PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Hevosvälitys

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä


Viestien lukumäärä : 846
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Hevosvälitys   Ke Maalis 25, 2015 9:29 am

Tämä aihe on pyhitetty kaikenlaisille hevoskaupoille. Mikäli hahmosi on myymässä tai ostamassa hevosta tai hakemassa esimerkiksi vuokrahevosta tai vuokraajaa - tai mitä tahansa muuta hevosiin liittyvää järjestelyä, ilmoita siitä tänne. Käyttäkää vapaasti. Kun hevoselle löytyy vuokraaja, vuokraajalle hevonen tai hevoselle uusi koti, käy päivittämässä se ilmoitukseesi.

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida
Takaisin alkuun Siirry alas
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis


Viestien lukumäärä : 404
Join date : 29.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Vs: Hevosvälitys   Ke Maalis 25, 2015 12:58 pm

Lucas Alwoodin 12-vuotias hannoverinhevosruuna Kingsley's Double Trouble, tuttavallisemmin Dublin kaipaa vuokraajaa, joka ehtisi käydä 2-3 kertaa viikossa liikuttamassa sopimuksen mukaan koulussa, esteillä ja maastossa. Valmennuksiin osallistuminen sallittua ja jopa toivottavaa. Vuokraajalta toivotaan taitoa hallita oikukastakin hevosta ja hyvää ratsastustaitoa. Pätevä vuokraaja hintaa tärkeämpi, kaikki on neuvoteltavissa!
Laita viestiä jos hahmosi on vuokrahepoa vailla :>


Vuokraaja löytynyt!

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob


Viimeinen muokkaaja, Avenida pvm Ma Huhti 27, 2015 2:04 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä


Viestien lukumäärä : 846
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Hevosvälitys   Ma Maalis 30, 2015 5:45 pm

Vuokraajaa haetaan!

Davisit ovat päättäneet hakea vuokraajaa tyttärensä Olivian omistamalle Sillylle, Silk Stockings xx. Hevosen täysihoidon takia vuokrausta ei ole mahdollista korvata tallitöillä, mutta hinnasta voi neuvotella hyvän vuokraajan löytyessä. Perhe pyytää noin 15£/kerta (1-2krt/vko), 10£/kerta (3-4krt/vko) tai puoliylläpidon tapauksessa puolet hevosen täysihoitomaksusta, eli 150£/kk. He ovat valmiita tekemään kirjallisen sopimuksen vuokraajan kanssa ja ovat hyvin joustavia vuokrauspäivien suhteen. Alla hevoslehdissä ja nettipalstoilla ilmestynyt ilmoitus.

"Haetaan luotettavaa, hevosen kanssa itsenäisesti pärjäävää vuokraajaa tai puoliylläpitäjää 7-vuotiaalle täysiveritammalle 1-4 kertaa viikossa. Päivät ja hinta neuvoteltavissa. Hevonen asuu Greenridgen ratsastuskoululla kymmenen kilometrin päässä Hexhamista ja käy muutamilla ratsastustunneilla viikossa; tallilla kattavat sisätilat, kenttä ja upeat maastot. Tasolta noin ko: HeB, re: 80cm, yksittäin isompia; reipas maastoilija. Säkä 166cm. Hevonen on innokas ja energinen; kiltti käsitellä ja ratsastaa, mutta virkeytensä takia ei aloittelijoille. Saa valmentautua ja kilpailla. Ota yhteyttä!

Grace Davis,
grace.davis@gmail.com
0191 498 0897, kello 16-21"

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida


Viimeinen muokkaaja, Kirke pvm Ma Elo 22, 2016 4:51 pm, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Silkki
Kentauri
Kentauri


Viestien lukumäärä : 1876
Join date : 18.04.2014
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Hevosvälitys   Su Toukokuu 24, 2015 11:01 am

Evelyn Hillsin 13-vuotias täysiveriori Lionheart hakee vuokraajaa 1-5 päivänä viikossa niin esteille, kouluun kuin maastoon; myös puoliylläpito mahdollinen. Kilpaileminen on sallittua ja valmentautuminen toivottavaa; myös omistaja on varautunut auttamaan alkuun höperön hevosen kanssa. Lionheart on hyvätapainen ja utelias ori, joka nauttii huomiosta ja hellyydenosoituksista. Ratsastaessa erittäin herkkä painoavuille, mutta oma moottori löytyy samoin kuin tahtoa miellyttää ratsastajaa. Tasoltaan vaativa B ja hyppää ratana 120cm. Luotettava maastoratsu sekä yksin että porukassa, mutta mieleltään herkkä. Vaatii johdonmukaista ja itsevarmaa käsittelyä. Vuokraajalta löydyttävä huumorintajua, sillä orin kanssa naurulle on tarvetta. Hyvä ja orin kanssa toimeen tuleva vuokraaja on hintaa tärkeämpi, joten kaikki on sovittavissa.

Laita viestiä jos hahmosi kaipaisi iloista vuokrahevosta elämäänsä. :>


Sivuhahmo Willow Davenport vuokraa hevosta toistaiseksi, mutta mikäli joku tahtoo Lionheartin oman hahmonsa riesoiksi niin se järjestyy kyllä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri


Viestien lukumäärä : 1694
Join date : 20.04.2014
Ikä : 25

ViestiAihe: Vs: Hevosvälitys   To Tammi 21, 2016 9:46 am

Tarjotaan vuokralle/ylläpitoon luotettava monitoimiratsu Slaleyssä

Tarjotaan vuokralle 148-senttinen appaloosaristeys. Hevosen päälajina ollut lännenratsastus, mutta se soveltuu myös harrastajalle esteisiin ja kouluratsastukseen. Hevonen on miellyttävä ja fiksu käsitellä sekä ratsastaa ja soveltuu myös nuoremmille. Hevonen asuu Rosings Parkissa, mutta se on mahdollista vuokrata myös toisaalle sovitusti (kuljetusmahdollisuus). Hevoselle toivotaan kokoaikaista vuokraajaa, mahdollisuus myös ylläpitoon pidempiaikaisellakin sopimuksella!

Vuokraajalta/ylläpitäjältä vaaditaan hevosenhoidon perustaitojen osaamista, maalaisjärjen käyttöä ja yhteistyökykyä. Alaikäisiltä vaaditaan vanhempien suostumus ja takuu siitä, että hevosen kanssa tapahtuvaa toimintaa seuraa säännöllisesti myös osaava aikuinen. Varusteet kuuluvat vuokraan ja niistä tulee huolehtia asianmukaisesti. Hevosella on toivottavaa käydä myös valmennuksissa/tunneilla säännöllisesti.

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Hinta sovittavissa.

Alex Chilton
p. +44 1632 960569
alex.chilton@rosingspark.co.uk
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä


Viestien lukumäärä : 846
Join date : 09.07.2013
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Hevosvälitys   Ma Elo 22, 2016 5:02 pm

Haussa vuokraaja tai puoliylläpitäjä!

Davisit hakevat jälleen vuokraajaa tai puoliylläpitäjää tyttärensä Olivian omistamalle Sillylle. Hevosen täysihoidon takia vuokrausta ei ole mahdollista korvata tallitöillä, mutta hinnasta voi neuvotella hyvän vuokraajan löytyessä. Perhe pyytää noin 15£/kerta (1-2krt/vko), 10£/kerta (3-5krt/vko) tai puoliylläpidon tapauksessa puolet hevosen täysihoitomaksusta, eli 150£/kk. He ovat valmiita tekemään kirjallisen sopimuksen vuokraajan kanssa ja ovat hyvin joustavia vuokrauspäivien suhteen. Alla hevoslehdissä ja nettipalstoilla ilmestynyt ilmoitus.

"Haetaan tunnollista, hevosen kanssa itsenäisesti pärjäävää vuokraajaa tai puoliylläpitäjää 2008 syntyneelle, 166-säkäiselle täysiveritammalle 1-5 kertaa viikossa. Päivät ja hinta neuvoteltavissa. Hevonen asuu Greenridgen ratsastuskoululla kymmenen kilometrin päässä Hexhamista ja käy muutamilla ratsastustunneilla viikossa; hevosella voi halutessaan osallistua ratsastuskoulun tunneille. Tallilla on kattavat sisätilat, kenttä ja upeat maastot. Hevonen tasoltaan HeB ja kilpaillut hyvällä menestyksellä 120 sentin radoilla; reipas, järkevä maastoilija. Tamma on innokas ja energinen; kiltti käsitellä ja ratsastaa, mutta virkeytensä takia ei sovellu aloittelijoille. Saa valmentautua ja kilpailla. Ota yhteyttä!

Grace Davis,
grace.davis@gmail.com
0191 498 0897, kello 16-21"

Mikäli haluaisit Sillystä vuokra- tai puoliylläpitohevosen hahmollesi, laita Kirkelle yksityisviestiä!

_________________
effie + paulus + jamie + charles + olivia + maybe + david + knox + aida
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hevosvälitys   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hevosvälitys
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu-
Siirry: