PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ava Starling

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kirke
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 1651
Join date : 09.07.2013
Ikä : 28

ViestiAihe: Ava Starling   Pe Toukokuu 04, 2018 6:11 pm


kuva © kirke

P E R U S T I E D O T

Nimi: Ava Leigh Starling
Ikä: 23; (28.8.1995) Englanti
Sukupuoli: Nainen
Koulutus: Sixth form, 2012
Ammatti: Esteratsastaja (CSI5*). Hänet valittiin Iso-Britannian joukkueen varaedustajaksi Rion olympialaisiin 2016, ja tällä hetkellä hän kilpailee aktiivisesti lajin huipulla ja osana London Knightien joukkuetta Longines Global Champions Tourissa.

R A T S A S T U S

Ava on ratsastanut kaksivuotiaasta ja viettänyt lapsuutensa juniorrankingien kärjessä ja kahmimalla poniluokkien sijoituksia. Ei ole yllättävää, että nousujohteinen ura ratsastuksessa on vienyt hänet aina lajin huipulle saakka, sillä Ava tavoittelee rohkeasti tähtiä. Menestys on kovan työn, armottoman perfektionismin ja ehkä puhtaan lahjakkuudenkin ansiota. Hänellä on erinomaista silmää esteradoille, vaikuttava tasapaino, hevosystävällinen tapa ratsastaa ja rohkeutta harkituille riskeille.

Hänen elämänsä tähtihetkiä oli tulla valituksi varaedustajaksi maansa olympiajoukkueeseen Rio de Janeiroon. Vuonna 2013 hänet British Equestrian Federationin UK Sport-funded World Class Development -ohjelmaan, ja hän on edustanut maataan merkittävissä mestaruuskisoissa siitä saakka. Vuonna 2015 hän sai Longines Rising Star -palkinnon tunnustuksena kisamenestyksestään.

Aktiivisesti kilpailevalla esteratsastajalla on aina kymmenestä viiteentoista hevosta ratsastettavanaan. Suurin osa niistä on peräisin samalta, englantilaiselta suvulta, ja huipulla kilpailevien tähtien ohella Ava ratsastaa ja kilpailee paljon nuoremmilla lupauksilla, vieden niitä kohti huippua. Tämänhetkiset kilpahevoset listattu alla.

Whiskey Biscuit (kuva + varusteet)
"Whisky" / ori / bwb / 2007 / tummanruunikko / 171 cm / CSI5* / o. Siegfried Dalton

Vodka Talking (kuva + varusteet)
"Tails" / ruuna / swb / 2003 / valkoinen kimo / 165 cm / CSI5* / o. Eklund Sporthästar

Shanghai Kid (kuva + varusteet)
"Shanghai" / ori / swb / 2008 / musta / 175 cm / CSI3-5* / o. Eklund Sporthästar

Wildling (kuva + varusteet)
"Wildling" / tamma / swb / 2008 / tummanpunarautias / 163 cm / CSI3-5* / o. Eklund Sporthästar & Lennox Cunningham

Millennium Falcon (kuva + varusteet)
"Milton" / ori / swb / 2010 / papurikonkimo / 172 cm / CSI3* / o. Siegfried Dalton & Lennox Cunningham

Gazette (kuva + varusteet)
"Gazette" / tamma / holst / 2010 / tummanruunikko / 168 cm / CSI3* / o. Lennox Cunningham

Mango Madness (kuva + varusteet)
"Maddie" / tamma / kwpn / 2010 / rautias tobiano / 167 cm / CSI3* / o. Siegfried Dalton

Tipsy White Socks (kuva + varusteet)
"Tipsy" / ruuna / swb / 2011 / tummanruunikko / 162 cm / CSI1-2* YH / o. Siegfried Dalton

Killer Kornflake (kuva + varusteet)
"Kelpie" / ruuna / bwb / 2012 / papurikonkimo / 179 cm /CSI1-2* YH / o. Siegfried Dalton

Sock Thief (kuva + varusteet)
"Lilla" / tamma / swb / 2012 / tummanrautias / 159 cm / CSI1-2* YH / o. Eklund Sporthästar

kaikki kuvat © kirke, varusteet © kirke ja equestrian pro

Merkittäviä sijoituksia

03/2018 Wellington CSIO4* Nations Cup, joukkuekulta
02/2018 Wellington CSI4* 1. sija (23 100 $)
11/2017 Lexington CSI4*-W 1. sija (42 900 $)
08/2017 Samorin CH-EU-Y-S, joukkuekulta
02/2017 Wellington CSI2* Grand Prix 1. sija (16 500 $)
10/2016 Vilamoura CSI3* 1. sija (11 800 €)
08/2016 Varaedustaja Iso-Britannian olympiajoukkueessa Rio de Janeirossa
05/2016 Rome CSIO5* Furusiyya Nations Cup, joukkuekulta
04/2015 Paris CSI5* 2. sija (20 000 €)
10/2015 Helsinki CSI5* World Cup, 2. sija (28 000 €)
10/2015 Oslo CSI5* Grand Prix, 3. sija (13 200 €)
09/2015 Barcelona CSIO5* Furusiyya Nations Cup Final, joukkuehopea
06/2015 Rotterdam CSIO5* Nations Cup, joukkuekulta
02/2015 Hong Kong CSI5* Gucci Gold Cup 2. sija (16 900 $)


kuva © kirke

K O T I

Central Lofts, 21 Waterloo Street, Newcastle

Ava on vuokrannut kerrostaloyksiön Waterloo Streetiltä, Newcastlesta toukokuussa 2018. Asunto tuli valmiiksi kalustettuna, mikä on siunaus käytännössä matkalaukusta elävälle naiselle, joka harvoin purkaa muutamia muuttolaatikoitaan. Pieni tupakeittiö koostuu modernista keittiökulmauksesta ja kotoisasta, harmaan kulmasohvan, keltaisten nojatuolien ja pikkuisen tv-tason valtaamasta olohuoneesta sekä parvekkeelle avautuvasta ikkunaseinästä. Moderni, harmaasävyinen kylpyhuone on raikkain, vaalein värein sisustetun makuuhuoneen vieressä. Avan kosketus näkyy viehättävässä asunnossa lähinnä pehmeäkantisten, lukemisesta kuluneiden romaanien pinoina, hänen perhettään ja hevosiaan esittävissä valokuvissa ja tauluina sekä muutamina muuttolaatikoina makuuhuoneen nurkassa.

Hän haaveilee kissasta, mutta ei kisakalenterinsa hektisyyden vuoksi voi pitää lemmikkiä. Alkupaloilla ja naposteltavilla pääasiassa elävä nainen tuntee keittiöstään lähinnä mikroaaltouunin ja harvoin kotona ollessaan usein nukahtaa sohvalle avoimen television ääreen, sillä pimeään asuntoon laskeutuva hiljaisuus karmii häntä. Kermanvärinen Mini Cooper odottaa häntä uskollisesti parkkipaikalla.  

K I I N N O S T U K S E T

Pehmeäkantisten romaanien ahmiminen ja hamstraaminen etenkin lentokentiltä, romanttiset, vanhemmat elokuvat, erityisinä suosikkeina Dirty Dancing, Breakfast At Tiffany's, Notting Hill ja Pretty Woman, matkustelu, energiajuomien liikakulutus, aurinko, ystävien seura ja pitkät, varhaiset juoksulenkit.

U L K O M U O T O

Avan olemuksessa ja elekielessä on vilpitöntä lämpöä, josta hänen tunnetilansa välittyvät nopeasti. Levottomuus ja hermostus näkyvät kyvyttömyytenä pysyä paikallaan: sormet alkavat naputtaa ja pyöritellä hiuksia, jalkaterä vispaa ja istuminen käy tukalaksi. Hän on hyvin selvästi tottumaton tekemättömyyteen. Ava on 165-senttinen, hyvin hoikka, pitkäraajainen ja kevytrakenteinen urheilija, jonka keho on melkein puhdasta lihasta. Hänellä on hyvin eläväinen, pehmeä ääni ja koulutettu, huoliteltu puhetapa, sekä englanniksi että ruotsiksi.

Iho on vaaleaa, herkästi päivettyvää ja erityisesti nenältä pisamaista, ja hyvin paksut, tuuheat hiukset ovat väriltään vivahteikasta, lämmintä vaaleanruskeaa, jonka sävy vaihtelee rikkaasta ruskeasta vaaleaan kinuskiin. Lapaluiden alle ulottuvat hiukset on kammattu sivujakaukselle ja sidottu lähes poikkeuksetta ponihännälle.
Kasvot ovat sydämenmuotoiset: otsa on korkea, poskipäät selvästi erottuvat, leukalinja naisellinen ja persoonallisen nenän varressa on lapsuuden murtumasta tullut kyömy. Suu on sopusuhtainen, ja valkoinen, aito hymy paljastaa terävät kulmahampaat. Siistityt kulmat ovat ilmeikkäät ja suuret, pyöreähköt silmät ovat väriltään meripihkaan taittuvaa vaaleanruskeaa.

Pukeutumistyyliltään huolitellun Avan näkee useimmin ratsastushousuissa, mutta vapaalla hän suosii jegginssejä ja shortseja, hyvinistuvia toppeja, neuleita, kauluspaitoja ja bleisereitä yhdessä tasapohjaisten, kevyiden tennarien tai ballerinojen kanssa. Ainoat vakituiset asusteet ovat valkoinen rannekello ja kultainen, ohutketjuinen kaulakoru, jonka lintua esittävä riipus toimii melkein onnenamulettina. Värimaailma koostuu pääasiassa erilaisista yksivärisistä valkoisen ja beigen, vaalean farkun, vaaleanpunaisen, vaaleankeltaisen, persikan, viininpunaisen ja laivastonsinisen sävyistä.


kuva © kirke

L U O N N E

Avalla on hurjaa tahdonvoimaa, päättäväisyyttä ja aimo annos itsepäisyyttä. Hän tietää, mitä haluaa ja työskentelee armottomalla itsekurilla haluamansa eteen: hän päätti kuusivuotiaana, että joku päivä hän olisi esteratsastuksen huipulla. Joskus hän on työntää itsensä liian pitkälle, mutta uskoo, ettei koskaan tiedä, mihin pystyy, ellei joskus ylitä rajojaan. Toivoton romantikko kokee silloin tällöin sisäisiä konflikteja pohtiessaan, jättääkö ura esteratsastuksen huipulla tilaa ihmissuhteille.

Hän on lämmin, empaattinen ja jää usein kiinni valkoisistakin valheista. Hän on vilpittömän kiinnostunut muista ihmisistä ja välittää syvästi läheisistään. Hän myös viihtyy erinomaisesti ystäviensä seurassa ja nauttii ihmisten katselemisesta, vaikka onkin introvertti, joka tarvitsee hetkiä hiljaisuutta ja omaa rauhaa palautuakseen. Ava pitää suunnitelmista, järjestyksestä ja siisteydestä melkein kaikilla elämänsä osa-alueilla, ja joku on joskus syyttänyt häntä hyvin kärsimättömäksi kontrollifriikiksi. Hän stressaantuu helposti, erityisesti jos tuntee, ettei hallitse tilannetta, ja usein toivoo, että voisi vain heittäytyä.

H I S T O R I A

Hevossukuun syntynyt tytär oli satulassa jo kaksivuotiaana. Arvostettuja nahkasatuloita ja -varusteita valmistava brändi, Starling Saddlers, on periytynyt suvussa useamman sukupolven, ja yrityksen nykyinen omistaja, Graham Starling, perusti perheen yhdessä menestyneen, ruotsalaisen esteratsastajan kanssa. Avan lapsuuteen mahtui hevosten ja kilpailujen ohella nahistelua lainatuista vaatteista, kasvukipuja ja pitkiä keskusteluita pojista kahden vanhemman siskon kanssa kasvaessa.

Esteratsastuksen maailmassa kukoistanut Ingrid kertoi tyttärelleen, mitä kuusivuotiaan valitsema ura vaati, ja on tukenut Avaa äitinä, mutta kieltäytynyt valmentamasta. Hän teki selväksi, että kilpaileminen olisi Avan valinta ja menestys olisi tyttären oman työn tulosta, sillä kukaan ei tulisi työntämään eteenpäin. Äiti on hyvin ylpeä siitä, mitä tytär on saavuttanut.

Hiljattain Ava on joutunut pohtimaan, onko ura esteratsastuksen huipulla todella kaikki, mitä hän haluaa.


kuva © kirke

_________________
jamie + charles + knox + aida + julian + wolfie + tempest + joaquim + ava + angus + lennox
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ava Starling
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmoesittelyt :: Ihmiset :: Naiset-
Siirry: