PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Lucas Alwood

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Lucas Alwood   Ti Helmi 17, 2015 2:12 pm


Nimi: Lucas Wilhelm Alwood
Ikä: 31 (20.11.1985 Englanti)
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Koulutus ja ammatti: On opiskellut automekaanikoksi, mutta tekee alansa töitä vain keikkaluontoisesti. Pääasiassa työskentelee kuorma-autonkuljettajana.
Asuminen: Asuu muutaman kilometrin päässä Newcastlen keskustasta kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa kahden fretin kanssa, ajaa valkoisella Kia Riolla.
Perhe: Lucas on vanhempiensa ainoa yhteinen lapsi. Vanhemmat erosivat, kun Lucas oli 12-vuotias. Perheeseen kuuluu myös isä- ja äitipuoli sekä äidin puolelta 7- ja 13-vuotiaat siskopuolet ja isän puolelta 17-vuotias velipuoli.
Harrastukset: On kokeillut monia eri lajeja jousiammunnasta rugbyyn ja laskuvarjohyppyyn. Tällä hetkellä harrastaa ratsastusta ja käy myös silloin tällöin kuntosalilla, eikä ikinä unohda mainita käyneensä.
Hevoset ja ratsastus: Omistaa hannoverinhevosruuna Kingsley's Double Troublen, jonka kanssa kilpailee epäsäännöllisesti. Lucas on harrastanut ratsastusta lapsesta saakka. Hänellä on rauhallinen ja vakaa tyyli käsitellä hevosta, mutta ei aina tarvittavaa reaktionopeutta vastata raisujen hevosten oikkuihin. Hän on kärsivällinen, taitava ja hyvällä tasapainolla varustettu ratsastaja, mutta ei ilman valmentajan patistelua tarpeeksi määrätietoinen ja vaativa pärjätäkseen hyvin VaA:ta korkeammissa luokissa, vaikka hänen hevosellaan taitoa onkin. Halu kehittyä on kova, mutta usko omiin kykyihin ei.
Ulkomuoto: Lucas on 180 senttimetrin pituinen, harteikas ja normaalipainoinen, mutta ei erityisen atleettinen. Kasvot ovat symmetriset, poskipäät matalat ja leuka kulmikas, mutta kaiken kaikkiaan kasvot ovat melko pehmeäpiirteiset. Huulet ovat kapeat, herkästi hymyyn kääntyvät ja nenä suora ja leveähkö. Pituuttaan lyhyestä juuri ja juuri ponnarille ylettyvään malliin vaihtelevat tuuheat hiukset lainehtivat vallattomasti ja ovat sävyltään vaalean punaruskeat. Kulmat vaaleine kulmakarvoineen laskeutuvat alas ja peittävät ylemmät silmäluomet lähes kokonaan. Usein nauravaiset silmät ovat harmaat, vaaleiden silmäripsien kehystämät ja melko lähellä toisiaan. Kasvojen iho on vaaleaa, pisamaista, läpikuultavaa ja herkästi punoittavaa ja se palaa auringossa nopeasti. Olemukseltaan Lucas on rauhallinen eikä hän tee mitään äkkinäistä. On hyvin hidas reagoimaan asioihin ja nekin reaktiot ovat maltillisia. Miehellä on matala puheääni ja yksinkertainen tapa ilmaista itseään – hän ei käytä puheessaan juurikaan sarkasmia tai vertauskuvia. Lucas suosii arkista pukeutumistyyliä ja on huppareiden, t-paitojen ja farkkujen suurkuluttaja. Hän päivittää vaatevarastoaan säännöllisesti, eikä koskaan vedä likaisia tai rikkinäisiä vaatteita päälleen. Ratsastusvaatteissaan hän suosii tummia sävyjä ja pitää nekin parhaan kykynsä mukaan puhtaina.

Luonnekuvaus:
Lucas vaikuttaa ulospäin tyyneltä ja rauhalliselta, mutta ulkokuori monesti hämää katsojaansa. Vaikka mies kiinnittää huomiota turhiinkin pikkuasioihin ja voi hermostua naurettavankin helposti, hän ei vain ilmaise itseään kovin värikkäästi tai räiskyvästi. Toisaalta Lucasin luonnetta hallitsee tietty mutkattomuus, mikä ilmenee parhaiten kykynä sopeutua muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Hän ei muodosta ennakkoluuloja asioista, joista ei mitään tiedä, vaan lähestyy spontaanisti uusia ihmisiä ja kokemuksia, eikä osaa pelätä saattavansa itseään naurunalaiseksi. Mies ei myöskään murehdi aikatauluista, sillä hän osaa hieman liiankin hyvin elää hetkessä sen sijaan, että kehittäisi itselleen tarkkoja rutiineja. Huolettomuuden vastapainona häneltä puuttuu pitkäjänteisyyttä ja hän menettää keskittymiskykynsä ja jättää työnsä puolitiehen helposti, vaikka ei itse koe sitä ongelmaksi.
Sosiaalisissa tilanteissa Lucas ei ole kaikista äänekkäin, mutta ehdottoman kiltti, pääosin hyväntuulinen ja ystävällinen herrasmies, joka uhrautuu ja tarjoaa epäröimättä apuaan. Hän on syystäkin pidetty kavereidensa keskuudessa. Lucasia usein pyydetään mukaan kaveriporukan tempauksiin, sillä ei ole montaa asiaa, joista hän kieltäytyisi. Hän on ystävilleen järkähtämättömän lojaali, mutta turhauttaa välillä yksinkertaisuudellaan ja täysin puskan takaa tulevilla alakuloisuuden puuskillaan. Hän kokee poikkeuksetta omat ongelmansa valtavan suurina ja rajoittunut kyky ymmärtää sarkasmia aiheuttaa monesti väärinkäsityksiä, minkä lisäksi miehen tapa ratkoa erimielisyyksiä on surullisen alkeellinen. Hän ottaa itseensä varomattomasti lausutut harmittomat huomautukset ja heittäytyy marttyyriksi kokiessaan, ettei häntä arvosteta tarpeeksi. Lucasin tuttavat osaavat jo suhtautua kiukutteluun ja viikkojen mykkäkouluun sen vaatimalla huumorilla, mutta vieraampia henkilöitä mököttäminen ja verinen loukkaantuminen pienistäkin syistä saattavat hämmentää, kuten sekin, että paljon pohdiskeleva ja hajamielinen mies todennäköisesti yllättäen vaihtaa puheenaihetta kesken keskustelun ja pudottaa keskustelukumppaninsa armotta kärryiltä. Lucasin on vaikea uskoa kenestäkään pahaa, ja senpä takia hän helposti ajautuu tilanteisiin, joissa hänen uhrautuvuuttaan ja hyväntahtoisuuttaan käytetään hyväksi. Hän ei suuttuessaankaan osaa olla pitkävihainen, vaan on valmis antamaan anteeksi ja unohtamaan koko jutun muutaman hyvin valitun lepyttelylauseen jälkeen.
Lucas on sekoitus huonoa itsetuntoa ja hyväuskoisuutta. Hän ei luota itseensä ja ottaa pienimmätkin vastoinkäymiset raskaasti, mutta jopa täysin kohteliaisuudesta lausutut kehut hän muistaa mainita vielä useiden kuukausien kuluttuakin – hänellä on nimittäin tapana uskoa suodattamatta lähes kaikki mitä hänelle sanotaan. Jonkun kehuessa hänen ulkonäköään Lucas pitää hetken itseään adoniksena ja kuullessaan maidon juomisen olevan terveellistä kävelee mies kauppaan ostamaan kymmenen litraa maitoa. Hän onkin lähes jatkuvasti jonkinlaisella erikoisdieetillä tai soveltaa kuulemiaan toimimattomia treenivinkkejä käytäntöön.
Vaikka mies ihastuu helposti vastakkaiseen sukupuoleen ja hänellä on takanaan satoja suhdeyrityksiä, ei hänellä ole ollut hyvää tuuria naisasioissaan, ja moni on veikannut hätiköinnin ja liiallisen takertumisen olevan syynä siihen. Lucas kuitenkin yrittää parhaansa. Naisten seurassa hän on kohtelias ja herttainen eikä pelkää osoittaa kiinnostustaan jopa liioitelluilta vaikuttavin keinoin, kuten ostamalla naiselle huoneen täyttävän kukkapuskan ensitapaamista varten. Hän rakastaa romanttisten yllätysten järjestämistä ja toivoo joskus löytävänsä naisen, joka arvostaisi sellaista.


Menneisyys:
Lucas eli lapsuutensa Scottowin kylässä kaukana sivistyksestä vanhempiensa ja kymmenpäisen koiralauman kanssa. Hän vietti elämänsä ensimmäiset 12 vuotta käyden koulua keskinkertaisilla arvosanoilla, leikkien kylän lasten kanssa ja hoitaen naapuritilan hevosia päästen palkaksi ratsastamaan naapurin patalaiskalla ruunalla. 9-vuotiaana Lucas pääsi myös ensimmäisille ratsastustunneilleen ratsastuksen valikoiduttua toiseksi harrastukseksi jalkapallon rinnalle. Hän on aina ollut kiltti, vanhempiensa suosiossa paistatteleva poika ja saanut tahtonsa hyvin helposti läpi pitkään ainoana lapsena oltuaan. Vaikka vanhemmat erosivat ja Lucas muutti 12-vuotiaana äitinsä kanssa Skotlannin Edinburghiin tämän uuden miesystävän luokse, pysyivät välit molempiin vanhempiin lämpiminä, ja joidenkin mielestä välit äitiin ovat liian läheiset vielä nykyäänkin. Täysi-ikäisenä Lucas muutti takaisin Englantiin ja päätyi Durhamiin opiskelemaan mekaanikoksi, minkä jälkeen muutti Newcastleen työskentelemään. Lucas vaihtoi kaksi vuotta sitten kuljetusalalle ja on viihtynyt sillä tiellä automekaanikon virkaa paremmin, vaikka tekee yhä satunnaisesti keikkaa newcastlelaisella autokorjaamolla. Lucasin Newcastlen lähettyvillä asuva täti menehtyi pitkään vaivanneeseen syöpään puoli vuotta sitten ja jätti kaksi kilpahevostaan Lucasin omistukseen. Mies päätti myydä nuoremman hevosen ja majoittaa jäljelle jääneen Kingsley’s Double Troublen Rosings Parkiin.
Lucas on aina ollut nopea tutustumaan ja ystävystymään, mutta seurustellut vakavammin vain kaksi kertaa elämänsä aikana ja nekin suhteet ovat päättyneet onnettomasti viimeistään vuoden jälkeen.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lucas Alwood
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: