PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Miriam Sinclair

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Miriam Sinclair   La Heinä 21, 2018 2:13 pm


Koko nimi Miriam Diana Sinclair
Kutsumanimi Miriam
Lempinimi Mimi

Ikä 28-vuotias, 15.10.1990
Horoskooppi Vaaka
Sukupuoli Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen Hetero

Kansalaisuus Englannin kansalainen
Äidinkieli Englanti
Muu kielitaito -

Tutkinto Nursing science BSc (Northumbria University, 2011)
Ammatti Sairaanhoitaja, the Royal Victoria Infirmary (ensiapu)
Asuminen Yhden makuuhuoneen asunto omalla pihalla Heighley Streetillä Newcastlessa

Lemmikit -

Siviilisääty Seurustelee

Tunnuskappale 


Ulkonäkö
Silmien väri  Ruskea
Hiusten väri Tumman(/mustan)ruskea
Pituus / paino 160cm /71kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
- Korvakorut molemmissa korvissa

Miriam on lyhyehkö, muodokas nainen, jolla ne ylimääräiset kilot ovat paenneet juuri oikeisiin paikkoihin (ja vähän muuallekin). Hän käyttää mielellään kirkkaita tai pastellisia sävyjä vaatteissaan, pukeutuen hyvin naisellisesti vapaa-ajallaan. Omia haasteitaan Miriamin tyyliin tuovat naisen muodokkuus ja muutenkin hieman pehmeä ulkomuoto eikä hän voi sanoa shoppailevansa mielellään kivijalkaliikkeissä vaan tilaa kotiin sovitettavaksi ison määrän vaatteita kerralla.
Naisen iho on hyvin tumma ja hiukset ovat luonnostaan taipuvaiset afromaiseen kampaukseen. Hän käy suoristuttamassa hiuksiaan säännöllisesti kampaajan käsittelyllä, jotta antaa vaikutelman suorista hiuksista. Mahdottomimmasta päästä hänen hiuslaatunsa ei ole, mutta helpommallakin voisi päästä. Hiukset hipovat suoristettuina ja avonaisina naisen olkapäitä.
Miriamilla on pehmeäpiirteiset, leveähköt kasvot. Poskipäät eivät ole erityiset erottuvat eikä nenä ole kovin terävä, joten kauttaaltaan hänen piirteensä ovat hyvin pehmeät. Huulet ovat paksut ja runsaat, silmät kapeahkot ja tummanruskeat. Usein vapaa-ajallaan Miriam meikkaa itsensä taidokkaasti nykytrendin mukaisesti, töissä hän käyttää kevyempää mekkiä.


Perhe
Miriam on asunut lapsuutensa ja nuoruutensa Carlislessa. Hänen vanhempansa Amos ja Carla asuvat edelleen tyttöjen lapsuudenkodissa. Kotona Carlislessa asuu myös perheen kaksi kissaa, kollit Philip ja Cinder. Miriamilla on pikkusisko, Tabitha, joka asuu Newcastlessa ja omistaa kissakahvilan.


Ihmissuhteet
-


Luonne
Miriam on se nainen joka on nuoruudessaan ollut usein ongelmissa liiallisen kiltteytensä takia. Hän on hyvin kiltti ja huolehtivainen persoona, joten on usein tullut mukaan muiden typeryyksiin koska
on mennyt mukaan huolehtimaan noista. Miriam on sosiaalinen, nauttii paljon muiden ihmisten seurasta ja viihtyykin enemmän seurassa kuin yksin. Hän osaa olla yksinkin, mutta se ei ole hänelle rentouttavaa kuten toisille voi olla. Tämän vuoksi naisella onkin laaja ystäväpiiri kouluajoilta, opiskeluajoilta, harrastuksistaan, töistä, vapaa-ajalta... Mimillä on siis todella laaja ystäväpiiri.
Ystävänä nainen on hyvin huolehtivainen ja lojaali. Ei ole tilannetta jossa hän käänyttäisi ystävän pois oveltaan tai kieltäytyisi auttamasta, mikä joskus saattaa aiheuttaa päällekkäisyyksiä ja ongelmia Mimin elämässä. Hän on opetellut iän myötä sanomaan ei silloin kun tilanne ei anna periksi. Silti hän saattaa käyttää tovin jos toisenkin puhelimessa, jakaen neuvoja ja mielipiteitään jos niitä kysytään.

Sosiaalinen luonne nauttii juhlista ja juhlimisesta ystävien kansssa. Miriamin vuorotyö ei aina anna periksi, mutta kun hän pystyy, hän mielellään laittaa parempaa päälleen ja lähtee juhlimaan. Vastapainoksi hän osaa myös rentoutua kotona kaksin tai pienessä porukassa ja käyttää illan vaikka elokuvien katsomiseen. Yksin hänen on hankala rentoutua ja se saattaa selittää osaltaan siskosten läheisiä välejä. He tapaavat usein, soittelevat usein ja ovat paljon tekemisissä toistensa kanssa. Mimi käy myös kotona usein, joten siitä voi päätellä naisen olevan perhekeskeinen ja viihtyvän perheensä kanssa hyvin. Kaiken päälle Miriam on hyvin romanttinen ja nauttii romantiikasta. Elokuvien ja tosielämänkin romantiikan muodossa. Hänen sydämensö on voitettavissa puolelleen liian helposti jos hallitsee romanttiset elkeet.


Menneisyys
Miriam on adoptoitu noin kolmen kuukauden ikäisenä Nigeriasta. Tyttö oli hylätty sairaalan rappusille ja sieltä hänet löydettiin. Onnellisten sattumien kautta lapsesta haaveilleen Amos ja Carla Sinclair päätytivät adoptoimaan tytön. Pariskunta oli haaveillut lapsesta, mutta se ei ollut heille mitenkään mahdollinen, joten adoptio oli heidän ainoa vaihtoehtonsa. Miriamista elämäänsä sisältöä ja kaiken haluamansa saanut pariskunta päätyi myöhemmin adoptoimaan hieman nuoremman tytön, Tabithan. Mimi ja Tabby kasvoivat hyvin välittävässä perheessä, onnellisen perheidyllin keskellä. Selkeästi adoptoidut siskokset kasvoivat läheisiksi.

Miriam muutti pysyvästi pois kotoa opiskelujensa keskellä (kaksi ensimmäistä vuotta hän asui aina viikonloput ja lomat kotona). Silloin hän muutti yhteen entisen poikaystävänsä kanssa, josta paljastui yhdessäasuessa hyvin huonoja puolia. Tuolla oli taipuvuus käyttää reilusti alkoholia ja käydä satunnaisesti käsiksi humalassa. Se tapahtui viimeisen kerran kun eräänä iltana Miriam ilmestyi silmä mustana pikkusiskonsa oven taakse. Hän erosi silloin poikaystävästään ja muutti sairasloman ajaksi takaisin kotiin Carlisleen. Samalla hän järjesteli elämänsä uudelleen ja muutti entiseen asuntoonsa. Nykyiseen asuntoonsa Miriam muutti kesällä 2018.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Miriam Sinclair
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: