PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Dakota Irving

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Dakota Irving   Pe Loka 02, 2015 9:25 am

Nimi: Dakota (o.s. Waters) Irving
Kutsumanimi: Dakota
Ikä: 33-vuotias (s. 03.01.1984), Kauris
Skp & siviilisääty: Nainen, naimisissa

Asuminen: Asuu vaaleansinisessä rivitalossa Newcastlessa. Asunto on minimalistisesti mutta kodikkaasti sisustettu. Talossa on kaksi makuuhuonetta ja kapea takapiha, jolla pieni palsta ja terassi. Perhe muutti Newcastleen Manchesteristä reilu vuosi sitten.

Ammatti ja koulutus: Kouluttautunut ratsastuksenohjaajaksi ja ratsuttajaksi. Työskentelee Rosings Parkissa ratsuttajana, sitä ennen ratsastuksenohjaajana ratsastuskouluissa Manchesterissä ja Longbentonissa, Pohjois-Newcastlessa.

Perhe: Aviomies Henry, 35 vuotta, ja 5-vuotias Kelly-tytär. Aviomies työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Naimisissa neljättä vuotta. 39-vuotias sisko Diana ja vanhemmat Sally, 62, ja Gary, 60, asuvat Liverpoolissa.

Harrastukset: Ratsastuksen lisäksi käsityöt, joita tekee vapaa-ajallaan vaivalla kotoa käsin. Lukee myös ehtiessään kaikenlaista kirjallisuutta.

Lemmikit: -
Hevoset: Bamboozle & tyttären poni Foxfield Floriana


Dakota varttui jalkapalloperheessä ihannoiden kilparatsastajia ennemmin kuin perheensä tavoin kotikaupunkinsa huippupelaajia. Nainen etsiytyi hevosten seuraan ja hoiti yksityishevosia teini-ikään asti. 15-vuotiaana Dakota aloitti ratsastamisen vakituisesti ja rakastui lajiin. Nainen kehittyi nopeasti loppumattoman innokkuutensa ansiosta ja aloitti pian kisaamisen ystävänsä hevosella. 17-vuotiaana hankittu ensimmäinen oma hevonen, Ratchet, vei Dakotaa nopeasti eteenpäin. 20-vuotiaana Dakota menestyi sen kanssa aluekoulussa Helpon B:n ja A:n tasolla.

Ratchet jouduttiin lopettamaan vuonna 2005 14-vuotiaana suolenkiertymän takia ja Dakotan into harrastukseen laantui hetkeksi. Vienti hevosten pariin oli kuitenkin niin suuri, että naisen omistukseen löytyi saman vuoden aikana 8-vuotias ratsuhevostamma Tilly. Nuoren hevosen eteenpäin vieminen oli Dakotalle uusi ja mahtava kokemus alan opiskeluiden ohella ja he nousivat naisen entiselle tasolle nopeasti. Kaksikko siirtyi Dakotan ollessa 25-vuotias kansalliselle tasolle kouluratsastuksessa ja he ovat kiertäneet Isoa-Britanniaa kisojen perässä siitä lähtien.
Tillyn ja Dakotan yhteinen taival päättyi naisen raskauteen vuonna 2012. Tamma päätyi raskausajan vuokraajalleen Dakotan keskittyessä perhe-elämäänsä ja tamma jäi Manchesteriin Irvingien muuttaessa Newcastleen.

Ratsastajana Dakota on pikkutarkka ja tunnollinen. Hän on kärsivällinen hevosta kuin hevosta käsiteltäessä ja pitää monenlaisista hevosista ja poneista. Hän turhautuu omiin virheisiinsä helposti mutta on ohjatessaan toisen ratsastusta kärsivällinen ja mukava mutta tiukka ja napakka. Dakota kehuu hevosia rohkeasti äänellä ja kosketuksella ja välttelee kovien kuolaimia ja muita apuvälineitä.
Dakotan osaamisalue on ehdottomasti tarkkuutta vaativissa kouluratsastusliikkeissä ja kouluratsastuksessa. Dakota on aina hypännyt esteitä kouluratsastuksen ohella, mutta ei koe sopivansa vauhdikkaseen lajiin ja hyppääkin tällä hetkellä vain velvoitteesta ja mielenvirkistykseksi töissä.
Dakotan yleisosaaminen hevosalalla on monipuolinen ja hän tietää paljon kouluratsastuksesta ja kisamaailmasta. Hän pyrkii ratsuttajan työssä löytämään ratsutettavan kanssa hyvän ja tehokkaan työrytmin mutta tekee kaiken aina hevosen hyvinvointi ja mieliala edellä.


Hiusten väri: Tummanruskeat
Silmien väri: Mustanruskea
Pituus: 167cm

Dakota on 167cm pitkä kapeavartaloinen nainen, jolla on kulmikkaat kasvot ja tarkkaavainen yleisilme.
Hänellä on juuri ja juuri olkapäille ylettyvät, tummanruskeat suorat hiukset ja huoleton sivuotsatukka. Hän pitää hiuksiaan useimmiten auki tai nutturalla ja siistissä sivujakauksessa. Hiusten laatu on silkkinen ja sileä laadukkaiden hoitoaineiden ja tunnollisen hoidon ansiosta.

Dakotan silmät ovat lähes mustat ja suuret. Hänellä on symmetriset kasvonpiirteet ja verrattain paksut huulet, kapea nenä ja selvät poskipäät. Naisella on korvissaan lähes poikkeuksetta pienet timanttikorvakorut. Nuoruudessaan Dakotalla oli nenälävistys mutta sitä ei juurikaan huomaa enää.

Dakota on hyväkuntoinen ja laiha. Hänellä on pieni ja kapea vartalo ja kynnet aina laitettuna. Dakota käyttää kevyesti meikkiä lähinnä korostaakseen piirteitään. Ripsienpidennykset ovat aina priimakunnossa ja helpottavat laittautumista.

Naisen tyyli on yksinkertaisen tyylikäs niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Vaatevarasto koostuu laadukkaista, yksivärisistä, siisteistä vaatekappaleista. Väreinä nainen suosii mustaa, harmaata, beigeä ja roosaa. Pukeutumistyyli on hillitty ja nainen käyttää vain pieniä hopeakoruja juhlatilaisuuksiin. Häntä tapaa tuskin koskaan hupparissa ja lempivaatteita ovat erilaiset villapaidat, sifonkipuserot ja tummat farkut, kynähameet ja arkimekot.


Dakota on luonteeltaan tunnollinen, hieman hiljainen ja itsevarma. Hän saattaa ensivaikutelmaltaan vaikuttaa hieman jäykältä ja turhan asialliselta mutta on hyväntuulinen ja hyvä ihminen. Hän ei koe itse olevansa tiukka mutta pitäytyy säännöissä ja on säntillinen.

Nainen on elämänsä jokaisessa osa-alueessa täydellisyyttä tavoitteleva ja tahtoo asioiden onnistuvan stressaantuen jos eteen tulee vastoinkäymisiä. Hänen pinnansa ei ylity nopeasti mutta voi kuormittua pitkällä aikavälillä aiheuttaen ajoittaisia tunnepurkauksia. Nainen pysyy muutoin tyynenä ja positiivisena ja pääasiassa stressi puretaan käsitöihin ja aviomieheen ennemmin kuin hevosiin tai johonkin muuhun aktiviteettiin.

Dakota on kohtelias ja jokseenkin vaitelias. Nainen juttelee mielellään ja tutustuu ihmisiin muttei höpötä tai hössötä. Hän innostuu harvasta asiasta todella mutta on hyvin intohimoinen hevosia kohtaan. Perhe on naisen arvomaailmassa myös hyvin korkealla ja hän vaaliikin nuorta tytärtään, vaikka pitääkin tämän rajat tarkkana. Dakota on äidillinen persoona ja pitää huolen läheistensä hyvinvoinnista. Terveelliset elämäntavat ovat lähellä naisen sydäntä ja hän onkin kasvissyöjä. Aviomiehellä ei ole paljoa valtaa Irvingien keittiössä ja kaapit ovatkin täynnä ekologisia ja luomuja tuotteita, joita Kellykin on päässyt jo kokeilemaan.


Dakota syntyi 3. päivä tammikuuta vuonna 1984. Päivä oli kylmä ja tuuli piiskasi isoja lumihiutaleita Manchesterin sairaalan ikkunoihin. Tyttölapsi oli perheen toinen lapsi ja odotettu niin isosiskonsa kuin muun suvun puolesta. Tytön nuoruus oli ruusuinen ja koostui isän kautta opitusta jalkapallofanituksesta, 5 vuotta vanhemman isosiskon lempeästä kiusaamisesta ja loputtomista sukujuhlista. Dakotalle ja siskolleen annettiin kaikki mahdollisuudet elämässä ja Dakota pärjäsikin todella hyvin koulussa.

Yhtenä iltana nuori tyttö päätyi kääntämään television urheilukanavalle, josta tuli totutun jalkapallon sijaan 1996 kesäolympialaisten kouluratsastusluokkia. Tuosta päivästä lähtien nuori Dakota on seurannut hevosurheilua fanaattisesti ja aiheuttanut tympäännystä isässään, joka menetti vierestään yhden jalkapallofanityttären. Vanhemmat yrittivät kuitenkin ymmärtää tyttärensä innostusta ja antoivat hänelle luvan lähteä hoitamaan hevosia, jos hoitaisi itse harrastuksensa. Niimpä tyttö löysi ystäviensä kautta tallille, jossa hoiti erilaisia hevosia monta vuotta.
Hoitaminen ei kuitenkaan riittänyt Dakotalle ja kaipuu hevosen selkään muuttui sietämättömäksi 15-vuotiaana. Siitä lähtien Dakota on viettänyt kaiken vapaa-aikansa ratsastaessa ja hevosten parissa.

GSCE-kirjoitusten jälkeen Dakota tiesi, että halusi elämältään vain hevosia ja päätyi opiskelemaan hevostaloutta. Hän valmistui ratsastuksenohjaajaksi 3 vuotta myöhemmin 19-vuotiaana. Dakota hankki ensimmäisen oman hevosensa opiskeluidensa ohella ja kehittyi niiden aikana paljon kisaten vuosi toisen jälkeen ahkerammin ja aktiivisemmin. 21-vuotiaana Ratchet lopetettiin ja Dakota jäi hevosettomaksi. Juuri alkaneet jatko-opinnot ratsuttajaksi pitivät harrastuksen kuitenkin elossa. Nainen ratsasti seuraavan puoli vuotta opintohevosiaan vastahakoisesti mutta kokosi itsensä vuoden loppuun mennessä. Uusi hevonen, Tilly löytyi nopeasti ja valmistuttuaan ratsuttajaksi vuonna 2007 24-vuotiaana Dakota aloitti täysipäiväisen työskentelyn ratsastuskoululla. Samoihin aikoihin nainen tapasi ensi kertaa tulevan aviomiehensä, 2 vuotta vanhemman Henryn, tuttunsa syntymäpäiväjuhlissa.

Pariskunta seurusteli 3 vuotta ja muutti nopeasti yhteen Manchesteriin, suloiseen kaksioon, ja meni sitten naimisiin. 27-vuotias Dakotan elämä oli tällöin huipussaan eikä nainen olisi koskaan voinut kuvitella olevansa niin onnellinen. Häät pidettiin Manchesterissä isossa kirkossa kahden ison suvun läsnäollessa ja juhlat jatkuivat vuokratiloissa pitkälle yöhön. Vajaan kahden vuoden päästä perheeseen syntyi Kelly-tytär ja pieni perhe muutti Henryn työn perässä Newcastleen.
Vuoden 2014 lopulla ja 2015 vuoden aikana Dakota on palannut töihin tehden ensin sisäänratsastuksia ja pitänyt sitten osa-aikaisesti ratsastustunteja Longbentonissa isolla ratsastuskoululla.Suosikit:
Väri - beige
Vuodenaika - talvi
Musiikkigenre - indierock
TV-sarja - Outlander, NCIS
Elokuva - Brooklyn
Vaate - valkoinen kauluspaita
Kengät - ratsastussaappaat
Paikka - takapiha/puutarha
Juoma - valkoviini
Ruoka - kasvisrisotto
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Dakota Irving
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: