PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa | 
 

 Bobbi Hollingsworth

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Yksisarvinen
Yksisarvinen
avatar

Viestien lukumäärä : 2872
Join date : 18.04.2014
Ikä : 24

ViestiAihe: Bobbi Hollingsworth   To Syys 20, 2018 11:28 pm

Perustiedot
Nimi: Barbara Cordelia Prichard-Hollingsworth
Lempinimet: Bobbi, sekä naisen itsensä vihaama Barbie
Ikä: 23v (27.1.1995)
Sukupuoli: nainen
Asuinpaikka: Hexhamin pohjoispuolella sijaitseva omakotitalo tiluksilla
Ammatti ja koulutus: kenttäratsastaja, edustanut kotimaataan Kanadaa arvokisoissakin. Bobbi on opiskellut Brownin yliopistossa kanditutkinnon kahdella pääaineella (taide ja bisnes, 2017), ja on aloittanut MBA-tutkinnon Newcastlen yliopistossa syksyllä 2018.
Kielitaito: ranska (äidinkieli), englanti (äidinkieli), espanja (sujuva), venäjä (hyvä), mandariinikiina (hyvä)

Perhe ja läheiset
MIT:ssä opiskellessaan nuori mutta sitäkin kunnianhimoisempi Cameron Hollingsworth tapasi Lorelei Prichardin, nerokkaan bisnesnaisen vanhan rahan suvusta, ja loppu on teknologian maailmassa historiaa. Pariskunta meni naimisiin vasta vuonna 2000, vaikka ovatkin olleet yhdessä 80-luvun lopusta. Cameron ja Lorelei ovat tyhjästä rakentamansa Bellwether Techin kasvot ja johtavat yrityskonserniaan katse kaukana tulevaisuudessa. Yritykseen onkin upotettu enemmän tunteja kuin lapsiin koskaan, ja kaksosten lapsuudessa monet syntymäpäivät, jouluaatot ja koulujen päättäjäiset on juhlittu maailman eri laidoilta videopuhelujen välityksellä. Edes vuonna 2008 diagnosoitu Huntingtonin tauti Loreleilla ei ole vielä tähän päivään mennessäkään saanut naista luopumaan yritysmaailmasta, vaikka perheen äiti onkin koettanut tasapainottaa töitä ja perhe-elämää hieman aiempaa paremmin, sen lisäksi että puhuu julkisesti taudistaan koettaessaan levittää tietoisuutta Huntingtonista.

Bobbilla on kaksoisveli Barnaby, jonka kanssa elämä on alusta saakka ollut kovaa kilpailua vanhempien rajallisesta ajasta. Barnaby tai Barney, kuten sisar veljeään kutsuu, opiskeli Ohio State Universityssä kauppatieteiden kanditutkinnon ja pelasi amerikkalaista jalkapalloa yliopiston joukkueessa. Barney jatkoi uraansa pelinrakentajana yliopistosta valmistuttuaankin ja pelaa tällä hetkellä NFL:ssä ammatikseen New York Jetsin riveissä pyörittäen siinä sivussa puolta tusinaa tiuhaan vaihtuvaa naista. Jatkuvasta kilpailusta huolimatta kaksosten välit ovat läheiset ja tapaamiset naljailun täyttämiä, joskin Barney koettaa kovasti painostaa sisartaan geenitestaukseen Huntingtonin taudin mahdollisuuden poissulkemiseksi. Bobbi ei ole vielä taipunut, vaikka Barney jaksaakin muistutella omasta negatiivisesta testituloksestaan ja sen tuomasta mielenrauhasta.

Bobbi asuu yhdessä amerikkalaisen Keira Snyderin kanssa, jonka tapasi alkuvuonna 2017 yliopistoriennoissa. Keira on lämminhenkinen alemman keskiluokan perheen kasvatti, joka nauttii täysin rinnoin elämän riemuista rikkaan tyttöystävän rahoittamana ja jaksaa aina innostua mahdollisuudesta lähteä shoppailemaan uusia merkkilaukkuja. Bobbi on kovin huono sanomaan ei nuorelle naiselle, jolle on auttamatta menettänyt sydämensä.

Harrastukset ja vapaa-aika
Bobbi on maalannut aktiivisesti lapsesta lähtien, ja rakennutti kotiinsakin ateljeena toimivan, luonnonvaloa tulvivan ullakkohuoneen. Hänelle kotoisin tyyli on maalausveitsillä luodut öljymaalaukset kankaalle, jotka tulvivat värejä ja kolmiulotteista tekstuuria. Hän on muutamaan otteeseen järjestänyt näyttelyitä taidegallerioissa ympäri Pohjois-Amerikkaa, mutta lähinnä maalaa omaksi ilokseen myyden tauluja nettisivujensa kautta, sekä ottaa vastaan tilauksia silloin kun ehtii.
Bobbi urheilee ratsastamisen ohella paljon, vaihdellen liikuntamuotoja laidasta laitaan personal trainerin suositusten mukaan. Viikottaisesta tennispelistään hän ei kuitenkaan ole suostunut luopumaan, joten joka tiistai lounasaikaan nuoren naisen voi löytää tenniskentältä Newcastlesta. Myös kotoa löytyvä uima-allas on käytössä treenejä ajatellen, eikä juoksumattokaan ehdi pölyttymään.
Nuorella naisella on myös taipumusta hurjiin shoppailureissuihin, jotka välillä vievät Bobbin toiselle mantereelle, eikä ostosinto rajoitu pelkästään muotivaatteisiin tai timanttikoruihin. Nainen on taipuvainen hankkimaan mitä tahansa hevosista viinitiloihin ja luksusautoista loma-asuntoihin, eikä varsinaisesti murehdi siitä, menikö viikonlopun aikana sata puntaa vai puoli miljoonaa.

Sosiaalinen media
Bobbilla on hyvin vahva sosiaalisen median läsnäolo, vaikkakin nainen ei muilta kiireiltään erityisemmin löydä aikaa siellä roikkumiseen. Kolmen hengen palkattu tiimi sen sijaan tekee töitä tuntikaupalla päivittäin tuottaakseen BHW Eventing -sivustoille sisältöä niin Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä kuin Youtubessakin. Samainen tiimi myös pitää huolta siitä, että Bobbin nettisivut ovat ajantasalla ja päivittävät hevosten kuulumisia ja kisatuloksia sivuille upotettuun blogiin, johon Bobbikin silloin tällöin kirjoittaa itse pätkän jos toisenkin.
Youtubeen ladattavat videot vaihtelevat viikon summaavista vlogeista kisavideoihin, ja niiden tekemiseen Bobbi osallistuu puhumalla videon päälle, kun tiimi on ensin laittanut sen muutoin kasaan. Hän kertoo siitä, mitä tekee hevosten kanssa ja miksi, ja juttelee ylipäätään hevosten kuulumisista. Kisavideoiden kohdalla hän antaa palautetta itselleen ja kiinnittää katsojien huomiota hyviin ja huonoihin puoliin radoilla sekä selittää auki epäonnistumisiin johtaneita tilanteita parhaan kykynsä mukaan.

Ratsastus ja hevoset
Bobbi on ratsastanut lapsesta saakka, omistaen ensimmäisen oman poninsa neljän vanhana. Sittemmin hevosia onkin riittänyt, ja vanhempien pohjattoman syvät taskut ovat taanneet huippuhevosia Bobbin alle alusta saakka, mikä on suurin syy räjähdysmäiseen nousuun aina kenttäratsastuksen suurkisoihin saakka. Kanadan supertähdeksi tituleerattu nuori ratsastaja on omistanut pelkkiä mestareita ensimmäisestä arvokisaratsustaan lähtien, sillä Bobbi ei osta hevosta, jolla ei ole voittoa tai muuten vaikuttavan hyvää suoritusta CIC3-tasolta, ja usein on olympialaisten tai maailmanmestaruuksien jälkeen tekemässä hurjia tarjouksia kisoissa huipputuloksia tehneistä hevosista.

Iästään huolimatta Bobbi on ehtinyt kerryttää merkittävästi kokemusta niin arvokisoista kuin CCI4-luokista, eikä ole aivan tyhjästä repäissyt paikkaansa FEIn rankingin korkeimmalle sijoittuneena kanadalaisena ratsastajana. Nainen on lahjakas, reaktiivinen ratsastaja, joka osaa istua hiljaa selässä kouluosuuksilla ja ratsastaa rohkeasti maastoesteillä. Hänellä on paljon varaa kehittyä, eikä siitä ole epäilystäkään, etteikö Bobbin menestyksestä suuri osa ole muiden tekemän työn tulosta - nainen ei ole koskaan tuonut itse hevosta alemmista luokista kohti huippua, vaan on poikkeuksetta hankkinut taitonsa jo osoittaneita ratsuja alleen. Hankalissa paikoissa juuri ratsujen kokemus on moneen otteeseen pelastanut nuoren ratsastajan. Hänen paras sijoituksensa CCI4-kilpailuista on 8. sija Kentuckysta 2017.

Bobbi omistaa tällä hetkellä 12 kenttäratsua, kaksi estehevosta sekä yhden kouluratsun. Hän kilpailee kaikilla aktiivisesti, joskin koulu- ja esteratsujen kohdalla kisakausi painottuu enemmän loka-maaliskuulle, kun kenttäratsut ovat suurimmalta osin kisatauolla.

Ulkonäkö
Bobbi on 168cm pitkä nuori nainen, jonka pituus tuntuu jakautuneen varsin tasaisesti selän ja jalkojen välille. Nuorella naisella on hyvin muodokas tiimalasivartalo, mikä tarkoittaa usein sitä, että naisen paidat ovat koon tai pari suurempia jotta ne eivät kiristä rintojen kohdalta, ja otettu sitten räätälillä vyötäröltä sisään. Bobbilla on vaalea iho, joka lähinnä palaa auringossa, jos nainen erehtyy jättämään aurinkorasvan kotiin. Hänellä on kirkkaat, vaaleansiniset silmät ja kullankeltaiset, laineikkaat hiukset, jotka on leikattu leukamittaiseen rikottuun polkkaan. Bobbi harvoin värjää kulmiaan, mutta kestoripset ja hempeä huulipuna ovat välttämättömyys nuorelle naiselle, joka laittautuu mielellään mihin tahansa tilaisuuteen - tai ihan vain tallillekin. Siitä huolimatta miten hevosten parissa työskentely pakottaa pitämään kynnet lyhyenä, on Bobbilla jatkuvasti hyvinhoidetut ja hempein sävyin lakatut kynnet.
Bobbi rakastaa koruja, erityisesti sormuksia ja rannekoruja, vaikka tallilla niistä onkin luovuttava. Monet korut ovat ruusukultaa, kuten naisen rannekellojen kokoelmakin. Niitä useammin Bobbilla tosin on kädessään Bellwetherin tyylikäs älykello, joka mittaa niin sydämensykettä, näyttää saapuneet viestit kuin kuittaa lähimaksulla kahvitilaukset. Toinen lähes yhtä pysyvä ominaisuus on suupielestä sojottava tikkarin tikku, sillä Bobbi tuntuu syövän erilaisia tikkukaramelleja jatkuvasti.

Bobbi rakastaa hempeitä pastellisävyjä, kukkakuosia ja merkkivaatteita, mikä näkyy selvästi naisen vaatehuoneen sisällössä. Ted Bakerin koko mallisto viimeisen kymmenen vuoden ajalta tuntuu löytyvän Bobbin vaatehuoneesta, ja harvassa ovat ne kerrat kun Bobbilla ei ole päällä jotakin hempeän vaaleanpunaista, kermaisen valkoista tai lämmintä vaaleanruskeaa. Nuori nainen viihtyy erittäin hyvin mekoissa, olivat ne sitten malliltaan koteloita tai kellohelmoja, mutta ei myöskään kaihda vaaleansävyisiä jakkupukuja ja suoria housuja. Sama värimaailma kantaa tallillekin, jossa naisen valitsemat vaatteet ovat poikkeuksetta kovin epäkäytännöllisen värisiä. Kotioloissa Bobbin saattaa nähdä joskus legginseissä ja suurissa t-paidoissa, mutta hyvin usein nainen näyttää laittautuneelta kotonaankin.
Naisella on moitteeton ryhti, mikä taitaa olla peruja siitä miten suuren osan elämästään nainen on viettänyt joko pianon edessä, hevosen selässä tai korkokengillä kävellen. Bobbi liikkuu rauhallisin, lyhyin askelin, eikä koskaan erehdy näyttämään kiireiseltä. Hän on aina oikeaan aikaan paikalla ja muut ovat vain ajoissa. Bobbi ei varsinaisesti hymyile kulkiessaan kaduilla ajatuksiinsa uppoutuneena, jolloin kasvojen perusilme tuntuu olevan enemmän murhanhimoinen kuin helposti lähestyttävä. Hymy kuitenkin kohoaa kasvoille sillä sekunnilla, kun nainen pysähtyy keskustelemaan jollekulle tuttavalleen.

Luonne
Bobbi on varsin ulospäinsuuntautunut persoona, joka on aina aloittamassa keskustelua kenen tahansa kanssa. Nuori nainen tuntuu olevan verkostoitumisen mestari ja tuntevan aina oikeat henkilöt mitä tahansa tarkoitusta varten, eikä pelkää pyytää palveluksia tuttaviltaan. Vaihtokaupassa Bobbi tekee varsin avokätisiä tarjouksia viikonloppuretkistä shoppailukeitaisiin, eikä olisi kerta tai toinenkaan kun nainen vetelisi naruja järjestääkseen työpaikan jostakin vanhempiensa teknologiajätin haarasta tuttavilleen. Nuorella naisella ei ole suoraan sanottuna minkäänlaista käsitystä rahasta tai sen arvosta, sillä läpi elämänsä Bobbilla on aina ollut enemmän rahaa kuin nainen voisi tarvita. Sitä taustaa vasten tuskin yllättää, ettei Bobbi välillä havahdu ajattelemaan, ettei jokaisella ole varaa tai mahdollisuutta lähteä hänen seurakseen Pariisiin ostamaan uusia vaatteita, tai lentää huvin vuoksi viikonlopuksi Dubaihin.
Bobbilla on paha taipumus puhua muiden päälle ilman että nuori nainen edes tajuaa sitä itse, eikä nainen aina ajattele kovinkaan pitkälle millaisen kuvan antaa itsestään puhumalla avoimesti siitä minne on seuraavaksi lähdössä matkalle tai kuinka paljon rahaa käytti saadakseen jotakin, mitä tahtoi. Hyväntahtoinen nainen on helposti johdateltavissa, sillä Bobbi uskoo jokaisesta pelkkää hyvää ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Nainen mieluummin kävelee pois tilanteista, jotka ovat kärjistymässä konfliktiksi kuin jää selvittelemään sitä loppuun asti.

Bobbi on ajankäytön mestari ja naisen elämä tuntuukin olevan tarkan aikatauluttamisen tulosta. Hänellä on aina tarkka suunnitelma viikolleen, eikä siitä poiketa kuin hätätilanteessa. Listat ja taulukot ovat Bobbin parhaita ystäviä, ja sama järjestelmällisyys yltää aina tallista ateljeehen saakka. Nainen on lahjakas multitaskaaja, jolla on aina monta rautaa yhtä aikaa tulessa, eikä niitä hetkiä ole, kun Bobbilla olisi aikaa vain lojua sängyllä sunnuntaiaamuna. Jos moinen meinaa tapahtua, Bobbi korjaa tilanteen hetkessä ja järjestää itsensä lennolle uuteen kaupunkiin tai lähtee ajelulle yhdellä urheiluautoistaan. Aloillaan oleminen saa naisen nopeasti ahdistumaan ja seinät kaatumaan niskaan, joten kiireinen elämäntyyli sopii Bobbille enemmän kuin hyvin.
Bobbille on diagnosoitu yleinen ahdistuneisuushäiriö, mihin naisella on jatkuva lääkitys, joka pitää pahimmat paniikki- ja ahdistuskohtaukset kurissa. Naisella on valtava kuolemanpelko, mikä onkin suurin syy siihen, ettei Bobbi ole suostunut käymään testissä Huntingtonin varalta. Hän tuntuu koettavan elää koko eliniän edestä asioita joka vuosi, sillä taustalla kummitteleva ajatus siitä, miten koska tahansa käden tärinä voikin olla merkki jostain vakavammasta kuin vain raskaasta treenistä pitää naisen tehokkaasti liikkeessä.

Menneisyys
Bobbi syntyi Montrealissa, Kanadassa, muutaman minuutin kaksosveljensä jälkeen hätäsektiossa. Lorelei, joka puhuu äidinkielenään ranskaa, vaati ehdottomasti aitoa kaksikielisyyttä kotioloihin, ja niin kaksoset tottuivat kuulemaan ranskaa äidiltään ja englantia isältään - ja vanhempien ollessa työmatkoilla, samaa jakoa ylläpitivät kaksi palkattua lastenhoitajaa. Vanhempien suureksi harmiksi kaksoset kehittivät myös oman kielensä, jolla kommunikoivat ensimmäiset vuodet keskenään, ja yhä edelleen kaksoset käyttävät silloin tällöin lapsuudessa kehitetyn kielen loukkauksia tai yksittäisiä sanoja naljaillessaan toisilleen.
Perusopetuksen laatu taattiin poissaolevien vanhempien toimesta yksityiskouluilla, yksityisillä tutoreilla ja kotiopetuksella. Monet juhlat juhlittiin videopuheluiden välityksellä, kun vanhemmat olivat toisella puolen maailmaa teknologiakonferenssissa puhumassa, ja vuosi vuodelta lahjoista tuli yhä ylilyödympiä, kun vanhemmat koettivat tyynnytellä teini-ikää lähestyviä lapsiaan. Bobbi ja Barney ovat tottuneet saamaan kaiken tahtomansa pyytämällä, niin kauan kun vain antavat jotain vastineeksi vanhemmilleen. Bobbi käytti kielipäätään opiskellakseen yksityisopetuksessa useamman bisnesmaailmassa hyödylliseksi osoittautuneen kielen, mistä vaihtokaupassa sai aina vanhemmat ostamaan hevosia naisen jokaisen oikun mukaan.

Bobbi muutti Yhdysvaltojen puolelle opiskellakseen Brownin yliopistossa kanditutkinnon. Yliopistotutkinto tarkoitti entistä tarkempaa aikatauluttamista, jotta hän ehti samaan aikaan kilpailla kenttäratsastuksessa tahtomallaan tasolla, mutta nainen ei antanut periksi. Kova työ kannatti, sillä hän valmistui loistavin arvosanoin keväällä 2017 joutumatta ottamaan taukoa kilparatsastuksesta. Vanhemmat kannustivat häntä jatkamaan opiskeluprojektina perustamansa yhtiön johdossa, mutta Bobbi astui sivuun voidakseen keskittyä täysin kenttäratsastukseen. Se paljasti myös ongelman Pohjois-Amerikassa asumisen kanssa, sillä kilpailuja oli hyvin rajallinen määrä. Nainen osti siltä seisomalta tontin Englannista ja palkkasi arkkitehdin tiimeineen suunnittelemaan hänelle täydellisen kodin vieraalle mantereelle.
Kiireiseen elämänrytmiin tottunut Bobbi päätti samassa lykyssä hakea yliopistoon Englannin puolelle, ja sai nopeasti hyväksynnän maisteriohjelmaan Newcastlen yliopistossa. Vanhempien ylpeys naisen menestyksestä niin urheilun kuin opiskelun saralla takasi senkin, etteivät vanhemmat suuremmin protestoineet Keiran liimautumista Bobbin kylkeen, vaikka edelleenkin vanhemmat puhuvat pari vuotta vanhemmasta naisesta kuin Bobbin hyvästä ystävästä ja kämppiksestä. Bobbi muutti lopulta syksyllä 2018 kokonaan Englantiin.

_________________
When you're falling in a forest and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound? ♪♬
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Bobbi Hollingsworth
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Ilmoitusasiat ja liittyminen :: Uudet hahmot-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: