PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Miranda Kirk

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Miranda Kirk   To Tammi 01, 2015 6:02 pm
Kaikki kuvat © minä


There are worse things I could do
than go with a boy or two
Even though the neighbourhood
thinks I'm trashy and no good
I suppose it could be true
but there are worse things I could doNimi: Miranda Alexandra Kirk
Kutsumanimi: Miranda, Merry läheisimmille ystävilleen
Ikä: 29-vuotias (s. 01.02.1988), Vesimies
Skp & siviilisääty: Nainen, asuu yhdessä poikaystävänsä Alexander Morganin kanssa

Asuminen: Miranda asuu kompaktissa kaksikerroksisessa kivimökissä yksin 5 kilometriä Rosings Parkista, Slaleyssa. Mökki on modernisti ja vahvoin värein sisustettu. Tontti on vehreä ja idyllinen ja sisällä on mukavan avaraa. Talon vieressä on pieni terassi, jolla on paljon nähnyt kahden istuttava penkki. Piha on huoltamaton mutta villiytyneet kukkaset koristavat sitä kauniisti, eikä vaikutelma ole kovin epäsiisti.
Ajaa tummanpunaisella Peugeot RCZ:llä.

Ammatti ja koulutus: Opiskeli kampaajaksi, entinen työpaikka Hexham, Lily's Hair Salon. Oakwoodin ratsastuskeskuksen osaomistaja ja estevalmentaja.

Perhe: Naisen perheeseen kuuluu äiti, joka asuu Sunderlandin kaupungissa. Hänen isänsä menehtyi syöpään alkukeväällä 2015. Miranda ei pidä vapaaehtoisesti yhteyttä vanhempiinsa riitaisan menneisyyden ja siitä aiheutuneen välirikon takia. Naisen läheisin sukulainen on Leedsissä asuva eno, jonka luona Miranda vietti nuorena muutaman kesän. Miranda laskee perheekseensä lähimmät ystävänsä kuten Shirleyn ja Marcuksen.
Harrastukset: Hauskanpito, hevoset, valokuvaaminen, hiusten värjääminen

Lemmikit: Ei lemmikkejä
Hevoset: Hevostammat Lucid Rebel Royal, Moneypenny xx


I could flirt with all the guys
smile at them and bat my eyes
Press against them when we dance, make them think they stand a chance
Then refuse to see it through
that's a thing I'd never doMiranda Kirkin entisen kotitalon lähellä oli suuri ratsastuskoulu, jonka pörröisiä poneja ja suurenmoisia hevosia Mirandaa vietiin katsomaan pienestä pitäen. Muutaman rapsuttelukerran jälkeen pieni tyttö tahtoi heppailemaan ja vanhemmat veivät lapsensa alkeiskurssille. Alkeiskurssilta reitti vei kokeneemmasta ryhmästä toiseen ja 20-vuotiaana Miranda tajusi olevansa ratsastuskoulunsa edustusjoukkueessa kisaamassa Kerry Lightilla esteitä ja koulua aluekisoissa ja -mestaruuksissa. Samaisena vuonna he voittivat kultaa esteratsastuksen puolelta ja siirtyivät eteenpäin.

Kerry Lightistä tuli Mirandan lempihevonen ja hän lopetti tunneilla käymisen vuokratakseen Kerryä ruunan vähäisten ratsastuskoulutuntien ohella. 16-vuotias irlanninpuoliverinen oli tempperamenttinen mutta osaaava ystävä, joka auttoi Mirandaa huimasti eteenpäin. Miranda ratsasti Kerryä monta kertaa viikossa mutta ruunan vanhetessa kerrat vähenivät ja tämä meni osaeläkkeelle. Talli oli täynnä monenlaisia hevosia mutta naisen oli vaikea löytää sopivaa kumppania Kerryn jälkeen, vaikka hän tunsi ratsastuskoulun hevoset kuin omat taskunsa. 24-vuotiaana Miranda jätti ratsatuskoulun taakseen, lähti riitaisasta lapsuudenkodistaan ja lopetti ottamasta vastaan vanhemmiltaan rahaa. Vuodet ratsastuskoulun jälkeen Miranda on ratsastanut ystävänsä Shirleyn nuoria hevosia ja auttanut niiden koulutuksessa.

Lottovoiton jälkeen Miranda aloitti vihdoin oman hevosensa etsinnän, sillä se oli ollut hänellä haaveissa jo vuosia. Tuttavan kautta hän löysi nuoren Cindy-tamman. Cindy osoittautui vaikeaksi ja lihasköyhäksi surkimukseksi mutta se valloitti Mirandan sydämen ja hetkeä myöhemmin tamma muutti toiselle tallille Mirandan omistukseen. Yhteensä Mirandalla on yli 20 vuotta ratsastuskokemusta ja hän on tottunut työskentelemään hyvin monenlaisten hevosten parissa. Erityisesti nuoret hevoset ovat lähellä naisen sydäntä.


I could stay home every night
wait around for Mr. Right
Take cold showers everyday
and throw my life away
On a dream that won't come trueHiusten väri: Vaihteleva
Silmien väri: Siniharmaat
Pituus: 170cm

Miranda ei ole tavanomaisen näköinen nainen. Hänen hiuksensa ovat tuuheat ja paksut, tällä hetkellä liukuvärjätyt. Ne ovat pituudeltaan olkapäille ylettyvät. Vahvat värit vaativat säännöllistä värjäämistä mutta se ei ole vaikuttanut suuresti naisen hyvään hiuslaatuun. Joskus Miranda antaa väriensä haalistua mutta useammin hän vain vaihtaa väriä. Mirandan oma hiusväri on vehnänvaalea mutta se on ollut hiusvärien alla kateissa jo vuosikausia ja tulee tuskin olemaan esillä vielä pitkään aikaan.

Mirandan silmät ovat suuret ja väriltään siniharmaat - pupillin ympärillä on vihertävä rinki, joka erottuu selvästi. Mirandan iho on vaalea mutta helposti ruskettuva ja sitä koristavat kaikkialla luomet. Oikeassa olkavarressa on tatuointi, jossa on musta risti ja sen alapuolelta lähtevä käänteinen sydän. Vuonna 2015 Miranda koristeli ristiä lisää ja tatuoi vasempaan käsivarteensa Shakespearen sanat 'By that sin fell the angels'. Solisluiden päällä on tatuoidut pienet enkelinsiivet. Myöhemmin vuonna 2016 vasempaan kylkeen löysi tiensä myös tatuointi, jossa ovat hevosenkengän sisällä musta ja valkoinen hevonen - Kerry ja Cindy.
Mirandalla on molemmissa korvissaan kahdet reiät ja oikeaa korvaa koristaa myös rustolävistys, jota nainen käyttää harvemmin. Miranda nauttii salaa siitä järkytyksestä, mikä hänen konservatiivisissa vanhemmissaan aiheutui näistä keholle tehdyistä "karmaisevista tuhoista". Hän on aina pitänyt kehonsa koristelusta, nuorempana se vain tapahtui pelkästään vaatteiden kautta. Hän haaveilee nilkkatatuoinnista.

Mirandan vaatekaappi on suuri ja täynnä monipuolisia vaatteita. Tallilla hän pukeutuu värikkäästi mutta hillitysti ja laadukkaisiin merkkivaatteisiin. Tallitennareiden virkaa pitivät 6 vuotta vanhat kaiken nähneet punaiset tennarit mutta nykyään ne ovat jo kaatopaikalla. Muualla Mirandan pukeutuminen on hienostuneempi ja usein myös ihonmyötäinen ja rohkea. Miranda rakastaa istuvia farkkuja, selästä paljaita paitoja ja tiukkoja mekkoja. Tyyli on rockahtava ja väreiltään hallitun värikäs. Nainen käyttää meikkien lisäksi koruja rohkeasti ja omistaa paljon erilaisia isoja kaula- ja korvakoruja. Vaatekaapissa on myös kymmeniä kenkäpareja platform-koroista maihareihin ja punaisiin polveen asti ylettyviin kumisaappaisiin asti.

Miranda käyttää vahvasti meikkiä mutta hänet tapaa usein tallilla ilmankin. Nainen kulkee aina pilke silmäkulmassa olipa sitä koristamassa ripsari tai ei. Myös suu on useimmiten hymyssä niin, että hymykuopat erottuvat. Mirandan nauru on hersyvä ja helposti tarttuva ja yltyvä. Kirkkaanpunainen huulipuna on naisen tavaramerkki vaikka huulipunavarasto on laajentunut vuosien varrella turhankin paljon. Miranda on kasvonpiirteiltään viehättävä ja kasvot ovat kulmikkaat. Nenä on suora ja poskipäät korkeat. Vartaloltaan Miranda on kaiken kaikkiaan tavallinen. Hän on normaalipainoinen ja sopivan kurvikas. Pituutta hänellä on 170cm, eli juuri sen verran ettei hän tunne itseään liian pieneksi mutta kykenee myös käyttämään korkeitakin korkoja huolehtimatta.

Mirandan hiusvärit aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan (Rosings-ajalta):
1. Pastellisateenkaari (turkoosi-laventeli-vahva pinkki)
2. Punainen-oranssi-vaaleanpunainen
3. Mustat juuret, tummanvioletit latvat
4. Ruusukulta
5. Mermaid hair (tummansininen-sininen-sinivihreä-vihreä)
6. Vaaleanharmaa-vaalea persikka-taivaansininen-vahva turkoosi


Luonteeltaan Miranda on nauravainen, erittäin ulospäinsuuntautunut ja spontaani. Hän rakastaa isoja ihmisjoukkoja, hauskanpitoa ja uusia tuttavuuksia. Hänellä hymy on aina herkässä, vaikeinakin hetkinä. Vaikeasta lapsuudesta hän selvisi vitsien ja vähättelyn kautta.
Miranda on hieman rääväsuinen persoona, jolla on paljon sanottavaa ja vahvoja mielipiteitä. Hän uskoo, että kaikilla on oikeus tasa-arvoiseen elämään ja että ahkeruus palkitaan. Hän uskoo myös kohtaloon, Jumalaan ja tosirakkauteen. Miranda ihastuu ja rakastuu nopeasti, mitä selittääkin vaihtuvien suhteiden määrä tämän elämässä.

Muita Mirandan luonteessa hallitsevia piirteitä ovat itsenäisyys, uskollisuus ja naisellisuus. Miranda on oppinut varhain itsekseen pärjäämisen taidon ja sen mukana tulevan vastuun. Hän toimii parhaiten yksin eikä ole ryhmäpelaaja, vaikka sosiaalinen onkin. Miranda on myös uskollinen ystävilleen. Hän ei petä lupauksiaan ja pitää huolta suhteistaan niin hyvin kuin osaa. Paheena Mirandalla on kuitenkin juoruaminen, vaikka hän harvemmin paljastaa mitään läheisistä ihmisistään. Huolimatta itsevarmuudestaan, Miranda on pinnan alla epävarma ihminen ja jää usein epäilemään itseään tai ihmisiä ympärillään. Syy miksi hänen suhteensa ovat usein epäonnistuneet on juurikin se, että Miranda lähtee epäröimään ja etsimään vikoja, joko itsestään tai kumppanistaan.

Miranda on spontaani ihminen, joka katuu yleensä tekojaan seuraavana aamuna mieluummin kuin huolehtii niistä sillä hetkellä. Hän saattaa vaikuttaa hiljaisemmista ihmisistä ajattelemattomalta teiniltä, mutta on mukava ihminen, joka välittää ja osaa olla halutessaan huomaavainen ja ymmärtäväinen. Mirandan perusluonne on energinen ja hän ei pääse siitä mihinkään. On päiviä kun hänkin haluaa vain maata sängyssä mutta useimmiten tekeillä on edes jotakin pientä. Lottovoitosta huolimatta Mirandan jalat ovat pysyneet maassa ja hän ei ole rahoistaan ylpistynyt.


Miranda 20v

I could hurt someone like me,
out of spite or jealousy
I don't steal and I don't lie
but I can feel and I can cry
A fact I'll bet you never knew
but to cry in front of you
That's the worst thing I could doMiranda Alexandra Kirk syntyi kahdelle uskovaiselle vanhemmalle Sunderlandin mukavaan ja tasapainoiseen lähiöön. Naapureina oli muita kirkkoon kuuluvia ja yhteishenki oli korkealla - uusi tyttövauva sai lämpimät tervetulotoivotukset ja kaikki valmiudet hyvään elämään Luojan valvovan ja rakastavan katseen alla. Miranda ei kuitenkaan osoittautunut helpoksi lapseksi. Kasvaessaan hän alkoi epäilemään Jumalan olemassaoloa ja järkytti siten ensimmäisen kerran vanhempansa, sukunsa ja naapurinsa. Mirandan koulukaverinsa eivät eläneet samanlaisissa ympäristössä kuin hän ja niin tyttö omaksui mieluummin heidän ajatuksensa maailmasta.

Teininä Miranda kapinoi vanhempiensa elämäntyyliä vastaan hanakammin kuin koskaan. Hän ei halunnut käydä kirkossa eikä tahtonut jutella päivällispöydässä haarukka ja veitsi oikein päin kädessä niitä näitä. Saadessaan takapihan keinussa ateistilta poikaystävältään ensisuudelmansa Miranda järkytti vanhempiaan toisen kerran. Miranda ei viettänyt aikaa kotonaan, vaan pakeni joko ystäviensä luokse tai tallille. Hevoset ja huumori olivat hänen pakokeinonsa, eivät Jumala ja Raamattu. Raamatun sijaan Miranda luki mieluummin fantasiadraamaa ja kuunteli rock-bändejä. Täysi-ikäisenä Miranda biletti paljon ja saapui muutamat kerrat humalaisena vanhempiensa ovelle - järkytyksen kolmas taso oli saavutettu. Absolutisti-vanhemmat passittivat nuoren tytön AA-kerhoon. Siellä Miranda ei kuitenkaan käynyt kertaakaan vaan luisti joka kerta.

24-vuotiaana Miranda muutti omilleen, opiskeli ja hankki oman elantonsa. Hän sai taukoa tai enemmänkin poispääsyn vanhempiensa uskotuputuksesta. Ratsastuskoulu ja ystävät olivat olleet ainoa voima, joka piti Mirandan siihen asti kotona. Kun Kerry-ruuna lähti eläköitymään tuntui ajoitus mitä täydellisimmältä ja Mirandan elämässä alkoi uusi itsenäinen aikakausi. Miranda eli pienellä kampaajanpalkalla räsyisessä kolmiossa ystävänsä kanssa ja nautti vapaudesta.

26. vuotissyntymäpäivillään Miranda sai lahjaksi lottokupongin, jonka hän pelasi. Uutiset lottonumeroiden jakamisen jälkeen saivat Mirandan lähes pyörtymään - hän oli voittanut 2,5 miljoonaa puntaa. Ne rahat toivat ison muutoksen naisen elämässä. Miranda pystyi huolehtimaan itsestään, ystävistään ja asumisestaan. Hänellä ei ollut enää vaikeuksia maksaa vuokraa tai värjätä kulahtaneita hiuksiaan. Lottovoitto valoi ennen niin kirkonvastaiseen ihmiseen myös hieman toivoa. Hän alkoi uskoa, että kohtalo ja Jumala olivat antaneet hänelle armoa ja antaneet anteeksi nuoruuden hölmöilyt. Lottovoitosta lähtien Miranda on uskonut kohtaloon. Iso summa rahaa säikäytti nuoren naisen ensin, mutta lopulta hän päätti käyttää sen viisaasti. Hän osti ja sisusti mieleisensä talon, osti hevosen ja uudisti hiuksensa, kehonsa ja vaatekaappinsa. Ajokorttiin löytyi rahaa kuin myös upeaan autoon ja uuteen kameraan. Loput rahat hän säästi ja käytti hyväntekeväisyyteen ja paikallisille seuroille, joiden vuosittaisissa juhlissa ja tapahtumissa käy mielellään.

"We could be in a room full of people and my eyes would meet his, just fo find he had already been looking. It's like we had our own language, without even having to speak. No one else in the room could possibly understand the way we felt about each other, propably because we can't even understand it ourselves, all I know is, when he walks into a room, it's like all my worries and fears go away. Because he is there. And that's all I need.

- We'll say we're best friends but we both know best friends don't look at each other the way we do"
Suosikit:
Väri - tulenpunainen
Vuodenaika - kesä
Musiikkigenre - vanha rock
TV-sarja - Modern Family, OITNB, The Good Wife
Elokuva - Zoolander 1 & 2
Vaate - nahkatakki
Kengät - punaiset stiletot
Paikka - oma sänky
Juoma - punaviini
Ruoka - pepperonipizza
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Miranda Kirk
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: