PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Caitlin King

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2801
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Caitlin King   Su Syys 07, 2014 5:02 pm


Kuvan © Kirke

I'll follow you into the park,
Through the jungle, through the dark
Girl, I've never loved one like you
» Perustiedot
Nimi: Caitlin King (o.s. O'Connor)
Ikä: 41v (31.5.1977), Irlanti
Sukupuoli: Nainen
Asuinpaikka: Crawley; Lontoo. Hän asuu aviomiehensä Davidin kanssa kolmikerroksisessa, vastikään rakennetussa rivitaloasunnossa vain puolen tunnin junamatkan päässä Lontoon ydinkeskustasta.
Ammatti ja koulutus: Aktiivinen kansainvälinen kilparatsastaja koulun GP-luokissa. Caitlin on parsinut peruskoulunsa tilkkutäkkimäisesti kasaan siellä täällä muuttaessaan koko lapsuutensa maasta toiseen, eikä ole koskaan opiskellut sen enempää. Caitlin käy Rosings Parkissa kerran kuukaudessa pitämässä tehovalmennusviikonloppuja sekä muutaman kerran vuodessa hän järjestää klinikoita tallilla, jolla valmensi aiemmin täyspäiväisesti.
Kielitaito: Nainen puhuu äidinkielenään englantia ja iiriä, mutta niiden lisäksi myös saksa, espanja ja tsekki taipuvat sujuvasti. Hän opettelee parhaillaan viittomakieltä omaksi ilokseen.
Lemmikit: itämaiset kissat Hendrix ja Morrison
Hevoset: Remona, sekä kuusi muiden nimissä olevaa kilparatsua.
Auto: automaattivaihteinen tummansininen BMW 520d
Moodboard: x

» Perhe
Caitlinin perhe on vuosien varrella hajonnut ympäri Eurooppaa, mutta välit ovat silti säilyneet läheisinä. Vanhemmat Niall ja Shauna ovat asettuneet viettämään eläkepäiviään Glasgown lähistölle, mutta matkustavat mielellään ympäri maailmaa milloin mistäkin syystä. Isä Niall toimi aikanaan suuren kansainvälisen yrityksen johtotehtävissä siirtyen konttorista toiseen muutaman vuoden välein yrityksen kasvaessa, ja sen tähden koko perhe onkin asunut ympäri Eurooppaa. Äiti Shauna on kirjailija, joka kirjoittaa nuorille suunnattuja seikkailutarinoita.
Caitlinilla on kaksi siskoa, joihin hän pitää yhteyttä tiiviisti niin tapaamisten kuin videopuheluiden merkeissä. Isosisko Chloe (synt. 1973) on asettunut perheineen Itävallan Wieniin, jonne Caitlin matkustaa useamman kerran vuodessa muutamaksi päiväksi kerrallaan. Chloella on itävaltalaisen miehensä Kilian Müllerin kanssa kaksi lasta, Maximilian (synt. 2004) ja Sebastian (synt. 2006), joiden kummitäti Caitlin on. Sekä Chloe että Kilian ovat lääkäreitä, ja totuttaneet poikansakin matkustamaan lomien aikana ympäri maailmaa.
Pikkusisko Charlotte puolestaan on asettunut Lontooseen aviomiehensä Jason Robertsin kanssa. Charlotte on taidemaalari, joka on opiskellut taidehistoriaa yliopistolla ja tuntee Lontoon jokaisen taidegallerian lattiasta kattoon. Valitettavasti tietämys ei ole vielä saanut naisen omia taideteoksia minnekään näytille, mutta Charlotte ei suostu luopumaan toivosta. Läpimurtoaan odotellessaan hän elää juristimiehensä tuloilla valoisassa kerrostaloasunnossa aivan Hyde Parkin laidalla.

Caitlin alkoi tapailla David Kingiä keväällä 2016, kun pitkäikäinen ystävyys syveni rakkaudeksi. Parisuhteen tasapainottelu molempien työkiireiden lomassa kannatti, vaikka se tarkoittikin lukuisia tien päällä vietettyjä tunteja. He menivät naimisiin 7.1.2017 Lontoossa ja aloittivat yhteiselonsa pitkän häämatkan jälkeen muutolla Saksaan helmikuussa 2017. He palasivat syyskuussa Englantiin ja asettuivat Lontooseen asumaan.


David & Caitlin. Kuvan © Kirke

Home, let me come home
Home is wherever I'm with you
Home, let me come home
Home is wherever I'm with you
» Harrastukset ja vapaa-aika
Caitlin on harrastanut lähestulkoon kaikkea mitä kuvitella saattaa, mutta ainoastaan hevoset ovat säilyneet muutoista huolimatta mukana kuvioissa. Hän on aktiivinen lukija, joka viihtyy tietokirjallisuuden parissa niin, että yöunet tuppaavat jäämään lyhyiksi ja on viime aikoina yrittänyt saada kiinni fiktionkin taikuudesta lukemalla erinäisiä vanhoja klassikkoteoksia. Nainen on palannut pianotunneille vaikka soittotaukoa onkin jo ehtinyt tulla parikymmentä vuotta, sekä yrittää etsiä kokonaan uutta harrastusta, joka houkuttelisi häntä ulos asunnolta muidenkin kuin töiden tähden. Vielä sopivaa harrastusmahdollisuutta ei ole tarjoutunut, mutta hän pitää silmänsä auki.

Hän viettää mielellään iltaa mukavissa olovaatteissa sohvalla lojuen, kaksi itämaista kissaa sylissään ja kirja puolihuolimattomasti käsinojaa vasten tuettuna, mutta lähtee myös hymy huulillaan illanviettoon ravintolaan ystävien seurassa. Nainen kutsuu mielellään niin omia kuin miehensä ystäviä kylään heidän kotiinsa, ja vaikka Caitlin ei kokki olekaan, harva jää nälkäiseksi illanvietossa. Sitä vartenhan on kaikki kaupasta puolivalmiina saatavat herkut ja noutoruoka.

» Hevoset ja ratsastus
Pienestä ratsastanut Caitlin ei osaisi kuvitella elämäänsä ilman hevosia. Hän on harvoin omistanut hevosia itse - kuusivuotiaana hänellä oli poni, uran alkuvaiheissa yksi GP-ratsu ja nyt Remona, mutta muutoin nainen on tottunut ratsastamaan hevosia, jotka ovat muiden nimissä. Hän ratsastaa tällä hetkellä tanskalaisen eläköityneen koululegenda Jens Hansenin tallilla Etelä-Englannissa. Remonan lisäksi hänellä on kilpakäytössä Hansenin lupaava nuori ruuna Orion, PSG-tason hevoset Chevelle, Jazz Z ja Calypso, Intermediate-ratsu Dionysus sekä GP-tasolla aloitteleva Galileo Galilei.

Nainen on ratsastajana kärsivällinen, herkkä ja palkitseva. Hän pyrkii aina ratsastamaan niin eleettömästi kuin vain mahdollista, mistä onkin saanut paljon kiitosta kilparadoilla. Caitlin ei pelkää vauhtia eikä hermostu hevosen pöllöilystä, vaan lähinnä naureskelee huvittuneena tarjotessaan hevoselle vaihtoehtoista palkitsevampaa tekemistä. Hän ei ymmärrä ratsastajana saman asian hiomista kyllästymiseen asti, vaan yrittää pitää kaikki harjoituskertansa monipuolisina ja tarjoaa hevosille mahdollisuuksia rentoihin maastolenkkeihin ja pieniin estetreeneihin viikottain. Vuosikaudet Grand Prix -tasolla ratsastaneena ja lukuisia hevosia sinne nostaneena hän on kehittänyt tavan motivoida hevosia jokaiselle ratsulle sovitetulla tavalla - oli se sitten kierros reippaampaa laukkaa energiselle orille tai herkkupala ruualle persolle ratsulle, pyrkimyksenään saada ratsu kuin ratsu tarjoamaan kymmenen pisteen liikettä oma-alotteisesti.

Valmentajana nainen on kärsivällinen ja kannustava, mutta ei siedä hetkeäkään hevosen syyttämistä epäonnistumisista. Vika on aina ratsastajan, piste. Hän kehuu heti nähdessään sille aihetta, mutta korjaa yhtä valppaasti, joskin ratsastajasta riippuen korjausehdotukset voivat tulla naurun säestämänä tai hampaita kiristellen. Caitlin painottaa yhteistyötä ja ratsukoiden harmoniaa yli kaiken muun, sekä on ansainnut maineen valmentajana, joka laittaa lämmittelemään ilman jalustimia ja pyytää pysäyttämään hevosen pelkällä istunnalla.

» Parhaita sijoituksia
2018
13/04 Pariisi, CDI-W Final, Grand Prix: 1. (82.906, Remona)
14/04 Pariisi, CDI-W Final, Grand Prix Freestyle: 1. (91.452, Remona)
__↳ Maailmancupin voittaja 2017/2018
06/07 Hartpury, CDI3, Grand Prix: 1. (80.092, Remona), 5. (73.165, Galileo Galilei)
07/07 Hartpury, CDI3, Grand Prix Freestyle: 1. (83.068, Remona), 2. (77.902, Galileo Galilei)
08/07 Hartpury, CDI3, Grand Prix Special: 1. (82.308, Remona), 3. (72.273, Galileo Galilei)

2017
22/08 Göteborg, CH-EU-D, Grand Prix: 2. (81.305, Remona)
25/08 Göteborg, CH-EU-D, Grand Prix Special: 2. (83.159, Remona)
26/08 Göteborg, CH-EU-D, Grand Prix Freestyle: 2. (90.884, Remona)
__↳ Kolminkertainen hopea Euroopan mestaruuksista
12/12 Lontoo, CDI-W, Grand Prix: 1. (80.196, Remona)
13/12 Lontoo, CDI-W, Grand Prix Freestyle: 1. (89.902, Remona)

Aiempien vuosien suuret arvokisat
08/2014 World Equestrian Games, Grand Prix 22., Grand Prix Special 26.
09/2010 World Equestrian Games, Grand Prix 6., Grand Prix Special 3., Grand Prix Freestyle 2.
08/2008 Pekingin olympialaiset, Grand Prix 13., Grand Prix Special 12., Grand Prix Freestyle 10.
08/2004 Ateenan olympialaiset, Grand Prix 20., Grand Prix Special 17.


Laugh until we think we'll die,
Barefoot on a summer night
Never could be sweeter than with you
» Ulkomuoto
Caitlin on 171cm pitkä, normaalipainoinen nainen, joka on tottunut pitkiin ja raskaisiin työpäiviin tallilla. Hänellä on kouluratsastajan moitteeton ryhti, mutta valitettavasti sulavuus puuttuu ilman hevosta. Nainen kompuroi kaikkeen, siis tosiaankin aivan kaikkeen, ja on usein mustelmien kirjoma päästä varpaisiin. Hänellä on kalpea, pisamainen iho, joka ei varsinaisesti rusketu tai pala kesäauringon armottomassa porotuksessakaan, mutta pisamat sen sijaan innostuvat joka kesä ylimääräisestä luonnon D-vitamiinista. Caitlinilla on punaiset, hartioiden yli yltävät, laineille taipuvat hiukset, jotka hän kerää mieluusti nutturalle niskaansa saadakseen ne pois tieltään.
Hänellä on pitkulaisen soikion muotoiset kasvot ja pehmeät kasvonpiirteet; kapea, suora nenä, siro leuka, korkeat poskipäät ja ylöspäin herkästi kääntyvät suupielet. Caitlinilla on kirkkaanvihreät silmät, joita naururypyt rajaavat ja punertavat, siististi nypityt kulmat. Useimmiten muutama lyhyempi hiuskiekura karkaa nutturalta reunustamaan pitkulaisia kasvoja.

Hän suosii pukeutumisessaan mukavuutta muodin yli, eikä jaksa hermoilla omasta pukeutumisestaan muutamia poikkeustilanteita lukuunottamatta. Caitlinin kaapeista löytyy jos jonkinmoista toppia tai hihatonta printtipaitaa, joissa tekstit ja kuvat voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Hän suosii leveälahkeisia farkkuja sinisen ja harmaan eri sävyissä, eikä Caitlinin logiikan mukaan ole tilannetta, johon farkut eivät sopisi. Hän rakastaa huiveja, oli sitten kesä tai talvi, ja kietookin poikkeuksetta yhden kaulaansa siitä riippumatta minne on matkalla tai mikä säätila vallitsee sillä hetkellä. Nainen suosii vaatteissaan tummia, jonkun mielestä melankolisiakin sävyjä, kuten harmaata, myrkynvihreää ja laivastonsinistä, mutta tasapainottaa tilannetta usein pirteämmän värisellä huivilla.
Caitlinin ratsastusvaatteet ovat lähestulkoon poikkeuksetta ruutukuvioituja ja harmaankirjavia. Hän ei voi kuvitellakaan ratsastavansa muissa kuin saappaissa, joten ymmärrettävästi arkikäytössä olevat mustat nahkasaappaat alkavat näyttää siltä, että niillä on muutamat treenit vedetty. Hän on tehnyt melkoisen täyskäännöksen kypärättä ratsastamisesta siihen, että nykyään pitää kypärän päässään kilparadoillakin.

» Luonne
Aurinkoinen nainen ei valitettavasti jää ihmisten mieleen hyväntuulisuutensa ja raikuvan naurunsa tähden, vaan siitä syystä että törmäilee ovenkarmeihin, kompastuu omiin jalkoihinsa ja pudottaa kaiken kantamansa pienimmästäkin häiriöstä. Caitlinin kömpelyys onkin saavuttanut mittasuhteet, joissa läheisimmät arvuttelevat päivää, jona hän sukeltaa portaat alas pää edellä. Hän itse ei osaa kuin nauraa toilailuilleen kompuroidessaan jälleen kerran tasamaalla, eikä ymmärrä, miksi moinen voisi saada jonkun häpeämään. Häntä ei ainakaan hävetä - ei kompurointi, eikä moni muukaan asia elämässä.
Huumorintajuinen nainen nauraa paljon, erityisesti itselleen, eikä ota elämää turhan vakavasti. Caitlinin elämänkatsomus ylipäätään tukee ajatusta, että lähes kaiken elämässä pystyy pyyhkäisemään sivuun kunnon naurulla. Hän hymyilee leveästi ja tervehtii ilolla vastaantulijoita välittämättä siitä, saako osakseen omituisia katseita. Nainen vaihtaa mielellään sanan jos toisenkin kenen tahansa kanssa, sillä nauttii suuresti kohtaamisista ihmisten kanssa. Sosiaalisuuden tarve tulee kuitenkin tyydyttää töissä, sillä hän harvoin jaksaa lähteä enää kotiin päästyään uudestaan liikkeelle.

Caitlin on karismaattinen, välistä ylilyövän teatraalinen puhuja ja esiintyjä, joka helpolla turvautuu liiotteluun saadakseen sanomansa menemään perille. Hän käyttää paljon käsiään puhuessaan, mikä ei aina ole hyvä yhdistelmä kömpelyyden kanssa, kun päätyy vahingossa huitaisemaan keskustelukumppaniaan tai heittämään kahvikuppinsa seinään. Caitlin näyttää kaikki tunteensa yhtä voimakkailla ilmeillä ja eleillä kuin millaisina ne tuntee, eikä osaa peitellä reaktioitaan kovinkaan lahjakkaasti.
Rikkonaisesta koulutaipaleestaan huolimatta nainen on varsin terävä päästään. Hän ei ehkä kykene monimutkaisiin matemaattisiin laskutoimituksiin tai selittämään ydinfysiikan saloja auki kuulijakunnalle, mutta hän on kahlannut vuosikaudet läpi toinen toistaan kummallisempia tietokirjoja. Hän nauttii itsensä älyllisestä haastamisesta ristikoiden, sudokujen ja shakin parissa, eikä kaihda monimutkaisiakaan teoreettisia ongelmia syventyessään tietokirjojen maailmaan.

Terävästä mielestään huolimatta pirteä nainen ei yksinkertaisesti osaa valehdella eikä pysty siihen parhaalla tahdollaankaan. Hän saattaa yrittää kiertää totuutta kömpelösti, mutta niistä selityksistä jokainen taaperoa vanhempi näkee läpi hetkessä. Caitlin saattaa hyvinkin jättää asioita kertomatta ja valita sanansa tarkoin johdatellakseen keskustelua haluamaansa suuntaan, mutta suoraan kysymykseen hän ei osaa vastata valheella - ei edes pelkkää elekieltä hyödyntäen.
Nainen muodostaa nopeasti rutiinit, mutta joustaa niitä yhtä vaivattomasti tilanteen niin vaatiessa. Hän on taipuvainen kangistumaan tiettyihin kaavoihin, kuten siihen, että aloittaa ratsastuksensa vasemmassa kierroksessa tai laittaa herätyskellon herättämään aina kahdeksalta, vaikka aamuksi ei mitään ohjelmaa olisikaan, mutta yrittää tietoisestikin vältellä liian tiukkaa jumahtamista rutiinien tarjoamaan rytmiin. Caitlin suunnittelee valmennuksensa ja hevostensa treeniohjelmat tarkoin, mutta monen muun asian kohdalla on valmis luottamaan spontaaniuteen ja improvisaatioon.

And in the streets you run afree,
Like it's only you and me,
Geez, you're something to see
» Menneisyys
1977 Irlanti, Dublin - 1989 Saksa, Köln - 1991 Espanja, Sevilla - 1992 Tsekin tasavalta, Praha - 1994 Itävalta, Wien - 1996 Yhdysvallat, Kentucky - 1998 Irlanti, Dublin - 2001 Espanja, Sevilla - 2004 Saksa, Köln - 2009 Skotlanti, Glasgow - 2014 Englanti, Hexham - 2017 Saksa, Warendorf - Lontoo, Englanti

Irlantilaispariskunnan toiseksi lapseksi syntynyt Caitlin sai varsin hyvät eväät elämään: rakastavat vanhemmat, kaksi siskoa, mahdollisuuden harrastaa mitä mieli ja yhtenäisen, harmonisen perheen. Lapsuuden suurin järkytys taisikin olla se, kun ensimmäinen muutto koitti Caitlinin ollessa 12-vuotias. Seuraavina vuosina muuttamisesta tuli jo rutiinia, kotimaan vaihtamisesta seikkailu ja uuden kielen opettelemisesta mieluinen haaste. Kolme sisarusta aiheuttivat akuuttia hiustenlähtöä vanhemmilleen lähinnä keskimmäisen kömpelyyden ja onnettomuusalttiuden tähden sekä kuopuksen tarpeen todistella itselleen, että pysyi vanhempien sisarustensa tahdissa.
Parin vuoden välein vaihtuva kotimaa tarkoitti tiheästi vaihtuvia harrastuksia, kaveripiirejä ja kouluja, mutta siitä huolimatta Caitlin täytti peruskoulun oppimäärän ja opiskeli jopa vuoden kotiopettajan johdolla historiaa, ennenkö se jäi seuraavan muuton yhteydessä. Hevosharrastus jatkui maasta toiseen, mutta otti varsin monipuolisia muotoja: perinteisen kouluratsastuksen ja esteiden lomaan mahtui niin hevospooloa Espanjassa, korkean koulun ihailua Itävallassa kuin laukkaurheilua Yhdysvalloissakin. Lopulta kouluratsastus kuitenkin vei voiton, ja nainen keskitti kaikki voimavaransa siihen.

Laaja tuttavapiiri ympäri kulloisiakin kotimaita on tarjonnut lukemattomia mahdollisuuksia vuosien varrella, minkä tähden nainen onkin pitänyt yllä suhteitaan erityisesti hevospiireissä pyöriviin entisiin naapureihin, ratsastuskoululaisiin ja vuokrahevosten tallien asiakkaisiin. Vaikka varsinaisista läheisistä ystävyyssuhteista ei enää voikaan puhua naisen harrastettua jatkuvaa muuttamista aikuisiälläkin, uskoo hän edelleen löytävänsä ainakin ystävällismielistä väkeä entisistä kotikaupungeistaan. Vuosien varrella taakse on jätetty useampikin poikaystävä, kun on tullut aika muuttaa milloin mihinkin kaupunkiin hevosen tai muuten vain hyvältä kuulostaneen tarjouksen tähden.
Ensimmäisen GP-startin jälkeen vuonna 1999 hän tiesi tarkalleen tekevänsä sitä mitä tahtoi, eikä ole katunut päivääkään tapaansa juosta maasta toiseen uusien seikkailujen perässä. Mitä sitten, jos silloin tällöin tuli särjettyä sydän, kun seuraavassa kaupungissa voisi jälleen aloittaa alusta? Caitlin näkeekin elämänsä enemmän lyhyinä pätkinä, joita yhdistää vain pienet ihmissuhteiden nuorat yhtäjaksoisen aikajanan sijaan, sillä on oppinut tavattoman taitavaksi pakkaamaan elämänsä muutamaan pahvilaatikkoon ja aloittavansa täysin alusta muuttaessaan.

Hän ei varsinaisesti koskaan suunnitellut seuraavaa muuttoaan ennalta, vaan lähti sitten kun sopiva tilaisuus tarjoutui. Kun Rosings Parkiin haettiin valmentajaa syksyksi 2014, hän tarttui tarjoukseen samalla innolla kuin oli tehnyt koko elämänsä. Äkkiä vähäinen omaisuus oli lastattu auton kyytiin ja nokka käännetty kohti etelää, kohti uusia seikkailuja. Caitlin vuokrasi kalustetun asunnon Hexhamista, purki tavaransa päivässä ja aloitti tutkimusretkensä ympäri lähiseutua. Työt tallilla Fairchildien nuorten hevosten kanssa tarjosivat juuri sopivasti haasteita, eikä valmentautujista ollut pulaa suurella tallilla. Hän solmi ylläpitosopimuksen lupaavasta koulutammasta, Remonasta, samana syksynä omistajan poismenon tähden. Varsin palkitseva ja monipuolinen arki teki muutosta ehdottomasti sen arvoista, eikä Caitlin katunut hetkeäkään siirtymistään rajan eteläpuolelle.
Hän päätyi valmentamaan monia ratsukoita seuraten ilolla heidän kisamenestystään, solmi ystävyyssuhteita tallin väkeen ja ratsutti yhtä jos toistakin hevosta ensimmäisen työvuotensa aikana. Vakiinnutettuaan asemansa tallilla oli hänen helppo alkaa keskittyä enemmän Remonaan ja kilpailemiseen. Samalla tuli tutustuttua ja ystävystyttyä Remonan omistajan Davidin kanssa. Loppusyksystä 2015 hän sai ranskalaispariskunnan säpsyn koulutamman Veritaksen toiseksi kilparatsukseen. Tallilla oli helppo viettää koko päivä kahta omassa käytössä olevaa kilparatsua treenaten, muita ratsukoita valmentaen ja sovittuja hevosia ratsuttaen. Keväällä 2016 hän päätyi sokkotreffien kautta tapailemaan Davidia, ja vaikka hetken näyttikin varsin synkältä, vaihtui tulevaisuus valoisaksi heinäkuisen keskustelun myötä. He menivät kihloihin syksyllä ja häitä juhlittiin nopealla aikataululla 7.1.2017 Lontoossa. Venetsiaan suuntautuneen häämatkan jälkeen he muuttivat Saksaan, josta palasivat syksyllä takaisin Englantiin.

Tammikuussa 2018 Remona muutti koululegenda Jens Hansenin tallille Etelä-Englantiin, ja Caitlin otti siinä sivussa useamman uuden kilparatsun alleen, joilla lähteä aloittelemaan vuotta 2018.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Caitlin King
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: