PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Suunnittelu: myrkytyksiä

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ma Syys 22, 2014 8:36 pm

Herätetään suunnittelu uudelleen henkiin lokakuussa 2016!

Nyt tuntuisi olevan hyvä aika potkaista viimein käyntiin juonikuvio, jota on ideoitu jo Rosingsin alusta lähtien. Haluan mainita näin heti alkuun, että kyseessä on siis vapaaehtoinen juonikuvio, jota ei tarvitse sisällyttää oman hahmonsa elämään, jos ei näin halua. Tapahtumista on kuitenkin hyvä olla tietoinen ainakin jollain tasolla.

Varmasti jokainen tallilla kävijä on kuullut tai (luultavasti harmikseen) myös törmännyt rouva Darlington-Whitiin, tutummin Cici. Hän on Romeon, katseita komeudellaan ja liikakiloillaan keräävän friisiläisruunan, ylpeääkin ylpeämpi omistaja. Cicin tavasta lelliä kultapoikaansa voidaan olla montaa mieltä (jotkut jättävät suosiolla mielipiteensä muodostamatta, haluttomina sotkeutua parivaljakkoon edes henkisellä tasolla), mutta kenties vankimman mielipiteen hevosesta on muodostanut hän, joka kustantaa koko lystin: Arthur Darlington-Whit. Ikäänsä ja stressitasoaan harmaantuva pankkiiri jumaloi vaimoaan, mutta vihaa yli kaiken konia, joka ryöstää rahojen lisäksi hänen vaimonsa huomion. Arthur on täysin kykenemätön sanomaan Cicille ”ei”, kuten on moni muukin, mutta nyt hänenkin mittansa on viimein täysi: ihrapallo-Romeon on lähdettävä.
Koska Cici ei suostuisi koskaan vapaaehtoisesti luopumaan rakkaasta hevosestaan, on herra Darlington-Whit päättänyt turvautua astetta laittomampiin keinoihin: myrkkyyn.

Arthur ei ole kovin kokenut kaidalta polulta poikkeamisessa tai halukas likaamaan omia käsiään, hän palkkaa pari alamaailman korstoa toimittamaan oikeutta puolestaan. Nämä herrasmiehet osaavat pitää suunsa kiinni, mutta eivät tiedä tuon turkastakaan hevosista. Kun myrkky sujahtaakin erehdyksissä väärän ”mustan” ja ”ison” eläimen rehuihin, on soppa jo syntynyt...
___________________________________________

Innostuin nyt satuilemaan ihan tosissani, mutta lyhyestä virsi kaunis: Rosingsissa tulee tapahtumaan yksi tai useampikin myrkytystapaus, mistä hevosen omistajat eivät tule olemaan iloisia. Myrkytyksen kohteena on siis Romeo, mutta myrkky sujahtaakin jonkin toisen ison ja tumman hevosen ruokiin (myrkyn määrän ei tarvitse olla kuolettava: roistot eivät osaa annostella sitä oikein kookkaalle eläimelle). Koska ensimmäinen yritys menee pieleen, myrkyttäjät yrittävät uudestaan asiakasta miellyttääkseen ja tällöin myrkyn kohteena voi olla useampikin hevonen: eihän vara ole aiemminkaan venettä kaatanut.
Jos juonikuvio kiinnostaa tai herättää jotain ideoita/ajatuksia, niin nyt keskusteluun mukaan!
Vielä tarvitaan ehdotuksia ainakin sen suhteen, että milloin ja miten myrkyttäjät tulevat tallille. Ensimmäinen myrkytys tapahtunee varsin huomaamattomasti, luultavasti päiväsaikaan tallille vierailijoina tulevien miesten toimesta. Milloin toinen myrkytysyritys tapahtuu? Ketkä ovat silloin paikalla, jos ovat? Miten mahdollisten silminnäkijöiden käy?
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ma Syys 22, 2014 9:12 pm

Ooh tää kuulostaa jännältä! Mielelläni ottaisin jollain tapaa osaa juonikuvioihin sitten kun jotain tapahtuu. Thomas voi vaikka olla siellä paikan päällä, kun joku hepoista sairastuu. Sen enempää en nyt tähän hätään osaa asiaan sanoa, mutta halusinpa nyt vain tuoda ilmi innostukseni hiphei.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ma Syys 22, 2014 10:15 pm

Minä olen ehdottomasti jollakin tavalla mukana, tämä kuulostaa niin jännältä suunnitelmalta! Evelyn voi toimia eläinlääkärinä kaikille sairastuneille hevosille, joiden hahmot/pelaajat niin toivovat. Lisäksi Teddy on ainakin yksi niistä hevosenomistajista, jotka pommittavat tallia kysymyksillä ja hengittelevät paperipussiin.

Arkiviikolla päiväsaikaan myrkyttäjät varmaan herättäisivät vähiten huomiota pukeutumalla työmiehiksi, jotka vastaavat tallin laajennuksesta. Viikonloppuna taas pääsee varmaan kulkemaan ihan vain muiden valmennuksia seuraamaan tulleiden ihmisten joukossa melko huomiotta. Öisin tuolla on sen verran kattava hälytysjärjestelmä, että ehkä siitä ei kannata yrittää läpi.
Mutta ainahan myrkyttäjät voisivat ajoittaa toisen saapumisensa vaikka iltatallin aikoihin, jolloin talli on varmaan aika tyhjä muutamaa työntekijää lukuunottamatta, ellei sitten joku hevosenomistajista palaa myöhään maastosta tai ole muuten vain pyörinyt tallilla viimeiseen asti. Ei kai ne myrkyttäjät kovin iloisesti suhtaudu todistajiin, joten ehkä ne mukiloi kaikki, jotka erehtyy liian lähelle? Zoe voi ainakin ottaa turpaan. Tai sitten Sawyer voi mennä vääntämään myrkyttäjiä solmuun.

Ohops, tulipa jaariteltua. Sori. Innostuin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ti Syys 23, 2014 5:36 am

Pacohan oli vissiin alkuperäisessä suunnitelmassa epäonninen "musta" kaakki johon myrkyttäjät iskee silmänsä ja onhan se musta satunnaisia ruskeita kohtia huomioimatta. Ehdottaisin ainakin kahta (ellei kolmea) eri hevosiin kohdistuvaa yritystä, joista yksi voisi ehkä olla vähän laajempi, kun tämä myrkytyskeissi nyt on saanut niin suuren suosion, ja voihan ne hämärähemmot tokalla myrkytyskerralla jonkun mukiloida. Kenties juuri iltatallin aikaan, ja silloin ainakaan kukaan minun hahmoistani tuskin on paikalla. Ehkä Zoe tai joku muu talliorja sopisi siihen rooliin parhaiten :>

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ti Syys 23, 2014 5:48 am

Olen ehdottomasti mukana.

Klaus voi olla Evelyn-paran olkapää ja osallistua epäillen ja syyllisiä etsien. Todennäköisesti syyttää jokaista tallilla käyvää. Katerina tulee ehdottomasti draamailemaan, juoruilemaan ja uhkailemaan, että vie hevosensa pois. Aleksei on kimo niin ei sovi myrkytysjuoneen. Alex voi olla mukana tarvittaessa, sillä on musta (pieni) Gabino (ja kaksi muuta myrkytyskelpoista heppaa). Sen elämä on niin ruusuista että tämähän sopisi hyvin sotkemaan.

Joku pitää ehdottomasti mukiloida, ja Avenidan kanssa olen sitä mieltä, että tallityöntekijä olisi mahtava (ja luonnollinen, jos niin voi sanoa) ratkaisu.

Hieno idea, Toksi!
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   La Loka 04, 2014 8:02 am

Caran molemmat hevoset ovat kimoja joten eivät oikein sovi ainakaan myrkytyksen kohteeksi.

Mutta Cara tykkää ainakin maastoilla myöhään, joten jos myrkytys tapahtuu ilta-aikaan, voi Cara vaikka olla paikalla kun miehet lähtevät tallilta. Tuttavalliseen tapaansa hän voi vaikka vaihtaa pari sanaa miesten kanssa. :>
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   La Loka 04, 2014 9:42 am

Miyato voi liittyä paperipussiin hengittelevien omistajien joukkoon, vaikka yksikään sen hevonen ei kuvausta täsmääkään ja ei sovi myrkytettäväksi.

Ray voi työntekijän ominaisuudessa olla rauhoittelemassa asiakkaita ja panikoida itsekin asiasta salaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   La Loka 04, 2014 9:51 am

Oijoi minäkin tahdon ottaa osaa!! Keira tulee luultavasti pyörimään tallilla tavallista useammin huolestuneena siitä ettei hänen hevoselleen kävisi mitään. Dara on musta joten sinällään se sopisi myrkytyskuvioon mutta kun näitä vaihtoehtoja jo tuli voi sen jättää poiskin. Ihan loistava idea tämä myrkytyskuvio!
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 8:32 am

Mäkin haluun mukaan tähän...
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 12:32 pm

Tämä keskustelu on niin vanha (2014 vuodelta), että veikkaan tilanteen olevan ohitse jo. :-)
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 12:44 pm

Aa
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 2:32 pm

Tämä aihe on itse asiassa jätetty lukitsematta, koska vaikka alkuperäinen idea on vanha, sitä ei ole vielä pelattu. Voisi olla hyvä aika vihdoinkin viritellä sen pelaamista.

Joten hohoi! Mitä olette mieltä?

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 2:45 pm

Ai o.o No. Sitten tarjoan Cameronia ottamaan selkään myrkyttäjiltä, mikäli hän vuorossa silloin sattuu olemaan :-D
(Jos jollain on jotakin yleisesti Second Chance työntekijöitä vastaan, niin Cameronia voi myös syyttää.
En usko että Cameron on kenenkään varpaille astunut niin pahasti, että saisi siksi vihat niskoihinsa :'-D)
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 3:30 pm

Minä olen ainakin messissä, jos tätä päädytään toteuttamaan :>
Takaisin alkuun Siirry alas
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 4:01 pm

Yhä kiinnostaa ja mukana edelleen jollain tapaa!:D

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 4:13 pm

Mietin et Sirius vois olla viaton uhri tai lavastettu tekoon...
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 4:58 pm

Hahaa kyllä minullekin tämä käy, draamaa ei ole IKINÄ liikaa vai miten se menikään. Mulla on näitä hahmonsurkimuksia joita iskeä mihin rooliin vain, jos ollaan yhä siinä linjassa että Romeo on alkuperäinen uhri jne?

_________________
- Our hoofbeats were many, but our hearts beat as one.
Didi & Miranda & Bailey & Liam & Dakota & Elis & Josephine & Abigail & Matthew & Maryam & Daphne & Niamh | (aikajanat)
Takaisin alkuun Siirry alas
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1650
Join date : 09.07.2013
Ikä : 27

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 6:19 pm

Hurraa!

Kunnioitan mielelläni alkuperäistä ajatusta siitä, että herra Darlington-Whit kyllästyy Romeo-Rahareikään ja haluaa siitä eroon. Koska Ciciä ei kuitenkaan uhmaa kukaan täysijärkinen, herra Darlington-Whit palkkaa pari hämärissä töissä toimivaa miestä hoitamaan hevosen syrjään salaa. Palkatut miehet eivät kuitenkaan ole hevosihmisiä, ja musta friisiläinen on helppo sekoittaa toiseen tummaan hevoseen tai useampaan.

Rehujen myrkytys ei ehkä ole enää toimiva ratkaisu, sillä Rosings Parkin rehuhuone on lukittu ja avattavissa työntekijöiden avaimilla; ruokailutilanteessa hevosille annetaan valmiiksi tehdyt ruoat eikä tallissa yleensä liiku vieraita ulkopuolisia siihen aikaan, ainakaan niin, etteivät karsinoilla hyörivät hämäräheikit jäisi mieleen. Joten voisi harkita toista keinoa; pillereiden tai vastaavan sujauttamista tyhjiin ruokakuppeihin vilkkaaseen valmennusaikaan hevosten ollessa karsinassa tai jopa pistosta. Toinen vaihtoehto on myrkyn välittäminen ulkona tai jonkin muun väliaineen kautta. Sivujuonen ei ole kuitenkaan tarkoittaa autioittaa Rosingsia asiakkaista.

Cameron voi hyvin sekä yllättää kyseiset tekijät pahalla hetkellä että tulla epäillyksi, mikäli Anarchy niin toivoo. Kenties joku toinenkin iltatallia tekevä tallityöntekijä osuu paikalle huonona hetkenä? Moniko Rosingsissa asuvan, mustan tai tumman, mustasta käyvän hevosen omistaja haluaa hevosensa saavan myrkkyä?

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 6:37 pm

Kenties myrkytys hoituisi näppärimmin, jos hämäräheikit heittävät myrkyt tyhjiin ruokakulhoihin herkkujen tai vastaavien kera, sillä tuskinpa miehet tahtovat ehdoin tahdoin suurten eläinten ulottuville, jos eivät mitään hevosista tiedä. Kuppiin saa heitettyä myrkkyä ohikulkeissa, niin kiinnijäämisen riskikin on pienempi.

Minä voisin tarjota Ciceroa yhdeksi epäonniseksi myrkytyksen kohteeksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 6:42 pm

Minäkin tahdon mukaan! Hahmoni ovat käytettävissänne. Vetäiskää vaan hihasta ja kertokaa mihin rooliin niitä tarvitaan. Sophie on tallilla viikonloppuisin keskellä päivää, Allison arki-iltoina ja/tai viikonloppuna, joten kumpi tahansa voi törmätä paikalle. Flaithrí taitaa olla vääränlainen hepo vanhinkomyrkytettäväksi? Jos kelpaa, niin saa sillekin jotain käydä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 6:45 pm

Minulle käy :-D
Cameron voi hyvinkin jäädä jollekin kiinni tällainen myrkytetty esine/piikki/pilleri kädessään mennessään esimerkiksi tarkistamaan ruokakuppia tai laidunta hämäräheikit yllätettyään.
Tai yksinkertaisesti löytää maahan pudonneen sellaisen sattumalta.
Näissä tapauksissa kiinni saajalla ei tarvitsisi olla mitään häntä vastaan.

(Selkään saaminen on vaihtoehtoista, en ainakaan enää keksi miten nämä saisi sulautettua :'-D)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sarpa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1154
Join date : 28.12.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   Ke Loka 05, 2016 7:07 pm

Abigail vois toimia Cameronin paljastajana tai jotain muuta epäonnista, samassa työryhmässä kun ovat ;D Voi meidän SC-heppuja ja Cici ja Romeo parkoja :DD Mitäs tummia hevosia minulla on, no Mirandan Cindy. En tiedä kestääkö Mirandan mielenterveys jotain myrkytyksiä mutta se on vaihtoehto ja minähän en tunnetusti paljoa sääliä hahmoilleni jakele enää näinä päivinä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   To Loka 06, 2016 4:18 am

Tää on ehkä hunoin idea, koskaan mut entä jos Siriusta kiristetään tekee se... sehän olis sangen huomaamaton tekijä, kun kuka kakaraa epäilis.
Takaisin alkuun Siirry alas
Avenida
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 417
Join date : 29.04.2014
Ikä : 26

ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   To Loka 06, 2016 4:21 am

Mulla on musta Dublin ja tumma Paco. Viihdearvoltaan parempi olisi ehkä Pacon sotkeminen kuvioon, koska sillä hevosella on enemmän merkitystä omistajalleen, mutta mikä tahansa käy..:D Jimena voisi olla tallityöntekijän ominaisuudessa myös paikalla vetämässä hepuleita kun hevoset lahoaa ympärillä.

_________________
Kayla, Troy, Cain, Jimena, Lucas, Fleur, Celia & Jacob
Takaisin alkuun Siirry alas
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   To Loka 06, 2016 4:34 am

Toisaalta Sirius vois olla myös väärässä paikassa väärään aikaan, mutta toisaalta jos se myrkky on jossain piikin muodos, mikä voidaan ampua kauempaa niin mietin et se vois osua Siriukseen jonkun muun sijaan/ tai et Sirius sais se myrkyn itseensä pelastaen jonkun muun.

Tässä tapauksessa Sirius olis eka ihmisuhri täl tapauksel... mikä herättää varmaan virkavallan huomion entisestään, jos heppojen myrkytystä pidetään vielä tässä vaiheessa vähäisenä juttuna.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Suunnittelu: myrkytyksiä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Suunnittelu: myrkytyksiä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Off-topic :: Seuranhaku ja suunnittelu-
Siirry: