PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Maybe Moore

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1651
Join date : 09.07.2013
Ikä : 28

ViestiAihe: Maybe Moore   To Elo 21, 2014 2:00 pm


kuva © kirke

P E R U S T I E D O T

Nimi: Maybe Kenna Moore
Ikä: 20; (29.6.1997) Skotlanti
Sukupuoli: Nainen
Koulutus: Hevosenhoitajan oppisopimuksella opiskeltu tutkinto, 2016.
Ammatti: Kenttäratsastaja, CCI1*–CCI3*.

A S U M I N E N

Rose Cottage #1, Rosings Park

Hamish Fairchild on luvannut Rose Cottagen huoneen Mayben käyttöön koko ajaksi, jonka sisarentytär viettää Rosingsissa. Rustiikkinen, vanha kivimökki kartanon varjossa on viehättävä, ja Maybe viihtyy valoisassa, tummansinisellä ja vaaleanpunaisella sävytetyssä huoneesaan, vaikka siihen liittyvät muistot eivät olekaan kaikki positiivisia. Silloin tällöin Fairchildeille kuuluva saksanpaimenkoira Nemo on hänen vieraanaan.

P E R H E

Mooren perhe on monihaarainen ja runsas, täynnä serkkuja ja pikkuserkkuja. Elaine Fairchild jätti sinisen verensä karatessaan nuoruudessaan lampaita neljännessä polvessa viljelevän Lloyd Mooren matkaan ja kasvatti neljä lasta Skotlannin länsirannikolla sijaitsevalla sukutilalla, jota 1982 syntynyt Alistair pyörittää nykyään perheensä kanssa. 1987 syntynyt Callum opettaa Edinburghin yliopistossa ja veljistä nuorin, Lachlan, työskentelee kameramiehenä Newcastlessa. Maybellä on hyvin lämpimät välit perheeseensä, myös enoonsa Hamish Fairchildiin ja näyttelijänä mainetta niittäneeseen serkkuunsa, Tiarnaniin.

K I I N N O S T U K S E T

Hevoset, valmennusten seuraaminen, kenttäratsastus, monenlaiset liikunnan muodot, etenkin juoksu ja energiset joukkuelajit, ulkona käyminen ystävien kanssa, adrenaliinirikkaat harrastukset, Marvelin supersankarielokuvat, seurapelit, menevä, tanssittava musiikki ja herkullinen, epäterveellinen ruoka, kuten irtokarkit, pizza ja hampurilaiset.

R A T S A S T U S

Chove xx, Fitzrovia xx, Temper Temper xx, What A Wizard xx ja Seahawk xx.

Maybe on kenttäratsastaja, joka on kilpaillut Corinne Fairchildin täysiveritamma Chovella hevosen kisauran alusta saakka ja rakentanut ratsukolle nimeä johdonmukaisen vaikuttavalla menestyksellään. Syksyllä 2017 hän sai kilpailtavakseen nuoria kenttähevosia myös Lady Edgerlyltä, yhdeltä kenttäratsastuksen tunnetuimmalta nimeltä, ja kilpailee hevosilla kansallisilla tasoilla Novicesta Advancediin sekä kansainvälisellä tasolla CIC ja CCI -kisoissa yhdestä kolmeen tähteen.

Maybe on innostunut, vahvatahtoinen ratsastaja, joka on ratsastanut polvenkorkuisesta millä tahansa tarjolla olleella hevosella ja kerryttänyt kokemusta monenlaisesta hevosesta. Hän on käynyt ratsastustunneilla alakouluikäisestä, mutta ratsastanut enemmän itsenäisesti naapurien eläkeläisillä, kaverien ruutitynnyreillä ja raisuilla nuorilla, samalla kun kilpaili poninsa Chinan kanssa kaikissa alueen kisoissa ja harrasti aktiivisesti ratsastusleikkejä. Hänellä on aina ollut luontaisen hyvä tasapaino ja kyky lukea hevosia, ja Rosings Parkissa valmentautuminen on kehittänyt häntä vaikuttavin harppauksin.

U L K O M U O T O

Mayben saattaa usein kuulla ennen kuin näkee: vahvalla, ylpeällä skottiaksentilla puhuva tyttö on harvoin sanaton ja nauraa paljon, ei aivan hiljaa ja varsin värikkäästi tavalla, joka jakaa mielipiteitä. 159-senttisen, hoikan ja urheilullisen tytön olemuksessa on välittömyyttä, helposti lähestyttävää lämpöä ja itsevarmuutta, joka kertoo hänen viihtyvän omassa nahassaan. Hänellä on läpikuultavan kalpea, herkästi palava ja erittäin pisamainen iho; pisamia on runsaimmin kasvoissa, hartioilla ja raajoissa. Kolmen komiikkaansa arvostavan isoveljen kanssa kasvanut ja ikänsä joukkuelajeja pelannut tyttö on myös vaaleiden arpien ja usein enemmän tai vähemmän tuoreiden mustelmien kirjoma; näistä näkyvin on kai oikeaa kyynärpäätä hämähäkinseitin lailla kirjova arpi seurauksena siitä, että veljet tuuppasivat pikkusiskonsa vahingossa ikkunasta läpi tämän ollessa 12.

Lapaluiden alle ulottuvat, paksut ja sileät hiukset ovat hyvin vaaleat luonnonvalkeat, ja hennot kulmakarvat sekä pitkät ripset ovat vaaleat; hiukset on leikattu kulmat peittävälle, suoralle ja sivuilta loivasti pitenevälle otsatukalle ja koottu yleensä muuten ponihännälle tai löysälle nutturalle. Profiililtaan suorahkot kasvot ovat sydämenmuotoiset; hänellä on korkeat poskipäät, soikea leuka ja pitkä, suora, pieni nenä. Kalpeansiniset silmät ovat kapeahkot ja aavistuksen vinot. Hän meikkaa lähinnä mennessään ulos ja silloinkin kevyesti.

Kun nujuaa ikänsä kurassa ja sateessa, oppii olemaan välittämättä siitä onko tukka hyvin tai valuuko nenästä juuri sillä hetkellä verta. Maybe valitsee mieluiten liikkuessa mukavia vaatteita suosikkiväreissään ja niiden yhdistelmissä: vivahteikkaassa turkoosissa, sitruunankeltaisessa, limenvihreässä ja laivastonsinisen sävyissä. Hän pitää vahvoista kontrasteista, raidoista ja näyttävistä printeistä sekä on ihastunut erikoisiin korvakoruihin. Hänet näkee useimmin harmaissa ratsastushousuissa, kuluneissa jodhpureissa, kirkasvärisissä ratsastussukissa ja huppareissa. Vapaa-ajan vaatevarasto koostuu supersankariteemaisista t-paidoista, värikkäistä jegginsseistä ja printeiltään mielenkiintoisista, lyhyistä mekoista ja hameista.

L U O N N E

Maybe on nauravainen, sosiaalisesti mutkaton ja seurallinen ekstrovertti, jolla on lahja pettämättömän positiiviseen, aurinkoiseen maailmankatsomukseen ja hurjaan optimismiin. Hän on aina ollut aidosti kiinnostunut muista ihmisistä, joskin hänellä on taipumusta suuresti innostuessaan puhua niin, etteivät muut ole välttämättä saada suunvuoroa. Hän rakastaa mitä jos -ajatusketjuja ja kysymysleikkejä eikä suuremmin välitä siitä, onko tuntenut keskustelukumppaninsa viisi vuotta vai viisi minuuttia.

Kolmen huumorintajultaan erikoisen, reilusti vanhemman isoveljen kasvattama tyttö on oppinut sinnikkääksi jopa siinä määrin, ettei aina hyväksy kieltävää vastausta, vaikka ehkä pitäisi. Hän tavoittelee haaveitaan ravistelemattomalla tarmolla ja päättäväisyydellä ja ammentaa energiaa pitkiin, fyysisiin päiviin sokerista ja energiajuomista silloin, kun pelkkä optimismi ei riitä. Maybe usein yrittää turvautua positiiviseen ajatteluun vastoinkäymisiä kohdatessaan, joskus siinä määrin, että kieltäytyy kohtaamasta totuutta ja välttelee kipeiden ajatusten käsittelyä.

H I S T O R I A

Pitkällisen jossittelun jälkeen Maybeksi päätynyt tyttö pitää Mooresidea todellisena kotinaan nyt ja aina, vaikka ei aina arvostanutkaan vetoisan, vanhan kivitalon mukavuuksia ja sateisen, kuraisen lammastilan tuottamaa työtaakkaa siellä asuessaan. Hän kasvoi Obanin lähistöllä, Skotlannin länsirannikolla noin kahdentoista lammaskoiran, kahden tallikissan, kanalan, ponin ja hevosen sekä satojen lampaiden kanssa; myös kuusihenkiselle perheelle riitti juuri ja juuri tilaa. Aina hevosia rakastanut tyttö tiesi, mitä halusi tehdä elämällään ja puhui itselleen paikan enonsa, Lord Northumberlandin, omistamasta hevoskeskuksesta kesällä 2014.

Maybe on haaveillut koko elämänsä kenttäratsastuksesta. Hän sai mahdollisuuden alkaa kilpailla Corinne Fairchildin lupaavalla täysiveritammalla alkuvuodesta 2015 ja tunsi löytäneensä elämänsä hevosen. Tallitöiden ohella hän päätyi hoitamaan esteratsastaja Jamie Ellisin hevosia ja pääsi myös kisahoitajaksi maailman kovatasoisimpiin kenttäkisoihin tallin valmentajan mukana, haaveillen kuuluvansa itsekin kilpailemaan niihin joku päivä. Hänen kisataipaleensa Choven kanssa onkin näyttänyt siltä, että haave ei ole kovin kaukana.

Kisakausi säröili keväällä 2017 trauman ravisteltua Maybeä, mutta hän ei antanut kieltoa kunnioittamattoman työkaverin musertaa itseään, vaan lähti jahtaamaan unelmiaan entistä päättäväisemmin. Se tuotti tulosta, sillä hän sai kilpailtavakseen nuoria kenttähevosia Lady Edgerlyltä, yhdeltä lajin vaikuttavimmista nimistä, ja hänen oli jätettävä työnsä tallityöntekijänä syksyllä 2017 voidakseen keskittyä ratsastamiseen ja kilpailemiseen.

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Maybe Moore
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Sivuhahmot :: Hevosenomistajat-
Siirry: