PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Niklaus Bogaert

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Niklaus Bogaert   Su Huhti 20, 2014 2:05 pm


Klaus Bogaert

Koko nimi: Niklaus Bogaert
Kutsumanimi: Klaus
Sukupuoli: Mies
Ikä: 38, (2.3.1979 Bryssel, Belgia)
Siviilisääty: Parisuhteessa Evelyn Hillsin kanssa
Ammatti: Estepainotteinen valmentaja Rosings Parkissa, kouluratsastaja
Asuminen: Asuu Evelynin ja heidän koiriensa kanssa Newcastlessa.
Lemmikit: Sekarotuinen uroskoira Roo, Evelynin amerikan pitbull terrieri Fuego
Harrastukset: Lenkkeily koirien kanssa, piirtäminen/kirjoittaminen, mustan Range Roverin ajaminen ja huoltaminen

Ulkonäkö:

Klaus on ensivaikutelmalta usein hieman rähjäinen ja tummanpuhuva eikä kovin lähestyttävä. Hän pukeutuu pääasiassa aina mustaan ja tummanruskeaan, ja hänen lempivaatteensa on musta, lähes polviin yltävä villakangastakki, joka on parhaat päivänsä nähnyt. Mies pitää virtaviivaisista vaatteista, vaikka piiloutuukin väljään takkiinsa, ja tallilla hänet nähdään pääasiassa mustissa nahkaratsastussaappaissa, mustissa kokopaikkaisissa ratsastushousuissa ja ihonmyötäisessä, usein mustassa, t-/kauluspaidassa. Klaus on ryhdikäs ja kantaa hyvin itsensä, mutta osaa halutessaan myös kulkea matalana ja pyrkiä olemaan huomaamaton.

Klausilla on mustanruskeat, luonnollisen laineikkaat hiukset, jotka ulottuvat olkapäille. Hiukset ovat päivästä ja tilanteesta riippuen auki tai kiinni ja usein huoltamattoman näköiset, roikkuen osin kasvoilla. Hän on rungoltaan pitkä (192cm) ja hoikka, vaikka varsin vahva kokoonsa nähden. Hänen rujoista ja kalpeista kasvoistaan loistavat pienet vihreät silmät paksujen, tummien kulmien alta. Leuka on vahva ja miehekäs, päivästä riippuen enemmän tai vähemmän sängen peittämä. Kapeita huulia kehystää viikset.

Miehellä on matala, syvä ja miellyttävä ääni. Se kantaa tarvittaessa kauas, mutta hän ei puhu koskaan tarpeettoman kovaa. Auktoriteettia häneltä löytyy ja se saattaa yllättää ja säikäyttääkin herkemmän henkilön. Klaus ei kuitenkaan puhu turhaan vaan sanoo vain tarpeellisen.

Luonne:

Klaus on hiljaisen itsevarma, eikä anna muiden hyppiä nenilleen. Hänen on vaikea luottaa kehenkään taustansa vuoksi, joten hänestä saa helposti ujon tai uhkaavan kuvan. Klaus osaa olla karismaattinen ja luotettavan oloinen, vaikka viihtyisikin omissa oloissaan mieluummin. Hän ei ole paha tai tarkoita useimmitenkaan pahaa, mutta sulkeutuneen luonteensa vuoksi tulee joskus väärinymmärretyksi. Hän ei avaudu helposti, vaan pysyttelee mielellään kuoressaan. Klaus on kuitenkin ihmisille pääasiassa ystävällinen, eikä tarkoituksella haasta riitaa. Hän osaa kuitenkin vastata uhkaukseen eikä katsele kovin pitkään sellaista. Läheisilleen Klaus on paljon lempeämpi. Luottaessaan ihmisiin hän puhuu enemmän ja hänestä saa todellisen ystävän.

Hevosiin Klaus suhtautuu intohimoisesti. Hän uskoo ymmärtävänsä niitä aivan erityisellä tavalla ja hän on rautainen ammattilainen valmentajana ja ratsastajana. Hänellä oli ainakaan pitkä tauko hevosista, mutta se ei näy ulospäin hänen työskentelyssään. Hän on tarkka ja siisti ratsastaja ja ratsastaa mieluummin hieman kovapäisempää kuin hermoheikkoa ratsua. Hänellä on pitkään ollut haave omasta hevosesta, mutta on tyytyväinen lainahevosiinsa ja ratsastaa mieluusti muiden omistamia huippuratsuja.

Klausilla on ollut ongelmia alkoholin käytön kanssa. Se alkoi hänen ollessaan vankilassa ja jatkui sen jälkeen. Hänen on helppo turvautua siihen vaikeissa tilanteissa oltuaan pitkään vankilasta päästyään lähinnä yksin, mutta sittemmin parisuhde on helpottanut ongelmaa suuresti. Klaus suhtautuu myös työhönsä vakavasti ja välttää tilanteita, joissa joutuisi valmentamaan tai ratsastamaan humalassa tai krapulassa. Aikoinaan syömisen kanssa kamppaillut mies on päässyt lähes eroon ongelmastaan, vaikka sellikaverin myrkytyksestä johtunut kammo vieraiden tarjoamaa ruokaa kohtaan on edelleen olemassa. Mies on addiktoitunut uskomattomalla tavalla raakoihin porkkanoihin.

Historia:

Klaus syntyi Brysselissä Sibylla ja Frank Bogaertin perheeseen vuonna 1979. Hänellä on myös kaksi vuotta nuorempi veli Daniel, mutta hän ei pidä enää yhteyttä perheeseensä kaiken tapahtuneen jälkeen.

Hänen ratsastusharrastuksensa alkoi kahdeksanvuotiaana äidin jalanjäljissä, ja hän sai lähes samantien oman risteytysponitamma Auroran. Klaus oli lapsesta alkaen ahkera ja lupaava ratsastaja ja haaveili yli kaiken urasta kilparatsastajana, mikä antoi motivaatiota harjoitteluun. Hurjapäisyytensä vuoksi vauhtia rakastava nuori erikoistui hyvin varhain esteratsastukseen. Tosissaan Klaus alkoi kilpailla esteillä 14-vuotiaana ja eteni vauhdilla ponikisoista isommille areenoille. Hän harjoitteli kurinalaisesti myös kouluratsastusta valmentajansa ja vanhempiensa vaatiessa, sillä se hyödytti myös hänen suoritustaan esteillä. Ensimmäisen kansainvälisen tason esteratsastuskilpailunsa hän starttasi 18-vuotiaana Lontoossa, minkä jälkeen hän ehti kilpailla ja menestyäkin Euroopassa reilun vuoden, kun hänen uransa loppui seinään. Hän loukkaantui rataestekilpailun lämmittelyssä Münchenissä juuri ennen 20-vuotissyntymäpäiväänsä ja mursi selkänsä niin, ettei voinut enää kilpailla. Lääkärit kielsivät häneltä ratsastuksen kokonaan ja varoittelivat yhdenkin uuden pudotuksen aiheuttavan vammautumisen loppuelämäksi.  

Onnettomuutensa jälkeen Klaus opiskeli matematiikkaa ja alkoi rahoittaa opintojaan ja piristämään elämäänsä pikkurikoksilla. Hiljalleen hänestä kehittyi ammattivaras, sillä helppo ja nopea tie rikkauksiin houkutteli. Hänen alaansa olivat kassakaapit ja taidekaupat, joihin hän iski, kun paikalla ei ollut ketään. Hän tehtaili myös lainapetoksia ja lopulta riitautui vanhempiensa ja veljensä kanssa uravalintansa takia. 25-vuotiaana hän kuitenkin jäi kiinni Italian Sardiniassa taidegallerian ryöstöstä. Lisäksi Klausia epäiltiin syyttä hetken aikaa selvittämättömistä, epämääräisistä murhista ympäri Eurooppaa. Hänet tuomittiin nopealla oikeudenkäynnillä 10 vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Vankilassa Klaus ehti viettää kaiken kaikkiaan seitsemän vuotta. Hän käytti ajan hyödykseen suorittaen tutkintonsa loppuun sekä opiskellen ratsastuksen ja hevosten käyttäytymisen teoriaa. Hän antoi myös matematiikan oppitunteja muille vangeille. Hyvän käytöksen ja itseopiskelun vuoksi hänet vapautettiin tarkoitettua aiemmin, mutta Brysselissä hänet tunnettiin kaikesta huolimatta yhä murhaajana ja hänen oli lähdettävä. Klaus muutti Lontooseen vuonna 2012 ja piti kadulta löytämänsä Roo-koiran, jonka kanssa vietti muutaman vuoden työttömyytensä. Hän vieraili lähitalleilla tutustumassa hevosiin uudelleen ja yritti hakea töitä tuloksetta - kuka nyt entisen vankilakundin palkkaisi.

Vuonna 2014 Klaus muutti Slaleyhin toivoen, että pääsisi uuteen alkuun rauhallisemmassa paikassa ja saisi ehkä töitä Rosings Parkista. Hän oli todella yllättynyt, kun hänelle tarjottiin epäsäännöllistä valmentajan paikkaa koeajalla ja tarttui tarjoukseen. Klaus kotiutui osaksi tallin henkilökuntaa ja sai ratsastettavakseen ja kilpailtavakseen osaavia kouluratsuja Paradox Noxin ja Darjeeling Limitedin. Hän vaihtoi hevosia Noxin eläköidyttyä ja alkoi ratsastaa Leviathania ja Spark in the Darkia. Klaus rakastui Evelyn Hillsiin jo ensimmäisenä vuonnaan Rosings Parkissa ja muutti yhteen tuon kanssa Newcastleen keväällä 2016. Klaus haaveilee yhä omasta hevosesta ja paluusta esteratsastuksen pariin, vaikka pelkääkin vammansa uusiutumista.

Muuta:

Klaus mursi selkärankansa ratsastusonnettomuudessa 19-vuotiaana, ja sen yhteydessä sai pysyvän hermovaurion. Vaikka hänen selkänsä onkin suhteellisen kivuton nykyään, hermovaurio näkyy oikean käden sormien jäykkyytenä ja kipuiluna ajoittain. Se vaikeuttaa joinakin päivinä ratsastusta, mutta hän ei haluta näyttää sitä muille ja taistelee kivun läpi.

Klaus valmentaa pääasiassa esteratsastusta, mutta viihtyy itse menneisyytensä vuoksi nykyään paremmin tasaisella maalla. Hän ei haluaisi myöntää kellekään onnettomuudestaan johtuvaa pelkoaan esteillä, vaikka hän yrittääkin siitä koko ajan pois. Hän on hiljalleen palaamassa myös esteiden pariin.

Klaus puhuu äidinkielenään hollantia, mutta välttää kielen käyttämistä. Hän osaa englantia hyvin jo nuoruutensa kansainvälisen uran vuoksi eikä halua tuoda esiin juuriaan, sillä pelkää jonkun tunnistavan hänet lehdistössä aikanaan leimatuksi kylmäveriseksi murhaajaksi. Klaus ei todellakaan halua joutua silmätikuksi tai pelätyksi sen vuoksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Niklaus Bogaert
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: