PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 Kenna ja Aderyn Merrick

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 173
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Kenna ja Aderyn Merrick   Ti Syys 25, 2018 1:56 pm

>> PERUSTIEDOT

Nimi: Kenna Ishbel Merrick ( neé MacGilvray )

Syntymäaika: 19.9.1980, Inverness, Skotlanti
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: DPhil (PhD) in Experimental Psychology (Oxford, 2003), Doctorate in Clinical Psychology, (Oxford, 2006)
Kielitaito: Englanti, ranska, espanja
Ammatti: Toimii psykologina ja terapeuttina Jesmond Therapy Centressä

>> ASUMINEN

Mill Vale, Walbottle, Newcastle Upon Tyne

Punatiilinen, kolmikerroksinen rivitaloasunto Newcastlen Walbottlessa. Kummankin vanhemmat kokopäivätyö ja viisipäinen lapsilauma pitävät huolen siitä, että lämpimin, maanläheisin sävyin sisustetussa kodissa säilyy aina pieni, kodikas sotku, joka ei kuitenkaan koskaan pääse etenemään siivottomuuden puolelle.

>>PERHE

Kenna avioitui kouluaikaisen poikaystävänsä Mervynin kanssa vuonna 2002, ja pariskunnalla on yhteensä viisi lasta: Addie (2003) Brianna (2006), Callum (2009), Declan (2013) ja Eirian (2015). Mukana perheen arjessa pyörii myös basenjinarttu Myrtle.

Kennan vanhemmat Douglas ja Lorna MacGilvray asuvat nykyään Skotlannin St. Andrewsissa, missä molemmat työskentelevät yhä yliopistolla, Douglas astrofysiikan ja Lorna neurotieteen parissa. Kennan kahta vuotta vanhempi veli Alistair lähti aikanaan yliopistoon valtameren toiselle puolelle Harvardiin, ja työskentelee nykyään genetiikkaan erikoistuneena lääkärinä Baltimoressa.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Kokopäivätyö yhdistettynä kiireiseen lapsiperhearkeen ei jätä Kennalle turhan paljon aikaa pitkästyä, saati keskittyä omiin harrastuksiin. Rentoutuminen tarkoittaa naiselle yleensä hetken rauhaa kirjan ja teekupillisen kanssa sen jälkeen, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Kouluaikojen aktiivinen urheiluharrastus (uinti, ratsastus, kestävyysjuoksu) on vaihtunut joogaan, koiralenkkeihin ja kiireettömiin maastoiluihin Catsbyn  (Touch Not This Cat) kanssa.

>>ULKOMUOTO

Pituus:170 cm
Hiukset: Kuparinpunaiset
Silmät: Vaaleanruskeat

Kenna on pitkä, pitkäraajainen ja hoikka nainen, jolle suora ja päättäväinen ryhti tuntuu antavan lisäpituutta. Hänellä on kuparinpunaiset, kevyesti laineille taipuvat hiukset, jotka vapaina ulottuvat hieman lapaluiden alapuolelle, mutta jotka hän yleensä kiepauttaa joko nopealle poninhännälle tai nutturalle, pois kasvoilta. Iho on luonnostaan hyvin vaalea, melkein läpikuultava, ja erityisesti kesäisin pisamia täynnä.

Kennan kasvot ovat muodoltaan pitkät ja kapeat, leuka ja nenä ovat terävät ja otsa korkea. Hänellä on suuret, vaaleanruskeat silmät, joita reunustavat punertavansävyiset ripset, ja joiden kokoa suurikokoiset, kultasankaiset silmälasit korostavat. Kulmakarvojen luonnollinen asento saa Kennan näyttämään siltä, kuin hänen kasvoillaan olisi pysyvästi pieni, mietteliäs kurtistus. Huulet ovat kapeat, mutta herkästi ylöspäin kaartuvien suupielten ansiosta ilme ei näytä kireältä. Hymyn myötä oikeaan poskeen ilmestyy selvästi erottuva hymykuoppa.

>> PUKEUTUMINEN

Kenna suosii pukeutumisessaan maanläheisiä, vihreän, sinisen, purppuran ja harmaan eri sävyjä. Hänen vaatekaapistaan löytyy suuri määrä siistejä kauluspaitoja ja korkeakauluksisia neuleita, suoria housuja ja kynähameita työpäiviä varten, mutta kotioloissa ollessaan hän verhoutuu mieluiten suureen neulepaitaan tai -takkiin ja rentoihin legginseihin.

Kenna suosii hiuksissaan vaivattomia kampauksia, ja kasvoillaan huoliteltua, luonnollista meikkiä. Koruissa hän pitää pitkistä riipuksista, silläkin uhalla, että kotona vähintään yhdet pienet kädet tavoittelevat niistä otetta.

>>LUONNE

Kenna on malliesimerkki ihmisestä, joka on saanut kasvaa koko elämänsä luottaen omiin kykyihinsä. Hän on itsevarma ja osaa arvostaa itseään, mutta ei koe minkäänlaista tarvetta pönkittää itsetuntoaan korostamalla itseään tai polkemalla muita maahan. Hän nauttii valtavasti älyllisistä haasteista ja intoutuu mielellään väittelyyn, jos siihin suinkin tarjoutuu tilaisuus.

Lapsuudestaan saakka Kenna on ollut hyvin järjestelmällinen, ja vuosien lapsiperhearjen ja opiskelujen yhdistäminen on muokannut naisesta aikataulutuksen kruunaamattoman mestarin. Hetkittäin työ saattaa kuitenkin viedä naisen mukanaan niin, ettei hän vähään aikaan huomaa muuta maailmaa ympärillään – esimerkiksi silloin, kun uusi tieteellinen artikkeli on valmistumaisillaan.

Vahvan akateemisesta taustasta huolimatta Kennan suonissa virtaa helposti kuumuva skottiveri, joka saa hänen sekä suuttumaan että leppymään nopeasti. Hän rakastaa intohimoisesti, ja suhtautuu rakkaisiinsa hyvin suojelevasti. Kenna pitää miellään langat käsistään, välillä liiankin tiukasti, ja saattaa helposti alkaa ajatella muiden puolesta – tapa, josta hän aktiivisesti pyrkii eroon. On myös hetkiä, joina hänen on vaikea jättää työminäänsä kodin ulkopuolelle, ja varomaton vieras saattaakin yhtäkkiä huomata, että kahvitteluhetki uhkaa muuttua psykologiseksi profilointi-istunnoksi.


>>HISTORIA

Kenna Ishbel MacGilvray syntyi sateisena syyskuun iltana Invernessissä vuonna 1980 perheensä toiseksi lapseksi, ja mikäli tarinat pitävät paikkansa, miettiväinen kurtistus kulmillaan jo alusta saakka. Molemmat vanhemmat työskentelivät jo silloin yliopistolla, ja näiden työhuoneet tulivatkin pienelle Kennalle hyvin tutuiksi.

Tytön ollessa neljäntoista perheen äiti Lorna sai työtarjouksen Walesin Cardiffista, mikä tarkoitti koko tutun elämän jättämistä perheen jättäessä Skotlannin taakseen. Kenna ei ollut muutosta aluksi innoissaan, mutta sopeutui lopulta uuteen ympäristöön. Asialla saattoi olla hyvinkin paljon tekemistä silmälasipäisen pojan kanssa, jota Kenna puolusti kiusaajilta skotlantilaisen soturittaren teräväkielisyydellä. Mervyn Merrick tuntui olevan suojelijan tarpeessa, ja Kenna tarttui uuteen tehtäväänsä samalla päättäväisyydellä, kuin kaikkeen muuhunkin siihenastisessa elämässään. Jossakin vaiheessa ystävyyssuhde muutti muotoaan seurustelusuhteeksi ilman, että Kenna itsekään ehti oikeastaan ymmärtää, mitä oli tapahtunut.

Kennan tulevaisuudensuunnitelmat olivat olleet selvillä jo alusta asti, ja viimeisen kouluvuoden pyörähtäessä käyntiin hän kannusti myös Mervyniä hakemaan Oxfordin yliopistoon. Opiskelupaikka avautui molemmille, ja samalla nuori pari muutti ensimmäiseen yhteiseen asuntoonsa. Ei ollut kellekään yllätys, että pariskunta vietti häitään vuonna 2002 maisteriopintojen valmistumisen jälkeen.

Kenna jatkoi opintojaan kohti tohtorintutkintoa, mutta ennen valmistumista pariskunnan elämä ehti mullistua, kun he ottivat kasvatettavakseen Mervynin sisaren tyttären, Aderynin. Addien jälkeen perhe alkoi hiljalleen kasvaa, ja kun Kenna sai toisen tohtorintutkintonsa valmiiksi, perhe päätti muuttaa pohjoiseen Mervynin työn perässä.


****


>> PERUSTIEDOT

Nimi: Aderyn Eithne Merrick
Kutsumanimi: Addie

Syntymäaika: 16.2.2003, Cardiff, Wales
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: Oppilaana Queen Elizabeth High Schoolissa
Kielitaito: Englanti, ranska, kymri

>> ASUMINEN

Mill Vale, Walbottle, Newcastle Upon Tyne

Addie asuu perheensä kanssa punatiilisessä, kolmikerroksisessa rivitaloasunnossa Newcastlen Walbottlessa. Kummankin vanhemmat kokopäivätyö ja neljän nuoremman sisaruksen lauma pitävät huolen siitä, että lämpimin, maanläheisin sävyin sisustetussa kodissa säilyy aina pieni, kodikas sotku, joka ei kuitenkaan koskaan pääse etenemään siivottomuuden puolelle. Vanhimpana lapsena Addie on saanut käyttöönsä keskikerroksen isomman makuuhuoneen, jonka sisustukseen hän on valinnut valkeaa, harmaata ja vanhaa roosaa. Hän pitää huoneensa moitteettoman siistinä, ja yrittää parhaansa mukaan estää sisaruksiaan sotkemasta huoneensa järjestystä.

>>PERHE

Addie asuu enonsa perheen luona, ja kuvitteli Mervyniä ja tämän vaimoa Kennaa biologisiksi vanhemmikseen. Vaikka hän saikin tietää totuuden, ei se ole muuttanut suhtautumista perheeseen, jossa hän on kasvanut. Addiella on neljä sisarusta: Brianna (2006), Callum (2009), Declan (2013) ja Eirian (2015). Mukana perheen arjessa pyörii myös basenjinarttu Myrtle.

Addiella on läheiset välit sekä isän- että äidinpuoleisiin isovanhempiinsa, kuten myös enoonsa Jonathaniin, jonka esimerkkiä seuraamalla hän alunperin innostui kouluratsastuksesta.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Addie on tunnollinen oppilas, joka tekee paljon töitä koulun eteen ja on poikkeuksetta luokkansa parhaimmistoa. Hän opiskelee koulunsa musiikkiluokalla, laulaa kuorossa ja on soittanut selloa ja pianoa viisivuotiaasta saakka. Hän huolehtii kunnostaan ennen kaikkea ratsastaakseen, mutta käy mielellään juoksulenkeillä tai uimassa.

Ratsastus:

Aderyn on ratsastanut viisivuotiaasta. Hän sai ensimmäisen oman poninsa 10-vuotiaana, ja kolme vuotta myöhemmin oman hevosen.  Hän on edustanut Iso-Britanniaa ponitiimissä vuonna 2016 ja junioritiimissä vuosina 2017 ja 2018.

Aderyn on kunnianhimoinen ja pikkutarkka ratsastaja, joka hioo suoritustaan kohti täydellisyyttä eikä anna helposti virheitä itselleen anteeksi. Varsinkin nuorempana pienetkin epätäydellisyydet suorituksessa saivat hänet menemään helposti lukkoon, mutta Aderyn tiedostaa heikkoutensa ja pyrkii työstämään virheensietokykyään niin, ettei se lamauttaisi häntä tosipaikan tullen.

Aderyn on ehdottomasti koulupainotteinen ratsastaja, joka ei nauti esteiden hyppäämisestä, eikä ole hypännyt aktiivisesti sitten varhaisten poniaikojensa. Maastoretkistä hän sen sijaan nauttii, ja toivoisi, että kiireinen aikataulu jättäisi niille tilaa enemmänkin.. Hän viettää tallilla mahdollisimman paljon aikaa, ja on hyvin kiintynyt sekä poniinsa Hushiin ( Hush Now Hummingbird ) että kahteen aktiivisessa valmennuksessa olevaan hevoseensa.

>>ULKOMUOTO

Pituus: 160 cm
Hiukset: Kastanjanpunainen
Silmät: Taivaansininen

Addie on kevytrakenteinen nuori nainen, jonka kehossa on urheilun tuomaa jäntevyyttä. Hänellä on kokoonsa nähden pitkät raajat, mikä hämääkin helposti katsojan silmää ja saa tytön näyttämään pidemmältä, kuin tämä todellisuudessa onkaan. Hänellä on myös ratsastajan hyvä ryhti, joka lisää pituuden vaikutelmaa. Addien iho on kalpea, ja erityisesti kesäaikaan pisamien peitossa. Kastanjanpunaiset hiukset tavoittelevat villeinä kiharoina hartioita, niin että ne saa vielä tarpeen tullen kietaistua kiinni niskaan.

Addiella on pehmeän sydämenmuotoiset kasvot, leveä otsa ja pieni, terävä leuka. Hänen pieni nenänsä on hieman hyppyrimäinen, ja erityisesti nenänvarsi on hyvin pisamainen vuodenajasta riippumatta. Suu on pieni, ja helposti ilmeeltään hieman mutristunut. Addie häpeilee etuhampaidensa väliin jäänyttä rakoa, eikä siksi hymyile kovinkaan leveästi. Hänellä on taivaansiniset, kapeat ja nurkistaan hieman vinot silmät, joiden melkein keijukaismaista ilmettä vaaleat, hieman punertavansävyiset ripset korostavat.

>> PUKEUTUMINEN

Addiesta ainakin tuntuu siltä, kuin hän olisi suurimman osan ajasta pukeutunut joko Queen Elizabeth Highin sinisävyiseen koulupukuun tai ratsastusvaatteisiin, eikä aikaa jäädä murehtia viimeisimmän muodin mukaisia vaatteita juuri ole. Arkipukeutumisessaan hän viihtyy suurissa neuleissa, legginseissä ja hameissa, ja on imenyt pukeutumisensa vaikutteita pikemminkin äidiltään Kennalta kuin muotilehtien sivuilta. Hän pitää vaaleista sävyistä, mutta päätyy siitä huolimatta pukeutumaan yleensä käytännöllisempiin sinisen ja vihreän sävyihin.

Addien käyttämät korut ovat pieniä ja huomaamattomia, eikä hän yleensä meikkaa kuin erityisiä tilaisuuksia varten. Ranteessaan hänellä on yleensä kaulassaan hopeinen, hevosriipuksella varustettu kaulaketju, jonka hän sai lahjaksi vanhemmiltaan ennen ensimmäisiä isoja koulukisojaan.

>>LUONNE

Addie on perusluonteeltaan rauhallinen ja hiljainen, ja saattaa vaikuttaa ensitapaamisella jopa ujolta. Hän mieluummin tarkkailee tilannetta sivusta kuin pyrkii huomion keskipisteeksi, ja viihtyy enemmän kuin hyvin omissa oloissaan. Hän on kohtelias ja vaikuttaa ikäistään vanhemmalta, ja on jo lapsesta saakka ollut se, joka huolehtii muista.

Addien on usein vaikea samaistua omanikäisiinsä, eikä hän ystävysty helposti. Hieman vetäytyvän käytöksensä takia hän saakin helposti niskaansa ylpeyden leiman, ja häntä on usein syytetty siitä, että hän kuvittelee olevansa parempi kuin muut. Vaikka tämä ei pidäkään paikkaansa, Addie ei yleensä nouse puolustamaan itseään, vaan poistuu mieluummin konfliktitilanteesta.

Addiella on taipumusta perfektionismiin ja itsensä ruoskimiseen, eikä hän anna helposti tekemiään virheitä itselleen anteeksi. Hänellä on luontainen tarve miellyttää ja pyrkiä olla olematta vaivaksi, mikä johtaa helposti siihen, että hän kasaa ongelmia sisälleen sen sijaan, että purkaisi niitä purkamalla. Hänellä on taipumusta ahdistukseen, jota hän yrittää välttää takertumalla rutiineihin ja aikatauluihin. Hän tuntee usein olonsa yksinäiseksi, ja viihtyy sen vuoksi niin hyvin hevosten seurassa.

>>HISTORIA

Jos Addieta pyytää kuvailemaan lapsuuttaan, hän kertoo sen olleen onnellinen, melkein idyllinen. Vaikka hän olikin jo lapsena varsin helposti ahdistuvaa tyyppiä, hän muistelee silti lämmöllä Oxfordissa viettämiään vuosia kasvavan sisarusparvensa kanssa. Äidin opiskellessa ja isän työskennellessä täysipäiväisesti hän oppi jo varhain sekä huolehtimaan nuoremmista sisaruksistaan että sietämään vieraitakin hoitajia, joita pieni tyttö mielellään opasti talon tavoille siitä lähtien, kun oppi puhumaan kokonaisia lauseita.

Addien elämää ovat aina hallinneet koulu ja harrastukset, eikä hän ole kokenut hankalana sitä, että perhe on joutunut muuttamaan jonkin verran vanhempien töiden mukana. Viimeisin muutto vuonna 2015  Newcastleen oli Addielle erityisesti mieleen, sillä se tarkoitti samalla, että hän saattoi aloittaa valmentautumisen Rosings Parkissa.

Addien turvallinen, varsin kivuton teini-ikä koki kolauksen, kun hän sai tietää, etteivät Mervyn ja Kenna olleetkaan hänen biologisia vanhempiaan. Totuus paljastui hänelle viattoman biologiantehtävän kautta siinä vaiheessa, kun vanhempien veriryhmät eivät täsmänneetkään niin, kuin niiden olisi pitänyt. Kysyessään asiasta vanhemmiltaan hän sai tietää, että hänen oikea äitinsä olikin Mervynin sisar, joka oli antanut hänet adoptoitavaksi heti syntymän jälkeen. Addie voi väittää vieläkään väittää täysin toipuneensa tiedosta, vaikkei se muuttanutkaan sitä, kuinka hän suhtautuu vanhempiinsa ja sisaruksiinsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kenna ja Aderyn Merrick
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Ilmoitusasiat ja liittyminen :: Uudet hahmot-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: