PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Lieke Leeuwenhoek

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Lieke Leeuwenhoek   Ma Syys 03, 2018 5:27 pmI don't like your little games
Don't like your tilted stage
The role you made me play
Of the fool, no, I don't like you
I don't like your perfect crime
How you laugh when you lie
You said the gun was mine
Isn't cool, no, I don't like you (oh!)

But I got smarter, I got harder in the nick of time
Honey, I rose up from the dead, I do it all the time
I've got a list of names and yours is in red, underlined
I check it once, then I check it twice, oh!

Koko nimi Lieke Laura Leeuwenhoek
Kutsumanimi Lieke
Lempinimi -

Ikä 30-vuotias,28.11.1988
Horoskooppi Jousimies
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen Hetero

Kansalaisuus Alankomaiden kansalainen
Äidinkieli Hollanti
Muu kielitaito Englanti

Tutkinto HAVO-päästötodistus (2005)
Ammatti Kilparatsastaja (kouluratsastus)
Asuminen Yhden makuuhuoneen vuokra-asunto Hexhamissa

Lemmikit -

Siviilisääty Epämääräinen parisuhde Angus Cunninghamin kanssa

Tunnuskappale Taylor Swift - Look what you made me do


Ulkonäkö
Silmien väri  Vihreä
Hiusten väri Lämmin blondi
Pituus / paino 177cm / 66kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
- Korvakorut molemmissa korvissa

Lieke on pitkö, hoikka ja siropiirteinen nainen. Naisellinen muoto tulee esiin todella vasta muutamien kikkojen avulla ja jalkaa pitkällä naisella tuntuu riitävän. Se saa hänet näyttämään hieman pidemmältä mitä hän oikeasti onkaan, etenkin kun Lieke rakastaa erilaisia korkokenkiä hyvin paljon.
Pukeutumisessaan nainen suosii suorastaan sokaisevan kirkkaita sävyjä, neonväreistä aina muuten hyvin kirkkaisiin ja puhtaisiin sävyihin. Hän ei juuri koskaan pue ylleen murrettuja, pehmeitä tai tummia värisävyjä, eikä viihdy myöskään kovin neutraalissa tai pastellisessa värimaailmassa, jos kilpailuvaatteita ei oteta lukuun.

Liekellä on aavistuksen leveäpiirteiset, kulmikkaan sirot kasvot. Poskipäät eivät ole kovin terävät mutta näkyvät kohtalaisen selvästi. Posket painuvat kevyesti lommoille, antaen naisesta hieman liian laihan vaikutelman. Silmät ovat aavistuksen suurehkot ja yleensä niistä voi lukea naisen tunnetiloja, jos kasvojen ilmeettömyys muuten osoittautuu liian haasteeliseksi.
Pitkät, vaaleat ja aavistukset kiharoille latvoistaan taipuvat hiukset ovat Lieken ylpeys. Nainen pitää hiuksistaan hyvää huolta, eikä anna koskea niihin saksia kummemmilla välineillä. Hän pitää töissä hiuksiaan kiinni, mutta vapaa-ajalla ne saavat liehua yleensä vapaana kultaisen hunnun tavoin. Hiuslaatu on kovin pehmeä ja silkkinen.Perhe
Lieken perhe asuu edelleen Alankomaissa, Rotterdamissa. Isä Alfred omistaa keskikokoisen tilitoimiston ja hänen äitinsä Anke on edelleen kotiäitinä, jäätyään sille tielle kaksosten synnyttyä, vaikka siitä on jo aikaa. Isoveli Mattias on töissä isän firmassa ja perheen pikkuvaltiaat, kaksoset Hein ja Heiko opiskelevat juuri nyt yliopistossa. Mahdollisuuksien rajoissa Lieke vierailee perheensä luona Englannista, soitellen useammin.


Ihmissuhteet
-


Luonne
Hyväntuulinen nainen saattaa antaa ensin väärän vaikutelman. Ulkoisten stereotypioiden myötä naista on helppo pitää ehkä jopa puhtoisena enkelinä, mutta hän ei ole sitä. Joskus työn takia opitun ilmeettömyyden myötä Lieke tulkitaan vihaiseksi tai jäiseksi. Lieke on hyväntuulinen nainen, joskin joskus vapaallakin hieman ilmeetön. Hänellä on huumoria, hyväkin sellaista ja hän nauttii myös synkemmästä huumorista silloin tällöin. Sille pitää tosin valita oikea hetki, tai muuten äkkipikainen nainen saattaa todella nopeasti loukkaantua.
Liekessä riittää temperamenttia useamman naisen tarpeisiin ja erityisesti parisuhteessa hän osaa olla melkoinen kourallinen tulta ja tappuraa. Hän ei ole oppinut iän myötä kysymään ensin ja olettamaan sitten, vaan ennemmin tuo oletuksensa ilmi äänekkäästi ja syytösten kera. Kokiessaan vääryyttä Lieke osaa olla kovinkin hyökkäävä, etenkin parempaa puoliskoaan kohtaan. Naisella on muuten melko löyhä suhtautuminen parisuhteisiin ja tiiviimpään kanssakäymiseen. Hän ei ole oikein perustanut seurustelusta ja sanonutkin sen, mutta sitten loukkaantunut ja nuollut haavojaan pimeässä kun onkin ihastunut, haluten enemmän, eikä toinen ole ollutkaan samaa mieltä. Se tuntuu olevan jonkinlainen kaava naisen parisuhteissa. Intohimoinen, temperamentikas nainen on myös kovin mustausukkainen, mikä ei liene se paras yhdistelmä. Hän yrittää aina olla mahdollisimman uskollinen, mutta ottaa aina silloin tällöin harha-askelia.

Ystävänä Lieke on lojaali ja huumorintajuinen, nauttien ystäviensä seurasta. Hänellä ei aina ole rajattomasti aikaa ihmissuhteilleen, mutta kun sitä on, hän mielellään antaa sitä noille. Nainen ei puolusta itselleen rakkaita ihmisiä raivolla, vaan suosii ennemmin kieroa, välillistä tapaa, esimerkiksi epämukavien juorujen muodossa. Sanottakoon, että vaaleahiuksiseltä enkeliltä näyttävällä naisella on vilkas mielikuvitus ja sen myötä hän myös keksii helposti melko julmiakin teorioita, joita levittää eteenpäin, erityisesti talliympäristössä. Harvemmin hän myöskään jää tarinoistaan kiinni, sillä tietenkin ovela nainen varmistaa oman selustansa.
Vaikka ei uskoisi, nainen suhtautuu ratsastukseen vakavasti ja intohimolla. Työ on hänelle rakasta ja lähellä sydäntä, eikä hän ole koskaan tehnyt mitään todella vaarantaakseen vaivalla saavuttamaansa asemaa loistavien kouluratsujen ratsatsajana.


Menneisyys

Lieke on syntynyt perheen muiden lasten tapaan Alankomaiden Rotterdamissa, jossa hänen perheensä on asunut koko naisen iän. Tavallaan perheen keskimmäinen on jäänyt hieman kaksosten ja esikoisen varjoon, mikä toisaalta oli omiaan takaamaan hänelle rauhan jättää jatko-opiskelun suorittamatta. Pikkutytöstä ratsastanut Lieke siirtyi suoraan koulusta hevosenhoitajaksi van der Veeneille. Hän vietti nelisen vuotta vain hevosenhoitajana, saaden hiljalleen jalkaa oven väliin ja hevosia itselleen. Vanhemmat muistivat aina välillä ilmaista miten tytär olisi voinut tulla töihin isänsä firmaan, jos ratsastus ei kantaisi.
Haluttuaan todistaa että hänestä olisi siihen, Lieke suhtautui ratsastukseen suurella intohimolla ja vakavissaan. Matkalle tosin mahtui yksi hieman vaarallinen suhde, kun hän sotkeutui työnantajiensa poikaan, Julianiin, tuon ollessa Saksan komennustensa välissä kotitilallaan. Suurensuurta rakkaustarinaa siitä ei seurannut, mutta he erosivat sovussa ja ovat edelleen ystäviä.

Vuosien vieriessä Lieke nousi hitaasti kohti huippua ja aivan viimeisten vuosien aikana hän on tanssinut kouluratsastuksen ystävien tietoisuuteen kahdella eri VDV Horsesin kasvatilla. Commodore ja Versailles onnistuivat yhdessä ratsastajansa kanssa hurmaamaan yleisön, jääden tutuksi nimeksi kymmenen parhaan joukkoon tuloslistoilla.
Kun Beatrix kartoitti alkuvuodesta 2018 halukkaita lähtijöitä Englantiin, Lieke ilmoittautui vapaaehtoiseksi. Se tarkoitti uutta ympäristöä, lisää hevosia ja uutta valmennusta. Vaikka nainen tiesi mihin lupautui kun siirtyi entisen miesystävänsä valmennettavaksi, hän ei katunut hetkeäkään. Ei edes silloin kun lihaksia särki niin ettei sängystä tahtonut päästä ylös. Hän on asunut Englannissa noin puolen vuoden ajan ja kilpaillut sieltä käsin Euroopassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lieke Leeuwenhoek
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: