PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jamie Ellis

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Jamie Ellis   La Elo 24, 2013 7:33 pm


kuva © kirke

P E R U S T I E D O T

Nimi: James Edward Ellis  
Ikä: 31; (12.4.1987) Englanti
Sukupuoli: Mies
Koulutus: BA International Relations, Durham University 2015; opiskeli pitkäksi venähtäneen tutkinnon miellyttääkseen perhettään.
Ammatti: Erittäin menestynyt olympiatason ammattiesteratsastaja CSI5* -tason kisoissa. Kilpailee pääasiassa Corinne Fairchildin sekä Kingsdown Sport Horses Ltd:n estehevosilla; hänellä on yleensä kahdeksasta kahteentoista hevosta kerrallaan kilpailtavana. Hän viettää suurimman osan viikonlopuistaan kisamatkoilla; kotitallilla hän on maanantaista keskiviikkoon, mutta mikäli viettää loppuviikonkin Englannissa, ottaa ehtiessään konsultoitavia, koeratsastettavia ja ratsutettavia hevosia.

R A T S A S T U S

Merkittäviä sijoituksia
8/2018 London CSI* GCT – 1. sija
5/2018 Madrid CSI5* GCT – 5. sija
4/2018 Shanghai CSI5* GCT – 5. sija
3/2018 Mexico City CSI5* GCT – 1. sija
12/2017 London Olympia CSI5* World Cup – 2. sija
12/2017 Geneva CSI5* RGS 17th Rolex IJRC Top 10 Final – 2. sija
9/2017 Rome CSI5* GCT – 2. sija
8/2017 London CSI5* GCT – 1. sija
7/2017 Chantilly CSI5* GCT – 1. sija
5/2017 Windsor CSI5* Rolex Grand Prix – 3. sija
4/2017 Shanghai CSI5* GCT – 3. sija
4/2017 Mexico City CSI5* GCT – 1. sija
3/2017 Doha, Al Shaqab CSI5* Grand Prix – 1. sija

2016 Barcelona CSIO5* Furusiyya FEI Nations Cup Jumping Final – 2. sija
2016 Olympic Games Rio de Janeiro – yksilökulta esteratsastuksessa
2016 FEI Göteborg CSI5* World Cup – 1. sija

2015 Rolex Grand Slam (1. sija Aachen, Geneva ja Spruce Meadows)

Jamietä on kuvailtu nurinkuriseksi hevoskuiskaajaksi, sillä hänellä tuntuu olevan lahja antaa unisimmallekin hevoselle tujaus kuritonta energiaa. Hän on luonteva, lahjakas esteratsastaja, jolla on silmää onnistuneille riskeille erityisesti aikaratsastuksessa; hänellä on erinomainen tasapaino, hyvä istunta ja kevyt, vakaa käsi. Vaikka mies saattaa esteradalla tehdä pelottavan lyhyitä teitä, vinoja lähestymisiä ja hurjia kurveja, hän ei koskaan ota harkitsemattomia riskejä hevosten kanssa tai lähde radalle ilman huolellista valmistautumista. Mies on hevosten kanssa peloton, energinen ja intohimoinen, ja hän pitää eniten samanhenkisistä hevosista, kuten itse ratsuttamastaan Lost My Sockista. Jamie haluaa tehdä yhteistyötä hevosten kanssa niiden töihin pakottamisen sijasta.

Kilpailevat hevoset

Lost My Sock
"Socks" / ori / ish / 2006 / kullanrautias / 165 cm / CSI5*

Tick Tick Boom
"Bambi" / ruuna / kwpn / 2005 / tummanruunikko / 175 cm / CSI5*

Qashqai
"Q" / tamma / awb / 2004 / ruunivoikko / 164 cm / CSI5*

Beijing Bicycle
"Jinx" / ruuna / swb / 2008 / kimo / 162 cm / CSI3-5*

Pantheras
"Pan" / ruuna / west / 2008 / papurikonkimo / 168 cm / CSI3-5*

Cosima
"Cosima" / tamma / hann / 2008 / tummanrautias / 167 cm / CSI3-5*

Fidelia D
"Fidelia" / tamma / holst / 2007 / ruunikko / 165 cm / CSI3*

Quinaro de Revel
"Quinaro" / ruuna / sf / 2009 / ruunikko / 166 cm / CSI3*

Spiders From Mars
"Sparrow" / ruuna / kwpn / 2011 / tummanruunikko / 168 cm / CSI1-2* YH

Batman
"Batman" / ruuna / bwp / 2012 / musta / 172 cm / CSI1-2* YH


kuva © kirke

A S U M I N E N

Jamie muutti Kayla Williamsin ja naisen koiran kanssa kaksikerroksiseen, remontoituun rivitaloasuntoon Hexhamiin lokakuussa 2016. Ensimmäisessä kerroksessa on yhdeksi, avoimeksi tilaksi yhdistetty olohuone, ruokasali ja moderni, mustavalkoinen keittiö, josta on kulku pienelle, suojaisalle takapihalle. Jamien kädenjälki näkyy lähinnä upottavassa, punaisessa sohvassa sekä korkeatasoisessa kotiteatterissa. Toinen kerros on jaettu kylpyhuoneeseen ja kahteen makuuhuoneeseen, joista pienempi toimii vähäisessä käytössä olevana vierashuoneena. Jamie viettää suuren osan kuukaudesta kisamatkoilla, ja kotona ollessaan metsästää kadunvarresta parkkipaikan siniselle Ford Mustang QT:lleen.

P E R H E

Jamie on huomattavasti läheisempi ystäviensä ja työkaveriensa kanssa kuin biologisen perheensä; hän laskeekin perheekseen esimerkiksi pitkäaikaisen ystävänsä Emersonin, naisystävänsä Kaylan, hevosenhoitajansa Mayben sekä loput värikkäästä, lajaasta, kansainvälisestä ystäväpiiristään. Ylemmän keskiluokan varakas ja nimekäs suurlähettiläsperhe on aina ollut hyvin tietoinen ja tarkka asemastaan ja sen säilyttämisestä. Vanhemmat, William ja Harriet Ellis, asuvat tällä hetkellä Singaporessa, ja Jamien kaksi vanhempaa veljeä asuvat yläluokkaisine puolisoineen Lontoossa. Isän mukaan nimetty William työskentelee korkeatuloisena neurokirurgina ja Philip menestyvänä oikeusasianajajana.

K I I N N O S T U K S E T

Ei ole montaa asiaa, joita Jamie ei ole kokeillut. Mies on esimerkiksi hypännyt useamman kerran laskuvarjolla, harrastanut purjelautailua ja sukellusta Tyynellämerellä, ottanut paritanssitunteja, pelannut jalkapalloa ja jopa kokeillut viulunsoittoa. Ratsastus on kuitenkin ainoa asia, johon Jamie on jaksanut panostaa läpi elämänsä. Aktiivisesti esteratsastuksen huipulla kilpailevalla miehellä on hyvin vähän vapaa-aikaa, mutta sen hän viettää mieluiten ystäviensä ja tyttöystävänsä kanssa; Jamie houkuttelee ystäviään usein mukaan mitä kummallisimpiin aktiviteetteihin aina mummobingosta extremeurheiluun. Erityisesti hän nauttii spontaaneista ulkomaanmatkoista.


kuva © kirke reference © luda-stock.deviantart

U L K O M U O T O

Jamie on olemukseltaan lämmin, itsevarma mies, joka näyttää olevan vaivattomasti kotonaan epämukavimmissakin paikoissa. Hän on lähes poikkeuksetta hyväntuulisen oloinen, hymyillessään ja nauraessaan paljon, ja vaikuttaa helposti lähestyttävältä: mies ottaa rohkeasti katsekontaktin ja käy mielellään juttelemaan ventovieraillekin. Hän on 178-senttinen, hoikka, mutta harteikas ja urheilullinen mies, jolla on ratsastajan pettämätön ryhti ja tapa liikkua pitkin, joustavin ja rennoin askelin. Jamie on lahjakas kätkemään ankarankin stressin rennon, hilpeän ulkokuoren alle.
Päivettynyt iho on lukuisten leikkausarpien ja vanhojen ruhjeiden kirjomaa kuin muistutuksena siitä, etteivät miehen ottamat riskit ole aina kannattaneet. Trendikkäästi pompadour-tyyliin leikatut ja laitetut, tuuheat hiukset ovat väriltään tummanpunaruskeat ja tekstuuriltaan pehmeät; päältä sivuja pidemmät hiukset on työnnetty ilmavasti pois otsalta. Kasvot ovat soikeat ja piirteiltään symmetriset; otsa on korkea, poskipäät selkeästi erottuvat, leuka linjaltaan miehekäs, suu on ilmeikäs ja herkästi hymyilevä, suorat hampaat tunnollisesti valkaistut ja sopusuhtainen nenä profiililtaan suora. Tummat kulmat ovat paksut, ripset pitkät ja intensiivisissä, tummanruskeissa silmissä on poikamaisen kuriton pilke, joka katoaa harvoin vakavissakaan tilanteissa.

Mies on ulkomuodoltaan aina siisti, mutta huolitellun huolittelemattomasti rento. Hän noudattelee pukeutumisessaan muotia ja suosii laadukkaita vaatteita ja materiaaleja. Yleensä Jamie yhdistelee pehmeitä chinoja tai farkkuja hyvinistuviin t-paitoihin, kauluspaitoihin ja pikkutakkeihin; väreissä hän suosii vaaleiden, beigen ja ruskean sekä sinisten sävyjä yhdistettynä punaiseen ja oranssiin. Miestä näkee hyvin harvoin mustassa tai harmaassa. Kengät ovat joko siistit, nahkaiset kävelykengät tai nahkaiset ratsastussaappaat, ja ainoa asuste on isoisältä peritty, nahkahihnainen rannekello. Tallilla kylmänarka Jamie käyttää kokopaikkaisia, beigejä ratsastushousuja sekä topattua ratsastusliiviä tai Rosings Parkin viininpunaista ulkotakkia pitkälle loppukevääseen.

L U O N N E

Sosiaalisen, luonnostaan positiivisen ekstrovertin on ollut aina vaivatonta ystävystyä. Jamie ympäröi itsensä mielellään ihmisillä ja heittäytyy usein rohkeasti juttusille ventovieraidenkin kanssa. Mies nauttii suuresti leikinlaskusta, myös omalla kustannuksellaan, ja vaikka sitä ei ehkä alkututtavuuden perusteella uskoisi, ystävät löytävät hänestä empaattisen olkapään vaikeampinakin aikoina. Hän on lähes poikkeuksetta hyvin ystävällinen, erityisesti vastakkaiselle sukupuolelle, mikä aiheuttaa silloin tällöin kärhämää parisuhteissa, kun tyttöystävä ei arvosta miehen luontaista tapaa flirttailla. Itsevarma mies ei ota itseensä kritiikistä tai perusteettomista haukuista eikä hän tunne herkästi nolostusta - tai ainakaan paljasta sitä. Jamie ei mielellään ilmaise tuntemaansa ahdistusta tai suuttumusta, vaan pyrkii kätkemään negatiiviset tunteet hyväntuulisuuden ja leikinlaskun taakse. Muuten elämästään avoin mies välttelee ongelmistaan puhumista ja yleensä vähättelee negatiivisia tunteitaan.

Jamie on ollut lapsesta saakka hyvin impulsiivinen ja spontaani mieluummin tehden ensin ja harkiten myöhemmin; hän on esimerkiksi aina rakastanut hetken mielijohteesta tehtyjä ulkomaanmatkoja tai arki-illan piristykseksi yhtäkkiä tempaistuja juhlia. Valitettavasti hänellä on taipumus menettää kiinnostuksensa yhtä nopeasti kuin se on syttynyt: spontaanien juhlien siivous ei ole laisinkaan yhtä mieluisaa ja miehen yöpöydällä on vino pino kesken jääneitä romaaneja. Jamiessä asuu myös edelleen lapsenmielinen poika, joka rakastaa käytännönpiloja, pelejä ja näyttäviä, julkisia tempauksia, jotka joko ilahduttavat tai nolostuttavat hänen ystäviään, erityisesti tyttöystäviä.


kuva © kirke reference © luda-stock.deviantart

H I S T O R I A

Maailma tuli tutuksi Jamien lapsuudessa, sillä viisihenkinen suurlähettiläsperhe vaihtoi maata muutaman vuoden välein. Ensimmäiset lapsuusmuistot ovat valokuvia espanjalaisista kouluhevosista, joiden selässä pieni Jamie säteilee hymykuoppineen. Mies on ollut kiinnostunut hevosista niin kauan kuin muistaa ja hakeutunut niiden pariin missä päin maailmaa vain. Statuksestaan tietoinen perhe arvostaa akateemista, yhteiskunnan ihailemaa menestystä, mutta kunnianhimoiset isoveljet täyttivät jo vanhempien toiveet, joten hemmoteltu kuopus sai harrastaa rauhassa vanhempien olettaessa, että Jamiekin hakeutuisi ajan koittaessa soveliaalle alalle. Kun Jamien valitsema ura tuli selväksi, oli jo liian myöhäistä.

Kuriton, impulsiivinen poika ei ollut vaivaton kasvatettava varsinkaan Etelä-Afrikan tai Thaimaan kaltaisissa, tavattoman virikkeellisissä ympäristöissä. Jamie oli antaa äidilleen vatsahaavan seikkailuillaan, joskaan ei itse muista esimerkiksi hengenvaarallisen käärmeenpureman aiheuttamaa sairaalareissua. Loputtoman utelias ja peloton, seikailunhaluinen poika halusi myös välttämättä tutustua kiukkuiseen virtahepoon, joka ajoi perheen auton katolle pakosalle, ja katosi useamman kerran Bangkokin kaduille. Jamie viettikin lapsuutensa villeissä seikkailuissa koulunkäynnin sijaan, ja ilman isänsä vaikutusvaltaa olisi taatusti tullut erotetuksi kouluistaan huomattavasti useammin.

Täysi-ikäiseksi tullessaan Jamie muutti Australiaan ja parin viikon jälkeen surffaamiseen kyllästyttään mies hakeutui töihin hevosalalle ratsuttamaan ja kilpailuttamaan nuoria hevosia. Muutaman vuoden kuluttua lahjakkuutensa osoittanut mies kilpaili Saksassa ja Sveitsissä ansaiten yhä parempia hevosia ratsastettavakseen. Hän tunsi löytäneensä kutsumuksensa: upeita hevosia, loistokkaita kilpakenttiä ja valtavasti häikäistyneitä hevostyttöjä. Hän tapasi myös pelkällä maineellaankin vakuuttavan Corinne Fairchildin kansainvälisillä areenoilla ja palasi houkuttelevien tarjouksen perässä Englantiin vuonna 2008. Jamie ryhtyi kilpailemaan naisen hevosilla alkuvuodesta 2009, näiden joukossa kissan lailla hyppäävällä Wickedillä, jonka kanssa pääsi nousemaan esteratsastuksen kerman joukkoon. Mies vierailee edelleen tamman haudalla.

Mies kehitti kuin vahingossa tavan tapailla tallien tyttöjä, vailla haaveita omasta pihasta ja perheenlisäyksestä. Jamie ei ole koskaan kokenut osaavansa olla pitkään aloillaan, saati sidottuna yhteen paikkaan tai ihmiseen. Rosings Parkiin asetetuttuaan hän tapasi kuitenkin tallilla työskentelevän Aisling O'Reillyn, ja ensimmäistä kertaa elämässään Jamie halusi yhteistä tulevaisuutta. Kahden vuoden seurustelun jälkeen he olivat kihloissa, mutta Jamien suunnitellessa häitä Aisling pohti kuinka kertoa lähestyvästä muutosta Irlantiin ainutlaatuisen työtarjouksen perässä. Kuukausia jatkunut valehtelu jätti mieheen pysyvät arvet. Laukkaratsastajaksi lähteneen naisen lähdön jälkeen mies oli varsin tasapainoton ja tapaili holtittomasti Aislingia seuranneita tallityttöjä, kunnes tutustui Kayla Williamsiin.

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jamie Ellis
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: