PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 Skye Stephenson

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1544
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Skye Stephenson   Ma Loka 01, 2018 12:18 pm

You can bend but never break me
'Cause it only serves to make me
More determined to achieve my final goal
And I come back even stronger
Not a novice any longer
'Cause you've deepened the conviction in my soul


Koko nimi Skye Scarlett Stephenson (näyttelijänimi Scarlett Aisling)
Kutsumanimi Skye
Lempinimi -

Ikä 28, 1.11.1990
Horoskooppi Skorpioni
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen Bi

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito Ranskan alkeet

Tutkinto Acting and performance practice BA (Newcastle College, 2011)
Ammatti Näyttelijä
Asuminen Yhden makuuhuoneen asunto Whitehall Courtissa Lontoossa, moderni remontoitu yhden makuuhuoneen asunto Beverly Hillsissä Los Angelesissa

Lemmikit 2011 syntynyt, kastroitu pomeranian uros Yeti (blue merle)

Siviilisääty Sinkku

Tunnuskappale Helen Reddy – I'm Woman


Ulkonäkö
Silmien väri  Harmaa
Hiusten väri Platina/tummanvaalea
Pituus / paino 164cm / 50kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
- korvakorut

Skye on kovin vaalea kaikilta piirteiltään, mutta Losissa vietetty aika näkyy naisessa tasaisena rusketuksena. Hän on pitkäraajainen ja hoikka nainen, jolla on aavistukset veistoksellisen kulmikkaat kasvot. Harmaat silmät ovat yleensä siristyneet hymyyn ja naisen kasvoilla on usein hyväntuulisuudesta kielivä hymy. Suu on leveähkö ja huulet runsaat, hymy sitäkin leveämpi ja aurinkoisempi. Skye näyttää kasvoiltaan kovin helposti lähestyttävältä ja lempeältä miltein poikkeuksetta.

Naisella on pitkät raajat, mutta hän kantaa itsensä sulavasti ja arvokkaasti. Erityisen urheilullinen hän ei ole, mutta huolehtii kunnostaan mielellään ratsastamalla jos vain löytää sille aikaa. Yleensä hän on enemmän tanssin, joogan, juoksemisen ja kuntosalilla käynnin varassa.
Skye pukeutuu vapaalla ollessaan rennosti ja käytännöllisesti, haluamatta koreilla vaatteilla. Hän viihtyy kyllä huomion keskipisteenä muotiluomuksissa, mutta lapsuudesta on jäänyt taipumus ajatella käytännöllisyyttä. Nykyään hän tosin ostaa arkivaatteensakin laadukkaina ja eettisinä vaihtoehtoina.

Vitiligo
Silmiinpistävin ominaisuus ruskettuneella iholla ovat täysin vaaleat läntit, jotka eivät suostu ruskettumaan. Skye on kärsinyt noin nelivuotiaasta asti vitiligosta eli valkopälvistä, joka aiheuttaa naisen iholle vaaleita pigmenttimuutoksia. Hänellä on niitä raajojen taivekohdissa, kämmenissä, kaulassa, rintakehässä ja kasvoissa. Siviilissä ja edustustilaisuuksissa hän ei peittele vaivaansa suotta, mutta tietysti töissä hänet maskeerataan roolin vaatimalla tavalla ja myös peitetään vitiligon aiheuttamat läntit.


Perhe
Skyen perhe ei ole lähtenyt kauan hänen isänsä synnyinseudulta. Vanhemmat asuvat Norwichissa. Thomas (synt. 1959) ja Henrietta (synt. 1963) Stephenson asuvat nykyisellään Skyen lapsuudenkodissa, pienessä omakotitalossa. Kolmilapsisen perheen kaksi vanhinta, Ezra (synt. 1985) ja Leo (1988) ovat seuranneet perheen isän ja myös isoisänsä jalanjälkiä, toimien poliiseina kotikaupungissa. Skyen pikkusisko Aisling (synt. 1992) menehtyi synnynnäisen sydänsairauden seurauksena ollessaan viisi.
Tämän lisäksi pohjoisessa asuu Skyen täti Gina Lewis, jonka luona hän vierailee enemmän kuin mielellään. Tädin ja tuon miehen hevostila tarjoaa ihanaa hiljaisuutta ja mahdollisuuden vetäytyä oikeasti omaan rauhaansa, kuten myös paluun hetkeksi lapsuuteen.


Suurimmat roolit
2018 - The Nutcracker and Four Realms, Sugarplum Fairy
2016-2017 - The Last Tycoon, Cecilia Brady
2014 - Noah, Ila
2014 - The Imitation Game, Joan Clarke
2013 - The Bling Ring, Nicki
2012 - Mirror Mirror, Snow White
2011 (edelleen) - Game of Thrones, Daenerys Targaryen


Voitettuja palkintoja
2014 - Parhaan naissivuosan Oscar, The Imitation Game (Joan Clarke)
2014 - Parhaan naissivuosan Golden Globe, The Imitation Game (Joan Clarke)
2012 - Parhaan naissivuosan Emmy, Game of Thrones (Daenerys Targaryen)


Ihmissuhteet
-


Luonne
Skye on perheessään se itsepäinen lapsi, joka ei anna kiellon estää itseään. Etenkin pikkusiskon kuoleman jälkeen vanhemmat suhtautuivat hieman vainoharhaisesti ainoaksi jääneeseen tyttöönsä, joka ei suostunut koristeeksi ja käärityksi pumpuliin. Hän on naurettavuuksiin härkäpäinen, tehden kaikkensa saavuttaakseen haluamansa. Esteet on tehty vain voitettaviksi ja sääntöjä voi hyvän maun rajoisa venyttää saavuttaakseen tavoitteensa. Naista voisi sen myötä pitää röyhkeänä tai olettaa hänen kävelevän ihmisten yli, mutta Skye kunnioittaa muiden omaa tilaa ja saavutuksia, havittelematta omaa menestystään muiden kustannuksella. Voimakastahtoinen näyttelijä tunnetaan myös naisten ja lasten oikeuksien puolestapuhujana.

Sosiaaalinen ja nauravainen nainen on helposti lähestyttävä, äärimmäisen kiltti ja mukavaa seuraa. Hän ei anna muiden kävellä ylitseen, mutta on yleensä ennemmin hiljaa, jos ei ole hyvää sanottavaa. Hänet on kasvatettu hyväkäytöksiseksi ja siitä hän on myös pitänyt vuosien kuluessa kiinni. Hän kohtelee muita kuin haluaisi itseään kohdeltavan, pyrkii käyttämään siivoa kieltä ja olemaan kohtelias jopa silloin kuin ei välttämättä jaksaisi. Skye ei sulata huonoa käytöstä itseään kohtaan, minkä tuo kyllä julki kohteliaan kylmästi.
Erityisen pehmoksi naista ei ole koskaan kuvailtu, mutta Skye myöntää syyllistyneensä Yetin paapomiseen, kiireisen elämän hyvittämiseksi.

Kiireinen elämä vaatii usein veronsa ystävyyssuhteilta eikä Skyellä ole juurikaan aika tavata ihmisiä silloin kuin haluaisi. Hän kuitenkin on hyvä järjestelemään aikaansa ja mielellään tapaakin sukua sekä ystäviä ehtiessään. Harvemmin hän käyttää aikaansa suhteiden hakemiseen. Osittain siksi että hänen elämänsä on hyvin julkista ja koska aikaa ei ole. Ajanpuute on aiheuttamut nuorelle naiselle sydänsuruja jo aiemmin, eikä hän kokenut vaivaa surujen arvoiseksi.


Menneisyys
Perheen kolmanneksi ja ensimmäiseksi tyttäreksi syntynyt Skye oli pienestä pitäen vaativa lapsi. Hän tiesi mitä halusi ja vaati sen, oli muiden suunnitelma mikä tahansa. Leikki-ikäisenä luonne tasoittui siskon sairastelun myötä ja lopulta hän rauhoittui säästääkseen siskon menetystä surevia vanhempiaan. Kouluiässä hän alkoi harrastaa teatteria, vaatien samalla jokaisella lomalla ja viikonlopulla retkeä Skotlantiin tätinsä luo. Vanhempien suojelevainen vastahanka jäi siinä usein toiseksi Ginalle, mikä tuskin tuli yllätyksenä.

Teininä voimakastahtoinen Skye alkoi juosta Lontoossa ties missä koetilaisuuksissa ja pääsikin ekstraksi moniin kotimaisiin sarjoihin ja elokuviin, joissa vaadittiin ratsastustaitoa. Niiden kautta hän onnistui taistelemaan tiensä pienen sivuosan koe-esiintymiseen supersuosittua sarjaa varten, päätyen lopulta yhteen suurista sivuosista. Skye järjesteli elämänsä vauhdilla Daeneryksen roolin saatuaan ja niputti Newcastlessa vasemmalla kädellä suoritetut opintonsa äkkiä. Suuren suosion saavuttanut sarja nosti hänet pinnalle ja poiki muitakin rooleja, jopa palkintoja voittaneita sellaisia. Pian uransa aloitettuaan hän kehitteli itselleen näyttelijänimen toisesta nimestään ja pikkusiskonsa muistoksi otti siihen sukunimeksi siskonsa etunimen, haluten kunnioittaa Aislingin muistoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Skye Stephenson
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Ilmoitusasiat ja liittyminen :: Uudet hahmot-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: