PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Elis Blomgren

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Elis Blomgren   To Tammi 14, 2016 10:38 am

Nimi: Elis Peter Blomgren
Ikä: 19-vuotias (s. 16.09.1997 Ruotsi)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Avoimesti biseksuaali (kaukosuhde ruotsalaisen tyttöystävän Lovisan kanssa)

Koulutus: Hevosenhoitaja
Asuminen: Rosings Parkin työntekijöiden tilat - Thimble Cottage #7

Perhe: Kotona Ruotsissa Eliksellä on kaksi pikkuveljeä Henrik ja Oskar, isosisko Victoria, isä Hannes ja äiti Lena. Perheeseen kuuluu myös lasten yhteinen hevonen 21-vuotias ruotsinpuoliveriruuna Perry ja äidin hevonen 15-vuotias hannover-ruuna Viking.

Harrastukset: Hevoset, ratsastus, sulkapallo, valokuvaaminen


Elis tutustui hevosiin äitinsä hevosrakkauden kautta ja hänet istutettiin äidin senhetkisen kylmäverisen selkään jo 1-vuotiaana. Lähes koko elämänsä ajan äidillä on ollut oma tai omia hevosia ja sitä kautta poika on päässyt niitä hoitamaan ja pienestä pitäen rankkusi mukaan tallille. Kun isosiskokin innostui hevosista lapsille alettiin suunnittelemaan yhteistä hevosta ja pitkän harkinnan kautta perheen omistukseen tuli ruotsalainen puoliveriruuna Perry. Alkujaan vain kaksi vuotta vanhempi isosisko ratsasti Perryllä mutta 7-vuotiaana Eliskin päästettiin pienen puoliverisen selkään. Siitä lähtien Elis on ratsastanut isosiskonsa ja myöhemmin syntyneiden pikkuveljiensä kanssa ruunalla ja käynyt satunnaisesti erityisesti estevalmennuksissa. Hän on rento, rauhallinen ja uhkarohkea, omaan tahtiinsa menevä ratsastaja. Hän on oppinut opintojensa kautta paljon hevosista ja kehittynyt sitä kautta viime vuosien aikana erityisesti ratsastajana. Lähinnä sydäntä on juurikin esteratsastus ja siskon pitäessä enemmän kouluratsastuksesta hoitaa Elis pääosin Perryn esteratsastuksen.


Hiusten väri: Hyvin vaaleat
Silmien väri: Vaaleansiniset
Pituus: 178cm

Elis on 178cm pitkä nuori mies, jolle murrosikä teki paljon ja joka on hyvin tyypillinen kantaruotsalainen vaaleansinisine silmineen ja hyvin vaaleine hiuksineen. Hän on vartaloltaan normaalipainoinen mutta jäntevä jatkuvien talli- ja ruumiillisten töiden ansiosta. Hän ei vaikuta päällisin päin vahvalta mutta on tottunut nostelemaan painavia kantamuksia ja pitelemään opiskelupaikkansa vahvoja kisahevosia.

Eliksen kasvot ovat aavistuksen pyöreät mutta leukalinja selkeä ja miehekäs. Häntä ei ole siunattu paljolla parralla ja vähimmätkin haivenet hän ajelee pois. Hänellä on selvästi erottuvat hymykuopat ja kesäisin nenän ympäryksillä paljon pisamia. Silmät ovat vaaleansiniset ja silmäripset pitkät ja vaaleat. Hän kulkee aavistuksen huonossa ryhdissä ja maleksien, ellei ole oikeasti kiire.
Huolimatta vaaleudestaan Elis ruskettuu helposti ja kesäisin vehnänvaaleat hiukset vaalenevat lähes valkoisiksi auringon alla. Hiukset ovat paksut, keskipitkät ja viimeisimmän Pohjoismaihin huuhtoutuneen trendin mukaisesti pääasiassa keskijakauksella.

Elis pukeutuu lähinnä ruutupaitoihin ja t-paitoihin. Koska viimeiset lähes kolme vuotta hän on asunut oppilaitoksella hoitamassa hevosia vaatevarasto on muuttunut hyvin käytännölliseksi. Töissä hän pukeutuu monipuolisesti huppareihin, pitkähihaisiin ja kesäisin t-paitoihin ja värikkäisiin shortseihin. Usein päällä ovat turvakantaiset jodhpur-kengät tai maihinnousukengät pojan mielestä tönkköjen saappaiden sijaan.

Hän puhuu kohtuullista englantia ruotsalaisella pirteällä vivahteella ja lausuu osan sanoista kantabritin korvaan hieman oudosti. Hän ei luota taitoihinsa täysin mutta toivoo oppivansa arkienglantia paremmin vaihdossa ja yrittää olla ennakkoluuloton ja puhua paljon.


Elis on pirteä mutta varovainen ihminen ja on oma itsensä vasta kun tutustuu kunnolla ympärillään oleviin ihmisiin. Hän saattaa vaikuttaa hiljaiselta mutta on itsevarma ja vitsaileva ihminen rentoutuessaan seurassa. Koska hän on tottunut pelleilemään tutussa seurassa ulkomaille vaihtoon lähteminen oli samaan aikaan jännittävää mutta myös pelottavaa. Palo päästä ulkomaille ja erityisesti Isoon-Britanniaan ja oppimaan upealla tallilla hevostenhoidosta sai nuoren miehen ulos kuorestaan ja hakemaan Rosings Parkiin työharjoitteluun.

Hän rakastaa koko sydämestään hevosia ja päätti jo nuorena omistaa niille elämänsä. Hevosenhoitajan arki opintojen alkaessa yllätti pojan muttei karkottanut. Työn opiskelu on ehdottomasti kasvattanut alunperin hieman lapsellisen ja huonokuntoisen pojan itseluottamusta, kuntoa, vastuullisuutta ja ennenkaikkea kasvattanut häntä yleisesti.

Ihmisenä Eliksellä on selvät mielipiteet ja intohimoa moneen eri asiaan elämässä. Hän on kuitenkin rauhallinen ja omistaa melko hyvän itsesensuurin, vähintäänkin asiallisissa tilaisuuksissa ja töissä. Ystävilleen hän vuodattaa kaiken. Hän pitää juhlimisesta, alkoholista ja sosialisoitumisesta.


Elis on elänyt koko elämänsä turvallisesti eteläpuolella Tukholmaa perheensä ja hevostensa seurassa. Hänen lapsuuttaan värittivät ivaileva isosisko, nykyään hyvin paljon hävettävä scene-vaihe esiteininä ja hevoset. Poika ei koskaan panostanut kouluun pahemmin ja päätyikin suoraan peruskoulusta hevosopistoon opiskelemaan hevosenhoitajaksi. Mikään muu ei poikaa oikeastaan kiinnostanutkaan.

Opiskelu oli aluksi rauhalliseen tahtiin tottuneelle pojalle vaikeaa mutta päästessään Uppsalassa sijaitsevan opiston arkipäivätahtiin kiinni hän sulautui joukkoon, teki töitä innolla haluten joka päivä oppia uutta ja oppikin. Opintojen ohella hän sai ratsastaa opiskelijatallin hevosilla ja kehittyi myös sinä aikana ratsastajana.
Kolme vuotta kului kuin nappia painamalla ja pian Elis sai kuunnella kuinka opiskelukaverinsa etsivät muualta Ruotsista ja ulkomailta harjoittelupaikkoja. Ison-Britannian hevostenpito oli alkanut kiinnostamaan Elistä ja siten hän päätyi hakemaan Rosings Parkiin ja sai onnekseen paikan. Hänen lentonsa lähti Tukholmasta 2.1. aamusta ja lähtö oli Elikselle tunteikas ja haikea. Saavuttuaan samana päivänä Pohjois-Englantiin hänen 5 kuukautta työharjoittelussa saivat kuitenkin alkaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Elis Blomgren
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: