PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Bex Hale

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Bex Hale   Ti Maalis 24, 2015 7:25 pm


Kuvan © Kirke

Everybody waiting for the fall of man
Everybody praying for the end of times
Everybody hoping they could be the one
I was born to run, I was born for this
» Perustiedot
Nimi: Rebecca Kate Hale
Lempinimi: Bex
Ikä: 30v (13.11.1987)
Sukupuoli: Nainen
Asuinpaikka: Slaley. Bex asuu yhden makuuhuoneen vuokra-asunnossa kyläkaupan yläkerrassa. Puulattiassa näkyy käytön jälkiä ja kermanvaaleassa tapettiseinässä on tahroja, mutta pieni asunto on silti Bexistä täydellinen.
Ammatti ja koulutus: Kenttäratsastaja kansainvälisellä tasolla. Kilpailee muiden omistamilla hevosilla vaihtelevantasoisissa luokissa. On opiskellut hevostalouden perustutkinnon (hevosenhoitaja) sekä täydentänyt tutkintoaan ratsastuksenohjaajan papereilla.
Moodboard: x

» Perhe
Bexin vanhemmat asustavat Greenridgen tallilla. Isä Oscar toimii päivittäistavarakaupan esimiestehtävissä Hexhamissa, ja äiti Ava pyörittää ratsastuskoulun arkea kotoa käsin. Bexillä on pikkusisko Hilda sekä pikkuveli Anthony, joka opiskeli taloustieteitä Oxfordissa ja jäi sille tielleen työtarjouksen myötä. Bex tapaa Hildaa niin usein kuin aikataulut vain osuvat yhteen, ja kaikesta kiusanteosta huolimatta rakastaa pikkusiskoaan kovin.

» Harrastukset ja vapaa-aika
Vaikka teini-iässä kovassa huudossa ollut skeittilauta sekä lumilauta ovat jääneet vähemmälle käytölle, ei Bex vieläkään viihdy sisätiloissa. Hän liikkuu paljon eikä osaa olla aloillaan silloinkaan, kun sille olisi tarvetta. Jos hän joutuu pysymään sisällä pari päivää putkeen, alkaa nainen ravata ympyrää asunnossaan ja ajaa itsensä - sekä todennäköisesti kaikki läheisensä - hulluksi. Sen sijaan hän käy mielellään ulkona pitkillä kävely- tai hölkkälenkeillä, ja lähtee Newcastlen ostosalueelle pyörimään ihan vain ollakseen ihmisten keskellä.
Hänellä ei ole koskaan ollut riittämiin keskittymiskykyä kirjoihin uppoutumiseen, paitsi Harry Pottereihin, joita nainen luki lapsuudessaan taskulampun valossa peittojen alla. Netti on kuitenkin aivan toinen tarina, ja Bex saattaa kuluttaa tuntikausia Youtuben syövereissä siirtyen videoista toisiin ajankulua edes huomaamatta.

» Hevoset ja ratsastus
Bex kasvoi ratsastuskoululla, joten tuskin ketään yllättää, että nainen on istunut hevosen selässä jo ennen kuin osasi kävellä. Hän on vuosien varrella päätynyt kasvattamaan hevoskokemustaan niin opiskelun kuin tallitöiden merkeissä, ja on ratsastanut niin tuntiponeja, remonttiratsuja kuin satunnaisia kovan tason kilparatsujakin elämänsä varrella. Hänellä oli oma poniruuna Bubbles, mutta kilpaponi vaihtoi omistajaa taloudellisen tilanteen tähden. Viime vuosina nainen on ratsastanut Charles Edgerlyn nimissä olevilla hevosilla kansallisissa ja kansainvälisissä kenttäkisoissa.

Bex on huumorintajuinen ja hyväntuulinen ratsastaja, joka nauraa hevosen hölmöilylle ennen kuin tarjoaa ratsulleen fiksumpaa tekemistä estetolpan säikkymisen sijaan. Hän on varsin voimakastahtoinen ja itsevarma, eikä muista vuosien varrelta montaakaan tilannetta, jossa olisi todella pelästynyt hevosen selässä ollessaan. Hänellä on tahdonvoimaa välillä liiankin kanssa, ja räiskyvä temperamentti on pitänyt huolta siitä, että valmentajat ovat saaneet samalla mitalla takaisin. Bex asettaa itselleen haastavia tavoitteita ja kurkottelee jatkuvasti kohti korkeuksia, eikä usko oppimisen koskaan loppuvan kesken.

Bex ratsastaa kuutta Charles Edgerlyn nimissä olevaa hevosta. Diana ja Java ovat naisen huippuratsut, joilla on jo molemmilla takanaan useampi startti CCI4*-kilpailuista, ja juuri Dianan kanssa he voittivat Burghleyssä vuonna 2017. Huippuratsujensa lisäksi hänellä on CCI4*-kilpailuissa ensimmäisen starttinsa kesällä 2018 tekevä Duffy, sekä lähinnä kansallisissa luokissa Intermediatea kilpailevat Selkie ja Nyx. Uusimpana tuttavuutena on nuori Nero, joka aloittelee kisataivaltaan Novicessa.
Edgerlyn ratsujen lisäksi hän sai kesäkuussa 2018 kolme Eliza Rileyn nimissä olevaa hevosta, joita hän ratsasti puoli vuotta aiemmin Gina Lewiksen tallilla. Candy on CCI4*-kisoissa kahdesti startannut mutta molemmilla kerroilla keskeyttänyt tamma, Rio CCI3*-kilpailuihin siirtymässä oleva ruuna ja Frisco entinen laukkaratsu, jonka uusi ura kenttäratsuna on lähtemässä käyntiin BE100-tasolta.

» Parhaita sijoituksia
Kausi 2017/2018
CCI4* Pau 14., Kentucky 16., Badminton 6., Luhmühlen RET
CIC3* Chatsworth 1.

Kausi 2016/2017
CCI4* Badminton 13., Luhmühlen 4., Burghley 1.; FEI Classics-sarjan 2.
CCI3* Blair Castle 1.
CIC3* Bramham 2., Barbury 5., Burgham 1., Blenheim Palace 1.Kuvan © Hatsiubat

Whatever it takes
'Cause I love the adrenaline in my veins
I do whatever it takes
'Cause I love how it feels when I break the chains
» Ulkomuoto
Varsin lyhyeksi pituudeltaan jämähtänyt 154cm nainen ei anna lyhyytensä olla esteenä - päin vastoin. Kääpiömitta ja siro kehonrakenne ovat antaneet hänelle kyseenalaisen kunnian ratsastaa niin ratsastuskoulun pienimpiä poneja kuin suurimpia hevosiakin, eikä hän olisi voinut olla kiitollisempi kaikista niistä oppitunneista. Bexin veli kuvailee sisartaan usein kukkakepiksi, hobitiksi tai keijukaiseksi, mikä vuoroin ärsyttää ja vuoroin naurattaa isosiskoa, vaan veli ei ole kovin kaukana totuudesta. Bex on laiha ja kevytrakenteinen nainen, jolta ei löydy suuria naisellisia avuja tai hillittömiä lihaksia. Naisen kasvot ovat pyöreähköt, nenä on pieni ja siro, poskipäät korkeat ja leuka pehmeä. Hänellä on vaaleanruskeat, lähes meripihkan sävyiset silmät ja pieni suu, jolla kareilee usein leveä hymy. Hänellä on luonnostaan toffeenruskeat hiukset, jotka tosin uivat hiusvärissä harva se kuukausi. Tällä hetkellä hänellä on jälleen räiskyvänpunaiseksi värjätyt, lyhyeksi leikatut hiukset. Päältä pidemmät hiukset on kammattu taakse.

Bexillä on varsin räväkkä ja mieleenpainuva tyyli, millä nainen kantaa itsensä. Hän tuntuu täyttävän tilan kuin tilan puhtaalla läsnäololla ja räiskyvällä energialla, kun liikkuu paikasta toiseen pienen pyörremyrskyn vauhdilla. Hän pukeutuu mukavuutta ajatellen, eikä suinkaan muotia, ja tallilla suosii käytännöllisiä - eli siis tummia - värejä. Kaupungille lähdettäessä nahkatakki ja rikkirevityt farkut saattavat hyvinkin olla naisen ensimmäinen valinta. Sen sijaan mekkoja tai hameita nainen ei ole tainnut pitää päällään sitten isoisänsä hautajaisten, eikä aio muuttaa tapojaan hetkessä. Hän puhuu nopeasti - ja paljon - eikä ylläty lainkaan, jos keskustelukumppani pyytää toistamaan päätähuimaavalla vauhdilla kerrotun, polveilevan tarinan alusta alkaen. Hieman lyhyempänä ja tiiviimpänä versiona, kiitos.

» Luonne
Räiskyvä persoona on täynnä tunteita, joita elää täysillä ja vielä vähän siitä yli. Bex onkin varsin huono peittelemään tunteitaan, vaan ei anna sen olla esteenä. Hän suuttuu nopeasti, tyyntyy vielä nopeammin ja saattaa heilahtaa tunneskaalan ääripäästä toiseen muutamassa silmänräpäyksessä. Temperamenttisuutta siis löytyy vähän turhankin paljon, joskin vuodet ovat tasoittaneet pahimpia särmiä, vaikka eipä naiselta vieläkään löydy kunnollista suodatinta, joka kertoisi mitä sopii sanoa missäkin tilanteessa ja mitä ei.
Vauhdikas nainen tarttuu toimeen aikailematta, eikä voi sietää verkkaisia ihmisiä - tai hevosia. Hän on itse niin tehokas ja energinen, että velttoilun katsominen saa verenpaineen kohoamaan hälyttäviin lukemiin muutamassa lyhyessä hetkessä. Bex kulkee ympäriinsä leveä hymy kasvoillaan, nauraa paljon ja puhuu vielä enemmän, eikä aina muista säilyttää monen vastaantulijan toivomaan etäisyyttä. Hän kaveeraa mielellään vähän jokaisen kanssa välittämättä perhetaustoista, varallisuudesta, työstä tai ulkonäöstä.

Bexillä on huumorintajua välillä vähän liiankin kanssa - tai ainakin aivan väärissä tilanteissa. Nainen päätyy helposti keppostelusotaan muiden leikkimielisten kanssa, laukoo välillä varsin mauttomiakin vitsejä ja nauraa elokuvissa aina väärissä paikoissa. Hän on ehdottomasti kaveriporukkansa pelle, joka koulussakin hauskuutti muita ja istui usein tempaustensa vuoksi jälki-istunnossa. Tänä päivänäkään nainen ei osaa suhtautua kieltoihin ja sääntöihin aivan niiden vaatimalla vakavuudella, vaikka onkin petrannut suuresti muutaman vuoden takaisesta. Hän mielellään koettelee rajojaan hyväntuulisesti hymyillen, mutta kun raja tulee vastaan, nainen kohottaa kätensä ja astuu epäröimättä taaksepäin.

Whatever it takes
You take me to the top I'm ready for
Whatever it takes
'Cause I love the adrenaline in my veins
I do what it takes
» Menneisyys
Keskiluokkaisen perheen esikoinen syntyi perjantaina 13. päivä ja kasvoi omasta mielestään jumalan selän takana, Greenridgen tallilla, jossa vanhemmat edelleen asuvat. Varsin huoletonta ja iloista lapsuuttaan viettänyt Bex ei loistanut koulussa, muttei myöskään ollut luokkansa huonoimpia. Opettajat toistelivat kerrasta toiseen, miten tyttö ei ollut typerä, vaan keskittyi opiskelun sijaan tunneilla häiriköintiin, minkä vuoksi numerotkin olivat varsin heikkoja. Vanhemmat pelkäsivät pitkään, ettei Bex pääsisi edes peruskoulua läpi jäämättä luokalleen, mutta pelko osoittautui turhaksi.

Hevoset ovat aina olleet osa Bexin elämää, ainakin jollakin tavalla, sillä hänen äitinsä perusti ratsastuskoulun pari vuotta ennen tytön syntymää. Kymmenen vanhana tyttö löysi kilpailemisen, ja siinä sivussa myös suunnan elämälleen. Hevosalasta tuli hetkessä se, mitä hän haluaisi isona tehdä. Hän läpäisi vaatimukset ja pääsi opiskelemaan hevosenhoitajaksi kisaamisensa sivussa. Hän keskittyi opiskelujen jälkeen muutamaksi vuodeksi kilpailemiseen, ennen kuin palasi takaisin koulunpenkille lukemaan ratsastuksenohjaajan pätevyyden.

Lukuisat maastolenkit, pähkähullut ratsastustunnit ja hetken huumassa toteutetut viikonloppuretket kisoihin ympäri Englantia värittivät kevättä 2015. Hän päätyi ostamaan itselleen toisen hevosen, Twisterin, ja muutamaa kuukautta myöhemmin myymään elämänsä ponin Bubblesin, kun taloudellinen tilanne sitä vaati. Twister siirtyi tuntiratsuksi, kun heinäkuussa 2016 hän sai kolme Charles Edgerlyn hevosta treeniinsä ja kilpakäyttöönsä. Loppuvuodesta myös Diana siirtyi naisen ratsuksi, ja kaudelle 2017 lähdettiin kovien tavoitteiden siivittämänä. Osa niistä täyttyi, osa ei, mutta kenties suurimpana yllätyksenä niin naiselle itselleen kuin kenttäratsastusta seuraavillekin tuli Burghleyn voitto syyskuussa 2017 Dianalla. Kukaan tuskin oli uskonut ensikertalaisen ratsastajan mahdollisuuksiin haastavalla radalla, mutta viimeistään silloin he lunastivat asemansa kansainvälisen kenttäratsastuksen nimien joukossa.
Marraskuussa 2017 Bex ajoi kolarin vedettyään kokaiinia kotibileissä, ja menetti niin ajokorttinsa, työnsä kuin asuntonsakin. Hetken vanhempiensa sohvalla toivottomana lojuttuaan, nainen hankki töitä Gina Lewiksen tilalta Skotlannista päästäkseen edes jollakin tavalla lähelle kilparatsuja.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Bex Hale
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: