PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tabby Sinclair

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lilya
Melkein julkkis
Melkein julkkis
avatar

Viestien lukumäärä : 172
Join date : 25.09.2017

ViestiAihe: Tabby Sinclair   Ke Syys 19, 2018 3:18 pm>>PERUSTIEDOT

Nimi: Tabitha Lilian Sinclair

Kutsumanimi: Tabby

Syntymäaika: 15.5.1992, Damyang, Etelä-Korea
Sukupuoli: Nainen

Koulutus: BA Accounting and Management (Durham University, 2013)
Kielitaito: Englanti, ranska, italia
Ammatti: Yksityinen kahvilayrittäjä

>> ASUMINEN

86 Pilgrim Street, Newcastle Upon Tyne

Tabby asuu yhden makuuhuoneen asunnossa omistamansa kahvilan yläkerrassa, ja käynti asuntoon kulkee kapealta sivukujalta varsinaisen kahvilan takaosasta. Pikkuruisesta asunnosta löytyy olohuoneeseen yhdistetty keittiönurkkaus, pieni makuuhuone, jossa on juuri ja juuri tilaa sängylle sekä tilaihmeeksi kuvailtu kylpyhuone, jonka pikkuisessa ammeessa ei pysty aivan suoristamaan jalkojaan. Tilan ahtautta korostavat kissoille varatut kiipeilypuut.

Vähäisestä neliömäärästä huolimatta Tabby on tehnyt parhaansa sisustaakseen asunnon kotoisaksi. Sotkun uhallakin hän on valinnut väreiksi enimmäkseen vaaleita, hempeitä sävyjä, valkoista, harmaata ja vanhaa roosaa. Hän suosii vintage-tyyliä, ja on hankkinut huonekalunsa enimmäkseen second handina. Hänen ylpeydenaiheensa on ehdottomasti viktoriaanistyylinen, roosanvärinen sohvakalusto, joka on suurimman osan ajasta kissankarvojen kuorruttama.

>> TABBY CAT TEA ROOM

The Tabby Cat Tea Room, joka kanta-asiakkaiden keskuudessa lyhentyy yleensä tuttavallisesti Tabby’siksi, sijaitsee Tabbyn asunnon alakerrassa katutasossa. Hillityllä roosallakin maalattuna kahvilan julkisivu erottuu kadun muutoin varsin punatiilisestä enemmistöstä. Suurikokoiset ikkunat antavat kadulle, ja tarjoavat ohikulkijoille mahdollisuuden ihastella rentoon, viktoriaanishenkiseen vintage-tyyliin sisustettua kahvilaa myös ulkoa käsin. Kuten omistajan asuntokin, myös kahvila on sisustettu pääasiassa käytetyn tavaran kaupasta ostetuilla huonekaluilla, ja sen kolmetoista pöytää ja yhteensä viisikymmentä tuolia ovat suurimmaksi osaksi kaikki eri sarjaa.

Nimensä mukaisesti Tabby’s on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen harvinaisen laajan valikoiman erilaisia teelaatuja, joita on mahdollista ostaa myös kotiin viemisiksi. Aivan erityisen suosittuja ovat perinteiset englantilaiset iltapäiväteetarjoilut, varsinkin sunnuntaisin, vaikka Tabby’s tarjoaa myös kevyttä lounasta ja pientä suolaista ja makeaa pitkin päivää.

Alunperin pelkästään teehuoneena aloittanut Tabby’s laajensi toimintaansa alkuvuodesta 2018, kun remontissa ollut laajennusosa saatiin käyttöön. Nykyään kahvila jakautuukin kahteen osaan, varsinaiseen kahvilapuoleen, jonne kuljetaan pääkadulla sijaitsevan sisäänkäynnin kautta, sekä pienempään takaosaan, jonne päästäkseen pitää uskaltautua pujahtamaan sivukujalle. Kahvilan laajennusosassa toimii torstaista sunnuntaihin palveleva, kolme asiakaspöytää sisältävä kissakahvila, jossa vieraillakseen asiakkaan on varattava käyntinsä etukäteen. Myös kissakahvilan puolella tarjoillaan iltapäiväteetä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hygieniatasosta on huolehdittu tarkkaan, eikä kissoilla ole pääsyä ruuanlaittotiloihin tai pääkahvilan puolelle. Kissakahvilan asiakaspalvelusta ja ruokien valmistamisesta vastaavat myös kokonaan eri henkilöt, jotta hygienisyys säilyy.

Kissakahvila toimii täysin karvaisten työntekijöidensä ehdoilla, ja sen viidellä asukkaalla onkin mahdollisuus koska tahansa siirtyä omiin tiloihinsa asiakkaiden ulottumattomiin. Kissakahvilan asukkaat on valittu sen perusteella, että ne nauttivat myös vieraiden ihmisten seurasta ja tutustuvat näihin aktiivisesti, sekä siten, että kissat tulevat toimeen hyvin myös keskenään.

Asukkaat:

Pumpkin / kolli / pieni, lyhytkarvainen maatiainen / syntynyt n. 2015 / mieluiten tarkkailee sivummalta, valikoi muutaman suosikki-ihmisen, joilta hyväksyy silityksiä

Cinnamon / kolli / vaaleanruskea, lyhytkarvainen itämainen / syntynyt n. 2015 / sosiaalinen, tutustuu mielellään kaikkiin, leikkisä

Mazarin / kolli / kilpikonnakuvioinen cornish rex / syntynyt n. 2010 / leikkisä, kiipeilee mielellään ihmisten sylissä ja hartioilla
Shortbread / kolli / mustavalkoinen pieni maatiainen, rinnassa sydäntä muistuttava kuvio / syntynyt n. 2016 / nauttii rapsutuksista, ei ymmärrä leikin päälle

Tart / kolli / vaalea sfinx-kissa / syntynyt n. 2013 / makoilee mielellään sylissä vaikka näyttää pahantuuliselta

>>PERHE

Tabithan vanhemmat, Amos ja Carla Sinclair, eivät ulkoisesti voisi olla juuri enempää toistensa vastakohtia. Amos Sinclair on suurikokoinen, tummaihoinen mies, jolla on valtava nauru ja valtava syli, johon pystyy yhä sulkemaan molemmat tyttärensä. Carla Sinclair taas on pienikokoinen, rauhallinen nainen, joka todellisuudessa päättää taloudessa siitä, missä kaappi seisoo. Tabitha on hyvin läheinen sisarensa Miriamin kanssa, ja siskokset soittelevat ja näkevät monta kertaa viikossa. Hän vierailee usein myös vanhempiensa luona Carlislessa, jossa odottavat myös perheen vanhat maine coonit, kollipojat Philip ja Cinder.

>> IHMISSUHTEET

Miriam Sinclair
Tabbyn isosisko, jonka suojelemisen pahalta maailmalta Tabby on ottanut pyhäksi tehtäväkseen.

Frida Königsman
Yhden illan juttu, johon Tabby antoi itsensä kiintyä aivan liikaa.

>> KIINNOSTUKSENKOHTEET

Suurimman osan ajastaan ja intohimostaan Tabitha uhraa kahvilalleen, mutta hän on myös innokas sosiaalisen median käyttäjä, jonka kanavilla on useampi satatuhatta seuraajaa. Nimimerkkinsä TabbyCatz takana hän kuvaa vlogeja paitsi muotiin ja kauneuteen, myös elämäänsä yrittäjänä ja kissalauman omistajana liittyen. Hän osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun, ja on tunnettu kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Tabby on puhunut avoimesti myös muun muassa adoptiotaustastaan ja kohtaamastaan syrjinnästä.

Tabbylle kissat ovat elämäntapa, ja hän tekeekin aktiivisesti töitä parantaakseen kodittomien kissojen asemaa. Tabby’sissä järjestetään säännöllisesti tilaisuuksia, joissa käsitellään kissan adoptoimista ja hyvää hoitoa, ja TabbyCatzin some-kanavien kautta on järjestetty erilaisia tempauksia, joista kerätyt varat on lahjoitettu lyhentämättöminä eläinsuojille.

Vaikka Tabby omistaakin kahvilan, on hän todellisuudessa innostunut ruuanlaitosta ja erityisesti leipomisesta vasta sisarensa esimerkin kautta, eikä pidä itseään lainkaan yhtä taitavana sokerileipurina kuin Miriam.

>> ULKOMUOTO

Pituus: 149 cm
Hiukset: Toffeenvaaleat (värjätyt, oikea väri syvän tummanruskea )
Silmät: Tummanruskeat

Tabithan itsensä mukaan ihmiset kiinnittävät hänesttä yleensä huomion kahteen ilmiselvään seikkaan: hänen aasialaiseen taustaansa ja siihen, että jopa korkojen tuomilla lisäsenteillä hän on lyhyt. Sentin vajaa puolitoistametrisestä pituudestaan huolimatta Tabbyn vartalo on naisellisen muodokas ja pehmeä, rinnat, lantio ja takapuoli ovat pyöreät, vyötärö taas tiimalasimaisen kapea, mitä Tabby mielellään korostaakin pukeutumisellaan. Pienten käsien kynnet ovat aina huolellisesti hoidetut ja lakatut, vaikka Tabby ei työnsä vuoksi kasvatakaan niitä erityisen pitkiksi.

Tabbyn kasvot ovat muodoltaan pehmeän ovaalit, nenä pieni ja kulmakarvat kapeat. Hänellä on täyteläiset huulet, joissa amorinkaari tuskin erottuu, ja jotka mutristuvat usein tyytymättömästi tavalla, josta hän tietoisesti pyrkii eroon. Silmät ovat hyvin tummat ja hieman vinot tavalla, jonka kuvailemisesta eksoottisen mantelinmuotoisiksi Tabby usein menettää hermonsa. Ripset ovat tummat mutta lyhyet, ja tekoripset kuuluvatkin naisen lähes päivittäiseen meikkausrutiiniin. Iho on luonnolliselta sävyltään hieman päivettynyt, joskin korealaiseen tyyliin hieman keskimääräistä aasialaista vaaleampi.

Tabbyn hiukset ovat luonnostaan hyvin tummanruskeat ja hyvin suorat, mutta hän on värjännyt niitä mielellään eri sävyisiksi siitä lähtien, kun sai vanhemmiltaan ensimmäisen kerran luvan. Hän leikittelee mielellään erilaisilla kampauksilla, ja kihartaa usein hiuksensa suurille, pehmeille laineille. Hiukset ovat luonnostaan pitkät ja ylätävät puoliväliin selkää, ja Tabby leikkauttaa ne yleensä mieluusti malliin, johon kuuluu otsatukka.

>> PUKEUTUMINEN

Tabby suosii naisellista, vintagesta inspiraationsa etsivää tyyliä, johon kuuluvat hempeät pastellisävyt, kukkakuosit ja suuret kellohelmat. Hänen tyylinsä on kuitenkin selvästi naisellinen, ei pikkutyttömäinen, ja mukailee paljon viisikymmenluvun muotia. Hän käyttää melkein poikkeuksetta hyvin korkeita korkoja, tunteakseen itsensä pienessä vartalossaan edes hieman naisellisemmaksi. Hän tilaa usein kenkänsä ulkomailta, sillä pienet jalat vaikeuttavat ostosten tekemistä muualla kuin lastenosastolla.

Tabby meikkaa näyttävästi, ja lähtee harvoin kotoaan ilman meikkiä vaikka ei pelkääkään näyttää meikitöntä naamaansa esimerkiksi Instagram-kuvissaan. Hän käyttää meikkiä korostaakseen parhaita puoliaan, ei muuttaakseen ulkonäköään, ja on tästä erosta hyvin tarkka. Hän leikittelee mielellään erilaisilla väreillä myös meikkipaletissaan.

Tabbyn mieltymys naiselliseen tyyliin näkyy myös hänen koruvalinnoissaan. Häneltä löytyy loputtomasti erilaisia helmikoruja, sieviä riipuksia ja rannerenkaita. Kissakuosiset korut ovat hänen ei-niin-salainen paheensa, ja niitä onkin kertynyt melkoinen määrä paitsi itse ostettuina, myös faneilta saatuina lahjoina. Hänen rakkain korunsa on kuitenkin äidiltä lahjaksi saatu helminauha, joka alunperin kuului hänen isoäitinsä äidille.

>> LUONNE:

Pieni mutta pippurinen on sanonta, jota Tabby inhoaa, ja ehkä hieman ironisesti, sillä se kuvaa häntä melko täydellisesti. Hän on tulta, tappuraa ja piinkovaa tahdonvoimaa pakattuna pieneeen pakettiin. Tabby on täynnä temperamenttia, ja vaikka Tabby osaakin hillitä itsensä edustaessaan julkisesti, saattaa hän omalla ajallaan räiskyä ja räjähdellä pienestäkin kipinästä.

Tabby on intohimoinen ja kiintyy syvästi rakkaisiinsa, ja puolustaa näitä tarpeen tullen – ja toisinaan tarpeettomastikin – pienen terrierin raivolla. Loukatessaan jotakuta Tabbyn läheistä loukkaa myös naista itseään, ja vaikka nopeasti syttyvästä kiukusta voisi muuta kuvitella, hänen vihansa ei ole helposti sammuvaa laatua. Tabby saattaa kantaa kaunaa pitkänkin aikaa, varsinkin silloin, kun väärä kohtelu on kohdistunut johonkuhun sellaiseen, jota hän rakastaa.

Tabby antaa itsestään vahvan ja itsenäisen kuvan, mutta pinnan alla hän on herkempi kuin haluaisi myöntää. Hän ei päästä ihmisiä helposti lähelleen, ja ansaitakseen hänen luottamuksensa on oltava valmis tekemään töitä sen eteen. Tabby suojelee myös herkkää sisintään villikissan raivolla, ja tullessaan satutetuksi reagoi helposti vihalla ennen kuin vetäytyy omiin oloihinsa nuolemaan haavojaan. Hän ei kammoa sosiaalisia tilanteita, mutta kokee toisinaan olevansa niissä paljon huonompi kuin hyvin sosiaalinen ja helposti rakastettava sisarensa.

>> HISTORIA:

Tabithan elämästä ennen hieman alle vuoden ikäisenä tapahtunutta adoptiota on pitkälti hämärän peitossa, eikä naisella itsellään luonnollisestikaan ole muistikuvia kyseisestä ajanjaksosta elämässään. Hänen tapaustaan hoitaneen adoptiotoimiston mukaan hänen äitinsä oli todennäköisesti nuori, naimaton nainen Damyangin piirikunnasta, joka yhteiskunnan luoman häpeän ilmapiirin vuoksi luopui lapsestaan tämän synnyttyä. Tabby vietti elämänsä ensimmäisen kuukaudet paikallisessa orpokodissa, mistä Sinclairit hänet adoptoivat ja toivat kotiin Carlisleen, Englantiin.

Rankasta alustaan huolimatta Tabby on aina kokenut eläneensä hyvin onnellisen lapsuuden. Hänellä on aina ollut hyvin rakastavat välit vanhempiinsa, ja erityisesti paria vuotta vanhempaan siskoonsa Miriamiin, joka yhä edelleen on hänen elämänsä tärkein ihminen. Tabby ei myöskään koskaan pelännyt kertoa vanhemmilleen sitä, että hänen ensi-ihastuksensa – jos Tuhkimoa ei lasketa mukaan – oli tyttö. Hän tietää olevansa onnekkaassa asemassa ja on siitä vanhemmilleen ikuisesti kiitollinen. Ihastuksia on sen jälkeen tullut ja mennyt, niin nais- kuin miespuolisiakin, eivätkä kaikki suhteet ole aina olleet niin hyviä kuin olisivat voineet olla, mutta vaikeissa tilanteissa Tabby on saattanut aina kääntyä perheensä puoleen.

Haave omasta kahvilasta alkoi kyteä Tabbyn mielessä siitä lähtien, kun hän ensimmäisen kerran rakensi sisarensa kanssa vanhasta pahvilaatikosta ranskalaisen katukahvilan heidän pehmoleluarmeijalleen. Hän ei kuitenkaan uskonut, että pystyisi toteuttamaan sitä vielä vuosiin, vaikka hakeutuikin opiskelemaan liiketaloutta Durhamin yliopistoon heti A-levelsien jälkeen. Hän valmistui ajallaan, hyvin paperein, ja ajelehti sen jälkeen työpaikasta toiseen löytämättä todellista suuntaa elämälleen. Niihin aikoihin hän alkoi kuvata ensimmäisiä videoitaan, joita ei koskaan postannut.

Oli oikeastaan täysin sattuman, tai pikemminkin humalan, kauppaa, että Tabby sattui ostamaan raaputusarvan, jonka unohti pitkäksi venähtäneen illan jälkeen käsilaukkuunsa pyörimään. Löytäessään kyseisen arvan viikkoa myöhemmin hän oli aikeissa viskata sen roskiin, ja kiittää edelleen kaikkia olemassa olevia voimia siitä, ettei tehnyt niin, sillä arvasta paljastunut kahdenkymmenen tuhannen punnan voitto toimi käsirahana vanhalle kahvilakiinteistölle, jossa Tabby Cat Tea Room aloitti toimintansa keväällä 2016. Todellisuus ei ole aivan yhtä taianomainen kuin tarina, ja arvan löytymisen jälkeen vaadittiin useampi kierros pankeissa lainan saamiseksi, mutta Tabby muistelee silti mieluiten juuri sitä hetkeä, jona kaivoi arvan esille meikkipeiliään etsiessään.

Avajaistensa jälkeen Tabby’s on saavuttanut tasaisen suosion, josta voidaan kiittää paljolti sekä tietoista markkinointia että huomiota, jota Tabbyn somekanavat ovat kahvilalle tuoneet. Tabby uskoo olevansa elämässään onnellinen, vaikka suhderintamalla onkin ollut pitkään hiljaisempaa, ja vaikka kaipuu johonkin yhden illan juttua syvempään onkin varovaisesti alkanut herätä.

>> TRIVIA:

- Tabbyllä ei varsinaisesti ole omaa autoa, mutta hän ajaa tarvittaessa kahvilan logolla varustettua, valkoista Volkswagen Golfia vuodelta 2015.
- Toisin kuin moni luulee, kahvilaa ei ole nimetty Tabbyn itsensä mukaan, vaan se on saanut nimensä posliinikissasta, joka istui hylättynä kyseisen kahvilan ikkunassa, kun Tabby tuli ensimmäistä kertaa katsomaan myytävänä olevaa kiinteistöä. Kissapatsas on paikoillaan edelleen.


>> PELISSÄ TAPAHTUNUTTA:

-" />
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tabby Sinclair
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: