PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Dhriti Adams

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Dhriti Adams   Su Joulu 28, 2014 12:59 pm© minä


Nimi: Dhriti Ria Adams
Kutsumanimi: Didi (vierastaa sitä, että joku muu kuin hänen vanhempansa kutsuu häntä syntymänimellään)
Ikä: 27-vuotias (s. 21.04.1990), Oinas
Skp & siviilisääty: Nainen, parisuhteessa Oliver Grayn kanssa

Asuminen: Omistaa yksiön vanhassa ja kauniissa kerrostalossa Hexhamissa ja vuokraa sitä Bex Halelle. Didi itse asuu Fairchildien kartanossa sievässä ja tilavassa makuuhuoneessa, joka on sisustettu hempein värein ja siistissä kaaoksessa Didin tavaroista. Ajaa punaista Mini Cooperia, vuosimallia 2009.

Ammatti ja koulutus: Didi opiskeli sosiaalipsykologiaa yliopistossa mutta päätyi lyhyen työsuhteen jälkeen aivan muihin töihin. Työskenteli aiemmin Newcastlen keskustassa Bradley's-pubissa tarjoilijana ja baarimikkona, nykyään Fairchildit työllistävät naista taloudenhoitajana, kisojen emäntänä kartanolla ja kesäisin leirien keittiötätinä. Työnkuvaan mahtuu kartanon pidon lisäksi myös nykyään vastuu tallin kahvilaravintola Loungen pyörittämisestä.

Perhe: Perheeseen kuuluvat äiti Nabitha, 46, isä Charlie, 53, ja 12-vuotias pikkuveli Dhiraj, jotka asuvat Skotlannissa lähellä Glasgow'ta Giffnockissa. Sukua naisella löytyy Intiassa ja Skotlannissa paljon ja hän käykin vierailemassa sukulaisiaan ja perhettään usein välimatkasta huolimatta.
Harrastukset: Ratsastaminen, juokseminen ja (puoli)maratoonit, sisustaminen, meikkaaminen, ruoanlaitto

Lemmikit: saksanpystykorvanarttu Lily, jonka voi tavata Fairchildien koirien kanssa peuhaamassa pitkin tallipihaa ja maaliskuun lopulla kotiutunut collienarttupentu Jessy, joka alkaa itsekin kulkemaan tallilla hieman kasvettuaan.
Hevonen: ponitamma Sunny Side Up

Muuta: Puhuu siedettävää hindiä ja hieman skotinkieltä isältään


Didi aloitti ratsastamisen 9-vuotiaana ja ratsasti yhteensä vajaa 10 vuotta ennen taukoaan. 10 vuoden kokemus kartutettiin äidin ystävän, Hannahin maalaistallilla. Pääosassa Didin ratsastuksessa oli Ricardi, 145cm korkea tummanruunikko risteytysponiruuna, jolla oli niin liikettä kuin älyä. He kehittyivät molempien ratsukon osapuolien motivaation ansiosta vuosien varrella paljon ja vanhempana Didi kisasi Ricardin kanssa este- ja kouluratsastuksessa tasoilla 90-100cm ja Helppo B. Didi olisi tahtonut jatkaa Ricardin kanssa ikuisesti mutta opiskelut ja uusi elämä uudessa kaupungissa veivät mukanaan. Poniruuna sai uuden ratsastajan, mutta Didi jäi hevosetta opiskeluidensa keskellä. Ratsastus unohtui elämän pyörteissä mutta viiden vuoden jälkeen Didi eksyi Rosings Parkiin ja pääsi vihdoin takaisin hevosen selkään. Ponitamma Sunnyn ostettuaan viikottainen ratsastusmäärä ja hevosten kanssa puuhastelu ovat vain lisääntyneet.

Ratsastajana Didi on tietoinen omista vahvuuksistaan ja vaativa itseään kohtaan (kuten on muissakin elämänsä osa-alueissa). Nuorena kisaponin kanssa ratsastus oli tavoitteellisempaa kuin se nyt on Sunnyn kanssa. Hän pyrkii kuitenkin jokaisella ratsastuskerralla hyvään suorittamiseen antaen hellittää kuitenkin maastoreissuilla. Nuorena kuulema sanonta on jättänyt naiseen jälkensä: "Ratsastus on kuin runoutta liikeessä. Mikään ei ole kauniimpaa kuin taitava ratsastaja ja hevonen sulautuneena yhteen mieleen." Hänelle harmonia on tärkeää ja kaikki tehdään hevosten ehdoilla. Koonsa puolesta Didi voi ratsastaa kaikenkokoisia hevosia ja pieni koko on kerrankin hänelle enemmän vahvuus kuin heikkous. Didi ei kuitenkaan viihdy kovin isojen hevosten selässä ja on ikuinen ponityttö.Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Ruskea
Pituus: 159cm

Didi on luonnonkaunis nuori nainen vahvoilla yönmustilla ja kiiltävillä hiuksilla, jotka ylettyvät rinnuksille. Ne ovat luonnostaan kiharat, erityisesti latvoista. Pituutta naisella on 159cm ja rakenteeltaan hän on siro mutta aina ryhdissä. Ensivaikutelma ei ole urheilullinen mutta Didillä on erinomainen kunto ja kestävyys. Hän pystyy juoksemaan täyspitkiä maratooneja ja rakastaa pitkiä lenkkejä. On hänellä melko selvästi erottuvat vatsalihaksetkin, vaikka muutoin vartalo on ennemmin pehmeä kuin selvästi piirtynyt lihaksista.
Naisen silmät ovat syvän kastanjanruskeat. Niitä verhoavat tummat ja luonnostaan tuuheat ripset. Kulmakarvat ovat tummat ja paksut mutta vaivalla muotoonsa nypityt. Silmät ovat lähes aina vahvasti meikatut - tosin luonnollisin värein, kohtuudella ja taidolla. Naisen huulet ovat täyteläiset ja usein hymyssä. Didin hymy on leveä ja hurmaava. Korvien koristeena ovat usein isot helmikorvakorut, joita Didillä on värissä kuin värissä.

Didin iho on aina ruskettunut. Hänen isänsä on skotlantilainen ja äiti intialainen. Skotlantilaiset juuret vaalentavat intialaisen ihoa hieman ja kirkkaassa äänessä on pehmeä skottilainen aksentti. Vuodet englannin puolella ovat muuttaneet aksenttia vähäisemmäksi mutta varsinkin nuorena ja erityisesti kotona vierailtuaan Didin puheeseen karkaa paljolti skottilaista slangia.

Didin pukeutumistyyli on muotitietoinen ja naisellinen ("söpö"), mutta arkinen ja yksinkertainenkin. Didi pukeutuu mielellään mekkoihin ja hameisiin mutta kaapista löytyy housujakin. Paidat ovat usein istuvia ja vaatteista löytyy satunnaisesti myös röyhelöitä, rusetteja ja pitsiä. Didin vaatekaapin väriskaala on laaja mutta hän suosii mustavalkoista, vihreän eri sävyjä, tummanpunaista ja vaaleansinistä. Pörheät hiukset ovat lähes aina auki mutta joskus myös huolettomalla poninhännällä tai puoliksi ylös nostettuna.


Yleisesti ottaen Didi on pirteä ja rento. Hän rakastaa vilpittömiä ihmisiä, puuhastelua ja nauramista. Hän on hienostunut ja sanavalmis nainen, joka ei kaihda itsensä ja ystäviensä puolustamista mutta pitäytyy mieluummin pois draaman ympäriltä kuin hakeutuu sen keskelle. Huonoina päivinä Didi on hyvin tunteellinen ja ärtyy helposti naljailuun. Huonoja päiviä on kuitenkin vain harvoin ja Didin yllättää useammin intoilemasta kuin mököttämästä myrkynnielleenä.

Didi on tunteellinen nainen, joka ilmaisee tunteensa selvästi ja usein turhankin herkästi. Hän sanoo asioita ajattelematta ja päätyy siten joskus typeriinkin tilanteisiin. Hän innostuu herkästi asioista ja ideoista ja päättäessään jostakin myös tekee sen kunnialla loppuun. Välillä hän asettaa itselleen liian korkeita tavotteita ja vaatii maantasalle kiskomista ennenkuin tajuaa, että määränpää on saavuttamattomissa. Määrätietoisuus on auttanut Didiä kuitenkin elämässä. Opiskelut sujuivat hienosti ja Didi oli mallioppilas pienestä pitäen hyvine arvosanoineen ja ystävälaumoineen. Välillä nörtiksikin leimautunut nainen rakasti opiskelua, lukemista ja asioihin perehtymistä ja viihtyy kirjojen parissa vieläkin. Perfektionisti Didi ei kuitenkaan ole vaikka rakastaakin järjestelmällisyyttä. Rento elämänasenne on hyvä vastapaino suurille haaveille, joita löytyy joka päivä enemmän kuin eilispäivänä.

Didi tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten ja eläinten kanssa hyvin. Nainen on jokseenkin ennakkoluuloinen mutta on kuitenkin valmis antamaan mahdollisuuksia. Hän ymmärtää monenlaisten näkemysten päälle ja on hyvä kuuntelija. Hän on myös todella avulias ja epäitsekäs ihminen. Hän ei halua tuntea itseään toimettomaksi ja laittaa muut ihmiset mielellään etusijalle ennen itseään tehden väsyttömästi töitä muiden auttamiseksi ja saadakseen asiat järjestykseen.
Didi on myös varomaton romantikko ja ihastuu miten kehenkin. Hän pitää tällaiset tunteet yleensä liian pitkään itsellään ja katuu sitä jälkeenpäin.


Didin äiti Nabhita muutti nuorena vanhempiensa ja isoveljensä kanssa Isoon-Britanniaan. Viiden vuoden päästä 20-vuotias Nabhita meni naimisiin skotlantilaisen Charlie Adamsin, 7 vuotta vanhemman aloittelevan asianajajan, kanssa naimisiin ja heidän esikoisensa Dhriti Ria Adams syntyi. Didin lapsuus oli mukava, lämminhenkinen ja rakkaudentäyteinen. Hänellä oli kannustavat vanhemmat ja intialaiset isovanhemmat, jotka selittivät maailman ihmeistä ja kertoivat elämästä Intiassa. Didi kunnioitti juuriaan ja rakasti kauniita kertomuksia kaduilla kulkevista pyhistä lehmistä ja jumalista, joihin hindulaisuudessa uskottiin. Samalla isän vanhemmat kertoivat skotlantilaisia kansantaruja, jotka herättivät tytössä toisenlaista kunnioitusta.

Kun Didin isä alkoi menestyä alallaan hän perusti yrityksen, jonka menestys toi perheelle varoja. Didi tutustui hevosiin 9-vuotiaana ja aloitti vajaa 10-vuotiaana ratsastuksen äitinsä ystävän, Hannahin tallilla East Kilbridessä. Tallin ponit olivat vaikeita mutta Hannah kannusti Didiä jatkamaan ja ahkera työskentely tuotti tuloksia. 11-vuotiaana Didi hyppäsi vakioponillaan Ricardilla ensimmäisen esteensä ja siitä lähtien hän on rakastanut esteratsastusta. Didin ollessa 14-vuotias he alkoivat kisaamaan koulu- ja esteratsastusta alueen pikkukisoissa. Aluksi he eivät menestyneet mutta myöhemmin ruusukkeiden virtaa ei voinut enää pysäyttää. Ricardi ei koskaan jäänyt Didille liian pieneksi ja he voittivat aluemestaruushopeaa kouluratsastuksessa Didin ollessa 16-vuotias. Lennokasliikkeinen, pippurinen poniruuna oli Didin once-in-a-lifetime-hevonen.

Didin onnelliseen hevosten ja ystävien täyteiseen elämään tuli lommo vuonna 2008. Oli koettu niin ensisuudelma, kesäromanssi, muutama turhan villi ilta ystävien kesken ja huippupisteet koulusta. Hän oli käynyt Lontoossa, Intiassa sukunsa luona ja muutamassa Euroopan maassa. Keväällä sinä vuonna Adamsien perhe sai kuitenkin kuulla suru-uutisen, sillä Didin äidinäitinsä ja -isänsä olivat kuolleet auto-onnettomuudessa. Se kevät on ehdottomasti ollut Didin surullisinta aikaa, jota tiedottomuus onnettomuuden kulusta vain lisäsi. Hän suree isovanhempiaan yhä.
Isovanhempiensa perintörahoilla Didi osti asunnon Hexhamista ja muutti Skotlannista Englantiin opiskelemaan. Ricardi siirtyi nuoremman tytön ratsastukseen ja Didin ratsastusharrastus jäi. Opiskelujen valmistuttua Didi lähti työskentelemään isänsä suhteiden avulla saadussa työpaikassa. Yritys meni kuitenkin pian konkurssiin ja Didi jäi tyhjän päälle. Työttömyys sai Didin hätääntymään ja lähtemään työskentelemään tilapäisesti Bradley's-pubiin tarjoilijana ja osittaisena baarimikkona. Kun tilalle ei parempaa työtä enää löytynytkään, Didi jäi baariin. Nyt Didi on vakiintunut työntekijä Rosings Parkissa ja varsin erilainen arki taloudenhoitajana tuntuu naisesta mahtavalta.

Suosikit:
Väri - vaaleansininen
Vuodenaika - syksy
Musiikkigenre - acapella, akustinen musiikki
TV-sarja - Gilmore Girls, HIMYM
Elokuva - Notting Hill
Vaate - kevyt kukkakesämekko
Kengät - ruskeat nahkasaappaat
Paikka - kartanon kirjasto
Juoma - vesi
Ruoka - avokadopasta
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Dhriti Adams
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: