PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hahmovälitys

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Hahmovälitys   La Maalis 15, 2014 1:12 am

Tarjoa täällä vapaasti hahmoihisi liittyviä hahmoideoita muille pelattavaksi! Kun hakusi tai ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen, käythän poistamassa sen.

Mikäli innostut hahmoideasta, voit tehdä sellaisen rohkeasti uutena hahmona. Mikäli haluaisit keskustella tai kysyä lisää, voit lähettää yksityisviestiä, sähköpostia (rosingsparkrpg[at]gmail.com) tai lisätä Kirken skypeesi (jinnitys1990).

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox


Viimeinen muokkaaja, Kirke pvm Pe Huhti 14, 2017 6:17 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Vs: Hahmovälitys   Ma Elo 04, 2014 10:20 pm

Seuraava ilmoitus näkyy esimerkiksi sanomalehdissä, kansainvälisissä hevoslehdissä, avoimissa työpaikoissa sekä yardandgroom.comissa.

"Haetaan tallityöntekijöitä ja ratsuttajia

Rosings Park hakee vastuullisia, luotettavia ja sekä itsenäiseen että tiimityöhön kykeneviä työntekijöitä osaksi henkilökuntaansa. 120 hevosta majoittava, moderni yksityistalli on ylellisin, laadukkain hevoskeskus Lontoon ulkopuolella: se on yksi Englannin aktiivisimmista valmennus- ja kisakeskuksista ja tarjoaa ensiluokkaisen täysihoitopalvelun, vaativimpaankin makuun sopivat puitteet ja henkeäsalpaavia maastoja. Rosings Park sijaitsee kahdeksan kilometriä idyllisestä Hexhamista ja vain puolen tunnin ajomatkan päässä Newcastle Upon Tynesta.

Tallityöntekijöiltä ei vaadita alan tutkintoa tai vuosien työkokemusta, kiinnostus hevosiin ja hyvä työmoraali riittävät. Ratsuttajan on osoitettava pätevyys. Molempiin töihin tarjolla kattava perehdytys ja kuukauden koeaika. Tarjoamme kokopäivätyötä kilpailukykyisellä alan palkkauksella. Tallityöntekijöiden työaika on viisi ja puoli päivää, ja vuorotyö sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Ratsuttajat työskentelevät maanantaista perjantaihin; työaika on joustava. Henkilökunnalla on mahdollisuus ilmaiseen asumiseen vain 600 metrin päässä tallialueelta sijaitsevan, historiallisen kartanon kunnostetussa itäsiivessä. Muiden mukavuuksien ohella tarjoamme myös mahdollisuuden auton käyttöön, kaksi ilmaista valmennuskertaa kuukaudessa sekä neuvoteltavissa olevan karsinapaikan omalle hevoselle alennetulla vuokralla.

Tallityöntekijänä vastuullasi on viidestä seitsemään hevosta, ja huolehdit kolmen hengen ryhmäsi hevosista neljän tai viiden viikottaisin tallivuoron aikana. Olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja joustava. Kykenet sopeutumaan muutoksiin nopealla varoitusajalla, ja sinulla on erinomainen paineensietokyky. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden työssäsi.

Ratsuttajana teet läheistä yhteistyötä tallin johdon ja valmentajien kanssa. Käsittelet turvallisesti erilaisia hevosia ja pystyt sekä kehittämään että ylläpitämään hevosten taitotasoa ja korjaamaan ratsastuksellisia epäkohtia. Tutkinto tai kattava alan kokemus vaaditaan; ratsastustaso todistettava.

Rosings Parkin henkilökunnan jäsenenä saat ainutlaatuisen katsauksen ensiluokkaisen hevoskeskuksen arkeen ja CV:hesi referenssin, jonka veroista on vaikeaa löytää.

Hakemukset ja tiedustelut:
Effie Hepburn
Hallintovastaava
tel. +44 1632 960824
careers@rosingspark.co.uk
Rosings Park,
Hexham NE47 0BX, United Kingdom"

Ilmoitus ilmestyy pari kertaa vuodessa.

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox


Viimeinen muokkaaja, Kirke pvm Pe Huhti 14, 2017 5:56 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Vs: Hahmovälitys   La Heinä 30, 2016 9:07 am

Alla oleva ilmoitus on ilmestynyt avoimissa työpaikoissa, alueen sanomalehdissä ja alan oppilaitoksissa.

"Haetaan ravintolaan työntekijöitä

Rosings Park on ylellisin, laadukkain hevoskeskus Lontoon ulkopuolella: se on yksi Englannin aktiivisimmista valmennus- ja kisakeskuksista ja tarjoaa ensiluokkaisen täysihoitopalvelun, vaativimpaankin makuun sopivat puitteet ja henkeäsalpaavia maastoja. Hevoskeskus sijaitsee kahdeksan kilometriä idyllisestä Hexhamista ja vain puolen tunnin ajomatkan päässä Newcastle Upon Tynesta.

The Lounge on hevoskeskuksen yläkerrassa sijaitseva kahvilaravintola, joka tarjoilee sekä henkilökunnalle, tallin asiakkaille että ulkopuolisille ruokailijoille. The Lounge on avoinna sekä arjessa että erikoistilaisuuksissa. Ravintolaan haetaan yrittäjähenkistä, kokenutta ja innovatiivista ravintolapäällikköä, intohimoista, hyvää ruokaa rakastavaa kokkia ja asiakaslähtöistä, joustavaa kahvilatyöntekijää.

Tehtäviin kuuluu vaihtelevan menun suunnitteleminen ja toteuttaminen korkean standardin mukaan, tuoreen ruoan ja kahvilatuotteiden valmistus päivittäin, kassatyöskentely ja asiakaspalvelu. Vuorotyön työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuun. Palkkaus on neuvoteltavissa samoin kuin mahdolliset työsuhde-edut, kuten asuminen tai edullinen tallipaikka omalle hevoselle.

Hakemukset ja tiedustelut:
Effie Hepburn
Hallintovastaava
tel. +44 1632 960824
careers@rosingspark.co.uk
Rosings Park,
Hexham NE47 0BX, United Kingdom"

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox


Viimeinen muokkaaja, Kirke pvm Pe Huhti 14, 2017 6:06 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Hahmovälitys   La Huhti 15, 2017 6:26 pm

(Ilmoitus näkyvillä muutamalla avoimet työpaikat-sivustolla, paikallisissa lehdissä ja paperisena läheisessä marketissa ja muutamassa lähitallissa.)

Haluatko tulla osaksi eloisan ratsastuskeskuksen henkilökuntaa?

Hexhamista 10 minuutin päässä koilliseen sijaitseva Oakwood Riding Centre, 26 hevosen ratsastuskeskus, vaihtaa toukokuussa omistajia ja sen mukana osan työntekijöistä. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä osaksi ratsastuskoulun ja -keskuksen reipashenkistä arkea, sillä tilaa henkilökunnassa olisi: kahdelle opettajalle, tallimestarille ja kolmelle tallityöntekijälle! Hahmoille on keksitty jo puolivalmiit henkilöllisyydet, mutta jos kiinnostusta löytyy, voi niille keksiä täysin uudetkin tiedot. Valmiin hahmonkin on tottakai mahdollista tulla ORC:in rinkiin! Halutessasi työnkuvasi voi olla todella monipuolinen ja ratsastuskeskus tarjoaa työntekijöilleen mieleenkiintoisia kokemuksia hevosten kanssa monien etuuksien lisäksi.

Opettajilta ja tallimestarilta vaaditaan alan koulutusta ja näyttöä, mutta tallityöntekijöille riittää reipas mieli, hyvä kunto ja ymmärrys siitä, mitä hevosten kanssa toimiminen vaatii. Kokoaikaisen työntekijän täytyy olla täysi-ikäinen, mutta voimme palkata myös yli 16-vuotiaan osa-aikaiseksi työntekijäksi, jolloin työajat sovitaan tilanteen mukaan.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos kiinnostuit paikasta, niin kerrome tarkempia yksityiskohtia työstä, tallista ja toivomuksistamme. Lisätietoja voit kuitenkin lukea samantien kattavilta nettisivuiltamme www.oakwoodriding.co.uk.

Shirley Woodstock
Tel. +44 7700 900260
Email: enquiries@oakwoodriding.co.uk
Oakwood Riding Centre,
Oakwood/Acomb, Hexham NE46 4LG”

Vippaa siis yksäriä, jos haluaisit hahmollesi työpaikan ORC:ista tai olisit kiinnostunut kuulemaan minun hahmoideoistani tarkemmin!

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hahmovälitys   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hahmovälitys
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu-
Siirry: