PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Liam Hampton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Liam Hampton   To Maalis 19, 2015 11:00 pm

Nimi: Liam Ayden Hampton
Kutsumanimi: Liam
Ikä: 22-vuotias (s. 03.12.1994)
Skp & siviilisääty: Mies, epävirallisessa parisuhteessa Michelle Campbellin kanssa

Asuminen: Jakaa tilavan ja laadukkain, kallein ja modernein huonekaluin sisustetun poikamiesboksiasunnon kahden ystävänsä kanssa Newcastlen paremmalla puolella. Asunto on uuden kerrostalon 12. kerroksessa. Asunto on usein epäsiisti ja säännöllisten juhlintojen jäljiltä hallitussa sekasorrossa.
Liam ajaa mustaa, aina puhdasta ja vahattua Mercedes-Benziä.

Ammatti ja koulutus: Liam opiskelee Newcastlen yliopistossa kauppatieteitä pääasiassa isänsä suhteiden avulla. Vanhemmat tekevät yliopistolle säännöllisiä lahjoituksia muunmuassa tietotekniikan muodossa ja Liamin isä tuntee koulun rehtorin varsin hyvin. Nuorta miestä itseään opiskelu ei paljoa huvita mutta hän suo koululle paikallaolonsa muutamaan otteeseen viikossa tai äärimmäisessä pakossa.  Liam on töissä osa-aikaisesti isänsä firmassa.

Perhe: Liam on perheen ainoa lapsi, isä Austin Hampton on Monacossakin vaikuttavan prameita huvijahteja valmistavan ja myyvän firman toimitusjohtaja ja äiti on tunnettu uutisankkuri ja kirjailija Linda Hampton. Molemmat vanhemmat ovat julkisuudessa, poika siinä samassa. Välit vanhempiin ovat asiallisen viileät ja ajoittain varsin etäiset. He ovat aina toimineet Liamille enemmän rahoittajina kuin kasvattajina.

Harrastukset: Jalkapallo (pelannut 13 vuotta, valmentaa seuransa juniorijoukkuetta), sallilla käyminen, juhliminen, satunnainen tupakanpoltto ja alkoholituotteiden kuningaskulutus

Lemmikit: Ei lemmikkejä
Hevonen: hevostamma Tears Of Diamante


Liam vaati omaa hevosta vanhemmiltaan neljäntoista vuoden ikäisenä yhden sen aikaisen ystävänsä saatua omansa. Poikien hevoset asuivat samalla tallilla ja he panostautuivat ratsastuksen opetteluun täysin voimin käyden laadukkaissa valmennuksissa. Kiinnostusta hevosurheiluun lisäsivät kauniit ratsastajanaiset ja aktiivisen viiden vuoden harrastamisen ja aluetasolla muutaman kisojen jälkeen tämän kiinnostus lopahti. Viimeisen silauksen aiheutti välirikko ystävänsä kanssa ja oma hevonen jäi taka-alalle ja lopulta täysin unohduksiin. Hän laittoi vanhempansa palkkaamaan tammalle ratsastajan, joka ylläpitäisi taitavan hevosen kunto- ja taitotasoa ja nyt vuoden ajan kyseinen nainen on ratsastanut hevosta Liamin puolesta. Vanhemmat päätyivät vaihtamaan tamman tallia halvempaan, Rosingsiin, lapsensa innon lopahtamisen takia ja samalla hevosen ratsuttaja lopetti liian pitkän välimatkan takia sen ratsastamisen. Tästä faktasta pakotettuna Liam on päätynyt ratsastamaan hevosta nyt useammin mutta pyrkii välttelemään vastuuta hevosesta parhaansa mukaan. Tallilla hän kokee tarpeelliseksi nipottaa kaikesta hevosenpitoon liittyvästä kovaan ääneen.

Ratsastajana Liam on epätasainen, kärsimätön ja kovakätinen omaten kuitenkin luonnollisen istunnan selässä. Hän on omalla tavallaan taitava ratsastaja muttei yleensä jaksa keskittyä ratsastukseen tarpeeksi, että saisi aikaiseksi reiluin tavoin mitään hyvää. Hän haluaa näyttää hevosen selässä hyvältä eikä siksi vaivaudu rahvaasti maastoilemaan vaan treenailee mitä itse kokee parhaaksi sileällä ja hyppää välillä. Aiemmin, valvonnan alaisena, mies oli taitava ratsastaja ja omasi kaikki mahdollisuudet kehittyä pitkälle.


Hiusten väri tummanruskea
Silmien väri tummansininen
Pituus: 188cm

Liam on komea nuori mies, jonka hyvin tummanruskeat hiukset ovat sivuilta ja takaa hieman lyhyemmät kuin päältä. Pitkät hiukset päällä on aseteltu tilanteesta riippuen joko siististi tai epäsiististi mutta tyyli on aina huoliteltu. Mies uhraa ulkonäölleen paljon aikaa huoltaen kehoaan salilla käyden monta kertaa viikossa ja käyden niin hieronnoissa, alituiseen kampaajalla ja joskus myös suihkurusketuksissa ja kasvohoidoissa.
Kasvonpiirteiltään Liam on symmetrinen. Hänellä on suora nenä, syvät tummansiniset silmät ja siistityt, tuuheat mutta kapeat kulmakarvat. Kapea suu on harvemmin leveässä hymyssä mutta sitäkin useammin viekkaasti pienellä virneellä. Mies kulkee useimmiten pokerinaama päällään mutta yltyessään hurmaavaksi on myös ilmeikäs ja puhuessaan käyttää yleensä paljon suureellisia käsiviittomia.

Liam on vartaloltaan laiha, jäntevä ja lihaksikas. Pituutta miehellä on 188cm. Hän on liikkeiltään ja otteiltaan hieman kiivas ja äkkipikainen. Iho on säännöllisten ulkomaanmatkojen ja suihkurusketusten ansiosta ruskettunut. Olemukseltaan mies on charmikas ja sulava, ehkä jopa hieman salaperäinen. Hän huokuu itsevarmuutta.

Pukeutumiseltaan mies on tyylitelty ja useimmiten varsin asiallinen. Erilaiset puku- ja pikkutakit ovat arkipäivää eriväristen kauluspaitojen kera. Mies pukeutuu vain erittäin laadukkaisiin merkkivaatteisiin eikä tyydy huppari/verkkari-yhdistelmään salin ulkopuolella koskaan. Värit vaihtelevat vaaleansinisestä tummansiniseen, vihreän eri sävyihin, punaiseen ja mustavalkoiseen. Hänellä on isossa vaatevalikoimassaan vaatteita mihin tahansa tilaisuuteen ja useita kenkä- ja takkipareja. Asiallista pukeutumista värittävät monet eri aurinkolasit, joita mies käyttää usein.Liam on monimutkainen persoona, jonka arkipäivää värittävät vahvat narsistiset luonteenpiirteet ja osittain tiedostamaton muiden manipulointi. Liamia on koko ikänsä hemmoteltu ja paasattu, minkä takia nuori mies olettaa näin tapahtuvan nykyisessäkin elämäntilanteessa.
Muutaman viimeisen vuoden aikana miehelle on kehittynyt lievä narsistinen persoonallisuushäiriö, joka on vähitellen alkanut hallitsemaan tämän elämää. Aiemmin nuoren elämässä narsistisuus esiintyi lähinnä huomionhakuisuutena, petollisuutena ja tärkeilynä. Nykyään Liam on vähintäänkin takertuvainen, kokee tarpeelliseksi jakaa elämäänsä eikä kykene ymmärtämään niitä, joita ei kiinnosta kuulla. Mies on jokseenkin ailahtelevainen ja saattaa kyykyttää ja manipuloida hyviä ystäviäänkin. Hän on kieleltään niin terävä kuin taitavakin ja varsin hyvä ja vakuuttava puhuja. Hänelle ei sanota ei.

Ensivaikutelmaltaan Liam on erittäin hurmaava ja sulava henkilö, jossa ei ole mitään huomiota herättävää selvän varallisuuden lisäksi. Vähitellen ulkokuoren alta paljastuu kuitenkin viekas henkilö, joka ajattelee itsestään suuria ja muistaan vähempää. Hän osaa olla välillä varsin sydämetön ja harrastaa paljon yhden yön suhteita jättäen naisia millä tavalla milloinkin. Liam haaveilee suureellisesta vuosisadan rakkaustarinasta ja on kykeneväinen romanttisiin tekoihin muttei juurikaan pidempiin suhteisiin.

Hemmotellun elämäntavan ansiosta Liam on tottunut ylevään palveluun ja erilaiseen arvoon. Hän jättää harvoin ylimielisen olemuksen kotiin ja uskaltautuu uhkarohkeudessaan vastustamaan itse kutakin auktoriteettiä. Hän kokee omat mielipiteensä ainoiksi oikeiksi ja puolustaa niitä kärkkäästi unohtamatta kerskua itseään samalla. Liamilla on puuttellinen määrä empatiaa muille jaettavanaan mutta hän on hyvä esittämään ja kykenee kyllä vakuuttaman vastapuolen hyväntahtoisuudestaan. Mies ei ole perusluonteeltaan ilkeä mutta saattaa ärtyä ja loukkaantua helposti. Hän on puhelias ja vahva persoona ja kulkee kaupungilla ennemmin itsevarma pokerinaama kuin leveä sympaattinen hymy kasvoillaan. Hänellä on laaja kaveripiiri mutta ystäväsuhteet perustuvat useimmiten rahan ja maineen tavoitteluun.

Liam on tunnettu kaupungilla hurjista bileistään, sosiaalisen elämänsä vilkkaudesta ja on aliarviointia sanoa, että hänestä juorutaan seurapiireissä yhtä sun toista. Poika ei ole aivan käyttäytynyt viime vuosina arvonsa vaatimalla tavalla - ainakaan vanhempiensa mielestä. Hänellä on paljon ideoita ja yleisesti ottaen energiaa myös niiden toteuttamiseen. Hän on hyvin uhkarohkea ja testailee mielellään rajojaan.


Nuoren miehen elämä on ollut ruusuista ja vaurauden, yltäkylläisen huolenpidon ja julkisuuden kyllästämää. Hänen vanhempansa olivat Liamin nuoruudessa kovin kiireisiä seurapiirielämänsä ja kasvavien bisnestensä parissa, että rakkautta heidän puoleltaan ei Liamille jaettu liioin. Silloin kun he olivat paikalla he kuluttivat aikansa paapoessa ihanaa poikaansa mitä ihmeellisimmin tavoin kuten ostamalla hänelle ystävineen kokonaisen leffateatterin tyhjäksi yhden illan ajaksi. Liamin lapsuus kului julkisuudessa, jalkapalloa pelatessa ja itsekeskeisyyden kehittyessä. Vanhempien, avustajien ja ainaiseen vaihtuvien lastenvahtien kyltymätön huolenpito kasvattivat lapsen egoa ja Liam olikin todella vaikea lapsi pitää kurissa. Hän oli todella nirso syöjä puhumattakaan mitä ihmeellisimmistä oikuista ja vaatimuksista, jotka alunperin olivat vain kaipuuta omien poissaolevien vanhempien seuraan.

Vanhetessaan Liam ymmärsi kuitenkin vanhempiensa hyvät puolet ja oppi käyttämään hyväkseen kodista ja hänestä huolehtivaa palvelusväkeä. Hän ei jaksanut välittää olemattomasta perhe-elämästään ja nautti elämän hienouksista. Vanhempien poissaolo antoi hänen olla itsenäinen ja puuhata omiaan joutuen usein vaikeuksiin. Vanhempiensa vauraus ja kuuluisuus antoi Liamille myös mahdollisuuden olla parrasvaloissa ja pyytää entistä parempaa palvelua muunmuassa hienon auton, uusien vaatteiden ja ainaisten hienosteluiden muodossa. Kaikki paasaaminen oli myös omiaan pönkittämään miehen kovaa vauhtia muodostuvaa narsistista persoonallisuushäiriötä, joka on vahvistunut entisestään viimeisten vuosien aikana. Häiriötä ei ole koskaan todettu mutta monet ystävät ovat huomauttaneet siitä miehelle huonolla menestyksellä ja tällä olisivat kaikki kriteerit hoidon saamiseen.
20-vuotissyntymäpäivälahjaksi Liamille ostettiin oma asunto Newcastlesta ja hän muutti omilleen. Hän opiskelee parhaillaan Newcastlen yliopistossa kauppatieteitä huonolla menestyksellä ja kärsii pahemman kerran kiinnostuksen puutteesta oman ammatin hankkimiseen. Miehen elämä on vailla tiettyä suuntaa ja päämäärää - sitä värittävät irtosuhteet minkäkin leidin kanssa milloin tällöin ja ajoittaisesti kariutuvat ystävyyssuhteet kaikenlaisen draaman ympäröimänä. Tällä hetkellä Liam tapailee epävirallisen virallisesti Michelle-nimistä naista yliopistolta muttei hae suhteelta yhtä paljon kuin toinen osapuoli.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Liam Hampton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: