PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mason Rivers

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Mason Rivers   Su Tammi 17, 2016 4:40 pm


Mason Rivers

Ikä: 33 (2.12.1983) Englanti
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Sijoitusasiantuntija, työskentelee pankissa Newcastle Upon Tynessa ja tekee tarvittaessa käyntejä myös muihin saman pankin konttoreihin lähialueilla
Asuminen: Newcastle Upon Tyne, Chapel Housen asuinalue, kolmen makuuhuoneen paritalo pienellä pihalla
Perhe: Vaimo Gabriella Rivers (38) ja vaimon apinapinseri Sid
Hevonen: Cheshire Cat

Ulkonäkö:
Mason on 172cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on lyhyenä pidetyt keskiruskeat hiukset ja vain mainittava parransänki, sekin usein tyylitelty. Kasvojen piirteet ovat selkeät: leuka vahvan miehekäs, suu sopusuhtainen, nenä pitkä ja kapea, silmät pienet ja harmaansiniset raskaiden kulmien alla. Hän pukeutuu työssään mustaan tai tummansiniseen pukuun ja valkoiseen kauluspaitaan kravattia unohtamatta, ja suosii myös siviilissä saman tyylistä pukeutumista sen helppouden vuoksi. Tallilla hän on usein tummanharmaissa ratsastushousuissa, saappaissa ja ratsastusliivissä, koska niin kuuluu tehdä. Mies on ryhdikäs, mutta ei missään nimessä jäykkä, ja hymyilee kevyesti kuten on ammatissaan tottunut tekemään ja elehtii harvemmin puhuessaan, ellei innostu. Hänellä on asiakaspalvelijalle sopiva, miellyttävä ääni, ja häntä on vaikea vihata ensisilmäyksellä.

Luonne:
Mason on ystävällinen, mutta kuitenkin tarpeen tullen on valmis pitämään puolensa. Uusien ihmisten tapaaminen on hänelle luonnollista ja miellyttävää, mutta pidempien ystävyyssuhteiden luominen vaatii häneltä enemmän aktiivista otetta. Innostuessaan tai hermostuessaan hän puhuu herkästi ohi suunsa, vaikka muuten ei olekaan erityisen suulas. Pääasiallisesti hän on positiivinen ja keskittyy ennemmin iloitsemaan hetkestä kuin valittamaan elämästään. Häntä on helppo miellyttää, sillä hän on joustava ja uskoo ensisijaisesti ihmisten hyvyyteen. Vaikka miehestä löytyy myös suunnitelmallinen ja harkitseva puoli, hän ei hahmota kokonaisuuksia siviilissä tai osaa varautua yllätyksiin ja siksi tekee virhearviointeja, jotka kostautuvat kiireenä. Kiireisenä hän käyttäytyy usein kömpelösti ja epävarmasti, ellei saa kasattua itseään ja aikataulutettua toimiaan uudelleen järkevästi. Suunnitelmallisuus ei kuitenkaan estä häntä tekemästä viimehetken ratkaisuja, ja Mason on helppo yllyttää mukaan mihin vain.

Mason rakastaa liikkumista ja töissäkin ennemmin työskentelee seisomapöydän ääressä kuin istuu. Hevosharrastuksen lisäksi hän lenkkeilee aina ehtiessään ja joskus harvoin ehtii salillekin. Hän tasapainottaa tylsää työtään ja ikävää parisuhdettaan etsimällä adrenaliinin esteratsastuksesta ja myös muiden ratsastusta seuraten. Masonilla on taipumusta etsiä viihdykettä itselleen jatkuvasti, mutta hänen on mahdollista myös rauhoittua hetkittäin ja keskittyä esimerkiksi hevosen harjaamiseen.

Ratsastukseen Mason suhtautuu vakavasti ja on muutaman kerran jopa harkinnut jättävänsä stressaavan työnsä ja keskittävänsä kaikki voimansa hevosharrastukseen. Hän on ideaa vastustaneen vaimonsa vuoksi pitänyt vielä työpaikkansa, eikä taloudellisesti selviäisi kovin montaa kuukautta työttömänä kulutustottumustensa vuoksi, vaikka hänellä onkin säästöjä. Mason ei sitä halua myöntää, mutta hän on täysin vaimonsa tossun alla ja on joutunut luopumaan monista itselleen tärkeistä asioista, kuten ystäviensä näkemisestä, joka hoitui kertaheitolla kun he muuttivat Gabriellan kanssa Newcastle Upon Tyneen, lähelle vaimon synnyinkotia.

Ratsastus:
Mason on harrastanut ratsastusta nyt enemmän ja vähemmän vakavissaan 22-vuotiaasta saakka. Hänellä on ollut onnekseen hyvät opettajat ja hän on edennyt esteratsastajana tyydyttävästi maansa sisäisissä kilpailuissa. Hän haluaa kehittyä edelleen ja onkin siksi tuonut hevosensa Rosings Parkiin, joka on paitsi kattavampi palveluiltaan, myös lähempänä hänen nykyistä kotiaan. Hänen ehdoton kehityskohtansa on kouluratsastuksen puolella, sillä esteillä on pärjännyt vähemmälläkin taidolla, kunhan kantti on kestänyt ja hevonen on osannut tasapainottaa ratsastajansa virheitä. Masonin avut ovat melko suuria, joskaan eivät turhan kovia kuitenkaan, ja hänen istuntansa kaipaa työstämistä vaikka esteradalla laukassa verrattain hyvin pysyykin. Hän on kiinnostunut kenttäratsastuksesta ja onkin antanut hevosensa hyvälle ratsuttajalle koulutukseen päivinä, jolloin ei itse ratsasta.

Historia:
Mason on kasvanut lähellä Lontoota, mutta muuttanut perheensä kanssa monta kertaa isän työn perässä. Hän on perheen ainoa lapsi, mutta hänen äitinsä keskitti huomionsa pitämänsä kennelin koiriin, ja isä töihinsä, joten ei ihme, että aikuistuttuaan hän muutti 22-vuotiaana silloisen tyttöystävänsä kanssa pohjoisempaan Englantiin ja katkaisi välit vanhempiinsa satunnaisia puheluita lukuunottamatta. Tyttöystävä tutustutti hänet hevosiin ja hän alkoi käydä viikoittaisilla ratsastustunneilla ja innostui harrastuksesta.
Muutaman vuoden jälkeen pari kuitenkin erosi ja hän jäi maksamaan asuntolainaa yhteiseen kotiin. 27-vuotiaana, kun yhteiseksi tarkoitettu asuntolaina oli kuitattu, hän otti uuden lainan ja sijoitti rahansa hevoseen. Silloin vasta 5-vuotias tamma oli nuori mutta varsin lupaava ja hän oli päättänyt vihdoin panostaa edes yhteen intohimon kohteeseensa, hevosiin.
Vasta muutama kuukausi hevosen oston jälkeen hän tapasi nykyisen vaimonsa Gabriellan ja avioitui tuon kanssa vain puolen vuoden yhdessäolon jälkeen. Hän on nähnyt vanhempansa vain kerran kotoa muuttonsa jälkeen, häissään 28-vuotiaana, mutta vanhempien ja lapsen välejä ei molemminpuolisesta yrityksestä huolimatta saatu korjattua. Avioliittokin on jo ensimmäisten kuukausien jälkeen rakoillut enemmän tai vähemmän eriävien mielenkiinnonkohteiden ja mielipiteiden vuoksi, mutta perinteisesti kasvatettu pariskunta ei ole puhunut ääneen avioerosta. Hänen vaimonsa ei arvosta ratsastusta harrastuksena ollenkaan ja suhtautuu nihkeästi miehensä hevoseen, mutta tallille Masonin ajaa halu paeta ahdistavaa arkea. Hän tietää olevansa väärän ihmisen kanssa, mutta halu saada avioliitto toimimaan vain papin aamenen kera annetun lupauksen kanssa on liian suuri ehdottamaan eroa. Gabriellalla on lellitty minikokoinen apinapinseri Sid, jota Mason karttaisi kuin ruttoa, jos se ei asuisi samassa osoitteessa. Mies ei pidä koirista ja vielä vähemmän vaimonsa leikkaamattomasta demonieläimestä, joka on haukkuherkkä ja aggressiivinen, eikä omaa käytöstapoja saati ole koskaan oppinut sisäsiistiksi. Keväällä 2016 Mason alkoi vaimoltaan salaa tapailla internetissä Fleur Leclairia.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mason Rivers
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: