PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Siegfried Dalton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Siegfried Dalton   Ti Syys 18, 2018 10:01 am

Oh, I bet you thought that I was soft and sweet
You thought an angel swept you off your feet
Well I'm about to turn up the heat
I'm here for your entertainment

It's alright
You'll be fine
Baby, I'm in control
Take the pain
Take the pleasure
I'm the master of both
Close your eyes
Not your mind
Let me into your soul
I'm a work ya 'til your totally blownKoko nimi Siegfried Basil Dalton
Kutsumanimi Siegfried
Lempinimi Fred, Freddy

Ikä 32-vuotias, syntynyt 01.01.1986
Horoskooppi Kauris
Sukupuoli Mies
Seksuaalinen suuntautuminen Biseksuaali

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito Ranska

Tutkinto Marketing with PR (BA, London South Bank University, 2007)
Ammatti Sales manager
Asuminen Neljän makuuhuoneen talo Gosforthissa Newcastlessa, kakkosasunto Newcastlen keskustassa Hadrian's Towerissa

Lemmikit -
Hevoset

Siviilisääty Naimisissa

Tunnuskappale Adam Lambert – For Your Entertaiment


Ulkonäkö
Silmien väri  Siniharmaa
Hiusten väri Kuparinruskea
Pituus / paino 188cm /80kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
-

Fred on solakka, aavistuksen lihaksikas mies. Hän käy salilla ja harjoittelee säännöllisesti, mutta harrastaa ennemmin notkeutta edistäviä lajeja kuin kerää varsinaista lihasmassaa lisää. Se on muotoillut miehestä varsin miellyttävän, mikä on omiaan antamaan boostia miehen naurettavalle egolle. Miehellä on komeat kasvot, joita koristaa miltein aina leveä, silmät siristävä hymy. Leveähköt leukaperät peittyvät usein pieneen sänkeen, joka tuntuu olevan miehelle ulkonäkökysymys. Silmät ovat aavistuksen kapeat ja tuntuvat olevan aina hymystä hieman sirillään. Silmiinpistävin osa kasvoissa on miehen nenä, joka on sivuprofiililtaan hyvin köymy (aristokraattisella tavalla jos Frediltä kysytään).

Alkujaan oman varattomuuden piilotteluna alkanut siisti, laadukas pukeutuminen on nykyään tärkeä osa miehen ulkonäköä ja imagoa. Istuvat laadukkaat miestenpuvut ja kengät ovat tulleet jäädäkseen, eikä Siegfriediä ole mahdollista juurikaan nähdä ilman niitä – ellei sitten saa häntä kiinni arkaluontoisesta tilanteesta.


Perhe
Siegfriedin perhekuvioita voisi sanoa sekaviksi. Hän on äitinsä esikoinen ja avioton lapsi, joka pidettiin huolella piilossa seurapiireistä. Hän ei myöskään saanut samaa sukunimeä muun perheen kanssa kun äiti meni uudelleen naimisiin ja sai kolme nuorempaa lasta Harmony (27), Cuthbert (25) ja Patience (23). Hänen isänsä oli täysi mysteeri Fredille aivan viimeisiin vuosiin asti, kunnes hän sai tiedon perinnöstään. Aviottomana poikana hän ei perinyt arvonimeä, kiinteistöjä tai tiluksia, mutta sen sijaan Siegfried sai suuren summan rahaa, osakkeita ja kasan huipputason kilpahevosia. Ilmeisesti kuolinvuoteellaan mies oli alkanut katua sitä ettei tunnustanut yhtä lastaan omakseen ja halusi hyvittää sen hänelle. Isäänsä Freddy ei voi siis sanoa koskaan tunteneensa.


Ihmissuhteet
-


Luonne
Siegfried voisi olla psykologin märkä päiväuni. Hurmaavalla, puhumisessa lahjakkaalla miehellä on suuri ego, joka kaipaa hivelyä aina silloin tällöin. Hän on ystävällinen, huumorintajuinen ja lojaali läheisilleen, mutta kuten kolikoilla, kaikella on kaksi puolta. Toiselta puolelta Fred on suorastaan lipevä pelimies, joka luikertaa mielellään tilanteesta kuin tilanteesta puhumalla. Mahdoton flirtti, joka hakee avioliittonsa ulkopuolisista suhteista jännitystä elämäänsä. Se miehelle annettakoon, että hän ei koskaan tuo ulkopuolisia heidän yhteiseen taloonsa, vuoteesta puhumattakaan. Salaiset suhteet pidetään salassa, pois vaimon korvista ja silmistä. Hän todellakin rakastaa vaimoaan, hemmotellen tuota mielellään ja varaten tuolle aikaa kiireisestä aikataulustaan.

Kiireisestä elämästään huolimatta Fred nauttii luppoajastaan täysin siemauksin ja miestä voisi kutsua varsin hedonistiseksi ihmiseksi. Hän nauttii kauniista seurasta, hyvästä juomasta ja ruoasta, muita elämän luksuksia unohtamatta. Hän osaa heittäytyä hetkeen, kaivaten myöskin satunnaisia adrenaliinipiikkejä. Tietynlainen hulluus on ajanut miehen kokeilemaan monenlaista extremelajia, laskuvarjohypyistä benjihyppyyn.
Temperamenttia miehestä valitettavasti löytyy, mutta pahimmat raivonpuuskatkin aiheuttavat korkeintaan tärykalvojen sointia ja pieniä esinevahinkoja.


Menneisyys
Siegfried sai alkunsa kovin salattuna ja piilossa, naimisissa olevan miehen ja naimattoman naisen suhteesta. Hänen äitinsä halusi kaikesta painostuksesta huolimatta pitää suhteestaan muistoksi jääneen lapsen. Freddy sai kasvaa osittain äitinsä, osittain isovanhempiensa kanssa. Äitinsä mentyä naimisiin hän muutti kokonaan tuon ja tuon aviomiehen luokse, kutsuen luonnollisesti isäpuoltaan isäksi lopulta. Hänelle ei koskaan kerrottu oikeasta isästään. Siltä osin hän sai normaalin lapsuuden, vaikka tulikin lähetetyksi sisäoppilaitokseen heti kun se oli mahdollista. Hän vietti siis suuren osan lapsuudestaan ja nuoruudestaan maineikkaissa yksityiskouluissa, saaden hyvän pohjakoulutuksen yliopisto-opinnoilleen.

Hän suoritti opiskelunsa kunnolla, saaden heti niiden päätyttyä töitä maineikkaasta yrityksestä. Freddy on aina tehnyt työnsä hyvin ja pitänyt huolta siitä että hänellä on ammatillisesti hyvä maine, vaikka henkilökohtainen maine on ollut aina hieman kyseenalainen.
Hänellä on ollut taipumus löytää elämäänsä juuri niitä oikeita ihmisiä. Nousujohteinen ura takasi hänelle nopeasti jo nuorena omaisuutta, samoin tutustuminen sellaisiin ihmisiin jotka ovat auttaneet häntä urallaan tähän pisteeseen. Nykyään hän on töissä FCE:llä myynnin puolella, omistaen samalla pienen siivun yrityksestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Siegfried Dalton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: