PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ilmaa on vaikea hengittää.

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:07 am

William vetäytyi sen verran että pystyi katsomaan edessään olevaa miestä silmiin. Käsi viipyi Artemiksen hiuksissa ja sormet hieroivat tuon päänahkaa pehmeästi. Hän ei ollut ihan varma mihin koitti tälläkin taas päästä, mutta jotain hän kuitenkin pidemmästään halusi. "No oliko paha?" Ääni meinasi jäädä kurkkuun kiinni, mutta brunette sai kuitenkin kysymyksensä kysyttyä. Vastausta hän ei jäänyt varsinaisesti odottamaan, vaan vei toisen kätensä Artemiksen vaatteiden peittämälle rintakehälle. Sormet tunnustelivat kangasta käden hivuttautuessa hiljalleen alemmas. Katse ei missään kohtaa poistunut mustahiuksisen miehen silmistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:12 am

Hän olisi hepuloinut pahemmin, jos joku olisi voinut nähdä. Mutta kukaan ei näkisi nyt. Hän ei taas irrottanut katsettaan Williamin silmistä vaan yritti keksiä mitä ihmettä tilanteessa oikein tapahtui. Mies värähti ja jätti vastaamatta toisen sanoihin. Se kertoi jo oman osansa, jos hän ei halunnut vastata siihen. Laihan miehen hengitys tuntui salpaantuvan kosketuksesta rintakehällä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:31 am

Tällä kertaa häntä ei ainakaan tuupattu pois, eikä muutenkaan sanallisesti kyseenalaistettu. William otti tämän lupana jatkaa, eikä jäänyt turhia aikailemaan. Katse pidettiin edelleen visusti toisen silmissä, vaikka käsi hivuttautui yhä alemmas. William vei kätensä aina Artemiksen reidelle, puristaen sitä määrätietoisesti. Hetken mies hyväili toisen reittä, siirtyen sitten varoen tuon sisäreidelle. William rikkoi katsekontaktin voidakseen puhua hiljaa suoraan seuralaisensa korvaan. "Tekeekö mieli?" Ääni oli matala ja pehmeä miehen kysyessä varsin epäreilun kysymyksen. Ei hän yleensä liiemmin kiusaamista harjoittanut, eikä hän nytkään tätä varsinaisesti kiusaamisena pitänyt - kunhan halusi kartoittaa tilanteen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:39 am

Artemiksen olisi ehkä pitänyt tuupata William noin, jos tuo villiintyi näin pienestä myönnytyksestä. Tai no ei se ollut varsinainen myönnytys, koska hän ei vastannut ollenkaan toiselle. Sitä suuremmalla syyllä se lääppiminen oli kyseenalaista. Sisäreiden hyväily tummien housujen läpi oli puutteessa kauan eläneelle miehelle miltei sama asia kuin olisi tunkenut kätensä suoraan niiden sisään. Tummatukka voihkaisi ja puraisi huultaan, tukahduttaakseen sen hiljaisen äänen. Kamalaa. Mitä hän siihen sanoisi, kun se voihkaus oli jo paljastanut kaiken? Todellakim teki mieli,keho alkoi muutenkin heräillä siihen kosketukseen.
"H... Haista vittu."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:44 am

William alkoi hiljakseen ymmärtää, että Artemiksen sanat ja todelliset olotilat eivät ollenkaan välttämättä menneet ihan yksiin, joten toisen käytöksen rohkaisemana mies jätti varsin epäkohteliaan kommentin kokonaan huomiotta. "En." Brunette totesi pehmeästi, alkaen samalla hyväillä seuralaistaan huomattavan paljon rohkeammin. Herra alkoi myös asetella kevyitä suukkoja Artemiksen kaulalle, koittaen siinä ohessa pitää itsensä rauhallisena ajattelemalla kaikkea mahdollista muuta kuin tätä tilannetta. Myös tähän asti tummatukkaisemman hiuksissa ollut käsi lähti vaeltamaan, päätyen varsin pian Artemiksen haarojen tienoille. William alkoi avata tuon housuja, olettaen että se oli nyt ihan sallittua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:50 am

Eivät todellakaan. Mies oli yksi ristiriitainen sotku, jota ei aina ymmärtänyt edes hän itse. Useinkin se meni niin, ettei hän tiennyt että mitä helvettiä tapahtui päässään ja oikeasti tilanteessa. Nyt oli yksi niistä. Sarkastisen vastauksen sijaan hän ynähti Williamin sanoille. Käden valuessa haaroihin kalpeiden huulten välistä karkasi kevyt huokaus, jos toinenkin.
"Helvetti sun kanssas..."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 1:01 am

Saatuaan toisen housut auki William kiskaisi niitä vähän alemmas ja laskeutui sitten polvilleen Artemiksen eteen, vilkaisten tuon kasvoja pikaisesti ennen kuin keskittyi vähän paremmin tekemisiinsä. Mies alkoi ujuttaa oikeaa kättään pidemmän miehen haaroihin, nostaen samalla tuon paitaa vasemmalla. Mies asetti muutaman pehmeän suukon Artemiksen alavatsalle ja eteni siitä sitten suukko kerrallaan alemmas. Johan hän oli tässä viimeisen viidentoista vuoden aikana tehnyt tämän kerran - silloin viikko sitten kännissä - joten hommassa ei pitäisi olla ongelmaa. William otti jo aiemmin tutuksi tulleen elimen käteensä, hieraisten sitä määrätietoisesti. Vaikka nyt ei ollut edes alkoholin tuomaa ylimääräistä itsevarmuutta, mies keskittyi tekemisiinsä täysin eikä ainakaan nyt kokenut arkailevansa yhtään. 'Ei se munan imeminen nyt niin loputtoman erikoista ole' oli viimeinen ajatus ennen kuin mies otti kärjen suuhunsa ja imi sitä kevyesti. Hän toivoi omaavansa edes sen verran ymmärrystä touhusta, että saisi epätodennäköisen partnerinsa edes kunnolla kovaksi - sitten olisi jotain oikeita mahdollisuuksia tuottaa tuolle mielihyvääkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 1:06 am

Artemis tuntui odottavan pienessä paniikissa jopa, että mitä tapahtuisi. Häntä tavallaan jopa pelotti, kun ei tiennyt mitä tuo ajatteli tai halusi. Pian se selvisi kun William laskeutui polvilleen ja suukotteli hänen vatsaansa. Hän ynähti ja puristi kädet nyrkkiin, yrittäen olla takertumatta miehen hiuksiin. Hitto soikoon! Lantio nytkähti ylös samalla kun miehen pää keinahtib aaksepäin.
"A... Helvetti.."
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 1:28 am

William rohkaistui tietenkin vain entisestään toisen reaktioista. Oikea käsi hyväili kovettuvaa vartta samalla kun vasen ujuttautui sivelemään ihoa miehen paidan alta. William oli päättänyt parhaaksi pitää silmänsä suurimman osan ajasta kiinni, sillä vaikka hän koki olevansa täysin sujut tämän touhun kanssa, ei hän missään tapauksessa voinut väittää että oli moiseen tottunut. Brunette leikitteli kielellään suukottelun ja imemisen ohessa, koittaen aina toistaa ne asiat joihin toinen tuntui parhaiten reagoivan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 8:43 am

Artemiksen suusta pääsi joukko hyvin, hyvin epämääräisiä ääniä. Hän olisi muutoin varmasti käskenyt toista suksimaan helvettiin, mutta William oli nähnyt jo kaiken, hänet alastomana ja miltä hän näytti nauttiessaan. Loppujen lopuksi, hän oli vain mies ja tarpeet tuntuivat vasta heränneen sen viimekertaisen jäljiltä. Lopulta hän ei voinut estää käsien siirtymistä toisen hiuksiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 9:04 am

Itsevarmuus nousi kohisten Artemiksen päästämien äänten myötä, eikä William kokenut enää mitään tarvetta pohtia sitä halusiko toinen tätä vai ei. Eiköhän moinen ollut käynyt jo hyvin selväksi. Tokihan mustatukkaisen kaikki aiemmat sanomiset olivat olleet hyvin vahvasti kielteisiä, mutta aika selvästi ne johtuivat lähinnä siitä, ettei toinen osannut olla ihan rehellinen itsensä kanssa. Tai niin Will ainakin oletti. Kädet miehen hiuksissa kirvoittivat tuon huulilta tyytyväisen ynähdyksen.

Veri pakkautui haaroihin ja housut alkoivat tuntua ikävän kireiltä, joten William vei vasemman kätensä avaamaan housujaan. Mokoma touhu vei hetken aikaa kun ei ollut yhdellä kädellä tottunut edes omia vaatteitaan availemaan, mutta lopulta sai niitä sen verran auki, että pystyi viemään kätensä housujensa sisään ja vähän tyydyttämään itseäänkin siinä ohessa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 10:08 am

Artemis ei ehkä olisi halunnut valaa itsevarmuutta Williamiin, koska se oli tuonut heidät tähän. Eikä tuskin auttaisi ainakaan heitä pois tästä suosta, johon he olivat kaksin vajonneet. Mies voihki hiljaa tukistellen toista. William oli hyvä siinä ja teki sen Artemikselle vapaaehtoisesti. Syyt jälkimmäiseen tuskin selviäisivät hänelle koskaan, mutta Artemis ei välittänyt niistä nyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 10:39 am

Siitä huolimatta että William kirjoitti läjäpäin homoerotiikkaa, ei hän ollut ikinä kuvitellut että oikeasti kiihottuisi näin paljon siitä, että otti suihin toiselta mieheltä. Mies asetti vielä pari suukkoa elimen kärjelle ennen kuin nosti päätään ja koitti hakea katseellaan Artemiksen kasvoja. Käsi jatkoi työtään, ettei hänen arvoisa seuralaisensa jäisi vallan ilman huomiota. "Haluatko sää jotain enemmän?" Mies tiedusteli mielihyvän täyttämällä äänellä niin hienovaraisesti kuin tässä tilanteessa suinkin kykeni. Hänen teki hämmentävän paljon enemmän mieli antaa kuin saada, vaikka tilanteessa oltiinkin ihan puhtaasti intohimon takia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 10:50 am

Jos Artemis sanoisi että haluaisi enemmän, hän siinä eniten antaisi, sillä ei osaisi olla päällä. Williamilla oli tilanne hallussa ja hänellä taas todellakaan ei. Näyttikö hän edes mieheltä, jolla olisi sellainen tilanne hallussa? Hän naurahti kolkosti ja katseli miehen kasvoja mitään sanomattomalla, oudolla ilmeellä. Hän halusi sanoa ei ja saada Williamin jatkamaan aloittamaansa suuhoitoa, se tuntui oikein hyvältä. Ja silti hän kaipasi sitä nöyryyttävää tunnetta kun naamansa oli lakanoissa ja puristi peiton kulmaa tuskastuneena sormissaan, hieman hikisenä ja-- Artemis värähti, jonka saattoi ottaa nyökkäyksenä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 11:01 am

Rintakehää puristi jonkin epämääräisen jännityksen ja innostuksen sekaisen tunteen vuoksi, mutta William käytti silti kasvoillaan pikaista hymyä. Kai tuo oli 'kyllä'? "..täällä vai makkarissa?" Hän ei pistäisi pahakseen kumpaakaan. Tokihan makuuhuone olisi aina se mukavin vaihtoehto, mutta ei hänellä ollut mitään pöytää vasten puuhailemista vastaankaan. Käsi jatkoi työtään Artemiksen miehuuden varrella, nyt tosin ennemminkin erektiota ylläpitäen kuin laukeamista hakien.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 11:17 am

"Sängystä tulee lakanapyykkiä."
Se ihan totta oli Artemiksen ensimmäinen suhteellisen spontaani ja sarkastinen reaktio asiaan. Ei hänen ihan niin pitänyt sanoa, köh. Mies kalpeni hieman, nielaisten. Niin, nytkö sitten keittiössä päivävalossa? Oivoi.
"Tai siis.. Niin,"
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 11:36 am

Ihan rehellisesti lyhyempi miehistä yllättyi aika rajusti vastauksesta. "..okei." Tuo tyytyi toteamaan ja nousi seisomaan, päästäen seuralaisestaan irti. "Käyn hakemassa kumin." Mies informoi ja varsin ripeästi poistui penkomaan makuuhuoneessa olevan yöpöydän laatikkoa. Keittiöön palaamiseen ei mennyt kauaakaan, mutta se tuntui silti jo varsin oudolta. Paikalta poistuminen, edes hetkeksi, kesken touhun oli aika.. vierasta. William pyöritteli kääreessään olevaa suojakumia sormissaan, pohtien taas tilannetta. "Kummin päin?" Kysymyksellään brunette haki ehkä lähinnä sitä kumpi saisi vastuun ottaa toinen sisäänsä, siihen kun ei ainakaan hänen omasta mielestään ollut mitään selvää vastausta tuosta vain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:01 pm

Artemis oli yllättynyt itsekin sanojaan, joten ei ihmetellyt Williamin hämmennystä. Hän ei saanut aikaiseksi nousta siitä tuolista toisen kahdottua, vaan pohti hiljaa itsekseen, mitä helvettiä hän oli tekemässä jälleen. William palasi ja esitti kysymyksen. Artemis nousi ja näytti siltä että alkaisi laittaa housujaan kiinni. Hän ei vastannut mitään. Ei hän voisi taas tehdä tätä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:13 pm

Yllättävää kyllä yleensä niin kovin rauhallinen ja kohtelias mies päätti kerrankin tehdä jotain radikaalia, kun huomasi Artemiksen selvästikin ajattelevan paikalta poistumista. Ehei, se ei kävisi laatuun. Ei todellakaan. Kaksikon välit huonontuisivat vain entisestään jos tämä jätettäisiin nyt tähän. Niinpä William marssi seuralaisensa luo, nappasi tuosta tiukasti kiinni, käänsi pois päin itsestään ja tuuppasi pöytää vasten. Sydän hakkasi villisti ja mies ihan okeasti pelkäsi sitä miten toinen voisi tähän reagoida, mutta jossain kohtaa piti lopettaa se puskan kiertely ja oikeasti tehdä asialle jotain. Käsi hakeutui miltei vapisten pidemmän miehen haaroihin ja sormet kiertyivät taas tuon elimen ympärille ikään kui niiden paikka olisi siinä. "Jos sä ihan oikeesti et halua tätä, pyydä mua lopettaan nyt heti." Nuorempi vaati aavistuksen ahdistuneena. Väkisin hän ei aikonut kenenkään kanssa maata.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 12:30 pm

Artemis suorastaan hätkähti sitä. William oli vaikuttanut sellaiselta mieheltä, joka ei koskaan tekisi sellaista, mitä nyt teki. Ehkä hän oli arvioinut väärin, sen täytyi olla niin, koska muutoin pidempi ei olisi yllättäen siinä vatsa keittiön pöydän pintaa vasten.
"...."
Artemis avasi suunsa sanoakseen vastaan, mutta sulki sen sitten. Ei kyse ollut siitä ettei hän oikeasti halunnut, vaan siitä, ettei ylpeys antanut periksi myöntää, miten hän kaipasi seksiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 1:07 pm

Williamia milteipä oksetti hänen oma käytöksensä. Siitä huolimatta mies aikoi viedä tämän asian loppuun, ellei toinen selkeästi vastustaisi. "...anteeksi." Mies mumisi juuri ja juuri kuuluvasti. Pahoittelustaan huolimatta herra ei tehnyt mitään elettä antaakseen toiselle tilaa, vaan alkoi molemmin käsin vetää pöytää vasten painetun miehen housuja alemmas. Tuota ehtisi kyllä pitää hyvänä kunhan tästä päästäisiin vähän pidemmälle. William vilkaisi pikaisesti ympärilleen, koittaen löytää jotain liukasteeksi kelpaavaa. Lopulta mies päätyi kurottelemaan käsiinsä pienen pullon ihan vain ruokaöljyä, jostain hän oli lukenut että sitä voisi ainakin useimpien kanssa käyttää. Nuorempi avasi pullon haparoivin käsin ja kaatoi öljyä sitten kädelleen. Yritettyään nielaista jännitystään pois vei brunette kätensä itsensä ja Artemiksen väliin, ujuttaen sitten öljyn liukastamat sormensa tuon pakaroille. Mies kehottaisi toista rentoutumaan parhaansa mukaan, mutta eiköhän Artemis nyt kuitenkin tiennyt mitä oli tekemässä. Laskettuaan ruokaöljypullon pöydälle, vei William toisen kätensä taas seuralaisensa haaroihin. Pitihän tässä antaa vähän jotain helpompaakin ajateltavaa, kun sisään tunkeutuvat sormet.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 1:20 pm

No eihän se varsinaisesti ollut se optimaalisin tapa hankkai petiseuraa, mutta kuka nyt jaksaisi välittää pikkuasioista? Jos Artemis todella haluaisi, hän kyllä olisi voinut pistää vastaan ja kunnon metelin pystyyn. Mutta kun se ei ollut se mitä hän halusi! Pidemmän käsi haki tukea pöydästä, rystysten hohtaessa valkoisina kun hän painoi kättään sitä vasten. Se oli miltein tuskallista! Hän rentoutui parhaansa mukaan ja pureskeli huultaan, yrittäen olla sekoamatta päästään. Voi luoja. Voi luoja. Se tuntui inhottavalta, kuten aina aluksi ja kirvoittikin muutaman tuskastuneen yninän, kunnes sitten käsi palasi haaroihin. Se muutti voihkeen paljon pehmeämmäksi ja nauttivammaksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 1:36 pm

William koitti parhaansa mukaan edetä maltillisesti, jotta toinen ehtisi tottua ylimääräiseen asiaan sisällään. Oli jotenkin mahdottoman vaikeaa löytää sopiva tahti edetä, kun ei ollut tätä tottunut tekemään. Kirjojaan varten tehdyn tutkimuksen vuoksi mies kyllä teoriassa tiesi miten eturauhasen lypsäminen toimi, mutta käytännössä hän ei uskaltanut alkaa kokeilla nyt mitään sellaista. Niinpä William veti sormensa ulos siinä kohtaa, kun oli saanut toista sen verran rennoksi, että kolmen sormen liikuttelu onnistui. Kasvot aavistuksen kalpeina William laski housujaan, repi kondomin kääreestään ja rullasi sen sitten edelleen kovan siittimensä päälle. Kantaisikohan Artemis jotain kaunaa häntä kohtaan koko tämän jutun takia? Hyvin mahdollista, ainakin miehen itsensä mielestä.

William joutui hetkellisesti lopettamaan seuralaisensa hyvänä pitämisen, voidakseen ottaa tuon lanteista tukea samalla kun käytti toista kättään apuna sisälle työntymisessä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 5:03 pm

Artemis tärisi nautinnosta Williamin käsittelyssä. Se tuntui niin ihanalta! Hän voihki hiljaa jo pelkästä totuttelusta. Se tuntui pienen tovin jälkeen jo hyvältä. Mies todellakin nautti siitä, vaikka se olikin nöyryyttävää, eikä ollenkaan niin herkkää kuin se viimeksi oli ollut. Ei sillä että Artemis ollut herkkä ihminen, mutta silti tavallaan kaipasi sitä hellyyttä. Terävä voihkaisu karkasi huulten välistä kun William lopulta työntyi sisään. Hitto, ensin ehkä kerran vuodessa ja nyt kahdesti viikossa. Ei ollut totta!
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   Ke Tammi 21, 2015 5:30 pm

Saatuaan itseään työnnettyä sen verran sisään ettei tarvinnut enää kättä apuna, tarrasi William silläkin raajallaan kiinni pidemmän miehen lanteista. Kyseinen asento ei ollut tuottanut hankaluuksia aviovuosina, mutta hänen vaimonsa olikin kieltämättä ollut varmaan lähemmäs kolmekymmentä senttiä lyhyempi kuin Artemis. Nyt Will joutui ihan tosissaan tekemään töitä että sai homman toimimaan fiksusti - osasyynä saattoi tosin tietenkin olla hänen kokemattomuutensa miehen kanssa touhuamisesta. Saatuaan vähän rytmistä kiinni, uskalsi mies irroittaa toisen kätensä, kurotellen sillä sitten hyväilemään pidemmän miehen haaroja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Ilmaa on vaikea hengittää.   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ilmaa on vaikea hengittää.
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 4Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Pelialueet :: Slaley-
Siirry: