PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jimena Montes

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Jimena Montes   Ma Loka 06, 2014 5:37 pm
Nimi: Jimena Manuela Montes (Jimena, ”Mena”)
Ikä: 26 (9.3.1992 Espanja)
Sukupuoli: Nainen
Asuminen: Jakaa siskonsa kanssa tilavan huoneiston Hexhamissa sekä perheensä vanhan, vaihtelevasti toimivan punaisen Nissan Almeran. Saman katon alla asuu myös Espanjasta pelastettu kulkukoira Indi.
Ammatti ja koulutus: Hevosenhoitajan tutkinto, työskentelee Rosings Parkissa tallityöntekijänä. Jimena on motivoitunut, positiivinen ja taitava työntekijä, joka hoitaa hevosia kuin omiaan ja palvelee asiakkaita lähes rajattomalla ystävällisyydellä ja ymmärryksellä. Hänellä on kyky omaksua uudet asiat ja toimintamallit nopeasti, minkä vuoksi hän viihtyy vaihtelevissakin työtehtävissä ja lähtee erityisen mielellään kisoihin mukaan.
Harrastukset ja vapaa-aika: Luontoa rakastava Jimena liikkuu mielellään ulkona. Hän pitää erityisesti lenkkeilystä, eikä hän tilaisuuden tullen kieltäydy juuri muistakaan ulkoilmaharrastuksista. Jimena on innokas valokuvaaja, taitava laulaja ja lahjakas piirtäjä ja maalaaja. Hänen luonto- ja hevosaiheisia töitään lojuu usein pitkin asuntoa. Hänellä on muutama hyvä ystävä, joiden kanssa viettää paljon aikaa ja hän on hyvin läheinen siskonsa kanssa. Nainen rakastaa eläimiä ja on ratsastanut pienestä pitäen.
Hevoset ja ratsastus: Jimenalla on rauhallisen tasapainoinen ja teknisesti moitteeton ratsastustyyli ja rauhoittava vaikutus hevosiin. Hän käsittelee hevosia varmoin, lempein ottein ja on opiskellut hieman myös luonnollista hevosmiestaitoa. Hän on taitava tulkitsemaan hevosen käyttäytymistä ja omaa loputtoman kärsivällisyyden niiden kanssa toimiessaan, minkä vuoksi hän löytää usein yhteyden myös vaikeaksi leimattuihin hevosiin.


Ulkomuoto: Jimena on 166 senttimetrin pituinen ja sekä kasvoiltaan että vartaloltaan sirorakenteinen. Iho on vuodenajasta riippumatta kevyesti päivettynyt ja ruskettuu auringossa nopeasti. Paksut tumman suklaan sävyiset, nykyisin aavistuksen vaaleamman ruskeaksi liukuvärjätyt hiukset lainehtivat puoleen selkään asti ja silmät ovat syvän tummanruskeat, suuret ja ilmeikkäät. Tummat kulmakarvat on huoliteltu, huulet ovat muodokkaat ja nainen laittautuu mielellään, vaikkei tallilla ollessaan suosi vahvoja meikkejä. Jimenalla on leveä hymy ja tarttuva nauru, joita hän käyttää paljon. Nainen ei pelkää katsoa silmiin, puhuu heleällä äänellä ja antaa itsestään helposti lähestyttävän, viattoman vaikutelman. Hänen olemuksestaan huokuu hyväntuulisuus ja kiireettömyys, ja jokainen liike tuntuu olevan tarkkaan harkittu ja hyödyllinen. Nainen puhuu perheensä kanssa espanjaa, mutta on omaksunut englannin kielen jo lapsena kuullessaan sitä äitinsä ja sukulaistensa puhumana, eikä hänen puhettaan juuri erota englantilaissyntyisen aksentista. Ongelmia tuottavat vain hankalimmat sanat.
Jimenan vaatekaapin sisältö on monenkirjavaa aina suurista neuleista printti-, ruutu- ja kukkakuvioisiin toppeihin, t-paitoihin ja kauluspaitoihin sekä hameista ja mekoista farkkuihin ja shortseihin. Kaupungille mennessä jalkaan löytyvät tennarit tai nilkkurit, mutta ei ole harvinaista, jos ulkoilusta pitävän naisen näkee pukeutuneena rentoon lenkkiasuun ja mukaviin lenkkareihin. Jimena pitää pastellin sävyistä sekä kirkkaista väreistä ja rakastaa näyttäviä koruja.

Luonnekuvaus: Jimena uskoo vahvasti, että jokaisessa ihmisessä ja asiassa on jotain hyvää ja että kaikella on tarkoituksensa, vaikka hankalat asiakkaat ja oikuttelevat hevoset kuinka yrittäisivät horjuttaa tätä uskoa. Hän leikittelee usein ajatuksella karman laista ja pyrkii toimimaan sen mukaan: hyvistä teoista seuraa hyvää ja huonoista teoista huonoa. Vaikka nainen yrittää oman mielenrauhansa vuoksi ymmärtää ihmisten motiiveja tekoihinsa, hän vaipuu ajoittain epätoivoon törmätessään elämän raadollisuuteen. Hän on herkkä ympäristön ärsykkeille ja kokee tunteet voimakkaina. Naisella on tarve parantaa maailmaa ja jos hänellä olisi enemmän rahaa, hän lahjottaisi mieluusti suuria summia hyväntekeväisyyteen ja löytöeläinkodeille. Äärimmäisen myötätuntoisena ihmisenä hän on valmis miellyttämään muita ihmisiä oman hyvinvointinsa kustannuksella, eikä hän voi ymmärtää epäkohteliasta tai halveksuvaa käytöstä ketään kohtaan.

Jimena lähestyy ihmisiä avoimin mielin ja ajautuu hieman hyväuskoisena, tunteitaan spontaanisti ilmaisevana ja suorasanaisena ihmisenä helposti keskelle kommelluksia. Hän rakastaa hyväntahtoista vitsailua ja hassuja tempauksia eikä epäröi heittäytyä naurunalaiseksi viihdyttääkseen itseään tai muita. Nainen on pääosin ystävällinen kaikille, mutta hän arvostaa rehellisyyttä, eikä pelkää jyrkin sanavalinnoin valistaa mielestään väärin käyttäytyviä henkilöitä - välillä jopa tilanteissa, joissa olisi parempi olla hiljaa. Usein hän katuukin purkauksiaan välittömästi niiden jälkeen ja pahoittelee käytöstään. Toisaalta nainen on myös positiivisen palautteen mestari ja pienet arkipäiväiset kehut ja tarvittaessa vuolaat ylistykset tulevat häneltä luonnostaan. Taipumus innostua nopeasti ja spontaani lähestymistapa ilmenevät myös ihmissuhteissa. Jimena ei aina tule ajatelleeksi, etteivät kaikki ehkä pidä hänen uteliaisuudestaan ja halusta tutustua jokaiseen vastaantulijaan. Hän on nopea kiinnostumaan, ihastumaan ja heittäytymään värikkäiden tunteidensa vietäväksi, mutta yhtä nopea myös pettymään, jos ihastuksen kohde ei vastaakaan ruusunpunaisia kuvitelmia. Hänellä ei silti ole tapana jäädä tuleen makaamaan, vaan nainen kykenee sujuvasti kiinnostumaan jostakin toisesta ja jättämään epämukavat ihmiset ja asiat taakseen. Positiivisen, mutta syvälliseen ajatteluun kykenevän Jimenan kanssa on helppo ystävystyä, jos arvomaailmat kohtaavat.

Nainen on huolellinen, mutta herkästi huomiokykynsä epäolennaisuuksiin ja häiriötekijöihin kohdistava pohdiskelija, joka on parhaimmillaan saadessaan keskittyä täydessä rauhassa tehtäviinsä. Ajoittain hänen työntekonsa saattaa näyttää tehottomalta puuhastelulta, mutta hän hoitaa hommansa tunnollisesti, harkitusti ja tarkasti, vaikka aiheuttaakin lähes poikkeuksetta kiireen pysyäkseen aikataulussa. Aikataulut ja tiukat rutiinit eivät ole Jimenan vahvuuksia, vaan hän haluaa keskittyä, ymmärtää ja sisäistää tekemisensä. Kiireen ja kaaoksen keskellä täydellisyyteen pyrkivä pedantti nainen ahdistuu huomatessaan keskittymiskykynsä rajallisuuden. Hänen on vaikea hyväksyä sitä, jos asiat eivät pysy hallinnassa, ja siksi erittäin kiireisinä päivinä hän saattaa vaikuttaa hajamieliseltä ja ärtyneeltä.

Menneisyys: Jimena syntyi Espanjan Ourensen kaupungissa espanjalaisen taidemaalari Felipe Montesin ja englantilaisen sairaanhoitaja Kate Malonen ensimmäiseksi lapseksi, ja kolme vuotta myöhemmin heille syntyi toinenkin tyttö, joka sai nimekseen Marisa.

Jimena sai viettää turvallisen lapsuuden idyllisellä ourenselaisella asuinalueella rakastavien vanhempien kanssa. Perheen isä vietti toisinaan useita kuukausia sulkeutuneena työhuoneeseensa, joten välit äitiin muodostuivat paljon läheisemmiksi. Tytöt kävivät myös useita kertoja vuodessa Englannissa tapaamassa sukulaisiaan äitinsä kanssa. Montesin perheessä on aina arvostettu taidetta kaikissa muodoissaan, mutta molemmat tytöt ovat saaneet valita harrastuksensa ilman vanhempiensa asettamia pakotteita. Jimena on muun muassa tanssinut balettia, ottanut laulutunteja ja näytellyt. Hän seurasi hyvin pitkään isänsä jalanjälkiä ja innostui piirtämään ja maalaamaan jo lapsena, mutta ratsastuksen hän koki omimmaksi harrastuksekseen. Hän aloitti paikallisella tasokkaalla ratsastuskoululla 6-vuotiaana ja jatkoi harrastusta myös, kun perhe muutti pitkän pohdinnan tuloksena äidin kotiseuduille Englannin Carlisleen tytön ollessa 11-vuotias. Jimena vuokrasi teini-ikäisenä kesätöistä saamillaan rahoilla usean vuoden ajan mustaa trakehner ruunaa ja lopulta hurahti hevosiin niin, että opiskeli itsensä hevosenhoitajaksi. Hän on työskennellyt kahdella tallilla pohjoisessa Englannissa, kunnes muutti siskonsa kanssa Hexhamiin ja pääsi tallityöntekijäksi Rosings Parkiin ja osa-aikatyöntekijäksi paikalliselle kioskille. Nopeasti hän kuitenkin hylkäsi kioskityön voidakseen panostaa täysipäiväisesti uraansa hevosten parissa.© Avenida

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jimena Montes
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: