PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Teddy Morland

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2872
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Teddy Morland   Su Elo 10, 2014 6:06 pm


Kuvan © Hatsiubat

Oh, the power to be strong
And the wisdom to be wise
All these things will
Come to you in time
On this journey that you're making
There'll be answers that you'll seek
And it's you who'll climb the mountain
It's you who'll reach the peak
» Perustiedot
Nimi: Theodore Morland
Ikä: 36v (5.1.1982)
Sukupuoli: Mies
Asuinpaikka: Durham, asuu vaimonsa Gabriellen sekä poikansa Matthewn kanssa omakotitalossa uudella asuinalueella Durhamin laitamilla.
Ammatti ja koulutus: estevalmentaja; Rosings Park. Hänellä on maisterintutkinto psykologiasta sekä kahden vuoden kokemus professorina toimimisesta, mutta hän on luopunut yliopistoelämästä täysin keskittyen perheeseensä ja hevosmaailmaan. Hän ratsasti kilpaa esteillä ja on edustanut Iso-Britanniaa olympiatasolla, mutta kuten professorin työ, sekin on saanut jäädä menneisyyteen.
Hevoset: Pardon My French ja Stradivarius, mutta hevosilla kilpailee Natasha Kashnikov.
Lemmikit: huskynarttu Keesha sekä Gabriellen kaksi kissaa Fatty ja Dingle

» Perhe
John Morland on eläkkeelle jäänyt pankkiiri, joka asuu Sheffieldin laitamilla Whirlow Hallin kartanossa koiralauman ja kilpahevosten keskellä. Miehen äiti Alice kilpaili kouluratsastuksen huipulla 60-, 70- ja 80-luvuilla, ja jätti verenperintönä rakkauden kouluratsastusta kohtaan tyttäreensä Harriet Morlandiin (synt. 1976). Alice laskettiin haudan lepoon helmikuussa 2018, kun vuosia aiemmin diagnosoitu aivokasvain vaati veronsa.
Teddy tapasi tulevan vaimonsa Gabriellen  lokakuussa 2014, mutta sotkuisesti alkanut parisuhde kohtasi yhtä sotkuisen lopun vuoden 2015 aikana. Hän tapasi Gabriellen uudestaan sattumalta alkukeväästä 2016 ja päätti, ettei antaisi elämänsä rakkauden livetä sormiensa lomasta uudestaan. Pitkä tie oli vasta alussa, mutta he menivät naimisiin maistraatissa 30.7.2016 ja toivottivat esikoisensa tervetulleeksi maailmaan ennen saman vuoden joulua. Nyt he odottavat toista lastaan.


Kuvan © Hatsiubat

» Harrastukset ja vapaa-aika
Teddy lukee paljon, oli kyseessä sitten psykologiasta kertova tieteellinen artikkeli tai uusin murhamysteeri, ja miehellä onkin aina vähintään kolme keskeneräistä kirjaa yöpöydällä, auton hansikaslokerossa tai hevosten varustekaapissa. Isän rooliin totutteleminen on opettanut miehen nauttimaan lattialla vietetyistä leikkihetkistä, vesivahinkoa muistuttavista pesuhetkistä ja pitkistä kävelyistä rattaiden kanssa, vaikka se tarkoittaisikin kirjan laskemista käsistä kriittisessä kohdassa.
Mies on koko ikänsä nauttinut matkustamisesta niin ulkomailla kuin kotimaan sisälläkin, ja on aina ensimmäisenä ehdottamassa viikonloppuretkeä milloin minnekin. Hän myös mielellään vie vaimoaan ravintolaan syömään silloin kun sopiva hetki tarjoutuu, ja on tottunut järjestämään itselleen vapaita iltoja töistä voidakseen viettää aikaa perheensä kanssa.

» Hevoset ja ratsastus
Teddy istui hevosen selässä ennen kuin osasi edes kävellä, eikä moneen vuosikymmeneen muuta kaivannutkaan. Hän kokeili nuorempana eri lajeja, mutta melko varhaisessa vaiheessa suuntasi mielenkiintonsa esteratsastukseen. Muutama hyvä hevonen ja vanhempien taloudellinen tuki antoivat mahdollisuuden kilpailla suurissakin kilpailuissa, ja miehen ura huipentuikin Iso-Britannian edustukseen Lontoon olympialaisissa vuonna 2012. Hän siirtyi sivuun kilpailuista vuoden 2015 päätteeksi, ja on sen sijaan tehnyt nimeä itselleen valmentajana.

Mies on reilu, kärsivällinen valmentaja, joka ei korota ääntään tai sylje loukkauksia suustaan, vaikka välillä sille olisikin syytä. Hän on saavuttanut tallilla maineen valmentajana, joka saa aikaan tulosta samalla kun ratsukko viihtyy valmennuksissa, ja näkeekin usein samoja kasvoja viikosta toiseen. Hän pyrkii pitämään valmennuksiaan paljon aamupäivisin, jotta ehtii arki-iltoina perheensä luo ennen pimeää.
Teddy ei ratsasta enää itse kuin satunnaisesti, kun palo nousta selkään ja lähteä pitkälle, rennolle maastolenkille voittaa. Hän on herkkä ja pehmeä ratsastaja, jolla on moitteeton kehonhallinta ja huippuunsa hiottu, esimerkillinen istunta.

Son of man, look to the sky
Lift your spirit, set it free
Some day you'll walk tall with pride
Son of man, a man in time you'll be
» Ulkomuoto
Teddy on 173cm pitkä, suhteellisen kevytrakenteinen mies, joka unohtaisi syödä päivän mittaan ellei Gabrielle pakkaisi hänelle lounasta mukaan töihin. Kilpaurheilijan elämäntavoista luopuminen on tuonut kaivattua pyöreyttä kasvoille - ja samalla pitänyt huolta siitä, että vaimon leipomukset kerääntyvät vatsan seudulle.
Miehen kasvot ovat pitkulaiset ja hänellä on leveä otsa sekä matalat, paksut kulmat. Miehellä on suklaanruskeat, aavistuksen surumieliset silmät, jotka ovat suhteellisen kaukana toisistaan. Teddyn nenä on suurehko ja profiililtaan kyömy, leuka soikea ja miehekäs sekä suu pienehkö. Hiukset ovat tummat ja lyhyeen malliin leikatut, siististi kammatut ja usein erittäin huolitellut sipauksella geeliä.

Teddy suosii pukeutumisessaan kauluspaitoja, puvun takkeja, tummia liivejä tai neulepaitoja, sekä suoria tummia housuja tai siistejä farkkuja. Hän suosii maltillisia, hillittyjä värejä, jotka ovat monesti sävyltään lämpimiä. Vaatteet ovat poikkeuksetta nimekkäiden merkkien kalliita laatutuotteita, oli kyseessä sitten musta puku tai tallivaatteet.
Hän kulkee aina pieni hymy huulillaan, askel rentona ja tahti rauhallisena, eikä pelkää pysähtyä pienimmästäkin merkistä, että joku tahtoisi puhua hänen kanssaan. Teddyllä saattaakin kestää tallikäytävän päästä päähän kävelemisessä varttitunnin verran, kun mies pysähtyy vaihtamaan kuulumisia milloin kenenkin kanssa.

» Luonne
Teddy on herkkä ja tunteellinen, monen mielestä varsin epämiehekäs mies. Hän on kaikille ystävällinen ja mukava, eikä varmaan edes osaisi olla ilkeä vaikka yrittäisikin - tai vaikka toinen osapuoli olisi miten tökerö tahansa. Teddy tutustuu mielellään uusiin ihmisiin ja vaalii lämmöllä aiempia ihmissuhteitaan.
Mies on vaatimaton ja nöyrä persoona, joka seuraa mieluummin muiden käskyjä kuin jakelee itse niitä. Hän kunnioittaa suuresti muita ihmisiä ja antaa paljon painoarvoa muiden mielipiteille ja sanoille, vaikka ei pelkääkään ilmaista omaakin mielipidettään keskustelevaan sävyyn. Teddyä voisi hyvin kuvailla myös sinisilmäiseksi tai naiiviksi, sillä miehen luottamus on vaivaton ansaita ja mies tuntuu antavan aina uuden mahdollisuuden osoittaa, että joku todella on sen arvoinen. Hän uskoo ihmisissä hyvään silloinkin, kun on todistettu, ettei moinen uskomus pidä paikkaansa, ja pyrkii aina löytämään kultaisen keskitien joutuessaan kahden ääripään väliin.

Teddy elää ja tuntee suurella sydämellä, ja juhlii vilpittömästi muiden onnistumisia siinä missä suree muiden mukanakin. Hän on aina tavoitettavissa ja valmis kuuntelemaan ystäviensä murheita neljältä aamuyöstäkin, ja vaikka miehellä harvoin on kovin konkreettisia neuvoja tarjottavaksi, ei hän koskaan kieltäydy toimimasta hartiana, jota vasten itkeä. Miehellä on oma ainutlaatuinen tapansa kohdata ihmiset ja ottaa heidät huomioon juuri sellaisina kuin he ovat, eikä Teddy koskaan painostaisikaan ketään muuttumaan. Hän arvostaa jokaista ammatista, varallisuudesta, ratsastustaidoista tai perheestä riippumatta eikä osaa asettaa ihmisiä eri asemaan taustoista riippuen.

In learning you will teach
And in teaching you will learn
You'll find your place beside the
Ones you love
Oh, and all the things you dreamed of
The visions that you saw
Well, the time is drawing near now
It's yours to claim in all
» Menneisyys
Teddy syntyi Sheffieldissä rikkaaseen perheeseen hevosten keskelle. Miehen äiti kilpaili aikanaan koulukentillä menestyksekkäästi ja isosisko oli seuraamassa äidin jalanjäljissä koulumaailmaan. Teddy ei edes ajatellut, että hänellä olisi jokin muu vaihtoehto kuin ratsastaa ja kilpailla. Se, mikä alkoi hyväntuulisena harrastuksena muuttui pian vakavaksi kilpailuksi niin sisarusten kuin muun maailmankin välillä, kun panokset kovenivat ja kisaluokat muuttuvat vaikeemmiksi.
Mies kävi koulunsa kiitettävin arvosanoin ja vanhempien vastaväitteistä huolimatta hakeutui opiskelemaan psykologiaa Sheffieldin yliopistolle. Hän suoritti tutkintoa hitaasti kilpailujen, valmentautumisen ja kilparatsastajan arjen mennessä etusijalle, mutta valmistui lopulta. Hän kilpaili menestyksekkäästi useallakin esteratsulla, mutta lopulta heidän nuoresta omanaan pitämänsä papurikonkimo Dime A Dozen osoittautui siksi hevoseksi, joka nosti Teddyn esteratsastajien maailmankartalle.

He kohosivat Dimen kanssa Englannin esteratsastuksen huipulle, osallistuivat Lontoon olympialaisiin ja toivat kotiin kultamitallin joukkue-esteiltä. Yksilösuorituksessa he jäivät jaetulle viidennelle sijalle. Kilpailut seurasivat toinen toistaan, elämä rakentui hevosten, treenaamisen ja kisamatkojen ympärille, eikä muulle jäänyt tilaa. Ei, ennen kuin hevoset alkoivat jäädä eläkkeelle tai ne myytiin muille ratsastajille, ja hän saattoi ottaa sen verran etäisyyttä kilpailemiseen, että hankki itselleen työn professorina yliopistolta. Jotenkin kaiken lomaan mahtui niin epäonnistuneita parisuhteita kuin hetken auvoista perhe-elämääkin.

Mies laski elämänsä hevosen Dimen lepoon kesällä 2015, eikä ole sen jälkeen noussut hevosen selkään kuin aniharvoin. Hän ei kykene irrottamaan täysin hevosista, mutta pysyttelee mieluummin jalat kentän hiekassa neuvomassa muita kuin kiipeää itse selkään. Hän tapasi uudestaan Gabriellen alkuvuodesta 2016, ja he päättivät yrittää yhteistä elämää vielä kerran. He hankkivat yhteisen kodin Durhamista, menivät naimisiin kesällä 2016 ja toivottivat lapsen tervetulleeksi perheeseensä joulun alla. Kevät 2017 kuluikin lähinnä vauva-arkeen totutellessa, mutta mies ei vaihtaisi pois hetkeäkään. Mies antoi kilparatsunsa nuoren Kashnikovin ratsastettaviksi ja on seurannut valmentajan ominaisuudessa hevostensa kisataivalta sekä kehitystä.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Teddy Morland
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: