nuo joskus eksyvätkin näkemään hänen ratsastustaan.

Historia ja nykyisyys:

Taylor on kasvanut kilparatsastuksen parissa. Hänen vanhemmillaan on takana liuta sijoituksia estekilpailuista ja isoveli Haydn on jatkanut samaan tapaan. 11 vuotta vanhempi Haydn kilpailee parhaillaan perheen estehevosilla (Aladdin Sane, Radio Ga Ga, Bvlgari), ja viettääkin suurimman osan viikosta kilpailuissa yhden tai useamman kanssa. Taylorin tehtäväksi on annettu liikuttaa hevoset kilpailujen välissä, kun ne asuvat Rosings Parkissa. Tyttöä ei kuitenkaan voisi vähempää kiinnostaa, sillä viimeistään teini-ikään tultuaan hän alkoi vihata hevosia vain periaatteesta kasvettuaan niiden keskellä. Vanhemmat ovat kuitenkin pakottaneet Taylorin tallille veljen vapaapäivinä hoitamaan hevoset ja sen lisäksi valmentautumaan ja kilpailemaan toiveenaan saada tyttö kiinnostumaan ratsastuksesta uudelleen, ja täysi-ikäiseksi saakka tyttö hoitikin homman vaikkakin vastahakoisesti. Täytettyään 18 vuotta Taylor päätti sanoa hyvästit hevostelulle osana kapinaa vanhempiaan vastaan.

Taylorin historia on pituuteensa nähden varsin värikäs. Vaikka hänen vanhemmillaan on rahaa, on koulun kautta kaveripiiriksi valikoitunut köyhempien perheiden nuorisoa, joiden kautta hän on sekaantunut useisiin pahoinpitelyihin ja ryöstöihin. Varman näytön uupuessa Taylor ei kuitenkaan ole saanut rikosrekisterimerkintöjä, mutta hän on viranomaisten tarkkailussa ja käynyt monia keskusteluja vanhempiensa, koulun henkilökunnan ja lastensuojeluviranomaisen kanssa. Taylor käyttää tupakan ja alkoholin ohella ajoittain myös muita päihteitä, lähinnä kannabista ja huonolaatuista ekstaasia.

Koulunsa Taylor suoritti joskin varsin kehnosti ja valmistuttuaan hän on päättänyt ettei kouluttaudu lisää koska kokee sen turhaksi. Tyttö etsii yhä itseään ja täysi-ikäistyttyään jopa entistä kovemmin, joten hän pyörii yhä enemmän erikoisten kavereidensa kanssa. Hän haaveilee tatuoinneista ja kampaajan urasta, mutta keskittyy parhaillaan elämään täysillä elämäänsä kun on vihdoin päässyt pois koulunpenkiltä. Taylor kulkee paikasta toiseen mustalla Monkey-mopollaan, jonka hän on viritellyt salaa vanhemmiltaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Taylor Evans
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: