PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jonathan Merrick

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hatsiubat
Kentauri
Kentauri
avatar

Viestien lukumäärä : 1522
Join date : 09.03.2016

ViestiAihe: Jonathan Merrick   Su Heinä 01, 2018 10:31 am


Koko nimi Jonathan Preston Merrick
Kutsumanimi Jonathan
Lempinimi Johnny, Sawnie, Seonac

Ikä 40-vuotias, 15.02.1978
Horoskooppi  Vesimies
Sukupuoli Mies
Seksuaalinen suuntautuminen Bi

Kansalaisuus Britannian kansalainen
Äidinkieli Englanti, kymri
Muu kielitaito Iiri, saksa

Tutkinto Equine business management BA (Hartpury University, 2000) ja International Horseracing business BA (2009)
Ammatti  Rosings Parkin tallimestari ja hallintovastaava
Asuminen  Jonathan asuu omakotitalossa Hexhamissa, jonka jakaa tällä hetkellä koiriensa ja kihlattunsa lisäksi Beatrixin siskontytön, Amandan kanssa.

Hevoset  Excalibur
Lemmikit Irlanninsusikoira Albus (uros, 5v), south russian ovcharka Sybil (narttu, 3v) ja amerikankarvatonterrieri Pomona (narttu, 7v)

Siviilisääty Kihloissa Beatrix van der Veenin kanssa

Tunnuskappale -


Ratsastushistoria
Jonathan on ratsastanut pienestä pojasta, mutta ei ole koskaan ollut kovin kilpailuhenkinen. Hän on nauttinut rauhallisesta kehityksestä omaan tahtiinsa, kilpaillen huvikseen silloin tällöin. Mies on rauhallinen, oikein kelvollinen ratsastaja, jolla on taipumusta päästää hevoset aivan liian helpolla ratsastaessaan ilman valmentajan valvovaa silmää. Tämän huomaa erityisesti hänen omasta hevosestaan, Excaliburista. Kookkaan friisiläisorin tapa koettaa luistaa töistä vieraita ratsastajia huijaamalla on suorastaan surullisen kuuluisa.
Johnny on enemmän kouluratsastaja kuin mitään muuta, mutta nauttii myös maastoiluista ja satunnaisista hypyistä mielen virkistykseksi.


]Ulkonäkö
Silmien väri  Vihreä
Hiusten väri Oranssi
Pituus / paino 190cm / 85kg

Tatuoinnit
-

Lävistykset
-

Hoikka, sopusuhtaisen lihaksikas mies on pitkän lisäksi pitkäraajainen. Jonathan näyttää hontelommalta mitä on, kiitos pitkien raajojensa. Johnnyn kasvot ovat mielenkiintoisen malliset. Leuka on hyvin kapea, pitkä ja terävä kasvojen muuhun luustoon verrattuna ja antaa tuon ilmeille omanlaisensa säväyksen. Etenkin hymyillessään ystävällinen mies näyttää helposti siltä että juonii jotakin. Johnnyn silmät ovat melko pienet ja siristyneet usein hymyyn, joka nostattaa myös naururypyt miehen silmäkulmiin. Kasvoilla viipyy lähes aina ystävällinen ja lämmin hymy. Leukaa, poskia ja leukaperiä peittää siisti, lyhyessä mitassa pidetty parransänki. On yleinen vitsi perheessä miltä mies näyttää ilman sänkeään.

Jonathan pukeutuu mielellään siistin rennosti, mutta ei läheskään aina tummin ja maanläheisin sävyin. Hänellä on tyylisilmää kyllä, mutta silloin tällöin kaapista löytyy äidin neuloma kirkasvärinen kaulahuivi tai muu vastaava hirvitys, joka saa miehen tyylitajuisen kihlatun nyrpistämään nenäänsä. Hän on mieltynyt erityisesti erilaisiin sinisen ja sinivihreän sävyihin, mutta ei karsasta juuri mitään väriä. Jonathanilla on joskus myös taipumus nauttia ristiriidoista tai eriparisuudesta – eriparin sukat eivät pysäytä häntä edes miltein nelikymppisenä miehenä.


Perhe
Jonathanin vanhemmat Eithne ja Tristan Merrick asuvat edelleen miehen lapsuudenkodissa Walesin Cardiffissä. Kotikonnuilleen jäänyt Tristan on toiminut nuoruudestaan asti Cardiffin linnan intendenttinä ja linnaa voisikin pitää yhtenä miehen rakkaista lapsista. Irlantilaissyntyinen Eithne on taas lapsien lennettyä pesästä löytänyt taiteen riemut, lähinnä maalaten. Jonathanin lisäksi perheessä on kuusi nuorempaa lasta: Mervyn (-79), kaksostytöt Cordelia ja Catriona (-83), Aeron (-85), Rowena (-87) ja Juniper (-92).
Nykyään Jonathanin kuuluu hänen kihlattunasa Beatrix ja pariskunta odottaa esikoistaan syntyväksi loppuvuodesta 2018. Jonathan ja Beatrix ovat menossa naimisiin syksyllä 2018.


IhmissuhteetLuonne
Jonathan on hyväntuuliseksi luonnehdittu mies, jonka tunteilla on tapana heitellä laidasta laitaan. Se tuntuu olevan äidiltä peritty sukuvika eikä se oli iän myöntä helpottanut. Johnnylla on lahja itkeä ja nauraa samaan aikaan, hämmentävän helposti. Suurten tunnekuohujen edessä itku on yleensä miehen ensimmäinen reaktio, olivat uutiset sitten miten hyviä tai huonoja tahansa. Helposti lähestyttävä ja ystävällinen persoona ovat taanneet Jonathanille laajan, kansainvälisen ystäväpiirin sekä hyvät välit miehen sukulaisiin.
Johnny on hyvin perhekeskeinen mies, jonka ulkomailla asumisen suurin ongelma oli etäisyys omaan perheeseen. Hän viihtyy edelleen hyvin kotona käydessään, nauttii metelistä joka talon täyttää kun suurin osa, harvoin kaikki, Merrickit ovat kokoontuneet lapsuudenkotiinsa yhdessä. Hän on aina tiennyt haluavansa oman perheen. Mieluusti myös suuren sellaisen. Jonathan on äärimmäisen lapsirakas mies, jolla ei koskaan ole liian kiire auttaa lapsen kanssa jos vanhemmat tarvitsevat apua. Ohikulkevakin lapsi saa vähintään lämpimän hymyn.

Mies ei ole mainittavan itsepäinen, yleensä. Jonathanilla on tapana valita taistelunsa. Jos asialla ei ole suurta merkitystä tai kukaan ei kärsi jos hän antaa periksi, Jonathan mielellään antaa periksi toiselle osapuolelle. Silloin kun on kyse muiden hyvinvoinnista, hän ei anna periksi. Huolehtivaisena ihmisenä Jonathan tuntuu välillä keräävän ympärilleen ihmisiä, joiden on vaikea myöntää tarvitsevansa muiden apua. Se ei ole koskaan ollut Johnnylla ongelma, mutta hän saattaa todella suuttua jos kokee ettei tule kuulluksi. Sitä tosin sattuu harvoin, hän uskoo ennemmin kauniin pyynnön voimaan kuin rumaan käskemiseen.


Menneisyys
1978 – Jonathan syntyi Walesin Cardiffissa. Nuoret vanhemmat olivat kovin iloisia esikoisestaan ja keskittyivät perheeseen, isä mahdollisimman paljon työltään.
1979 – Perheen toinen lapsi, Mervyn syntyi vain hieman yli vuosi perheen esikoisen jälkeen.
1983 – Kaksostytöt Catriona ja Cordelia syntyivät, Jonathan aloitti koulunkäynnin samana vuonna.
1985 – Aeron syntyi Joanthanen täyttäessä seitsemän. Jonathan sai lahjaksi ensimmäiset ratsastustuntinsa läheisellä pienellä ratsastuskoululla.
1987 – Jonathan siirtyi toiseen kouluun täytettyään 11 ja Rowena syntyi samana vuonna. Jonathan sai ponin ylläpitoon, maksaen ylläpidon karsinavuokran auttelemalla tallin omistajaa.
1992 – Ylläpitoponi vaihtui ylläpitohevoseen. Jonathan maksoi karsinavuokran edelleen työskentelemällä tallilla apukätenä. Perheen kuopus, Juniper syntyi.
1996 – Jonathan lähti opiskelemaan Hartpuryn yliopistoon hevosalaa. Hän työskenteli tutkintonsa ohella hevosenhoitajana neljän vuoden ajan. Jonathan oli Sveitsissä vaihdossa vuoden verran opiskelujensa aikana.

2000 – Yliopistosta valmistunut Jonathan sai työpaikan Sveitsistä head groomina, tallimestarin oikeana käteenä.
2001 -  Sveitsissä Jonathan tapasi entisen miesystävänsä, jonka kanssa jakoi elämänsä hyvin salaisesti.
2002 – Entisen tallimestarin jäätyä eläkkeelle Jonathan sai paikan estepainotteisen tallin tallimestarina. Loppuvuodesta Jonathan osti oman hevosensa vasta varsana. Excalibur on ollut miehen omistuksessa siitä asti.
2005 -  Eriävien näkemyksien myötä tullut ero sai Jonathanin palaamaan Britanniaan. Hän halusi unohtaa sen miten entinen miesystävänsä ei uskaltanut olla yhdessä kuin piilossa varjoissa, mikä ei riittänyt Johnnylle. Hän hakeutui Hartpuryn yliopistoon opiskelemaan lisää.
2009 – Jonathan valmistui Hartpurysta toisesta tutkinnostaan. Nyt työpaikka oli tarjolla Saksassa, jonne mies muutti mielellään. Saksassa olessaan hän tapasi entisen avovaimonsa ja ystävystyi samalla tallilla valmentaneen Julian van der Veenin kanssa.
2011 – Jonathan muutti yhteen entisen avovaimonsa kanssa ja otti ensimmäisen koiransa, Pomonan. 2013 – Pariskunnalle tuli ero, jolloin Jonathan muutti omilleen Saksassa ja otti toisen koiran, Albuksen.
2015 – Jonathanin karvalapsiin liittyi myös laumanvartijarotuinen Sybil.
2018 – Työtarjous ja ikävä Britanniaan, edes hieman lähemmäs perhettä, saivat Jonathanin ottamaan vastaan paikan Rosings Parkissa. Hän muutti takaisin saarelle alkuvuodesta.


Peleissä tapahtunutta
-
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jonathan Merrick
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Miehet-
Siirry: