PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mervyn Merrick

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Mervyn Merrick   Ti Syys 18, 2018 3:14 pm

Koko nimi Mervyn Iefan Merrick
Kutsumanimi Mervyn
Lempinimi Merv

Ikä 39, 11.01.1979
Horoskooppi Kauris
Sukupuoli Mies
Seksuaalinen suuntautuminen Hetero

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli kymri, englanti
Muu kielitaito -

Tutkinto LLB (Faculty of Law, Oxford University, 2000) ja LLM (Faculty of Law, Oxford University, 2001)
Ammatti Lakihistorian professori (Newcastle University)
Asuminen Kolmikerroksinen, neljän makuuhuoneen talo Newcastlen Walbottlessa

Lemmikit Basenjinarttu Myrtle

Siviilisääty Naimisissa

Tunnuskappale -


Ulkonäkö
Silmien väri  Harmaa
Hiusten väri Punainen
Pituus / paino 182cm / 75kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
-

Mervyn on kovin keskimittainen, hieman luiseva mies, mikä antaa hänestä pienemmän vaikutelman vaikkapa valokuvissa. Miehellä on poskissaan selvästi näkyvät hymykuopat, mikä on mieleenpainuvimpia piirteitä miehen kasvoissa. Mervynin harmaat silmät ovat hieman pöllömäiset ja iän huomioiden tehokkaat kaksiteholasit tuntuvat suurentavan niitä hieman entisestään. Yleensä korvan (tai molempien) takaa löytyy kynä tai kaksi, silmälasit vaihtuvat tasaisin väliajoin kun niiden sanka joutuu pohtivaisen pureskelun kohteeksi, Mervynin vaeltaessa ympyrää ajatuksissaan milloin missäkin.
Kasvot ovat aavistuksen laatikkomaiset, mutta silmiä lukuunottamatta sopusuhtaiset. Kasvoilla tuntuu olevan aina hymy, oikein leveä tai hieman poissaoleva, se riippuu täysin Mervynin mielentilasta. Hiukset eivät koskaan pysy siististi aseteltuina, vaan mies haroo ne pörröön noin kolmessa minuutissa, joten hän on luovuttanut jo vuosia sitten.

Neutraaleja värisävyjä rakastava mies suosii erityisesti ruskeaa, murrettua vihreää ja erilaisia murretun keltaisen ja punaisen sävyjä vaatetuksessaan. Käytännöllinen vaatetus on myös tärkeää, eikä etenkään kotona kannata pitää kaikista hienoimpia vaatteitaan, sillä lasten kanssa eläminen käy hyvin usein sotkuiseksi ennemmin tai myöhemmin. Milloin vaatteilla on multaa, sosetta, puklua, kasteltua ja liimassa uitettua vessapaperia...


Perhe
Mervyn on mennyt naimisiin (2002) ja perustanut perheen kouluaikaisen tyttöystävänsä kanssa. He ovat edelleen yhdessä Kennan kanssa ja heidän taloaan valtaa yhteensä viisi lasta. Aderyn (Addie) on syntynyt vuonna 2003 ja on oikeasti hänen pikkusiskonsa, Catrionan lapsi. Mervyn ja Kennan kuitenkin ottivat tytön kasvatettavakseen ja he ovat olleet tytölle vanhemmat tuon koko elämän. Pariskunnan omat lapset ovat hieman nuorempia. Breanna on syntynyt vuonna 2006, Callum 2009, Declan 2013 ja kuopus Eirian 2015.
Miehen vanhemmat Tristan ja Eithne Merrick asuvat edelleen Walesin Cardiffissa hänen lapsuudenkodissaan. Sisarukset Jonathan, Cordelia, Catriona, Aeron, Rowena ja Juniper ovat hajaantuneet ympäriinsä, vaikka viime aikoina sisarukset ovatkin tuntuneet muuttavan jälleen lähemmäs toisiaan.


Ihmissuhteet
-


Luonne
Mervyn on usein pidetty, hyväntuulinen mies, joka viihtyy muiden ihmisten keskellä. Hieman isäänsä tullut mies kadottaa asioita usein, ei ehkä ole paras tietotekniikan kanssa (eikä ikinä myönnä sitä isoveljelleen), unohtaa kolme teekuppia ympäri taloa ennen kuin saa juotua niistä yhden ja joutuu hyvin usein kysymään mitä tai miksi. Silti hän on tunnollinen ihminen, joka hoitaa kaikki elämässään hyvin, oli kyse sitten avioliitosta, lapsista, työstään, ystävyyssuhteista tai perhesuhteista. Häneen on helppo luottaa eikä Mervyn ole tunnettu siitä että koskaan rikkoisi niitä. Hän on myös valehdellut aikuisiässä tasan kerran – siskonsa lapselle jonka otti vaimonsa kanssa kasvatettavakseen. Siitäkin hän jäi kiinni vuosia myöhemmin, mikä ei kannustanut valehtelemaan enää ikinä uudelleen.

Huumorintajun ei voi sanoa parantuneen iän myötä, sillä siihen on liittynyt mukaan nuivat isävitsit, asianajajavitsit, kuivaakin kuivemmat lakivitsit. Voisi siis sanoa että huumori on kuivunut kasaan, tai muuttunut vaikeammin ymmärrettäväksi. Isävitseistä ainakin saa etsimällä etsiä mitään hauskaa, etenkin jos kysytään miehen lapsilta (Addie ja Breanna eivät tiedä mitään pahempaa ja uhkaavasti myös Callum alkaa olla siinä iässä että häpeää isänsä mukahauskoja letkautuksia).
Mies on aina ollut melkoinen nörtti ja lukutoukka, tunnustaen sitä edelleen. Erityisesti teininä häntä hieman kiusattiinkin asiasta, mutta kuten nähty, Mervyn keksi tavan ottaa hyöty irti lukupäästään ja rakkaudestaan kirjoihin.

Mervyniä ei voi luonnehtia temperamenttiseksi. Mies on todella rauhallinen, reilu ja myös äärimmäisen lapsirakas. Hän pyrkii olemaan reilu, luotettava vanhempi joka kuitenkin asettaa rajat jälkikasvulleen. Mies tosin vitsailee asuvansa talossa jota hallitsee viisi pientä tyrannia, jotka hän loi vaimonsa kanssa.


Menneisyys
Mervyn on perheensä toinen lapsi ja hänen jälkeensä syntyi vielä viisi nuorempaa. Hän on asunut koko lapsuutensa ja nuoruutensa Walesissa, Cardiffissa tarkkaan ottaen. Hän tapasi 15-vuotiaana nykyisen vaimonsa Kennan, joka alunperin vain puolusti häntä parilta suositummalta lapselta. Siitä kehittyi seurustelusuhde, joka kesti aina yliopistohakuihin asti.
Yhdessä huippuyliopistoon toisensa tsempannut nuoripari pysyi yhdessä myös opiskelujen ajan ja tanssi häitään Mervynin valmistuttua maisteriksi vuonna 2002.

Vuosi 2003 muutti nuoren avioparin elämää, sillä silloin heidän elämäänsä tuli perheen esikoinen. Ei suinkaan heidän oma lapsensa, vaan Mervynin pikkusiskon Catrionan lapsi. He ottivat Aderynin kasvatettavakseen mielellään, sillä ajatus siskontytön menemisestä perheen ulkopuolelle tuntui pahalta ja Mervynin elämäntilanne oli sopiva lapselle. He kasvattivat Addieta omana tyttärenän koko tuon elämän, saaden myöhemmin yhteisiä lapsia.
Pariskunta muutti Newcastleen Mervynin työn perässä kun Kennan sai kliinisen psykologian tohtorin paperit ulos Oxfordista. Miehelle tarjottiin paikkaa lakihistorian professorina Newcastlen yliopistossa ja hän otti sen mielellään vastaan. Elämä soljui tasaisesti eteenpäin perheen kasvaessa aina yhdellä lapsella silloin tällöin. Kaikki oli melko hyvin, kunnes muutamia kuukaisia sitten Addie sai tietää ettei ollutkaan oikeasti pariskunnan lapsi, mikä on tuonut omanlaisiaan haasteita muutenkin teini-iän kanssa kipuilevan tytön kasvattamiseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mervyn Merrick
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: