PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Alex Chilton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pixiekissa
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1698
Join date : 20.04.2014
Ikä : 27

ViestiAihe: Alex Chilton   Pe Heinä 18, 2014 9:29 am


Alex Chilton

Syntynyt: 4.10.1985 (31-vuotias)
Sukupuoli: Mies
Perhe: Isä, äiti ja kolme siskoa (isosisko Amelia, pikkusiskot Sophie ja Isla). Perhe asuu edelleen Haverfordwestissä Walesissa, mutta kaksi vanhinta siskoa ovat muuttaneet omiin koteihinsa lähialueelle.
Ammatti, koulutus: Hevosenkouluttaja, luonnollisen hevosmiestaidon valmentaja, lännenratsastuksen valmentaja. Ei ole käynyt kouluja näihin liittyen, vaan peruskoulun jälkeen itseoppinut seminaareissa ja tekemällä, sekä työskentelemällä ammattilaisten kanssa.
Asuminen: Asuu muutaman kämppiksen kanssa loft-asunnon Newcastlessa, Alexin makuuhuone sijaitsee asunnon parvella; viettää aikaa poikaystävänsä luona.
Vapaa-aika: Käyttää melkein kaiken aikansa talleilla, joko työskennellen tai omien hevostensa parissa. Katsoo myös paljon videoita, vierailee alaansa liittyvissä seminaareissa, kilpailuissa ja muissa tapahtumissa sekä lukee alan kirjallisuutta.
Hevoset: Gabino ox ja Arizona

Ulkonäkö
Alex on normaalivartaloinen ja nuoruuden hintelyys on vanhemmiten hävinnyt, vaikka häntä ei pituudella ole siunattu: hän on vain 168cm pitkä. Hänellä on lyhyet, vaaleanruskeat, paksut hiukset, jotka ovat päältä pidemmät ja laineikkaat. Useimmiten kuontalo on melko villi, sillä se ei ota asettuakseen vaikka sitä laittaisikin. Hänen kasvojaan rajaa hyvin lyhyt, siistitty parransänki. Ruskeat, iloiset silmät tuikkivat hieman siistittyjen tummien kulmien alta. Alex pukeutuu mieluusti melko istuviin farkkuihin ja t- tai kauluspaitoihin, ja odotusten mukaisesti omistaa kyllä stetsonin, jota käyttää tosin vain aurinkoisimpina päivinä tai kilpaillessaan lännenratsastuksessa. Jalassa hänellä on erityisesti tallilla yksinkertaiset, tummanruskeat, nauhalliset nahkanilkkurit, joissa on sivuvetoketju. Stereotypinen lännenratsastaja hän ei ulkonäöltä ole paitsi päivinä, jolloin pukee ruskean stetsonin päähänsä.

Luonne
Luonteeltaan Alex on rauhallinen ja kärsivällinen, mutta osaa ehdottomasti pitää hauskaa. Hän on helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja seurassa puhelias. Hänellä riittää energiaa mihin tahansa, joten lähtee mieluummin jonkun mukaan hulluihinkin päähänpistoihin kuin jäisi yksin kotiin. Hän on vaatimaton, ei rehentele taidoillaan turhan paljon eikä vaadi elämältään mitään kovin suurta ja ihmeellistä. Hän asuu kimppakämpässä huoneessa, joka on maltillisesti sisustettu: Alex ei ole materialisti ja tyytyy hyvin vähään.
Alex ei kanna kaunaa vanhoista riidoista vaan kohtelee ihmisiä hyvin pitkälti samalla ajatuksella kuin hevosia. Hän saattaa kuitenkin pitää ihmisiä julmina ja ymmärtämättöminä, mikäli kokee noiden tavan kohdella hevosia huonona. Hän ei katso varusteiden käyttöä pahalla, mikäli niitä osataan käyttää. Hän arvostelee ihmisiä enemmän heidän ratsastustaitonsa mukaan – kovakätisyys ja hevosen pakottaminen ja pelottelu kannuksilla tai raipalla saavat hänen verensä kiehahtamaan. Alexin kanssa on helppo tulla toimeen ja ystävystyä, eikä mies ole turhan tarkka siitä, kenen seurassa on.
Paheikseen Alex tunnustaa pitkälle yöhön valvomisen sekä tupakanpolton, mistä hän yrittää päästä eroon. Valvominen johtuu yleensä kiireestä, tai sitten hän jää roikkumaan tietokoneelle huomaamattaan koko yöksi. Hän on tottunut heräämään aikaisin eikä todellakaan saa unta enää kahdeksan jälkeen. Tämän vuoksi yölliset valvomiset verottavat yöunia välillä todenteolla. Alkoholia hän käyttää harvoin, viinilasi silloin tällöin tai vähän enemmän viettäessään iltaa seurassa.

Ratsastus
Alex on luonnollisen hevosmiestaidon ammattilainen ja kouluttaja. Hän on keskittynyt lännenratsastukseen, vaikka harrastaa myös esteitä ja koulua. Mies ratsastaa omia hevosiaan useimmiten pelkällä naruriimulla ja lännensatulalla, joskus myös täysin varusteitta. Hänellä on kuitenkin myös englantilaiset varusteet varmuuden vuoksi. Hän on erikoistunut sekä ratsuttamaan että kouluttamaan hevosia eri tarpeisiin ja pitää sitä rakkaimpana tehtävänään, sillä uuden hevosen kohtaaminen ensikertaa on hänelle erityisen hienoja hetki. Jatkuva kouluttautumisentarve ja –halu ajavat Alexia tutustumaan hevosiin joka suunnalta, niin erilaisin seminaarein, kirjallisuuden ja videoiden kautta sekä itse oppimalla. Hän uskoo, ettei koskaan voi tietää tarpeeksi,  aina voi oppia uutta ja ymmärtää hevosia vähän paremmin.

Historia
Alex on syntynyt Haverfordwestissä Walesissa, vanhemmat ja kolme siskoa asuvat edelleen siellä. Alex pitää heihin vaihtelevasti yhteyttä ja vierailee vanhemmillaan suurimpina juhlapäivinä kuten jouluna ja nuorimman siskonsa Islan syntymäpäivänä 2.toukokuuta. Hän on aloittanut ratsastuksen lähitallin hevosilla tallitöitä vastaan 12-vuotiaana. Alex on tehnyt koko ikänsä siitä saakka paljon töitä, tallitöiden lomassa muun muassa varastotyöntekijänä ja kaupankassana. Ensimmäisen oman hevosensa Alex osti 17-vuotiaana ja opetteli jo silloin luonnollisen hevosmiestaidon saloja. Hän alkoi pitää leikkimielellä opetusta aiheeseen 20-vuotiaana ja sille tielle on jäänyt. Vuosien varrella hevoset ja asuinpaikka on vaihdellut sen mukaan, mistä on löytänyt töitä. Hän on matkustanut paljon eri seminaarien ja koulutustarpeiden mukaan, mutta pitänyt pääpaikkaa kotoa 22-vuotiaana muutettuaan pääasiassa Pohjois-Englannissa. Vasta pari vuotta sitten hänen oli mahdollista jättäytyä muista töistä ja keskittyä täysin luentojensa pitämiseen ja hevosten kouluttamiseen. Nykyään hän elättää itsensä ja hevosensa työskentelemällä unelma-ammatissaan hevosten parissa.
Rosings Parkiin Alex löysi, kun hänen ystävänsä Kamir Logan suostutteli hänet tallille. He ovat tutustuneet luonnollisen hevosmiestaidon seminaareissa ja vaihtaneet paljonkin kuulumisia muun muassa puhelimitse jo ennen samalle tallille sattumistaan. Alexilla on epäilyksensä kilpatallista, eikä hän ole varma, kuinka tulee toimeen koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa kilpailevien kanssa. Hänen oma hevosenkäsittelytapansa poikkeaa suuresti siitä, mitä englantilaisen ratsastustyylin valmennuksissa nähdään. Hän pitää Rosings Parkissa luonnollisen hevosmiestaidon luentoja sekä lännenratsastusvalmennusta halukkaille. Lisäksi hän kouluttaa hevosia (mm. ratsutus, huonojen tapojen kitkeminen, erilaiset temput) ja onkin parhaillaan palkattu hevostenkouluttajaksi elokuvaan.
Alex tapaili Raiden Wonchesteria vuoden 2015 alussa, mutta kollega lähti ilmoittamatta ja jätti hänet epätietoisuuteen. Miehen palattua vuoden kuluttua 2016, Alex hyppäsi varovasti samaan kuvioon uudelleen vietettyään koko menneen vuoden yksinään.
Tulevaisuus tuo tullessaan mitä tuo. Alex ei suunnittele useampaa vuotta pidemmälle, mikä saattaa antaa hänestä vastuuttoman kuvan hevosenomistajana. Hän unelmoi onnistumisista hevosten kanssa, hyvistä ja onnellisista ihmissuhteista ja haluaisi joku päivä lähteä muutaman kuukauden matkalle Amerikkaan oppimaan luonnollisen hevosmiestaidon ammattilaisten johdolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Alex Chilton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: