PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Fleur Leclair

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Fleur Leclair   Ti Loka 20, 2015 4:04 pm


Nimi: Fleur Céleste Leclair
Ikä: 31 (18.5.1987)
Sukupuoli: Nainen
Koulutus ja ammatti: Opiskeli aikoinaan isäänsä miellyttääkseen tietotekniikan insinööriksi välttävin arvosanoin ja pääsi suhteilla töihin isänsä johtamaan menestyvään tekniikan alan yritykseen. Yleni osastollaan esimiestehtäviin ja työskentelee liiketoimintapäällikkönä, mutta isänsä menehdyttyä pelkää urakehityksensä olevan vaakalaudalla. Vankan ammattitaidon puuttuessa yrittää pitää kiinni hyväpalkkaisesta työstään muilla keinoilla.
Asuminen: Omistaa edesmenneen isänsä modernin suuren omakotitalon Newcastlen keskustan tuntumasta, jossa asuu tyttärensä sekä säännöllisesti vaihtuvien kodin- ja lastenhoitajien kanssa. Ajaa kaksipaikkaisella punaisella Jaguar-merkkisellä avoautolla, jonka soveltumattomuutta Englannin ilmastoon jaksaa kirota säännöllisesti.
Perhe: Molempien vanhempiensa kuoltua Fleur laskee perheekseen tyttärensä Clementinen. Tyttären isä on satunnainen teini-ikäisenä kotibileissä tavattu tuttavuus, johon Fleur ei pidä yhteyttä. Pitää yhteyttä vain edesmenneen äitinsä vanhempiin, jotka matkustavat kerran kahdessa kuukaudessa Luoteis-Englannista tapaamaan lapsenlapsenlastaan ja viihtyvät villakoiralaumansa kanssa usein viikonkin riesana Fleurin nurkissa.
Vapaa-aika: Fleur on hurahtanut shoppailuun, kauneushoitoloihin ja crossfit-harjoitteluun. Hän tapaa lähes päivittäin ystäviään ja melko säännöllisesti vaihtuvia miesystäviään ja käyttää kiitettäviä summia kampaaja- ja kosmetologikäynteihin.
Hevoset ja ratsastus: Kansainvälisissäkin Intermediaire I-II -luokissa kouluratsastuksessa kilpaillut Fleur on harrastanut ratsastusta 5-vuotiaasta asti ja omistanut hevosen siitä lähtien, kun sitä ensimmäisen kerran osasi isältään pyytää. Haaveili kenttäratsastajan kilpaurasta, kunnes 18-vuotiaana joutui maastoesteradalla onnettomuuteen, joka johti hevosen lopettamiseen. Hän osti vuosi sitten vanhan kilpahevosensa myyntituloilla ja isänsä perintörahoilla menestyneen kouluratsu So Much Betterin, jonka kanssa tähtää Grand Prix -radoille. Fleur on teknisesti taitava, mutta mieluusti vastuuta välttelevä ja kritiikkiä karsastava ratsastaja. Keskittyessään kunnolla hän pystyy hevosensa kanssa vaikka mihin, mutta ei aina jaksa tehdä mitään kunnolla loppuun asti. Fleur onkin taipuvainen syyttämään epäonnistumisesta hevosta, valmentajaa, hoitajaa, yleisöä, säätä tai vaikka katsojan koiran läähätystä todennäköisemmin kuin itseään. Fleur majoitti Mochan Rosings Parkiin lokakuussa 2015.

Ulkomuoto:
Fleur kantaa 172-senttisen vartalonsa urheilullisen hyvällä ryhdillä ja sellaisella itsevarmuudella, joka usein saa epävarmat ihmiset väistämään jo ennen kuin hän avaa suutaan. Hän on värjännyt luonnostaan suklaanruskeat, olkapäille ulottuvat suorat hiuksensa kirkkaanpunaisiksi. Vaaleat kasvot ovat sirot ja selkeäpiirteiset. Sinivihreissä silmissä on tavallisesti viileä, jopa ylimieliseksi mielletty katse ja luonnostaankin pitkiin ripsiin hankitut pidennykset ovat aina hyvin huolletut. Fleurin huulet ovat muodokkaat ja usein kevyesti punatut, eikä naista tapaa edes ruokaostoksilla ilman pienintäkään ehostusta. Hän valitsee vaatteensa huolella ja suosii arkipukeutumisessaan mustaa, ruskeaa ja valkoista ja silloin tällöin yhtä väripilkkua muuten hillittyä värimaailmaa piristämään. Vaatteet edustavat yleensä tunnettuja kalliita merkkejä. Myös ratsastusvarusteiden on oltava uudet, puhtaat ja tyylikkäät.
Fleurilla on pehmeä, mutta sävyltään kylmä puheääni ja koruton, yksioikoinen tapa ilmaista itseään. Hänen perusilmeensä on uhmakkaan tylsistynyt kuin murrosikäisellä, mutta naisella on käytössään myös varsin toimiva ja monipuolinen flirttivaihde, jota hän käyttää hyötyäkseen siitä itse tai paistatellakseen komean miehen tai vaikutusvaltaisen henkilön huomiossa.

Luonnekuvaus:
Hyvin kilpailuhenkinen ja impulsiivinen Fleur on jatkuvasti liikkeessä. Hän haluaa panostaa ulkonäköönsä, statukseensa ja menestykseensä, tai ainakin tehdä sen mahdollisimman näyttävästi todistaakseen paremmuuttaan. Hän vaatii itselleen, hevoselleen ja perheelleen parasta mahdollista kohtelua mahdollisimman nopeasti, eikä pelkää nostaa meteliä, jos palvelun laatu ei miellytä. Nainen jaksaa myös huomautella nimensä lausumisesta, pitää yllä hienon pariisilaisen kulissia ja tehdä vähintään elekielellään selväksi, jos toisen ulkomuoto tai käytös ei hänestä ole sopivaa. Koska hän yleensä, vastoin olettamuksiaan, ei ole kaikista paras ja voitokkain henkilö pitkäjänteisyyden puutteen vuoksi, hän kokee muiden hienot suoritukset vakavana uhkana omalle ylivertaisuudelleen. Nainen ei pysty iloitsemaan muiden menestyksestä, ellei itse hyödy siitä. Hyvin harvoin hän myöskään tajuaa, että vika on hänessä, vaikka asiaa väännettäisiin rautalangasta. Erimielisyydet ja kritiikin hän tulkitsee poikkeuksetta toisen osapuolen asenneongelmana. Eriävistä mielipiteistä onkin mahdotonta saada aikaan rauhallista keskustelua Fleurin kanssa, sillä nainen puolustaa näkemystään hyökkäävästi viimeiseen asti ja pyrkii todistamaan vastapuolen olevan väärässä. Vaikka Fleur ymmärtäisikin virheensä, asian myöntämistä todennäköisemmin hän pyrkii saamaan toisen lannistettua laukomalla ilkeyksiä ja kaivelemalla menneitä. Tarvittaessa hän osaa käyttäytyä kannustavasti ja empaattisesti, mutta ei tavallisesti tee sitä vilpittömältä pohjalta.
Vaikka Fleur saattaa antaa hyvän ja ihmisläheisen ensivaikutelman, hän ei todellisuudessa ole kiinnostunut muiden ihmisten puheista, elleivät ne koske häntä itseään. Hän näyttää parasta puoltaan ainoastaan vaikutusvaltaisille ihmisille, komeille vastakkaisen sukupuolen edustajille tai tilanteessa, jossa toisen miellyttäminen tuo hänelle etua. Fleurilla on ehtymätön tarve saada huomiota ja hyväksyntää ja taito manipuloida varsinkin läheisimpiä ihmisiä antamaan sitä hänelle. Niin kauan kun ihmiset osoittavat ihailua ja arvostusta Fleurille eivätkä huojuta hänen itsetuntoaan nainen käyttäytyy hyvin miellyttävästi. Parhaimmillaan hän onkin lojaali, suojeleva ja hyväntuulinen ystävä niille, joiden kokee olevan sen arvoisia, mutta käytös voi muuttua nopeasti jos nainen ei mielestään hyödy ihmissuhteesta tai jos hänen egoaan loukataan. Loukattuna Fleur on katkera ja pitää huolen siitä, että kaikki tietävät kuka hänelle teki ikävästi. Suututettuna hän osaa olla todella häikäilemätön sanoissaan. Tyttäreensä Fleur suhtautuu omistavasti ja tuntuu ihailevan ja tukevan tätä pyyteettömästi siihen asti, kun tämä toimii tavalla, joka vastaa naisen omia tavoitteita ja unelmia. Mikäli tytär ei halua samoja asioita tai heittäytyy naisen mielestä vaikeaksi loppuvat myös kannustaminen ja tukeminen. Samoin Fleur yrittää kontrolloida muitakin läheisiään, joskin ronskimmalla kädellä; ostamalla lahjoja, ylistämällä ja huomioimalla silloin kun toinen toimii hänen mielestään hyvin ja syyllistämällä, heittäytymällä surkeaksi, muistuttelemalla vanhoista riidoista ja muuttumalla etäiseksi, kun toinen ei taivu hänen tahtoonsa. Henkisen tasapainonsa säilymiseksi Fleurilla on oltava jatkuvasti ympärillään ystäviä.

Historia:
Pariisilaisen isän ja newcastlelaisen äidin ainoana lapsena Fleur on saanut jakamatonta huomiota syntymästään saakka. Perhe muutti Pariisista Lontooseen, kun Fleur oli 2-vuotias, ja kaksi vuotta muuton jälkeen äiti menehtyi MS-taudin uuvuttamana.
Menestyvänä tekniikan alan uraohjuksena ja kansainvälisesti menestyneen elektroniikkaa tuottavan yrityksen toimitusjohtajaksi ylennyt Fleurin isä pyrki tarjoamaan ainoalle lapselleen kaiken mitä tuo tarvitsi ja toteuttamaan tytön villeimmätkin toiveet, osittain paikatakseen äidin menetyksen aiheuttamaa tyhjää koloa. Fleur pääsi tasokkaille ratsastustunneille 5-vuotiaana ja sai 10-vuotiaana oman ponin, joka vaihtui myöhemmin hevoseen. Kun rahavirrat eivät täysi-ikäisyyttä lähestyessä enää kattaneetkaan kaikkia materialismin keskellä kasvaneen Fleurin menoja ja teini-ikäisenä vahingossa saatu lapsikin vaati hoivaa, ymmärsi tyttö opiskella ammatin. Vaikka kosmetologin tai kampaajan ura olisi ollut lähempänä tytön sydäntä, lähti hän samalle alalle isänsä kanssa uskoen hyötyvänsä siitä jotenkin. Niin hän hyötyikin – Fleur pääsi jo opiskeluaikoinaan töihin isänsä johtamaan yritykseen. Työ ei ole ikinä ollut naisen mieleen, mutta hyvien ylenemismahdollisuuksien ja pankkitiliä miellyttävän palkan takia hän on roikkunut samassa työpaikassa tähän päivään saakka asuinpaikan mukaan vaihdellen Newcastlen ja Lontoon toimipisteiden välillä
Ratsastus on ollut aina tärkeä laji Fleurille, ja ajautuipa hän myös kilpailemaan ennen teini-ikää, palkaten lapsenvahteja huolehtimaan tyttärestään silloin, kun tämän ottaminen mukaan kisamatkoille ei onnistunut. Hän tähtäsi kenttäratsastajaksi ennen 18-vuotiaana sattunutta onnettomuutta, jossa hevonen mursi jalkansa maastoesteillä. Vaikka nainen selvisi tilanteesta aivotärähdyksellä ja parilla venähdyksellä, on hän panostanut siitä lähtien mieluusti sileätyöskentelyyn, eikä mielellään ota kantaa kysymyksiin kenttäratsastushaaveen torppaamisesta.
Fleurin isä menehtyi vuoden 2013 syksyllä moottoripyöräonnettomuudessa, jonka jälkeen Fleur on hetkittäin elänyt elämäänsä hyvinkin vastuuttomasti – osittain saamansa suuren perinnön innoittamana, osittain koetuksella olleen mielenterveyden takia. Keväällä 2016 nainen tutustui internetin välityksellä naimisissa olevaan Mason Riversiin ja kehitti tämän kanssa hieman kyseenalaisen tapailusuhteen.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Fleur Leclair
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: